![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
KOSMETYKI; VISHY, GARNIER, L'OREAL, PIERRE RENE.. itd,itp..WITAM, MAM NA WYMIANKE KILKA KOSMETYKÓW: 1.GARNIER- lakier 'ekstra strong' 75ml; 2 próbki L'OREAL- odzywka do włosów farbowanych (użyta 2razy) 2.JOANNA-farba do włosów 'palona kawa' (bez pudełeczka) DOVE- intensywnie ujędrniające serum 'perfect curves' 10ml; 5 próbek 3. OLAY- krem wyrównujący koloryt skóry do jasnej karnacji; użyty 3razy L'OREAL- podkład kryjący; odcień ' natural rose' ; zuzycie ok. 50% ( mam jeszcze taki sam tylko o ton ciemniejszy, użyłam go dosłownie kilka razy bo był za ciemny ![]() LA ROCHE- POSAY- podkład do skóry wrażliwej; odcień 'ivory' uzyty 1raz RIMMEL- sypki puder; odcień 'ivory' użyty ok. 3razy VISHY- podkład korygujacy; odcień 'opal' zużycie ok. 50% MAYBELLINE- podkład mineralny; odcień 'light beige' zużycie 80% 4.GARNIER- nawilżajacy krem do cery jasnej, efekt skóry muśniętej słońcem; użyty 2 razy 5.KOLASTYNA- przyspieszacz opalania, idealny na słońce oraz do solarium; użyty3 razy IWOSTIN- krem nawilżający do skóry wrażliwej, alergicznej i skłonnej do podrażnień; użyty 3razy 4.L'OREAL- cień 'trilogy': jednego odcienia już nie ma ![]() INGRID- cień; użyty 1raz PIERRE RENE- kredka do oczu niebieska, użyta 1raz PIERRE RENE- eyliner; użyty 1raz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Dot.: KOSMETYKI; VISHY, GARNIER, L'OREAL, PIERRE RENE.. itd,itp..
znajdziesz cos u mnie w obu watkach za:
DOVE- intensywnie ujędrniające serum 'perfect curves' 10ml; 5 próbek i kilka z: 3. OLAY- krem wyrównujący koloryt skóry do jasnej karnacji; użyty 3razy L'OREAL- podkład kryjący; odcień ' natural rose' ; zuzycie ok. 50% ( mam jeszcze taki sam tylko o ton ciemniejszy, użyłam go dosłownie kilka razy bo był za ciemny ![]() LA ROCHE- POSAY- podkład do skóry wrażliwej; odcień 'ivory' uzyty 1raz RIMMEL- sypki puder; odcień 'ivory' użyty ok. 3razy VISHY- podkład korygujacy; odcień 'opal' zużycie ok. 50% MAYBELLINE- podkład mineralny; odcień 'light beige' zużycie 80% ? odpowiedz prosze u mnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
witaj, cos u mnie za :
LA ROCHE- POSAY- podkład do skóry wrażliwej; odcień 'ivory' uzyty 1raz VISHY- podkład korygujacy; odcień 'opal' zużycie ok. 50% MAYBELLINE- podkład mineralny; odcień 'light beige' zużycie 80% zalezy mi najbardziej na maybelline i la roche |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
3. OLAY- krem wyrównujący koloryt skóry do jasnej karnacji; użyty 3razy
LA ROCHE- POSAY- podkład do skóry wrażliwej; odcień 'ivory' uzyty 1raz VISHY- podkład korygujacy; odcień 'opal' zużycie ok. 50% MAYBELLINE- podkład mineralny; odcień 'light beige' zużycie 80% coś u mnie? oddam dużo za to, najbardziej zależy mi na Vichy Dermablend Opal i Maybelline Mineral light beige prosze odpisz u mnie
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za te (jeżeli nie chcesz oddawć dwóch podkładów to chociaż jeden
![]() 2.JOANNA-farba do włosów 'palona kawa' (bez pudełeczka) L'OREAL- podkład kryjący; odcień ' natural rose' ; zuzycie ok. 50% MAYBELLINE- podkład mineralny; odcień 'light beige' zużycie 80%
![]() |
#8 |
BAN stały
|
coś za podkład maybelline, l'oreal, vichy?
![]() moje wątki: kosmetycznyhttps://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=376354 ciuszkowy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=359137 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
moze cos u mnie za
1.GARNIER- lakier 'ekstra strong' 75ml; 2 próbki 2.JOANNA-farba do włosów 'palona kawa' (bez pudełeczka) LA ROCHE- POSAY- podkład do skóry wrażliwej; odcień 'ivory' uzyty 1raz MAYBELLINE- podkład mineralny; odcień 'light beige' zużycie 80% PIERRE RENE- eyliner; użyty 1raz RIMMEL- sypki puder; odcień 'ivory' użyty ok. 3razy
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za podkład vichy i próbki dove??
![]() odp u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Lady of Harley-Davidson
|
5.KOLASTYNA- przyspieszacz opalania, idealny na słońce oraz do solarium; użyty3 razy IWOSTIN- krem nawilżający do skóry wrażliwej, alergicznej i skłonnej do podrażnień; użyty 3razy
cos u mnie?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
...
Edytowane przez Aanulaaaa Czas edycji: 2009-11-15 o 15:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
BAN stały
|
witaj
hmm, moglabym oddac za te podklady i probeczki perfect curves oddac plaszczyk (jest wlasciciwe nowy i byl drogi...) i moze bluzeczke. albo torbe i bluzke szyfonowa Japan style. co bys wolala? aaa, i podaj mi prosze daty waznosci Edytowane przez lilmary Czas edycji: 2009-11-15 o 15:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
Przekupka: 17 pkt / 100% pozyt.
|
coś u mnie za którąś z tych rzeczy ?
L'OREAL- podkład kryjący; odcień ' natural rose' ; zuzycie ok. 50% ( mam jeszcze taki sam tylko o ton ciemniejszy, użyłam go dosłownie kilka razy bo był za ciemny) LA ROCHE- POSAY- podkład do skóry wrażliwej; odcień 'ivory' uzyty 1raz RIMMEL- sypki puder; odcień 'ivory' użyty ok. 3razy VISHY- podkład korygujacy; odcień 'opal' zużycie ok. 50% MAYBELLINE- podkład mineralny; odcień 'light beige' zużycie 80% : o) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
które spodnie Cie interesują?wymiarki podam jutro
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
CO chciała za
.GARNIER- nawilżajacy krem do cery jasnej, efekt skóry muśniętej słońcem; użyty 2 razy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
A co cie interesuje czego potrzebujesz a ja poszukam
![]() bo te rzeczy które pokazałam to początek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
a czego konkretnie szukasz? może znajdę w swoich zapasach bojowych
![]() najbardziej zależy mi na Vichy dermablend i Maybelline mineralny podkład zużycie 80%, daj znać to może coś znajdę ciekawego dl ciebie ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Mam jasny podkład świetnie sie rozporowadza jest w miare jasny
![]() Uzyłam go 3 albo 4 razy ![]() Mam podkład sceniczny SOraya kolor "03 naturalny" mniej niz połowa ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
BAN stały
|
witaj
![]() mam inne ciuszki na wymiane, ale nie mam niestety w tej chwili apratu i nie moge ich pokazac. takze na wymiane moge zaoferowac tylko to, co w obu watkach. pasowalaby Ci taka wymianka? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
zaktualizowałam wątek-wymiarki podane, zapraszam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Firma:emi
Puder kremie matujący Z wit.A i E i filtren Uv Upiększa i nawilża Delikatnie matuje skóre Zawartość nalepki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
BAN stały
|
za bluzeczke chcialabym LA ROCHE- POSAY- podkład do skóry wrażliwej; odcień 'ivory' uzyty 1raz +
RIMMEL- sypki puder; odcień 'ivory' użyty ok. 3razy i probki serum albo olay touch + RIMMEL- sypki puder; odcień 'ivory' użyty ok. 3razy i probki serum moge cos dorzucic z kosmetycznego. co Ty na to? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
BAN stały
|
Cytat:
chyba ucielo Twoja wiadomosc u mnie w watku moze odpisac jeszcze raz? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
ponawia pytanie coś u mnei za te (jeżeli nie chcesz oddawć dwóch podkładów to chociaż jeden
![]() 2.JOANNA-farba do włosów 'palona kawa' (bez pudełeczka) L'OREAL- podkład kryjący; odcień ' natural rose' ; zuzycie ok. 50% MAYBELLINE- podkład mineralny; odcień 'light beige' zużycie 80%
![]() |
#28 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() skoro interesuje Cie tylko bluzeczka, to ja proponuje ja w zamian za: LA ROCHE- POSAY- podkład do skóry wrażliwej; odcień 'ivory' uzyty 1raz + RIMMEL- sypki puder; odcień 'ivory' użyty ok. 3razy + probeczki dove lub za OLAY- krem wyrównujący koloryt skóry do jasnej karnacji; użyty 3razy + ten sam puder i probki co Ty na to i ew. jaka jest Twoja propozycja ![]() odpisz u mnie, pozdrawiam! ---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ---------- ktore dwie? naprawde nie dostalam tej wiadomosci ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
BAN stały
|
aa teraz widze - cien shiseido jest w negocjacjach, creative zas duzo mnie kosztowal i mimo tego, ze nie wiem czy jest w 100% sprawny nie traktuje go jako "uzupelnienie" wymianki.
myslalam raczej o czyms o wartosci kilkunastu zlotych jako dokladke do bluzeczki,ktora kupilam na allegro za 65 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
nieaktualne niestety, ale mozliwe, ze bede miala jeszcze te podklady, wtedy sie przypomne
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:00.