![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: mac,clinique,avene,loreal ,sephora,vichy i inne
coś u mnie za pigment Kitschmas, różowy grapefruit Aquoliny i podkład Dermablend?
![]() |
#122 |
Wtajemniczenie
|
jakoś się nie mogłam zdecydować i wymienić,ale w końcu po tym jak testowałąm pigment MAC to jestem zdecydowanai chciałabym się dowiedzieć czy byłabyś zainteresowana czymś za odsypkę pigmentów:
jasnoróżowy biały złoty ciemny róż
![]() |
#123 |
Zadomowienie
|
hej więc pisze co znalazłam dla ciebie poza wątkiem z twojej listy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Zadomowienie
|
więc zacznijmy od kosmetyków mam nowy płyn do higieny intymnej z Avonu-Nowy
scrub do ciała z Avonu - Nowy ( świetnie pachnie) -oczyszczająco tonizujący żel z olejkiem z drzewa herbacianego , usówa zanieczyszczenia i nadmiar sebum do cery tłustej ze skłonnością do trądziku pozostało ok 80 % Oriflame - body scrub w słoiczku tylko wyprubowany |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Zadomowienie
|
następne są nie wiem jak to się nazywa półfabrykaty ??? oja mama kiedyś robiła biżuterię ale przestała więc zabrałam wszystko co miała między innymi srebrny łańcuszek, 2 posrebrzane jakieś zatyczki do łańcuszków pełno koralików i metalowych ozdób oraz w pół porobione bransoletki mozna je zepsuć lub kończyć pracę , sa też muszelki itp
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Zadomowienie
|
dalej monety nie wiem czy jest dobrze widoczne zdjęcie ale ładniejszych nie mogłam zrobić, może trzeba powiększyć jedna moneta jest 2zł z roku 1999 przedstawia postać z podpisem Jan - Łaski- reformator kościoła
druga moneta to 2zł z roku 2008 przedstawia postać na koniu i napis 450 lat poczty polskiej - trzecia moneta to nie jest już 2 zł ale pomyślałam że może zechcesz to jest moneta wydana z okazjii premiery filmu w pustyni i w puszczy ( w roli nel - karolina sawka) rok 2001 srebrna moneta z wizerunkiem słonia w bardzo ładnym pudełeczku |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Zadomowienie
|
dalej 2 kosmetyczki czerwona i czarna rozkładane
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#128 |
Zadomowienie
|
dalej mała kosmetyczka " do torebki" z metką nowa N07 w rzeczywistości ładniejsza
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Zadomowienie
|
torebka zielona bardzo ładna nowa zdjęcie równiez nie oddaje jej uroku
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Zadomowienie
|
spodnie Vero Moda w pasie 46 ( można przesunąć chawtki i zyska się ze 2-3 cm)
zdjęcie robione w częsciach nie zmieściły mi się w obiektywie na długość |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Zadomowienie
|
i jeszcze bluzeczka z dużym dekoldem ( mocno się naciąga) w wątku mam jeszcze kil;ka takich nie tylko na krótki rękaw
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#132 |
Zadomowienie
|
acha pomyłka spodnie Vero moda 44,5 w pasie można przesunąć chawtki i będą trochę leprze ( wiem że to działa bo sama nie raz już tak robiłam
![]() ---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ---------- ok i to wszystko daj mi znać które rzeczy ci odpowiadają i czy wystarczy za tą palete cieni profesjonalnych ??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Rozeznanie
|
I jak z wymianą? Wiesz co pomyślałam trochę w domku i chyba ta 1 wersja: 15ml filtra za te maskare będzie najlepsze. I póki co tylko to chciałabym wymienić. I jak??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:51.