|
|
#121 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Zazdrośnic gotowych na wszystko wydanie VI - oby obfitujące w wiadomo co ;p
A ja głupia narzekam..
|
#122 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnic gotowych na wszystko wydanie VI - oby obfitujące w wiadomo co ;p
uff puff w końcu wszystko przeczytałam
mogę spokojnie czekać na nowe zaręczyny ja dzisiaj byłam z tż w Jantarze-nie uwierzycie pierwszy raz w tym roku się opalałam![]() Dzi25 jakoś dziwnie się twój tż zachowuje.. koniecznie musisz z nim porozmawiać - zachowujecie się jak para z 25- letnim stażem
|
#123 |
|
Zakorzenienie
|
a kuku
|
|
|
|
#124 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Teraz np. wrócił po 7 godzinach bujania sie na motocyklu z kolegą, bez dawania jakichkolwiek oznak życia wiedząc, że siedzie sama i musze sprzątać całe mieszkanie (brat miał zagościć) i jest strasznie zdziwiony,że jestem jakaś "dziwna". A ja łudziłam się, że wróci np. z jakimś kwiatkiem bo poczuje się do jakiejś winy/ ![]() Marzenia warto mieć...
|
|
#125 | |
|
Zakorzenienie
|
sanrioo Ty żyjesz
Cytat:
|
|
#126 |
|
Zakorzenienie
|
Udało mi się
![]() pomogła mi jedna znajoma aupairka i jestem juz w sumie 2 tydzien tutaj ![]() byłam w górach z moim TŻtem i wróciłam wczoraj. siedzę jeden dzień w domu i już chce stąd jechać. co do zaręczyn to u mnie nic nowego a nawet inaczej: narazie nie będzię. No i jakoś się nie napalam ![]() a co u was już nowa częśc... rany
|
|
|
|
#127 |
|
Raczkowanie
|
cicho wszędzie... głucho wszędzie...
co to będzie, co to będzie.... |
|
|
|
#128 |
|
Zakorzenienie
|
no to super
bo już się zaczęłyśmy zastanawiać co u Ciebie oj tak dziewczyny szaleją i kolejny sezon zazdrośnic powstał
|
#129 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ale zazdraszam echhh ![]() Doczytałam Was jedne Wy ![]() Byłam dziś nad wodą, troszkę mi plecki zjarało a jutro powtórka - też jedziemy na cały dzień edit: A tu nikogo nie ma Wszyscy się bawią, imprezują, przytulają, a ja siedzę sobie sama w domku...
Edytowane przez Biska Czas edycji: 2009-08-01 o 20:44 |
|||
|
|
|
#130 |
|
Zadomowienie
|
A my właśnie wróciliśmy z moim TŻ znad jeziorka gdzie posiedzieliśmy chwile (komary) i wymęczyliśmy pieska (ma subtelną nadwagę).
Tż czaił się,czaił i zaczął przebąkiwać coś,że takie wyprawy to będą tylko okazjonalnie. Ogólnie było mu troszkę głupio. A jak zaczął coś mówić,że fajnie że jestem taka wyrozumiała to dostał gazetą ![]()
|
#131 |
|
Zadomowienie
|
Gwizdak slubowanie jest swietne usmialam sie do lez
A wiec : "ślubuję wymuszać, tłamsić, zrzędzić i marudzić aż do skutku. Jestem gotowa na wszystko, i ślubuję wszystko uczynić, by brylantem z palca świecić" ![]() przesmacznie wyglada![]() wogole to zazdroszcze wam tych przygotowan ja uwielbiam takie rzeczy robic ![]() Justynko udanego grila Dziewczynki nie dolowac sie trza sobie humorki poprawiac ja dopiero powrocilam do stanu uzywalnosci po grillu tak opijalam zeby sie nam wkoncu poszczescilo a rano ledwo zywa na zakupach z moja Mamuska i siorka Tz-ta bylysmy na zakupach a upal taki ze sie lalo po plecach a potem opalajac sie usnelam na sloncu i mam plecy zjarane ze hohonom a teraz sie wyspalam i niewiem co robic chyba zaproponuje TZ-towi masaz milego wieczoru
Edytowane przez 6paula9 Czas edycji: 2009-08-01 o 22:10 |
|
|
|
#132 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja przed chwilą wróciłam ze spotkania z koleżanką i jem sobie ciasto drożdzowe z jerzynami naszymi, jeszcze ciepłe i puchate wiec korzystam, mimo że jedzenie takich rzeczy o tej porze to grzech, ale jutro już takie dobre nie będzie Byłyśmy na drinku i na spacerze. Ehh kiedyś to się dobrze rozumiałyśmy niemalże bez słów, teraz już tak nie jest, ale też było fajnie A jak wracałam autobusem to dzwonil do mnie tż, że dopiero skończyli na dzisiaj I jutro dalej koszą A wcześniej opalanko, ludzie już się mnie pytają czy byłam na wczasach za granicą, więc opaleniznę jakąstam widać, więc zrobię ją jeszcze większą![]() Co tu tak dzis cicho, gdzieś tylko Biska się przypałętała Edytowane przez Claris Czas edycji: 2009-08-01 o 23:13 |
|
|
|
|
#133 |
|
Wtajemniczenie
|
Byłam wczoraj z TŻtem i jego kolegą, którego nie lubię na imprezie i wbrew moim oczekiwaniom było bardzo fajnie
Potańczyłam, poszalałam, nawet TŻ ze mną tańczył (a u niego to święto jak tańczy). Tylko Ci faceci, którzy się tak lepią, podrywają, bajerują... Ciężko się mi było od nich opędzić heh, a wcale takiej krótkiej sukienki nie miałam ![]() Pisałyście coś o BMI. Ja się ważyłam przed okresem, kiedy to waży się więcej i wyszło mi wtedy 63 kg przy wzroście 177 cm, więc BMI 20,1 czyli waga w normie ![]() Pisałyście też coś o ramach w rowerach, to ja mam ramę 19,5. Tak w ogóle to jak znajdę mój rowerek na necie, który mi Tata w tym roku kupił to się nim Wam pochwalę ![]() A jutro jadę z TŻtem do jego brata zobaczyć jego malutką córeczkę. Bierzemy dziadka TŻta ze sobą. Znając mnie to będę się rozpływać przy dzidku i mój instynkt macierzyński sięgnie granic możliwości
"Płoń blisko mnie, zmysły przypalaj, poparz mnie sobą, nasącz lawą żaru, przeniknij płomieniem wyzwalającym energię z rozgrzanego ciała, przygrzej mocniej jeszcze, pustkę wypalaj, wypełniaj wszystko istotą siebie..." |
|
|
|
#134 |
|
Zakorzenienie
|
Łe, ja dzisiaj taka z pupy... Nie wiem, to chyba przez wczorajsze starcie z TŻem. Niby rano, jak jechał do pracy, zostawił mi na chlebku kochaną karteczkę z przeprosinami, ale mi tak dziwnie po tym wszystkim...
Na grillach (sztuk dwie ) było całkiem przyjemnie. I jeden, i drugi z ludźmi, z którymi niegdyś spędzałam mnóstwo czasu. Pośmialiśmy się, pojedliśmy, poobgadywaliśmy żonę kumpla problem tylko mam, bo mnie niesamowicie żołądek boli, tak już mniej więcej 3-4 dni i nie wiem, skąd się to bierze.Pogram chwilę jeszcze w pasjansa i spanko ![]() A, tematem rozmowy mnie sprowadziłyście do przeglądania wiązanek ślubnych nie wiem w sumie, jaki jest mój typ. Raczej coś subtelnego, delikatnego. Gdybym wybrała taką "niewinną" kieckę, to bym chciała z polnych kwiatów i jakiś do tego we włosy wpiąć ale się zobaczy. Marzył mi się też storczyk we włosach, ale o to to się już będę martwić później ![]() Wczoraj TŻ mnie non stop pytał: "A co by było, gdybym Ci teraz powiedział: weźmy ślub na jesieni? We wrześniu?" i w ogóle mówi, szukajmy daty na ślub, żeby był 10 dzień miesiąca. U nas w sumie ta 10 się przewija, on się urodził 10 lutego, ja 10 maja coś tam się znalazło ![]() I spanie będzie "super", niesie mi cały hałas weselny, niby dom weselny tak na przestrzał jakieś 2 km ode mnie, ale przy dobrym (?) wietrze wszystko u nas słychać. P.S. Claris
|
|
#135 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() widzę że nie naprodukowałyście sie nie wiadomo ile. i dobrze, mam mniej do nadrabiania:P mi się strasznie chce spać. Wczoraj w nocy ledwo co spałam (najpierw 'wymiana' zdań z Tż, a potem rodzice zbudzili w środku nocy bo im się auto na drugim końcu Polski rozkrzaczyło...), do tego męczący dzień w pracy. dziś na szczęście tylko 9 godz, a jutro odpoczywam Aelitko, rzucanie welonem musisz poćwiczyć. Jestem chętna do prób;p Co do wiązanek, to w Rzeszowie na rynku też są piękne bukiety w niskich cenach. I niektóre się na ślub idealnie nadają. W każdym razie kiedyś planuję nie mówić gdy będe zamawiać sobie ślubny bukiet że będzie on ślubny jedyny problem to będzie ten bukiecik dla TŻ, ale taki problem to nie problem![]() ---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ---------- Sanrioo i jak się w końcu ułożyło? napisz może coś więcej. |
|
|
|
#136 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki
Widzę,że wszystkie coś wczoraj porobiły ![]() Claris prawie nic nie kupiłam. Tyle sklepów a mi się oczywiście nic nie podoba. Dlatego nie lubię chodzic po sklepach-stresuje mnie to. Kupiłam tylko taki smieszny t-shirt z Myszką Miki w Mango( czasem lubię ubrać się tak zupełnie młodzieżowo, chociaż na codzień noszę bardziej kobiece ciuchy-głównie sukienki i tuniki), róż w Sephorze i książkę Agathy Christie ( zbieram je,mam już 60 różnych tytułów )Sanrioo jesteś Justyna to bardzo fajnie jest między Wami. Kłótnie trzeba zapominać,ważne,że teraz jest super. My jeszcze wczoraj po powrocie oglądaliśmy filmik "Moja dziewczyna wychozi za mąż" czy jakoś tak.Bardzo fajny ![]() Ale przez pewien czas było smutno,bo zrobiłam KUKU audicy mojego TŻta. Oczywiście ja prowadziłam do Katowic,bo on nie może (już nie wspomnę,że 80% drogi jechałam 130-160 km/h hehe). Chciałam ustawić to środkowe lusterko tak bardziej do siebie i ono wypadło z tego"stelażu"(nie wiem jak to nazwać). A ten stelaż jest przymocowany do szyby. I jak mój TŻ próbował to włożyć(a na to trzeba trochę siły) to szyba pękła i naokoło gdzie jest ten stelaż zrobił się taki pajączek
|
#137 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
TZ mnie o 8 zbudził, że jedzie już kosić. Ja zaraz sniadanko, a potem kościół. TŻ mi uświadomił, że dziś pierwszy raz od dobrych kilku mcy, kiedy nie będzie ze mną w kosciele. I tak głos mu się tak łamał ![]() Justynko zdradź jaka to data ma w sobie sobotę 10. jestem ciekawa, a nie chce mi się szukać ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#138 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#139 |
|
Zadomowienie
|
A ja słyszałam coś takiego jak zgrzewanie na ciepło takich rzeczy i śladu nie ma. Wiem bo mój TŻ tak robił z tą szybką w motocyklu a koszt nieporównywalnie mniejszy. Popytajcie u siebie bo wiem,że ten sposób jest jeszcze mało znany.
|
#140 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobryotóż kobity: ![]() rano wstałam i się spakowałam do końca, pooglądałam z moją dziewczynką bajki na kompie i poszłam do hostki, powiedziała mi że ma dla mnie cała kasę i mi ją dała i zapytała kiedy chcę wyjechać. Powiedziałam że dziś czyli to był piątek. Mój TŻ kupił mi ostatni bilet na autobus na niedziele do Polski ![]() spałam 2 dni u takiej sympatycznej dziewczyny znajoma mojej koleżanki. Już się trochę obawiałam że będę musiała koczować na victori ale było całkiem miło. Poszłam na zakupy w sobote a w poniedziałek już byłam w domu o 8 rano. Odebrał mnie mój TŻ i zaraz w piątek pojechaliśmy w góry ![]() niedawno wróciłam i oto jestem ![]() nie dostałam się w dodatku na uniwersytet i teraz mam do wyboru 3 kolegia nauczycielskie: językowe i 2 pedagogiczne i się zastanawiam gdzie papiery składać. Czy na fililogie angielska czy na zwykłą pedagogike albo na specjalną.... ale gorąco niedługo chyba jadę nad jezioro z TŻtem
|
|
|
|
#141 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
"Myślenie nie boli, ryzyko nie gryzie" ![]() Edytowane przez Dzi25 Czas edycji: 2009-08-02 o 10:41 |
|
|
|
|
#142 |
|
Raczkowanie
|
tak to sie zgadza unoszą się dumą...
|
|
|
|
#143 |
|
Zakorzenienie
|
Dzi to co tam sie zepsulo ze az taki koszt?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#144 |
|
Zadomowienie
|
jakaś uszczelka pod głowicą i w związku z tym trzeba było remontować caaały silnik a i tak już nie śmiga jak wcześniej...
|
#145 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Wam... wybaczcie, ale nie mam siły nadrabiać...
Wczoraj dostaliśmy klucze do piwnicy (były z tym pewne zawirowania i dpiero teraz otrzymaliśmy piwnicę) ok. godziny 14. o 15 przyjechał tata lubego i... zaczęli wszystko wyciągać z komórki i robić tam "porządek". mieszkanie wyglądało jak poboijowisko, a ja bardzo nie chciałam by tego dnia to robili, bo szliśmy na grilla na 17. i byłam trochę niemiła. tzn. głównie dla lubego, coś mu pysknęłam, on mi. wszystko przy jego rodzicach, którzy chcięli tylko pomóc. a ja ani dziękuję, ani nic... co prawda, powiedziałam, że to dlatego, bo ja nie lubię bałaganu i jak coś robię, to potrzebuję jednego calego dnia, a nie tak na raty, ale i tak głupio wyszło. chyba powinnam ich przeprosić przy najbliższej okazji. poza tym na grillu było fajnie, no i kupiłam sobie rower w pracy zmiany... nie wiem, czy nie zamkną naszego oddziału za kilka miesięcy, bo są niezadowoleni z tempa czytania stron u nas. eeech... jeszcze dzisiaj właśnie do pracy iść muszę. masakra, mówię Wam, nic mi się nie chce... najważniejsze, witam Claris! ech, jestem tu już szóstą część... nieźle...
|
|
|
|
#146 |
|
Zakorzenienie
|
Claris - a wychodzi 10 września i 10 grudnia 2011 (poważnie zastanawiamy się nad jesienią/zimą), marzec 2012 (ta mu podeszła
), listopad 2012, sierpień 2013 jeszcze fajna jest 1.12.2012, 10.11.2012, 7.07.2012 ( ), 5.05.2012, 3.03.2012, 1.01.2011, 1.10.2011... no dużo siadłam teraz nad kalendarzem i się rozpędziłam ![]() Ostatnio rozmawiamy z TŻem o skromnym weselu. Ja bym tak wolała, bo byłoby spokojniej, nie lubię zbytniego szumu, on mówi, że jemu by wystarczyła uroczystość we dwoje ale mówi, że potem mogę żałować, że nie miałam swojego wielkiego wesela... no nie wiem ![]() butterfly - nie przejmuj się tą szybą ja jeżdżę z rozwaloną, tzn. kiedyś facet kosił trawę na poboczach, posunął po piasku i jakiś kamyk walnął mi w szybę. U mamy z kolei jechałam za wywrotką i też kamyczek z niej na szybę spadł. Jakby się u mnie ktoś przyczepił, to mówię, że dopiero rozwaliłam. Brat tak przez 1,5 roku jeździł z szybą pękniętą niemal na pół i nie ma mieć co wyrzutów sumienia, to tylko szyba ![]() Zaraz muszę się zbierać, bo mnie TŻ zapowiedział u siebie w domu na obiad a potem pędzimy nad wodę ![]() ---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ---------- A w ogóle sanrioo - cieszę się niezmiernie, że się wszystko dobrze skończyło jednak zapłacili, więc chociaż tyle. No i nie musiałaś bidować na dworcu
|
|
#147 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Moj Tż jak już kiedyś bardzo neutralnie rozmawialiśmy o weselu to on chce mieć wieeelkie i huczne. ![]() Ja to jestem fanką skromnego, najlepiej samego cywilnego z obiadem w restauracji po
|
|
#148 |
|
Raczkowanie
|
u mnie chcąc nie chcąć musi być wielkie weselicho,bo od strony mojego tz najblizszej rodziny jest około 90osob, z mojej strony 30, a jeszcze znajomi u których byliśmy na ślubach 20 to łącznie nam wychodzi na około 140 osób...
|
|
|
|
#149 |
|
Zakorzenienie
|
ja rowniez i u mnie na pewno nie bedzie wesela tylko wlasnie taki obiad na max 20 osob
|
|
#150 |
|
Zakorzenienie
|
Justyna, no ładnie się zapędziłaś
i fajnie, że Twój taki entuzjastyczny do spraw wesela mój nie lubi takich imprez.ja marzę o 10 czerwca 2011, ale już za późno na pewno ![]() powiem Wam, że moje "niemówienie na te tematy" zaczyna owocować tzn. mówię mało, tylko o znajomych. bo ten sięhajta, ta się zaręczyla itp. ale tak ogólnie i nawet sama nie odnoszę tego do nas, więc luby na pewno tego nie robi. ostatnio jednak sam chciał zacząć temat, ale coś nam przerwało zaraz na początku, a potem powiedział, że nie pamięta o co chcia spytać i na razie na tym stanęło może brzmi to głupio, ale jak na niego to wiele, bo rzadko sam porusza tego typu tematy ![]() sanrioo, witaj |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:05.

mogę spokojnie czekać na nowe zaręczyny

oj tak dziewczyny szaleją i kolejny sezon zazdrośnic powstał
Idę się pakować
jedne Wy 

przesmacznie wyglada