![]() |
#121 | |
Zadomowienie
|
Dot.: azzz
Cytat:
![]() I dziękuję Ci trafno, za to, że się tak naprodukowałaś bo naprawdę pomogłaś mi ![]() ![]() A moje pytanie odnośnie tego, ile udało Ci się zgubić dla mnie ma znaczenie, gdyż np będzie dla mnie motywacją ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 | |||
Przyczajenie
|
Dot.: 3 minutowe odchudznie
Cytat:
---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Trzymam kciuki naturalnie. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Co to teraz opisalas, a to co przedtem, to niebo a ziemia.
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
Wykonywanie codziennie treningu HIIT nie jest rozwiązaniem idealnym (takim jak połączenie go naprzemiennie z treningiem siłowym) ale jest możliwe i skuteczne jeśli chodzi o redukcję przy zachowaniu racjonalnego odżywiania. ---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Pozdrawiam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Przyczajenie
|
Ja też bardzo proszę o te ćwiczenia
![]() agusia06@vp.pl |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#128 |
Rozeznanie
|
ćwiczyłam dziś coś na kształt treningu interwałwego, tzn 3 min na przemian 30 sek na maxa i 30 sek wolno.Ćwiczyłam na rowerku.Strasznie to trudne, po skończeniu myślałam że wypluje płuca
![]() Jestem na diecie ONZ. Mógłby ktoś mi pomóc, bo już nie wiem, jak często powinnam robić ten interwał? ![]() Poza tym codziennie robię ok.200 brzuszków, nożyce, ćwicze z agrafką i hula hopem. Chciałabym zrzucić ok 5 kg. Pozdrawiam
![]() |
#129 |
Przyczajenie
|
Mam pytanie czy ten trening HIIT można ćwiczyć codziennie bo gdzieś wyczytałam ze można dopiero po 48 godz.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Przyczajenie
|
czy ja terz bym mugł dostaci ten zestaw czwiczen prosze bardzo
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ---------- mój kontakt krystian51@wp.pl |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Przyczajenie
|
Cześć!
Czy ktoś mogłby mi przesłać na e-maila 3 minutowe odchudzanie.? Kupiłabym sama ale nie mam pieniędzy ;// Z góry dzięki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Przyczajenie
|
W ćwiczeniu metodą NTO (Natężenie treningu odstępowe) nawet pojedyncze sekundy robią różnicę w efektach, jakie osiągniesz, ponieważ czas treningu jest bardzo krótki.
Np. osoba, która ustali odstęp natężenia na 40 s. maksymalne tempo – 20 s. wolne tempo, będzie miała zupełnie inne wyniki niż osoba, która ustali odstęp natężenia na 35 s. maksymalne tempo – 25 s. wolne tempo. Co więcej dłuższe maksymalne tempo nie zawsze polepsza wyniki. Idealny odstęp natężenia (ION) to 30 s. wolne, 30 s. maksymalne tempo. Schemat ćwiczenia to ćwiczenie 3 min. Raz wolne, raz szybkie tempo po 30 s. W 3 min. Odchudzaniu nie chodzi o to jakie ćwiczenie wykonujesz i jakie mięśnie pracują, ale o natężenie. Musisz być pewna, że gdy robisz 30 s. maks. ćwiczenia to musisz dać z siebie maksimum i włożyć wszystkie siły w maksymalne tempo. Im większa będzie różnica w natężeniu tym lepszy efekt osiągniesz. Kilka sprawdzonych ćwiczeń, które działają najlepiej w 3-min. Odchudzaniu: bieganie (zwykłe lub na bieżni) jazda na rowerze suche wiosła, pływanie. Można robić przysiady, brzuszki, pompki, ale efekty będą gorsze. Każdy trening trzeba zacząć od krótkiej rozgrzewki tych partii mięśni, które będą najbardziej obciążone. Powtarzaj trening przez min. 7 dni, wtedy metabolizm będzie się przestawiał. Autorka nie zaleca zwiększenia porcji jedzenia, bo efekt będzie żaden. Do 3-go dnia nie będzie efektów, dopiero od 4 dnia zacznie się chudnąć. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Zadomowienie
|
pisze ostatni raz nie przesylam juz tego systemu bo go juz nie mam!!!!!!!!!! wiec nie piszcie do mnie wiadomosci na priv z prosba o wyslanie bo to sie robi wkurzajace!!
![]() |
#134 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
No dobrze...to wystarczy tylko przestrzegać tych sekund i powatarzać przez 3 minuty? Czy to nie jest czasem wersja skrócona? A jakie ćwiczenia mam wykonywać? Moga to być domowe ćwiczenia coś jak brzuszki, rowerek itp. ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Raczkowanie
|
Ja w takie cos nie wierze. Nie mozna schudnac w ciagu np tygodnia 3-4 kg no chyba ze jest sie na glodowce lub na diecie 400 kcl... Ale nawet jak sie schudnie tak szybko i nie rozsadnie to ta waga wroci i byc moze wieksza o kilka kg. Lepsza bedzie dieta ktora pozwala usprawnic metabolizm i przyzwyczaic masz mozg do zmian
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Właśnie! Doszłam do takiego samego wniosku. Masz racje. ![]() Ale ja zastanawiam się nad głodówką... Czuję się jednak za gruba. Może temu, że kiedyś, gdy byłam na prawdę pulchna dokuczano mi tym czasami? Myślicie że 54 kg wagi, wzrost 163 to w porządku, czy jednak za dużo? z góry dziękuję. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 | |
Rzabbocop
|
Cytat:
![]() ale zawsze warto zadbac o zdrowe odzywianie i wprowadzic zdrowa dawke ruchu ![]() Glodowka to glupi pomysl i zwykle prowadzi do jojo i w odwrotna strone, niz bysmy chcieli ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Raczkowanie
|
Masz wagę idealną. Sprawdź sobie BMI... jesteś niska i ważysz mało.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Raczkowanie
|
Witam, mam prośbę, czy któraś z Was mogłaby mi przesłać na meila to całe odchudzanie w 3 minuty? chcialabym zobaczyc co to jest i moze wyprobowac
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
BAN stały
|
Jej, jak ja bym chciała ważyć 54 kilo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Raczkowanie
|
Cześć!dużo czytałam na temat tych ćwiczeń w 3 min,ale nigdzie nie znalazłam ich programu!Czy mogłybyćsie mi je przesłać na e-mail: kcatiir@interia.pl z góry dziękuję
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Przyczajenie
|
hej. proszę i mi niech ktoś prześle te 3 minutowe odchudzanie, z góry dziękuję
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Przyczajenie
|
No więc na necie znalazłam skróconą wersję 3MO, przeczytałam to forum i wzięłam się za siebie. Obecnie mieszkam w Anglii i wiecie same jaka jest pogoda, wiec miasto w którym mieszkam zrobiło umowę z ośrodkiem sportowym. Od 6 stycznia zaczęłam chodzić codziennie na ową siłownię i zastosowałam się do 3MO i efekty na prawdę są widoczne. W pierwsze dwa dni potrafiłam zjeść po 6 kromek z dżemem, bo powiedziałam sobie - a co mi tam, dla mnie się liczy że tam byłam i że próbuję coś ze sobą zrobić. No więc w 3m dniu ćwiczeń niestety musiałam zostać w domu z psem, ale następnego dnia kiedy rano się zważyłam byłam o 0,1 kg lżejsza a w następnym dniu o 0,6kg lżejsza. Sama szczerze powiedziawszy nie wierzyłam w to wszystko (głównie biorąc pod uwagę moją wagę - 75kg/160cm). Jednak wiecie co to działa... Rano kiedy wstaję, jem normalnie 2 kromki chleba z margaryną i wędliną i piję zieloną herbatę. W szkole na break'u jem jedną kanapkę i jak przychodzę do domu to jem normalny obiad - oczywiście mięso i warzywa. Potem przez 40 minut idę do tego centrum sportowego i to jest czas dla mojego żołądka żeby to po części przetrawił. Kiedy jestem na miejscu biorę inhalator (astmatyk -,- ) wodę i potem jak przychodzę to jem 2 kiwi, 2 mandarynki, jabłko i połowę marchewki (bo jest strasznie duża) i tyle mi wystarczy. Oprócz zielonej herbaty rano, przez cały dzień piję samą wodę. Poza tym od pestek w kiwi jelita się 'odblokowują'
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 | |
Rzabbocop
|
Cytat:
![]() ale skoro wiesz lepiej i nic Cie nie przekona, to oszukuj sie dalej. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Do RZABBA: Nikt Cie o zdanie nie prosil, a jesli oszukiwaniem samej siebie nazywasz widoczne gubienie wagi to w jakim swiecie Ty zyjesz? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 | |
Rzabbocop
|
Cytat:
Wagę możesz sobie gubic ale to ma sie nijak do utraty tłuszczu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:51.