|
|
#121 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Schudnę, bo chcę ! 10 i więcej kilogramów w dół ! :)
w ciągu nie całych 2 miesięcy.Dla mnie to było dość szybko.A tym bardziej ,że męczyłam się z moją wagą prawie 2 lata a tu nagle taka zmiana..Aż wybrałam się do lekarza na wyniki bo nie wiedziałam co jest grane..Ostatnio zrobiłam sobie przerwę a teraz dalej to łykam ale oczywiście nie ze względu na wagę bo od początku nie to było ich celem ale jestem zadowolona ,że kilogramki poleciały i pozbyłam się boczków.
|
|
|
|
#122 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
juz tak latwo nie idzie ale sie nie poddaje.na razie staram sie dojsc do 63kg i idzie mi to jak krew z nosa.ale bedzie dobrze.musi byc 3-4kg to dobre zalozenie.mysle ze jesli sie sprezysz uda Ci sie tyle gubic.dasz sobie rade.skoro mi sie udalo to i Tobie tez.
|
|
|
#123 |
|
Raczkowanie
|
a uzywala moze ktoras z was serum z EvELINE termoaktywne, wyszczuplajace ? lub cos podobnego z tej firmy ? dobre to jest ? ja stosuje to od tygodnia i nie wiem czy czasem nie wyrzuciam pieniedzy w bloto...
|
|
|
|
#124 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Moja Siostra w ciąży przytyła-bagatela 24 kg! Pół roku po porodzie ważyła już 14 mniej, ale 10 wciąż została. Zrzuciła przez miesiąc 3 kg, a później choć wciąż zdrowo jadła i niekalorycznie przez 1,5 miesiąca nawet kg nie zrzuciła. Ale jak sie waga ruszała to chwila moment wróciła do wagi z przed ciąży Cierpliwość przede wszystkim.ja użwałam slim no limit czy jakoś tak peeling ujędniający na uda i pupę i widziałam ogromną poprawę po miesiącu stosowania, jeśli chodzi o Eveline nie mam zadnych doświadczeń... |
|
|
|
|
#125 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#126 |
|
Zakorzenienie
|
ja zaczelam uzywac lirene balsam ujedrniajacy zobacyzmy czy cos bedzie jakis efekt, pote sprobuje czegos nowego co polecacie na celluit wszystko zdrowie iczy w miare ceny?
po naglym przytyciu dostalma takich rozstepow na bokach lydach i piersiach ze szok moze wiecie ile ma kcal fantazja? bo mam podobny jogurt (dokladnie fruitjambo z lidla) i nie wiem jak policzyc jak zwykly ma ok 90 to dodac z 50? na ten "dzemik" ?
Wygrywa tylko ten, kto ma jasno określony cel i nieodparte pragnienie, aby go osiągnąć ![]() Edytowane przez mischievous Czas edycji: 2009-06-26 o 09:32 |
|
|
|
#127 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#128 |
|
Zakorzenienie
|
Na opakowaniu na pewno jest określona ilosć na kalorii. Niemożliwe, żeby jej nie było.
|
|
#129 |
|
Zakorzenienie
|
Nie pytalabym gdybym go nawet nie ogladnela, zaczelam w sklepie skonczylam w domu, nic nie podali kalorii dlatego pytam o fantazje bo jest podobne a moze ktos jadl.. licze jakos 150.
|
#130 |
|
Przyczajenie
|
Cześć Dziewczyny!
jestem tu nowa, dopiero zaczęłam dietę (już nie wiem, którą z kolei w życiu!) i myślę,że grupa wsparcia byłaby mi bardzo pomocna Bardzo chcę schudnąc, tylko póki co, gdzieś zapodziała się moja silna wola :/ ale czas się wziąć za siebie! ![]() p.s podoba mi się pomysł z regularnym ważeniem!
|
|
|
|
#131 | |
|
Zakorzenienie
|
fantazja ma 150 znalazlam tak w necie, dobrze myslalam.
---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ---------- Cytat:
![]() tylko podaj wzrost wage i ile chcesz schudnac
|
|
#132 | |
|
BAN stały
|
Cześć.
mischievous dobrze liczysz taki jogurcik ma od ok 150 do 190 kcal. Niestety nie na wszystkich produktach są podane tabele kaloryczności Mam ten nałóg, że wszystko co kupuję jeszcze przed zakupem przeglądam tabelę na kaloryczności, zawartość białka,węgli i tłuszczy....Sądziłam, że po wczorajszych dość ostrych ćwiczeniach będę miała zakwasy, a tu proszę-czuję się jak nowo narodzona ! ![]() Dziewczyny znacie może jakiś skuteczny sposób na zaparcia ? Bo mojej Mamie nie pomaga nawet herbatka Figura 2.... ---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- Cytat:
tak jak napisała mischievous, podaj swoje wymiary to dopisze Cię do tabelki
|
|
|
|
|
#133 |
|
Zakorzenienie
|
Erratic ja bym polecila lekarza rodzinnego, kiedys mi przepisala DEBRIDAD byl dobry. tylko na recepte.
poza tym dostalam teraz milion skierowan do poradni chorob jelit, gastrologicznej i do tego recepte na leki Duspatalin, Spasmolina(to jest mocniejsza nospa) i Ortanol one wszystkie na zoladek, i na jelita. ja tez zawsze kupuje te co maja kalorie podane ale akurat teni nie mial a chcialam ten ![]() dodam jeszcze zeby Twoja mama nie pila tych herbatek bo sobie rozleguluje a potem bedzie miala ciagle zaparcia, naprawde nie polecam. Najlepiej wybrac sie do lekarza.
Wygrywa tylko ten, kto ma jasno określony cel i nieodparte pragnienie, aby go osiągnąć ![]() Edytowane przez mischievous Czas edycji: 2009-06-26 o 12:09 |
|
|
|
#134 |
|
Zadomowienie
|
Ja bym nie polecala Fantazji na diecie. Duzo wegli, slodkie i wzmaga apetyt.
|
|
#135 |
|
Zakorzenienie
|
to nie fantazja
tylko podobne ale na pewno wiele sie rozni.ten jogurt byl na drugie sniadanie jakies 45 minut temu i nie czuje sie glodna ;P dostalas link?
|
#136 |
|
BAN stały
|
Myślę, że raz na jakiś czas można zjeść coś w rodzaju "Fantazji".
na obiad mam do wyboru zupę szczawiową albo kopytka... Kuszą mnie strasznie kopytka, ale wiem że są gorzej kaloryczne niż zupa Znacie może jakieś dobre ćwiczenia na boczki ? Bo brzuch spada powoli, ale boczki jakoś nie chcą ode mnie uciec...
|
|
|
|
#137 |
|
Zakorzenienie
|
Kochana kopytka nie sa takie kaloryczne 150 kcal 100 g.zjedz je, nie odmawiaj sobie ![]() na boczki twister do 15zl albo hula hop 6,7 zl krecisz na boczki i jest cud![]() ja nie mam bo nie mam gdzie sie krecic :P ale sama stoje sie macham na boki, nogi stoja a ja tylko biodrami tylko zaraz zaczyna bolec mnie z prawej strony.. cos w stylu kolki czy moze watroba czy cos.
|
#138 |
|
BAN stały
|
W sumie racja
ale wybrałam 3 opcję Poszłam na obiad do Babci na boczniaka i ogórki korniszone właśnie zastanawiam się nad zakupem twistera. Później poszukam na allegro, bo teraz czekają na mnie truskawki do wyszypułkowania
|
|
|
|
#139 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
Mam do was pytanie, ile trzeba kg schudnąć, by zmieścić się w L? Wiem, że to pytanie głupie, ale potrzebuje to wiedzieć.... pozdrawiam
|
|
#140 |
|
BAN stały
|
to zależy od wzrostu,wagi i jak się tłuszczyk rozkłada. Ważne jest dla Ciebie jaki rozmiar ubrań masz nosić czy to jak wyglądasz ?
Ja przy wzroście 169cm i 74kg wagi noszę bluzki w rozmiarze L, choć mam duży biust bo rozmiar D...A spodnie,spódnice no cóż 42, a jeansy 30-31... |
|
|
|
#141 |
|
Raczkowanie
|
erratic ważny jest rozmiar
![]() Mam 157 cm wzrostu , a aktualna waga to: 76 kg. (przedtem 80) Dąże do tego, by schudnąć do L, bo jest wtedy większy wybór ciuszków, a w XL nie ma prawie w ogóle . Czy jak schudnę 10 kg, lub 15 to będzie dobrze?
|
|
#142 |
|
Zakorzenienie
|
moja mama ma 158 cm rozmiar M/L (38/40) ale czesciej 38.wazy 58 kg jakos tak. Jesli chcesz L to mysle,ze 65 kg bedzie dobre ale na poczatek sprobuj 10kg zobaczysz jak bedzie bo nie wiemy dokladnie jak wygladasz, w koncu kazda z nas jest inna mozemy wazyc i mierzyc tyle samo ale dla jednej idzie wiecej w boczki innej w nogii jeszcze innej w pupe, takze sprobuj 10 na poczatek potem jeszcze 5 jak bedzie za malo.
Wygrywa tylko ten, kto ma jasno określony cel i nieodparte pragnienie, aby go osiągnąć ![]() Edytowane przez mischievous Czas edycji: 2009-06-26 o 14:19 |
|
|
|
#143 |
|
Przyczajenie
|
no tak zapomniałam o najważniejszym
ważę 68 kg przy wzroście 170cm, chcę wrócić min do wagi 58 kg...pozdrawiam! |
|
|
|
#144 |
|
Zakorzenienie
|
dolujesz mnie Lenay
mamy podobny wzrost ja 167/8 (mialam 170 ale zdeptalam sie chyba :|)do wagi jaka teraz Ty masz chce zejsc.. a Ty chcesz nizej jejaaaapewnie chcialabys 36?
|
#145 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Lenay, dodałam Cię do tabelki
|
|
|
|
|
#146 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A w ogole dzis waga wskazala 69kg Pewnie to zasluga odwodnienia i jutro juz bedzie znow wiecej, niemniej ciesze sie strasznie.
Edytowane przez Arwena84 Czas edycji: 2009-06-26 o 14:52 |
|
|
|
|
#147 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
chciałabym Was spytać, czy oprocz trzymania diety stosujecie wspomagacze,typu herbatki albo jakies tabletki? dzięki za dopisanie mnie do listy
|
|
|
|
|
#148 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szok przezylam myslalam ze 40 najwyzej, ja przy 80kg mam rozmiar 42 a mialam 44 przy 86,6kg.. (dol-spodnie, a gora L,XL) tylko boczki jeszcze wystaja z tych spodni. NO WLASNIE DZIEWCZYNY CHCHIALAM SIE POCHWALIC WLAZLAM W SWOJE STARE SPODNIE Z LICEUM, DOCZEKALY SIE DWIE PARY RESZTA POWYWALANE NIESTETY.ja nie stosuje wspomagaczy odradzal mi lekarz i biore anty nie chce sie truc ciagle tabletkami. a co do tego samopoczucia to rozumiem.
Wygrywa tylko ten, kto ma jasno określony cel i nieodparte pragnienie, aby go osiągnąć ![]() Edytowane przez mischievous Czas edycji: 2009-06-26 o 15:55 |
|
|
|
|
#149 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Odnosnie wspomagaczy: ja jem bio CLA i zdecydowanie ulatwia mi trzymanie diety, nie chce mi sie slodkiego. Mozliwe ze to glownie na psychike dziala, ale jednak dziala. Pije tez czerwona i zielona herbate i minimum 1.5l niegazowanej wody mineralnej. mischievous - gratuluje
Edytowane przez Arwena84 Czas edycji: 2009-06-26 o 15:56 |
|
|
|
|
#150 | |
|
Przyczajenie
|
Ogólnie "dół" jest moim problemem, góra ujdzie choć nie jest idealna. spodnie noszę 40/42, a zeby jakos wygladac juz lepsze jest 42.
I to tylko w ciągu jednego roku tak się zmieniło :/ ---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ---------- Cytat:
gratulacje mischievous
Edytowane przez Lenay Czas edycji: 2009-06-26 o 16:00 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:26.

Dopisałam Cię już do naszej listy
04.05.2012
68 -...-66,8-...-60-......-58,8-58

Mam ten nałóg, że wszystko co kupuję jeszcze przed zakupem przeglądam tabelę na kaloryczności, zawartość białka,węgli i tłuszczy....

a mialam 44 przy 86,6kg.. (dol-spodnie, a gora L,XL) tylko boczki jeszcze wystaja z tych spodni.