|
|
#122 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maybelline, CARGO, Helena Rubinstein, Lancome - MAKE UP
podoba mi się róż Shiseido
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=251095 |
|
|
|
|
#124 |
|
Zakorzenienie
|
znalazłabyś coś u mnie? Podoba mi się parę rzeczy
![]() ---------- Dopisano o 00:48 ---------- Poprzedni post napisano o 00:09 ---------- aj. Hip jest już praktycznie wymieniony ,a Baby Doll zarezerwowana [w trakcie negocjacji]. U Ciebie podoba mi się: -rzęsy -paleta do brwi |
|
|
|
|
#127 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej,
znalazlabys cos u mnie za... - Single eyeshadow NYX - pojedyńcze cienie prasowane znanej amerykańskiej marki NYX w odcieniach: Walnut Dolly Pink |
|
|
|
|
#128 |
|
Raczkowanie
|
Maska uspokajająca za maskę mary kay ???
|
|
#129 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem, czy wymieniasz sie za ubrania, ale jesli tak to zapraszam
. Cos za 10. Perfumy C-Thru Pearl Garden?
|
|
|
|
|
#130 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() pytalas u mnie w watku o pedzel Sephora, mi sie podoba: - ZIAJA PRO maska uspokajająca 250ml - raz przetestowana - praktycznie NOWA i ta kosmetyczka z walkami i papilotami. |
|
|
|
|
#132 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: make up, pielęgnacja, profesjonalne do włosów...rożności:)
Wpadło mi w oko kilka rzeczy. Zapraszam do moich 3 wątków.
|
|
|
|
|
#133 |
|
BAN stały
|
niestety aniu, jesli na wymianke masz tylko to, co w pierwszym poscie to nie znalazlam nic dla siebie...
---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ---------- niestety, jedyne co znalazlam to ewentualnie: Antytrądzikowy peeling enzymatyczny Dax, ubytek malutki - użyty 2 razy KLIK! takze raczej nic z tego ... Edytowane przez lilmary Czas edycji: 2009-08-25 o 15:18 |
|
|
|
|
#134 |
|
Rozeznanie
|
Spróbuję i ja.. Może coś za Ziaję Pro?
„Wierzę w kolor różowy. Wierzę, że najlepszym sposobem na spalanie kalorii jest śmiech. Wierzę w pocałunki. Wierzę, że można być silnym, kiedy wszystko wydaje się iść źle. Wierzę, że szczęśliwe dziewczyny są najładniejsze. Wierzę, że jutro będzie kolejny dzień i wierzę w cuda.” Audrey Hepburn |
|
|
|
|
#135 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#136 |
|
Rozeznanie
|
chmm.. a te pędzle Chantill to one są jeszcze w dobrym stanie? Bo chyba Little Black Dress za maskę i używane pędzle by Ci się opłacało? ;-) Wybacz, jeśli się zupełnie nie znam.
„Wierzę w kolor różowy. Wierzę, że najlepszym sposobem na spalanie kalorii jest śmiech. Wierzę w pocałunki. Wierzę, że można być silnym, kiedy wszystko wydaje się iść źle. Wierzę, że szczęśliwe dziewczyny są najładniejsze. Wierzę, że jutro będzie kolejny dzień i wierzę w cuda.” Audrey Hepburn Edytowane przez Flicka Czas edycji: 2009-08-25 o 15:48 |
|
|
|
|
#137 | |
|
Zakorzenienie
|
haha, mozna
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
|
#138 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#139 |
|
Wtajemniczenie
|
?
|
|
|
|
|
#140 |
|
Wtajemniczenie
|
zdjatka juz sa w 1 poscie
zapraszm |
|
|
|
|
#141 |
|
Rozeznanie
|
To jak robimy? ; )
„Wierzę w kolor różowy. Wierzę, że najlepszym sposobem na spalanie kalorii jest śmiech. Wierzę w pocałunki. Wierzę, że można być silnym, kiedy wszystko wydaje się iść źle. Wierzę, że szczęśliwe dziewczyny są najładniejsze. Wierzę, że jutro będzie kolejny dzień i wierzę w cuda.” Audrey Hepburn |
|
|
|
|
#142 |
|
Zakorzenienie
|
nie mam niestety... tylko to co w watku... moglabym ewentualnie wymienic pedzel Sephory za sama maseczke Ziaji.
---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ---------- Rozumiem, nie ma problemu,. moze innym razem uda nam sie wymienic
|
|
|
|
|
#143 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj, wczoraj napisałaś jako pierwsza u mnie w wątku o pudrze collistar z mieniącymi się drobinkami. Starałam się jakoś dobrać według wartości na co mogłybyśmy się powymieniać i nie bardzo widzę, ale może na te cienie CLINIQUE combo duo? Chociaż bardziej zainteresowała mnie książka sztuka wizażu. W międzyczasie zrobiłam u siebie aktualizację i zapraszam Cię - może się jakoś dogadamy?
|
|
|
|
|
#144 |
|
Rozeznanie
|
Wybacz, że Ciebie bombarduję pytaniami, ale po prostu nie wiem czy trzymać dla Ciebie te perfumy. Napisz mi co i jak, nawet jeśli nie jesteś już zainteresowana, dobrze?
|
|
|
|
#145 |
|
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie Moon Sparkle. Dodatkowo mogę zaproponować 73/75ml Very Sexy Victoria's, Secret lub 43/45 Clinique Happy to Be
|
|
|
|
|
#147 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
u Ciebie znalazłam wiecej rzeczy:10. Perfumy C-Thru Pearl Garden ; została ponad połowa 75 ml flaszki. 4. Paletka "trójka" INGLOTA - freedom system - fiolet, popiel i jasny beż z drobinkami 13. Lakier do paznokci INGLOT odcień 715 (jasny beż matowy/satynowy). Inglot Nail Enamel. 25. Kremowa pomadka do ust Rimmel Hydra Renew - odcień 700 Nude Delight (typowa dla tzw. "cielistych ust"). Maźnięta zaledwie dwa razy. Świeżutka. czy znalazłabys jeszcze cos u mnie oprócz pudru? ![]() jeśli nie, co cos byś mogła za niego oddać z tych rzeczy ktore wymieniłam? |
|
|
|
|
|
#149 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#150 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
podoba mi się róż SHISEIDO, ale widzę że już jest wymieniony, poaztym to nic dla siebie nie znalazłam.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:37.