|
|
#121 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Maybelline Pure mineral, Ives rocher, kredka Deborah..
Raczej nic dla siebie jednak nie znajdę...
Edytowane przez just green Czas edycji: 2009-11-12 o 19:16 |
|
|
|
#122 |
|
Zadomowienie
|
Szukam perfum Escada, pudru prasowanego inglotu mapki nr 23, oriflamu jasnego lub innego dobrego pudru (najlepiej mapki, bo trudno mi dopasować odcień), tuszu niebieskiego (dobrego).
Poza tym modnych ciuchów w rozmiarze 42 lub więcej (uwzględniających duży biust), ciekawej biżuterii, butów 40. |
|
|
|
#123 |
|
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
Interesuje mnie żel 2. Luksja Izotoniczny żel pod prysznic
WSZYSTKIE NOWE NIE OTWIERANE został tylko gruszkowy 1x Coś u mnie?
|
#124 |
|
Zakorzenienie
|
interesuje mnie :
1. PODKŁAD mineralny Maybelline pure liquid mineral 21. Garnier Skóra muśnięta Słońcem cera śniada
|
#125 |
|
Zadomowienie
|
Witaj,
coś u mnie za: 18. Avon Maska z bananem ułatwiająca rozczesywanie włosów zostało ok. 2/3 z 150ml 23. Podkład dwufazowy Superstay Silky Maybelline, kolor Ivory, z wymianki z Cherrik, niestety nie mój kolor, a szkoda bo fajny i trwały. pozostało ok. 70% podkładu i ok 60% bazy. Szkoda żeby się marnował. ?
|
#126 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#128 |
|
Zakorzenienie
|
hop zapraszam
|
|
#130 |
|
BAN stały
|
co u mnie za:
33. Rozważe rozstanie się z cudnymi błyszczącymi satynowymi cieniami Smashbox Quad paletka Picture Perfect, oryginalna kasetka z lusterkiem, kolory w paletce to ciemny metaliczny brązik, brąz kawa z mlekiem, łososiowy i jasnozłoty do rozświetlenia łuku brwiowego, pudrowe cienie, supermiekko się nakładają, nie osypyją, mega wydajne, opakowanie 5g, największe zużycie ma kolor kawa z mlekiem ok 20%, reszta zyżycie nieznaczne ZA COŚ SUPER ? odpowiedz prosze u mnie |
|
|
|
#132 |
|
Zakorzenienie
|
Może cos u mnie za:
Maybelline Define-A-Lash Volume Preparat wzmacniający włosy i paznokcie Onozis Beauty Paletka do brwi Essence? |
|
|
|
#133 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#134 |
|
Raczkowanie
|
niestety nic nie znalazlam, moze poza perfumka z avonu ale to mi sie raxzej nie kalkukuje
![]() pozdrawiam https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=381489 ---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ---------- najchetniej to bym przygarneła jakiś rozswietlajacy podkladzik nie za ciezki, cos jak 'rimmel- recover' tyle ze jasniejszy (niestety jestem blada jak sciana ) tusz byle nie sklejal rzes, jakies fajne nasycone cienie, perfumke k.minogue 'sweet daring' (chetnie wymienie za 'darling'). z kosmetykow to tyle. a tak poza tym to moze szerokie bransoletki, pierscionki. z ciuszków to tuniki, bluzeczki typu tuba i inne, sweterki- oczywiscie wszystko na dlugosc za pupe . mazy mi sie jakas mp4(nie musi byc pierwszej młodosci, cociaz moze ). chyba tyle..pozdrawiam
|
|
|
|
#135 |
|
Zakorzenienie
|
mi nie odpisałaś
|
#136 |
|
Zakorzenienie
|
hop
|
|
#137 |
|
Zakorzenienie
|
zapraszam
|
|
#138 |
|
Raczkowanie
|
W sumie zainteresowały mnie 6. puder Joko i 17. Avon Maska z bananem, ale na wysyłanie nie mam czasu i najchętniej wymienię się bezpośrednio.
---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ---------- Hmmm... Niestety mam bardziej pasujaca logistycznie oferte i juz zarezerwowalam te rzeczy, ale w takim razie mam dla Ciebie inna propozycje. Lata kupowalam MF LP 100, do kiedy okazalo sie, ze mam jeszcze jasniejsza skore od niego i udalo mi sie zdobyc Dermacol. W sumie to nie zdawalam sobie sprawy, ze ten kolor MF jest tak trudno dostepny, dopoki nie sprobowalam kupic go w Krakowie. I tu dochodze do meritum: W moim rodzinnym miescie maja zawsze dla mnie odlozona ta setke w takiej malej drogerii. Bede sie wybierala na swieta do domu akurat, wiec wtedy na spokojnie moge kupic ten MF i wtedy Ci wyslac. Co Ty na to?
|
#139 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() W tej chwili niczego dla siebie nie znalazłam. Pozdrawiam. |
|
|
|
|
#140 |
|
Zakorzenienie
|
hop zapraszam
|
|
#142 |
|
Zadomowienie
|
witaj, interesują mnie - podklady maybelline, paletka do brwi essence, tusz collistar
|
|
|
|
#143 |
|
Zadomowienie
|
kulki avon: troszkę zdarty i nie jestem pewna pierwszych dwoch literek - 6C, albo OC, a data to 140905
pomadka anew: 240707 pomadka l'oreal: TD086 balsam fruttini: 7090 19 |
|
|
|
#144 |
|
Zakorzenienie
|
hej a moze cos u mnie znajdziesz?
głównie jestem zainteresowana: Avon Odświeżająca Mgiełka do twarzy Marokańska Róża pozostało ok 65% ze 150ml piękny zapach 27. Lakiery do paznokci Sally Hansenz serii Star Opal oraz Fire Opal 13 ml kolory: Amber Opal 11 Bright Opal 12 Farmona Mus do Ciała Brzoskwinia & Mango, zostało 90%, mogę też zrobić odlewkę, ilość do uzgodnienia roletki perfumowane AVON od lewej:
blog Konika Najnowsza recenzja: Konkurs z New Anna Cosmetics na blogu, zapraszam! Czekają fajne nagrody! Edytowane przez KonikGarbusek Czas edycji: 2009-11-26 o 12:50 |
|
|
|
#145 |
|
Zakorzenienie
|
hop
|
|
#147 |
|
Raczkowanie
|
Witam podoba mi sie:
1. PODKŁAD mineralny Maybelline pure liquid mineral odcień 021 nude - ubytek ok. 1 cm w buteleczce, użyty ok 5 razy. TYLKO NA INNY PODKŁAD NAJLEPIEJ TAKI SAM TYLKO JAŚNIEJSZY 2. Baza pod makijaż Giordani Gold Oriflame Make up Base Praktycznie nowa, raz wypróbowana, raczej za coś z wish najlepiej Treselle Avon 3. Paletka do brwi Essence, praktycznie nowa, kupiona niedawno, użyta dosłownie raz, i to tylko ten jaśniejszy odcień, ciemniejszy tylko maźnięty więc zużycie niezauważalne. http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=22064 <<<---- świetne opinie na KWC i Avon marokanska roza |
|
|
|
#148 |
|
Zakorzenienie
|
Preparat wzmacniający włosy i paznokcie Onozis Beauty
Tusz do rzęs Collistar Infinito, miniatura 3ml kolor Extra Black Woda toaletowa Avon Brazil Beat 2 próbki podkładu Normateint Vichy kolor 35 sand nowe coś u mnie? |
|
|
|
#150 |
|
Zakorzenienie
|
zapraszam
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:28.

Coś u mnie? 

. mazy mi sie jakas mp4(nie musi byc pierwszej młodosci, cociaz moze