Cicha woda brzegi rwie, czyli nieśmiałe rwą facetów! cz. 2 - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-08-29, 22:12   #121
oluskaaa922
Zakorzenienie

Dot.: Cicha woda brzegi rwie, czyli nieśmiałe rwą facetów! cz. 2

Budyniek- hmm.. a moze on czekal az Ty cos zaproponujesz (bo nie wiem, czy on zawsz wychodził ze spotkaniem?)
a naiwność bierze górę nad podświadomością.
oluskaaa922 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-29, 22:24   #122
budyniek90
Rozeznanie

Tak właściwie, to do tej pory umawialiśmy się na odchodnym, ze spotkamy się nastpnego dnia, ale nie na konkretną godzinę. A dzisiaj buziak i cześć

kosmetyki
książki
budyniek90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-29, 22:30   #123
Motylicaja
BAN stały

GG do Motylicaja

Cytat:
Napisane przez peggy_blue Pokaż wiadomość
budyniek, ciesze się, że wszystko się tak między wami ładnie układa

i dołączam do chorych głów, chciałabym w końcu przestać każdego nowo poznanego chłopaka rozpatrywać jako przyszłą sympatię...
OOO mam to samo.... i pozniej cierpie....wewnetrznie

Cytat:
Napisane przez oluskaaa922 Pokaż wiadomość
no i ja.. i kurde ZAWSZE jak chłopaka traktuję jak kumpla, a przy tym się przy nim nie stresuję, gadam o wszystkim i w ogóle.. to się okazuje potem, że mu się podobam..
a jak mi się chłopak podoba, to się zachowuję zupełnie jak nie ja.. ;/ nie wiem co powiedzieć, żeby to sensowne było, wstydzę się, boję nie wiadomo czego, nie mogę otworzyć przed nim.. ;/ i efekt.. wiadomo..
OO prawie ja o mnie......

Kurcze...ja tez bym chiala sie z kims spotakc ale nie mam narazie nikogo na oku...tz mma tam paru z gg ale to na odleglosc wiec nici ze spotkania....jak narazie....
Motylicaja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-29, 23:06   #124
EMdz
Zakorzenienie

a ja jak już pisałam, czasem jak ktoś mi się podoba to jestem dla niego niemiła, tak jakbym chciała go od siebie odepchnąć
EMdz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-30, 01:26   #125
BezNicku_ON
Przyczajenie

Witam. Jak widać jestem chłopakiem - wiem, wiem to kobiece forum, ale mam nadzieje że się nie obrazicie ;>

Jestem nieśmiały praktycznie od ZAWSZE... nie wiem jak z tym walczyć, choć po przeczytaniu niektórych wypowiedzi trochę się zmobilizowałem...
W podstawówce w sumie nie byłem nieśmiały przed moimi kolegami z klasy, a z dziewczynami też było normalnie (wiadomo podstawówka 6 lat i jest się gówniarzem to się łatwiej komunikować itp.)
Gimnazjum natomiast załamało mnie totalnie - przeprowadzka na drugi koniec Polski... nowa szkoła, ludzie, zero znajomych... [mógłbym długo wymieniać]
Miałem kilku lepszych kolegów z klasy i ogólnie nie było tak źle, ale jeśli chodzi o dziewczyny to porażka - w ogóle z nimi nie rozmawiałem (jakieś pojedyncze, krótkie rozmowy rzadko), po prostu nie dałem rady, nie potrafiłem się przełamać ;(
We wtorek idę do nowej szkoły - liceum... mieliśmy 2 spotkania w sierpniu, ale byłem na jednym - praktycznie się nie odzywałem, tylko słuchałem, śmiałem się... i tak jakoś zleciało. Bardzo chcę pokonać moją nieśmiałość i jakoś utrzymywać kontakt z kolegami, ale również z dziewczynami (na tym mi bardzo zależy)
We wtorek spotykamy się przed szkołą, idziemy na rozpoczęcie, a potem jest taka 'nieoficjalna integracja' na którą idzie kto chce ze szkoły - myślę, że też pójdę
Wszystko pewnie będzie % (nie wiem czy będę pił), ale nie w tym rzecz - jak zacząć rozmowę z dziewczyną/koleżanką, bo mam nadzieję że tam będzie jakaś okazja do tego by się przełamać (nie chodzi o żaden flirt, tylko koleżeństwo)

Dlaczego pisze na tym forum? Sam nie wiem, może dla tego, żeby uzyskać odp właśnie od was - kobiet...

Pozdrawiam...
BezNicku_ON jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-30, 08:37   #126
Marzeniatko
Zakorzenienie

Cześć BezNicku_ON
Przełamywać nieśmiałość można stopniowo, albo bardzo drastycznie. Lepiej powoli. Jak? Po prostu zagadać. Podejść do jakiejś dziewczyny i zapytać o coś, (skoro to nowa szkoła to można np. o to w jakiej szkole się wcześniej uczyła), później o zainteresowania, gust muzyczny, takie poboczne tematy, a później się będzie ciągnął temat z jakiegoś wątku np. o muzyce. Spokojnie, najważniejszy jest pierwszy krok. Nie bój się z kimś rozmawiać, bo pamiętaj nikt Cię nie wyśmieje. Zrób dobre wrażenie, bo tak jak sie pokażesz tak będą Cię traktować. Pokażesz się jako bardzo nieśmiała osoba możliwe, że wykorzystają to przeciwko Tobie. Jezeli nie jesteś do końca pewien siebie po prostu to udawaj. Jak tak na początku robiłam, że udawałam tą pewność siebie, chociaż we mnie, w środku wszystko drżało. A jak już spotkasz jakąś dziewczynę, która Ci się spodoba to nie bój się zrobić pierwszego kroku. Jak widzisz, kobiety chcą być zdobywane. Jeżeli siedzi cicho to nie musi to oznaczać, że nie jest Tobą zainteresowana, jakieś drobne sugestie na początku wystarczą. I też ważne, jak z kimś rozmawiasz patrz mu w oczy, też pozwala trochę przełamywać nieśmiałość.

Powodzenia

B L O G

Marzeniatko wystarczy Marzena
Marzeniatko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-30, 09:12   #127
oluskaaa922
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BezNicku_ON Pokaż wiadomość
Witam. Jak widać jestem chłopakiem - wiem, wiem to kobiece forum, ale mam nadzieje że się nie obrazicie ;>

Jestem nieśmiały praktycznie od ZAWSZE... nie wiem jak z tym walczyć, choć po przeczytaniu niektórych wypowiedzi trochę się zmobilizowałem...
W podstawówce w sumie nie byłem nieśmiały przed moimi kolegami z klasy, a z dziewczynami też było normalnie (wiadomo podstawówka 6 lat i jest się gówniarzem to się łatwiej komunikować itp.)
Gimnazjum natomiast załamało mnie totalnie - przeprowadzka na drugi koniec Polski... nowa szkoła, ludzie, zero znajomych... [mógłbym długo wymieniać]
Miałem kilku lepszych kolegów z klasy i ogólnie nie było tak źle, ale jeśli chodzi o dziewczyny to porażka - w ogóle z nimi nie rozmawiałem (jakieś pojedyncze, krótkie rozmowy rzadko), po prostu nie dałem rady, nie potrafiłem się przełamać ;(
We wtorek idę do nowej szkoły - liceum... mieliśmy 2 spotkania w sierpniu, ale byłem na jednym - praktycznie się nie odzywałem, tylko słuchałem, śmiałem się... i tak jakoś zleciało. Bardzo chcę pokonać moją nieśmiałość i jakoś utrzymywać kontakt z kolegami, ale również z dziewczynami (na tym mi bardzo zależy)
We wtorek spotykamy się przed szkołą, idziemy na rozpoczęcie, a potem jest taka 'nieoficjalna integracja' na którą idzie kto chce ze szkoły - myślę, że też pójdę
Wszystko pewnie będzie % (nie wiem czy będę pił), ale nie w tym rzecz - jak zacząć rozmowę z dziewczyną/koleżanką, bo mam nadzieję że tam będzie jakaś okazja do tego by się przełamać (nie chodzi o żaden flirt, tylko koleżeństwo)

Dlaczego pisze na tym forum? Sam nie wiem, może dla tego, żeby uzyskać odp właśnie od was - kobiet...

Pozdrawiam...
Witam, witam Nic sie nie martw, nie jesteś pierwszym i ostatnim chłopakiem na wizażu
A co do szkoły to hmm, na tym spotkaniu możesz zagadać do dziewczyny np do jakiej klasy idzie,(czy też tak jak Marzeniątko mówiła do jakiej chodziła szkoły), to ta jak odpowie, ze np hmm biol-chem, to mozesz powiedziec, ze oo ja to z chemii np leże...;p Mozecie rowniez zaczac temat nauczycieli, kto was będzie uczył i poobgadywać ich trochę (Słuszałem, że ta i ta to..). Często poruszanym tematem szkolnym jest tez ile się ma osób w klasie/dziewczyn/chłopaków... Mozesz jeszcze spytac, gdzie mieszka/czy ma daleko do szkoly..;p
No i potem takie kwestie wlasnie osobiste, czyli co lubi, czego nie, ulubiony gatunek muzyki itd..

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-08-30, 09:19   #128
strawberry daiquiri
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez blackberry456 Pokaż wiadomość
no można powiedzieć, że sie znamy. A ze wspólnymi znajomymi to kiepsko - tylko z jedym jego kolegą kilka razy gadalam. A nie podejde hmm... dlatego, ze jestem zbyt nieśmiała
no tak, ale skoro się znacie, to czy byłoby coś dziwnego w tym, gdybyś do niego podeszła i powiedziała "cześć" i zaczęła luźną, niezobowiązującą rozmowę? czy on zaraz pomyśli, że jesteś nachalna, ze mu się narzucasz?
moim zdaniem nie i następnym razem powinnaś do niego podejść i pogadać, zamiast mówić sobie "nie podejdę, bo jestem nieśmiała". wiem, że łatwo się mówi, a trudno robi, ale uwierz, po kilku razach podejście do kogoś nieznajomego nie będzie dla Ciebie problemem, jeśli zaczniesz nad sobą pracować.
a jeśli nie znasz jego znajomych - cóż, to jest plus, bo on Ci ich przedstawi i poznasz nowych ludzi
strawberry daiquiri jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-30, 10:22   #129
zuuza189
Raczkowanie

A ja ciągle się krępuję przy nim. On nawet mi powiedział (napisał), że nie mogę się tak krępować. No i dzisiaj pewnie się spotkamy i nie mogę ciągle być skrępowana muszę się otworzyć. Już go to nawet zdaje się denerwuje, no i w sumie ma racje, bo ile można czekać, żeby dziewczyna się otworzyła? W moim przypadku jak widać bardzo długo... Ale koniec, basta. Muszę przełamać się.
zuuza189 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-30, 10:32   #130
blackberry456
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Lustro Pokaż wiadomość
Mam dokładnie ten sam syndrom :P Wszystko jest fajnie jeśli chłopak mi się nie podoba, nie zależy mi na nim lub go znam i traktuje tylko i wyłącznie jako kumpla. Gorzej jak zaczyna mi zależeć w jakiś sposób
I jak sobie z tym poradzić?!
ja mam na to pewien "sposób", na pewno ktoś mnie za to ochrzani, ale jeśli chodzi o początkowe spotkania i "przełamywanie lodów" to o wiele lepiej mi sie to robi w jakimś luźnym miejscu, jakis pub, dyskoteka czy coś. Jak dojdzie troche % (ale nie za dużo) to o wiele łatwiej sie rozmawia. A za którymś tam razem, zwykłe spotkanie twarza w twarz chyba juz nie powinno być problemem

wgl to wróciłam z tej imprezy *___*

Cytat:
Napisane przez strawberry daiquiri Pokaż wiadomość
no tak, ale skoro się znacie, to czy byłoby coś dziwnego w tym, gdybyś do niego podeszła i powiedziała "cześć" i zaczęła luźną, niezobowiązującą rozmowę? czy on zaraz pomyśli, że jesteś nachalna, ze mu się narzucasz?
moim zdaniem nie i następnym razem powinnaś do niego podejść i pogadać, zamiast mówić sobie "nie podejdę, bo jestem nieśmiała". wiem, że łatwo się mówi, a trudno robi, ale uwierz, po kilku razach podejście do kogoś nieznajomego nie będzie dla Ciebie problemem, jeśli zaczniesz nad sobą pracować.
a jeśli nie znasz jego znajomych - cóż, to jest plus, bo on Ci ich przedstawi i poznasz nowych ludzi
masz racje, samo zagadanie nie powinno być problemem, na szczęście i tak było dobrze

spotkałam go tak 'przelotem' jak szlam akurat do baru, powiedzielismy sobie czesc, spytal co tam itp. Potem tańczyliśmy sporo razem. Jezu jak bylo cudownie, bo tak dość blisko, obejmował mnie itp. Później zrobiło sie gorąco i jakoś tak wyszlo, że poszliśmy sie przejść (sami! xD). Szłam z nim pod ręke, fajnie nam sie gadalo. Potem usiedlismy na jakimś murku i jakoś tak wyszlo, że siedzieliśmy tak przytuleni, on mnie głaskał po ramieniu, a ja go po włosach Twarz przy twarzy, ale bez całusa Kurde, jak mi było wtedy cudownie *____* Przeszlismy sie potem jeszcze kawalek i wrocilismy tańczyć. Jak juz sie skończyło, to siedzielismy jeszcze z moją kol i jego kolegą i gadaliśmy. Jestem mega szcześliwa, że tak wyszło, ale nie chce sie też nastawiać na niewiadomo co.. Oboje troche wypiliśmy (chociaż ja byłam świadoma, tylko bardziej "otwarta" a on wyglądał raczej normalnie), ja chcialam tego od dawna, ale nie mam do końca pewności czy to coś dla niego znaczyło...
blackberry456 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-30, 10:46   #131
Bunia's
Rozeznanie

Cześć dziewczyny i chłopaki
Mam nadzieje, że przyjmiecie mnie do swojego grona. Uwielbiam przeglądać, ten wątek.

I mam ten sam problem co niektóre z was. Każdego chłopaka traktuję jak swoją przyszłą sympatię..paranoja.

blackberry456. ale ci zazdroszczę... dobry pomysł, napisz do niego

`siatkówka jest bowiem sportem wyjątkowym`

Edytowane przez Bunia's
Czas edycji: 2009-08-30 o 11:04
Bunia's jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-30, 10:52   #132
budyniek90
Rozeznanie

Jak fajnie, też tak chcę
Moze napisz do niego, że świetnie się bawiłaś z nim?

kosmetyki
książki
Stary 2009-08-30, 11:15   #133
InnocentEyes
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez blackberry456 Pokaż wiadomość
ja mam na to pewien "sposób", na pewno ktoś mnie za to ochrzani, ale jeśli chodzi o początkowe spotkania i "przełamywanie lodów" to o wiele lepiej mi sie to robi w jakimś luźnym miejscu, jakis pub, dyskoteka czy coś. Jak dojdzie troche % (ale nie za dużo) to o wiele łatwiej sie rozmawia.
Racja, po % robię się bardziej 'otwarta'

Blackberry456 - cieszę się razem z Tobą

A ja się przymierzam, żeby zagadać do pewnego osobnika na gg...

Myśli się materializują!
InnocentEyes jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-30, 11:23   #134
budyniek90
Rozeznanie

A ja idę z nim i moimi znajomymi w poniedziałek na piwo Już się boję, że powiem coś głupiego... I boję się moich podchmielonych koleżanek

Nie wiem jak go przedstawić... Chodzi mi o to, że nie wiem jak powiedzieć: to jest XYZ, mój kolega/znajomy/przyjaciel... [?]. Chyba poprzestanę na to jest XYZ.

kosmetyki
książki
Stary 2009-08-30, 11:26   #135
EMdz
Zakorzenienie

tak, powiedz tylko 'to jest XYZ'
EMdz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-30, 12:06   #136
oluskaaa922
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez InnocentEyes Pokaż wiadomość
A ja się przymierzam, żeby zagadać do pewnego osobnika na gg...
eee nie przymierzaj sie tylko pisz nic nie tracisz, a mozesz zyskac
Stary 2009-08-30, 12:49   #137
InnocentEyes
Raczkowanie

Napisałam!
I nawet dobrze nam się gadało, tyle, że krótko, bo musiał iść
Ręce mi się normalnie trzęsły, jak z nim pisałam

---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ----------

O dziwo tematy jakoś mieliśmy do rozmowy, niezręczna cisza nie zapadła, czyli było dobrze

Myśli się materializują!

Edytowane przez InnocentEyes
Czas edycji: 2009-08-30 o 12:51
InnocentEyes jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-30, 13:04   #138
blackberry456
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Bunia's Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez budyniek90 Pokaż wiadomość
Jak fajnie, też tak chcę
Moze napisz do niego, że świetnie się bawiłaś z nim?
sam napisał przed chwilą!

tyle, ze gadamy jak zwykle o pierdołach i boje sie, ze znowu stane w "martwym punkcie" do czasu następnej imprezy czy czegos takiego... Chce podtrzymać dobry kontakt, ale nie bardzo wiem co robić zeby było tak jak wczoraj w nocy, a nie tylko "koleżanka-kolega"..
blackberry456 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-30, 13:09   #139
budyniek90
Rozeznanie

To może wyskoczcie gdzieś, np do pubu?

A ja nie wiem - napisac czy nie napisać...

kosmetyki
książki

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-08-30, 13:19   #140
Lustro
Przyczajenie

budyniek pisz! Może on czeka, aż w końcu ty zaproponujesz spotkanie

A co do tego, że po % stajemy się bardziej otwarci i śmielsi to prawda. Ja na sylwku poznałam kilka osób i oczywiście ze wszystkimi gadałam jak ze starymi kumplami z jednym mogę tak cały czas, ale z tym co trzeba to język mi w gardle staje, a jak się okazało on mnie z sylwestra nie kojarzył (fakt, wyglądałam zupełnie inaczej jak teraz) mimo że tańczyliśmy kilka razy, więc jak widać różnie to bywa z tymi %
Stary 2009-08-30, 13:24   #141
budyniek90
Rozeznanie

Może napiszę do niego tak pod wieczór, popołudniu jestem umówiona z koleżanką, więc żeby się nie obraziła, ze ją wystawiam...

kosmetyki
książki
Stary 2009-08-30, 15:24   #142
Bunia's
Rozeznanie

blackberry456zaproponuj jakiś wypad przecież wcale nie jest powiedziane, że to mężczyzna proponuje spotkanie

`siatkówka jest bowiem sportem wyjątkowym`
Bunia's jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-30, 15:55   #143
Motylicaja
BAN stały

GG do Motylicaja

Cytat:
Napisane przez Bunia's Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny i chłopaki
Mam nadzieje, że przyjmiecie mnie do swojego grona. Uwielbiam przeglądać, ten wątek.

I mam ten sam problem co niektóre z was. Każdego chłopaka traktuję jak swoją przyszłą sympatię..paranoja.

pewnie witamy)
Cytat:
Napisane przez InnocentEyes Pokaż wiadomość
Napisałam!
I nawet dobrze nam się gadało, tyle, że krótko, bo musiał iść
Ręce mi się normalnie trzęsły, jak z nim pisałam

---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ----------
O dziwo tematy jakoś mieliśmy do rozmowy, niezręczna cisza nie zapadła, czyli było dobrze
to fajnie.....
Motylicaja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-30, 16:19   #144
Aninek
Zakorzenienie

GG do Aninek

To ja chyba nie pasuję do tego wątku,bo w sumie nie mam takiego strachu w sobie,żeby z kimś pogadać czy zagadać na ggale nie mam szczęścia w stosunkach damsko-męskich...
Dziewczyny,widzę,że szalejecie!
Aninek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-30, 16:51   #145
Marzeniatko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aninek Pokaż wiadomość
To ja chyba nie pasuję do tego wątku,bo w sumie nie mam takiego strachu w sobie,żeby z kimś pogadać czy zagadać na ggale nie mam szczęścia w stosunkach damsko-męskich...
Dziewczyny,widzę,że szalejecie!
Pasujesz, bo ja pasuje, a mam to samo Aninek nawet się nie waż nas zostawiać

B L O G

Stary 2009-08-30, 16:56   #146
Aninek
Zakorzenienie

GG do Aninek

Jak moderator każe,to trzeba posłuchać
Nie zostawię,nie zostawię.
Może znacie jakiś sposób na walkę z ogólnym zniechęceniem dot.facetów i całej reszty?Czuję się jakaś...nieatrakcyjna i na wylocie-w ciągu ostatnich4lat 3razy trafiłam na idiotów,niedawno skończyłam 26lat,co chwila widzę,że nawet młodsze koleżanki wychodzą za mąż...i nie mam już sił wierzyć,że kiedyś będę miała spełniony,szczęśliwy,norm alny związek...że się mogę komuś spodobać i że wybierze mnie,a nie inną
Stary 2009-08-30, 17:33   #147
Marzeniatko
Zakorzenienie

Aninek spróbuj się pozytywnie nastrajać. Zorientuj się w temacie "prawa przyciągania" i afirmacji. Grunt to nastawienie.

B L O G

Stary 2009-08-30, 18:35   #148
windykatorka
Zakorzenienie

GG do windykatorka

Cytat:
Napisane przez Aninek Pokaż wiadomość
Jak moderator każe,to trzeba posłuchać
Nie zostawię,nie zostawię.
Może znacie jakiś sposób na walkę z ogólnym zniechęceniem dot.facetów i całej reszty?Czuję się jakaś...nieatrakcyjna i na wylocie-w ciągu ostatnich4lat 3razy trafiłam na idiotów,niedawno skończyłam 26lat,co chwila widzę,że nawet młodsze koleżanki wychodzą za mąż...i nie mam już sił wierzyć,że kiedyś będę miała spełniony,szczęśliwy,norm alny związek...że się mogę komuś spodobać i że wybierze mnie,a nie inną
Ze mną jest podobnie tyle ,że ja nawet niewiele kontaktów z chłopakami za sobą mam
Chociaż czasem naprawdę nie wiem o co chodzi,bo nigdy nikt mi nie powiedział że jestem odpychająca itd.
windykatorka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-30, 19:57   #149
Aninek
Zakorzenienie

GG do Aninek

Cytat:
Napisane przez Marzeniatko Pokaż wiadomość
Aninek spróbuj się pozytywnie nastrajać. Zorientuj się w temacie "prawa przyciągania" i afirmacji. Grunt to nastawienie.
Spróbuję...
Dziewczyny,teraz zamiast żalu,że nie wyszło,mam żal,że się z nim spotkałam...zobaczyłam po południu,że sobie na nk wystawił 14zdjęć nowego pokojuno leżę i kwiczę,bo dla mnie takie zdjęcia są poniżej wszelkiego komentarzaNa dwóch jest jakieś chude dziewczę,to ta "chyba jego"-nie,żebym była próżna,ale...ona to dziewczyna,a ja jestem młodą kobietą,to główna różnica między namiTeraz czas poszukać/poczekać na prawdziwego mężczyznę
Stary 2009-08-30, 20:19   #150
BezNicku_ON
Przyczajenie

Ja postanowiłem trochę popracować nad sobą. Dziś zrobiłem pierwszy krok (mega mały ;p), ale jutro może będzie następny, a we wtorek maybe pójdę na całość

Dotarło do mnie, że muszę walczyć ze swoją nieśmiałością - by ułatwić sobie życie...
BezNicku_ON jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości