![]() |
#125 |
BAN stały
|
Dot.: Ubranka u Agusii:) ZAPRASZAM:)
hej ;-)
Znajdziesz coś u mnie za: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1251571674 ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
BAN stały
|
Pisalam przeciez niedawno do Ciebie..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Zakorzenienie
|
nic nie widzę, chyba , że masz coś z listy rzeczy, których szukam
![]()
![]() |
#130 |
BAN stały
|
Podoba, tylko chcialabym takze wymiary i zdjecie na Tobie w miare mozliwosci :P
Dobrze, zaraz podam wymiarki. Więc tak http://www.wizaz.pl/forum/attachment...4&d=1253705558 : Długość 54cm Długość rękawka 52cm w biuście 43cm http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1253705325 : długość: 70cm w pasie: 36cm w biuscie: 42cm Material rozciagliwy i dopasowuje sie do sylwetki. 3 bluzeczka, kolor jest troche przelamany na zdjeciu: dlugosc : 67cm w biuscie 41cm w pasie : 38,5cm takze dopasowuje sie do sylwetki. Co do zdjec na mnie. Dzis zalacze zdjecie 1 sweterka, bo mam na komputerze, jest on na mnie za maly takze nie zwracaj na to uwagi. Co do 2 bluzeczek postaram sie jeszcze dzisiaj dodac, ale wydaje mi sie ze juz nie dam rady bo swiatlo mi na to nie pozwoli. Edytowane przez sexysoul Czas edycji: 2009-09-26 o 16:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
BAN stały
|
Dokąd Ci ona sięga i ile masz wzrostu jeśli można wiedzieć hehe :P
Czyli na mnie będzie krótsza bo mam 176. A da się ją w talii jakimś paskiem ścisnąć czy będzie glupio wygladac? Co do zdjec, zrobie dzisiaj, tylko musisz troszke poczekac :P:P Bo mam male trudnosci ![]() Edytowane przez sexysoul Czas edycji: 2009-09-26 o 16:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
BAN stały
|
Nie no dobrze, że na mnie bedzie krotsza. Wlasnie czegos takiego szukam i mam nadzieje ze leginsy nie beda potrzebne
![]() Na jednym zdjęciu mam spodenki pod spodem, także dziwnie się ulozyla. zaraz lece kolejne zdjecie zrobic - drugiej bluzeczki :P I dodaje zdjęcia 2 bluzeczki również ze spodenkami pod spodem. Pierwszą bluzeczkę oceniam tak, bo ma delikatny meszek. Edytowane przez sexysoul Czas edycji: 2009-09-26 o 17:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
BAN stały
|
No tak to mi sie nie oplaca.. A od Ciebie podoba mi sie wlasnie ta sukienka no i jeszcze tam bransoletki, ale to nie jest i tak sprawiedliwe.
No u mnie tak samo ale ze sweterkiem, także sama nie wiem jakby sie tu dogadac. Bo dobrac juz nie mam co, chyba ze masz cos poza watkiem. ---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ---------- więc lakier do paznokci odpada, bo obgryzam i nie maluje, jedynie tipsy. Szminka, też nie - blyszczyki. Zloty eyeliner- kupilam z tydzien temu. Kosmetyczek sama sie chce pozbyc bo mam ich multum. Jedynie bransoletki wchodza w gre.. Moze po prostu ja ci dam 2 bluzeczki za ta sukienke? __ Z tego też nic nie wybiorę. Także mogę jedynie być skora wymienić się moje 2 tuniczki za twoją sukienkę. ---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ---------- Przez przypadek odpisalam u siebie. Ale juz skasowalam. Wlasnie mi na sweterku najbardziej zalezy. Jest idealnej jakosci, zero zniszczen takze szkoda mi go oddac za sukienke, jego bym wymienila na inny sweterek. ---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ---------- Druga jest w bardzo malym stopniu uzywana. Także chyba się nie dogadamy.. ---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ---------- Już mam namieszane w glowie i sama nie wiem co zrobic. Musze sobie to przemyslec:P Edytowane przez sexysoul Czas edycji: 2009-09-26 o 18:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Raczkowanie
|
niestety nic
![]()
zapraszam do wymianki ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=353193 ![]() ![]() Moja wish https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post14464454 ![]() SZKAM PILNIE WODY TOALETOWEJ Naomi Campbell Cat Deluxe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
BAN stały
|
Heh, widze bardzo Ci zalezy. Nie wiem jeszcze. W ogole nie mialam czasu pomyslec o tym, skonsultuje się jutro z mama i dam Ci znac ;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
niestety nic.pzdr
![]() |
#141 |
Raczkowanie
|
nic.
![]() |
![]() |
#144 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za 1. Oliwkowa bluzeczka + odpinana złota broszka(ubrana tylko raz) ?
![]() ---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ---------- a moglabym liczyc na zdjecie tej bluzeczki na kims? ![]()
![]() |
#145 |
Wtajemniczenie
|
bardzo mi sie podoba, ale jakos mam teraz maniena punkcie zakrywania plecow, wiec jest za krotka
![]()
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Raczkowanie
|
Niestety nic nie znalazłam
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:17.