|
|
#121 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ostatni Watek! Wymienie szybkoperfumy i inne:)
hej! co z naszą wymianką? zastanowiłas sie juz moze?
|
|
|
|
|
#122 |
|
Zakorzenienie
|
witaj, niestety ja wyjątkowo bladolica jestem więc podkładzik odpada.
|
|
|
#123 |
|
Zakorzenienie
|
hej, zestawu iwostinu juz nie ma, roll on jest w rezerwacji, podobnie jak tusze. pozdrawiam
|
|
#124 |
|
Zakorzenienie
|
oj przepraszam że nie odpisałam, musiałam przeoczyć
![]() mogę wymienić tomorrow za u by ungaro
|
|
|
|
|
#125 |
|
BAN stały
|
Kochana Czekowanilię wolałabym wymienić raczej tylko na inne perfumki
![]() a poza Czekowanilią nie widzisz nic za balsam do ust the body shop i olejkiem Nivea? ![]() ---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ---------- Kurcze.. nie znam za bardzo tego zapachu... ![]() Rypko, ale co tam jeszcze w zanadrzu masz? ![]() ---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ---------- No właśnie kochana z tych wszystkich zapachów, które wymieniłaś nie znam żadnego, a nie chcę brać w ciemno, bo zawsze mi zapach raczej nie podchodzi ![]() A może Crystal Noir + coś byś oddała? tylko musiałabym sobie przypomnieć zapach ---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ---------- Rozumiem ![]() No to chyba raczej nici z wymianki .... ![]() Kochana a poza czekowanilią widzisz coś za balsam do ust TBS i olejek Nivea?
|
|
|
|
|
#127 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podoba mi się Lolitke L 30 ml z 80ml EDP i Perfumy Elizabeth Arden Splendor nowe i nieużywane,zafoliowane 30ml
|
|
|
#128 |
|
Zakorzenienie
|
-)Wodę Yves Rocher Plaisirs Gruszka z 20ml pozostało 5ml
odlewki: Sephorowe wanilie: paczula karmel mango pomarancz Halle Halle Berry Kokos YR - Truskawka YR - Kiwi YR ile byś mi mogła dać z tego ?---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ---------- hej.tylko ,że Iwostinu zostało ok 35ml bo mi siostra podradła :/ nadal jesteś zainteresowana? ---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ---------- i jak?
|
|
#129 |
|
Zakorzenienie
|
hej
cos u m,nie za Adidas Fruity Rhytm w szkle deo z 75ml zostało 50ml Adidas 3 Frozen (różowy)NOWY!!! (już niedostepny w Polsce) 11)Wodę Yves Rocher Plaisirs Gruszka z 20ml pozostało 5ml 6)Krem Garnier Ultra świeżość(zielony) nie otwierany,lekko zniszczony kartonik oddaje gdyż mam dwa 9)Balsam do ciała stopniowo opalający Johnson&Johnson "Holiday skin" poj.250ml NOWY!!! 2)Pianka Reflex Shine Mousse Taft NOWA!!! (czerwona) |
|
|
|
|
#130 |
|
BAN stały
|
Rypko kusisz
a Versace Crystal Noir nieaktualne? bo odlewki mnie za bardzo nie interesują.... pisałaś mi jeszcze kiedyś o Cerruti Image masz go jeszcze?ile ml? byłabym chętna na Sun Moon, Cerruti, masełko TBS i na Versace (jeśli jeszcze je masz) lub na tą truskawkę TBS i odlewkę Lolity Fleur Defendue... ty musiałabyś coś u mnie dobrać ![]() ---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ---------- A nie dobrałabyś u mnie czegoś? np. z kolorówki? ile na ile ml ma Cerruti? ---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ---------- Ten olejek truskawkowy TBS nie jest aż taki konieczny ![]() mogłabyś oddać Czekowanilię +coś jesli byś chciala za Sun Moon, Cerruti i masełko do ust ![]() Czekam na odpowiedź ---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ---------- Ok Czekam |
|
|
|
|
#131 |
|
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za Crystal Noir?
|
|
|
|
|
#136 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.
|
Kochana a masz jeszcze ten sypki podkład w pudrze Avonu kolor Ivory który kiedys mialas w watku i zniknal???
|
|
|
|
|
#137 |
|
BAN stały
|
To ja czekam na odpowiedź
Tylko powiedz czy miałabyś jakiś inny zapach zamiast Cerruti, bo po opisie wnioskuję, że to raczej nie będzie mój zapach
|
|
|
|
|
#139 |
|
BAN stały
|
Niemożliwe żeby była flacha za 40 zł, chyba ze sporym ubytkiem
![]() Mogę oddać czekowanilię za sun moon i masełko ale około 50-60 ml
|
|
|
|
|
#140 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
dzisiaj w Superpharmie wąchałam Sun Moon Stars i jestem na tak bardzo mi zależy ![]() ---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ---------- Noo myśle że Czekowanilli będzie tak około 60 bo 20 ml odleję wizażance ![]() hmmm nie wiem co bym mogła chcieć jeszcze do sun moon stars i masełka, jeśli chciałabyś maseczkę Oriflame i Nivea... masz może jeszcze jakiś zapaszek poza Cerruti?
|
|
|
|
|
|
#144 |
|
BAN stały
|
A może być odlewka 10 ml Lolity Fleur Defendue+ masełko i Sun Moon Stars?
za czekowanilię i mleczko Nivea (bo maseczkę chyba jednak zacznę używać - skończyła mi się stara )
|
|
|
|
|
#145 |
|
Zakorzenienie
|
3)Adidas Fruity Rhytm w szkle deo z 75ml zostało 50ml
wymiana? |
|
|
|
|
#147 |
|
Zadomowienie
|
Coś za:
Sephorowe wanilie: pomarancz -Cerruti Image -Kylie Minogue Couture -Lolita Fleur Defunde EDP - Halle Halle Berry -Kokos YR - Truskawka YR - Kiwi YR jakiej pojemności możesz zrobić odlewki?
"Tajemnica szczęścia leży nie w posiadaniu rzeczy, ale w umiejętności rozkoszowania się nimi." MÓJ BLOG książkowy WYMIANKA wszystkowątek nowy Oszczędzam i staram się nie zaglądać na wątek wspólnozakupowy |
|
|
|
|
#148 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej, znajdziesz coś u mnie za kilka odleweczek?
|
|
#149 |
|
Zadomowienie
|
A z odlewek jakie chcialas moge Ci zaproponowac:
- Kylie Minogue Couture 5ml - Lolita Fleur Defunde EDP 5ml - Halle Halle Berry 5ml -Kokos YR 10ml Oj chciałabym o wiele więcej, ale nie chciałabym wartościowo przesadzić z pazernością ![]() Na tym by mi zależało, z tej ilości Little Black dress, która jest na zdjęciu, będę chciała jeszcze odlać 5 ml dla Maggie na wymiankę , mam nadzieję, że Ci to nie przeszkadza. W buteleczce powinno zostać ok. 35-38 ml; po odlaniu prześlę Ci jeszcze zdjęcie albo wstawię w Twoim wątku, żebyś wiedziała co bierzesz i ile. jesli uważasz że to za dużo za Avon, mogę Ci jeszcze coś dorzucić, poszukaj proszę w wątkach i daj znać. I jeszcze jedna sprawa przesyłkę będę dopiero mogła nadać po świętach ( 28 mam wolny więc spokojnie wszystko powysyłam) , choć jak uda mi się jakoś wcześniej dam znać na pewno
"Tajemnica szczęścia leży nie w posiadaniu rzeczy, ale w umiejętności rozkoszowania się nimi." MÓJ BLOG książkowy WYMIANKA wszystkowątek nowy Oszczędzam i staram się nie zaglądać na wątek wspólnozakupowy |
|
|
|
|
#150 |
|
Rozeznanie
|
Może coś u mnie za :
Krem Vichy Normaderm na noc raz użyty poza wątkiem mam jeszcze balsam perfumowany kenzo amour-2 razy użyty gdyby ciebie interesował
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:46.