![]() |
#121 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Turquoise by Olivier Durbano ok. 4,48zł/1ml - wrzesień
Cytat:
dziekuje za pomoc ![]() zadzwonilam do taty,mam numer,juz wysyłam mejla do lucky |
|
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
mam odp:
Basia, I have tried dialing that below number with your country code for Poland, but it is not in service. Do you have a PayPal account with which you would be able to send payment instead? Please let us know if that would be possible. Best, Andrea podałam im nr infolinii no ![]() jaki im numer podac? PayPal? |
![]() ![]() |
![]() |
#123 | ||
Zakorzenienie
|
Pytają czy masz konto Pay Pal z którego mogłabyś im zapłacić.....,masz Baśku PayPal? może załóż to chwila dosłownie a byłoby prościej bo w ten sposób to możecie sobie słać te maile do Bożego Narodzenia
![]() a podałaś im numer ten który jest z tyłu karty kredytowej? nie chodzi im chyba o infolinię a serwis/departament obsługi klienta..
Edytowane przez skarbiatko Czas edycji: 2009-10-14 o 12:33 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#124 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
szkoda ze nie mogli mi juz pobrac tej kasy z konta :/ zakładam szybko paypala w takim razie. I co, od nowa zakupy musze robic?> ---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ---------- juz sie zalogowałam.... teraz musze powiązać karte kredytowa z paypalem,tak? dobra, juz wszystko zrobiłam. Teraz kliknac nowe zakupy na lucky??? z Paypalem?
wróciłam do perfum ![]() sprzedam lub wymiana perfumy niszowe - tu Edytowane przez Basiek93 Czas edycji: 2009-10-14 o 13:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#125 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
załóż Pay Pal i napisz im że masz konto... nigdy tam nic nie kupowałam....a mozesz tam wejśc w zamowienie i zmienić opcję zapłaty i zapłacić PayPalem? zobacz..... zaraz przydybiemy kogoś kto już tam kupował i zapytamy ![]()
![]() |
#126 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
JESTEM PRZY: Powiąż z kontem PayPal i potwierdź kartę kredytową ![]() ![]() Znajdź na wyciągu z karty czterocyfrowy kod PayPal autoryzowanego przez Ciebie obciążenia. Wprowadź ten kod poniżej. Wybierz kartę: XXXX-XXXX-XXXX-XXXX Data obciążenia przez system PayPal: 14 października 2009 Kod PayPal: Po potwierdzeniu karty limity wysyłania, odbierania oraz wypłat zostanie usunięty. Po potwierdzeniu karty nastąpi zwrot obciążenia na Twoje konto PayPal. ---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ---------- Dziewczyny, ide sie przejsc do millenium,opisze im całasytuacje moze sie uda. WYpytam o wszystko co i jak |
|
![]() ![]() |
![]() |
#128 | |
never say no to panda
|
Cytat:
Na koncie (po zalogowaniu) znajdziesz przy danych transakcji taki czterocyfrowy numerek - musisz go wpisać na stronie PP i w ten sposób w pełni aktywować konto. U mnie to trwało chyba 2-3 dni. Generalnie, to mogę zaproponować Ci, żebyś anulowała zamówienie - po prostu napisz im mailem, a ja (albo inna Wizażanka) kliknę zamówienie i zapłacę PP (oczywiście najpierw czekam na przelew, bo konto po mojej akcji na Lucky mam pustawe ![]() ![]() ![]() bo się to wszystko trochę ciągnie, a ja już Afgana się doczekać nie mogę i chyba tak będzie szybciej ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#129 |
Raczkowanie
|
wątek zrobił się dość sensacyjny,popieram CeBeR
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#130 | |
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
![]()
![]() |
#131 |
Zakorzenienie
|
Jest mi bardzo głupio że moje pierwsze zakupy się ciagną. ALE udało mi sie z tej mega stresujacej dla mnie sytuacji wybrnąć. Anulowałam tamto zamówienie,wykonałam drugie. zapłaciłam inna, druga karta z millennium. Byłam w paru bankach, gadałam z ludzmi ktorzy robli zakupy poza PL. Tamta karta byc moze była zła, stad Lucky miało problem z pobraniem kasy i domagało sie potwierdzen....
->płace inna karta, z której USA ściąga kase. NIe bede czkekac w tej sytuacji na PayPal, nie bede pisac z Lucky nieskonczone mejle. Zamowienie wykonałam, nr zamowienia: Order # 133106 nawet nie wiecie jak sie bałam zajrzec na wizaz i sprawdzic ten watek, bałam sie waszych reakcji, odpowiedzi.... ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
nie bój nic, jesteśmy niecierpliwe ale tez tolerancyjne
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#133 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#134 |
Raczkowanie
|
mnie nie pili..ale to był jak do tej pory jedyny wątek na którym coś się działo.No i zrobił się prawie wątkiem instruktażowym.Zmieniam wersję na... Baśku nie poddawaj się
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#135 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dziekuje za Wasze odpowiedzi ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 |
perfumowy zawrót głowy
|
Hej Basiek
i na jakim etapie jest zamówienie? Pytam, bo nie wiem czy dam radę z tym odbiorem - mam być w Wawie 4.11 a poza tym chciałam zamawiać Incensy CdG a wpierw muszę przetestować te dwa zamówione jako odlewki.
#137 |
Zakorzenienie
|
paczka zamówiona w tamtym tyg. w środe, bardzo bym chciała aby w tym tygodniu przyleciała
![]() gdzie wpisuje sie nr zamowiania aby sprawdzic na jakim etapie jest paczka? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
i jak Baśku? i jak? Przepraszam, ze nie w tym watku ale zapytam przy okazji..czy RC jest juz kliknięty? nie wiem kiedy mozna sie spodziewac paczek
|
![]() ![]() |
![]() |
#139 | ||
Zakorzenienie
|
to ja odpowiem
![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#140 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poza tym, czekam jeszcze na pare wpłat za Rock Crystal... A paczka z turkusem i Cdg.... juz dzis jest dokładnie tydzien. Zeby przeleciała cala i zdrowa. Nic lucky sie nie odzywa, ale to chyba dobrze, bo jak było cos zle to ZAWSZE przysyłali mi mejle ze cos jest nie tak. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#141 |
Zakorzenienie
|
co ja poradze ze sie doczekac juz nie moge
![]() Baśku dostałas ode mnie przelew za RC? szedł przez PP zrobiony w pon. 19.10, zreszta pisałąm w tamtym watku, juz mi sie oba mylą |
![]() ![]() |
![]() |
#142 |
Zakorzenienie
|
ja już nie mogę z tym lucky.....
![]() zrobiłam zakupy kartą kredytową,napisałąm im mejla, żeby pierwsze zamówienie anulowali a zajęli się drugim i żeby pilnie wysłali. Odpisali mi, że pierwsze zamowienie anuluja i zajmą się drugim. Dlaczego to się tak dłuży. Innym dziewczynom już dawno wysłali paczki, a mnie zaczynają denerwować... ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#144 |
never say no to panda
|
Baśku, wielgachna prośba, zamieść w wątku nr naszego zamówienia (znaczy - jeśli już wysłali), żebyśmy mogły śledzić jego losy (zamiast Ci non stop truć, czy wiesz coś o paczuszce)
![]()
Edytowane przez cbr Czas edycji: 2009-10-24 o 16:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#145 |
Zakorzenienie
|
ze tak powiem, jest weekend i chyba mi lucky nie odpisze, ale w pon sie wyjasni..... z wczoraj odpisali mi na moje pytania,i ' ze jesli bedzie problem to napisza' wiec moze problemu nie maja i wysla juz w pon
![]() oczywiscie podam Wam nr zmowienia |
![]() ![]() |
![]() |
#147 |
Zakorzenienie
|
to im powinno zależec na tym aby wysłac klientowi paczke
![]() ja myślałm ze w tamtym tygodniu będzie ![]() ![]() ![]() ja nie wiem, nie chcą mi wysłać perfum ![]() ![]() ![]() naprawde,nie wiem sami problemy wymyślają ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#149 |
Zakorzenienie
|
no właśnie,tyle czasu ![]() nic nie pisali...... tylko to,ze jesli beda problemy to napisza. A nie pisza od 1,5 tyg. wiec problemow nie maja [to dlaczego nie ccha wysłac] ![]() nawet na karcie kredytowej mialam przez tydz. -1400zł. myślałam ze pobrali, ale od 2-3 dni kasa powrocila, nie wiem co sie dzieje z lucky ale nie pobrali kasy w koncu!! :@ mysle,ze jak im napisalam pare dni temu, zeby wreszcie mi to wysłali, ze przeciez anulowałam pake nr 1 a chce nr 2 to dopiero po moim upomnieniu zaczna działać..... jakoś w przypadku demeter kase sobie wzieli z konta,.... proponuje poczkekac do pon, wtedy odp na mejle, moze napisza ze wysłali, jestem ciekawa co dalej ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#150 | ||
Zakorzenienie
|
Baśku ,ja proponuję w tej sytuacji powstrzymać się jeszcze z klikaniem kolejnej paki,żeby znów nie było nieporozumień i nerwów.I kliknąc dopiero jak już wszystko będzie ok z Turkusową paką....
no właśnie....i czy aby na pewno wszystko jest ok,bo skoro kasa wróciła...może znów coś z weryfikacją..swoją kartą płaciłaś?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:18.