|
|
#121 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Korektory:HR I Spehora,depilator, filtry, mineraly, biochemia
To na EGM też bym była chętna ; ) Ostatnio jeden żółtawy z Buff'd mi podpasował, więc może jestem na tropie
Fawn i light almond raczej za ciemne będą Czekam w takim razie na dalsze propozycje i się jakoś dogadamy, nawet jeśli nic już nie znajdziesz
|
|
|
|
|
#122 |
|
Zakorzenienie
|
buu myslałam że masz klorane...a może wymienisz sie na paletke Givenchy? Cenowo wychodziłoby podobnie
|
|
|
|
|
#123 |
|
Rozeznanie
|
cos u mnie za:
odzywka do wlosow Kallos Latte, 250ml w sloiczku zastepczym Miniatura perfum D&G Light Blue 5ml, moge tez oddac ok 5-8ml w oryginalnym flakonie50m |
|
|
|
|
#124 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj
Givenchy - paleta 9 cieni nr 55 Tempting Chocolate Zapraszam do wątków
Edytowane przez tompola Czas edycji: 2009-12-15 o 12:10 |
|
|
|
|
#125 |
|
Zakorzenienie
|
Dorwałam jeszcze u Ciebie korektory
Jeśli dobrałabyś coś u mnie do cementu Kerastase i podkładu Vichy, to wzięłabym to wszystko -->fairly light neutral, semi matte fair, intensive lavender aussie perk me up mint multi-intensive Joopa Foundation Morning dew , Sandstone, sampel w sloiczku golden fair(matte) -Theoda (cm) tesowany EGM -anastasia (cm) testowany EGM Podoba mi się jeszcze paletka Givenchy jeszcze, ale z Twojej listy mam już tylko biżuterię hand made ze srebra, minerałów, Swarovskiego oraz białą glinkę amazońską
|
|
|
|
|
#126 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#127 |
|
Zakorzenienie
|
mam jeszcze w posiadaniu duża palete sephora
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1260183456 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1260183456 może Cie interesuje? |
|
|
|
|
#128 | ||||||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ---------- Cytat:
Voluspa, cardamon Voluspa, vanille Creme Voluspa SANTIAGO HUCKLEBERRY Voluspa, Red Amber Incense Demeter, Baby Powder i odlewke Niny ![]() ---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ---------- Cytat:
czy one na oku wychodza intensywne czy raczej takie pastelowe?![]() ---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ---------- Cytat:
Lavendera jest polowa biga.Nic juz nie bede dobierac![]() ---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ---------- Cytat:
Edytowane przez lorane Czas edycji: 2009-12-15 o 21:12 |
||||||||||
|
|
|
|
#129 |
|
Zakorzenienie
|
ok, nie ma sprawy
|
|
|
|
|
#130 |
|
Zakorzenienie
|
O, to super
Jeżeli jesteś skłonna oddać wszystko oprócz korektora, to zapraszam na PW i jutro wysyłam paczuszkę
|
|
|
|
|
#131 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
EDIT: piszmy u Ciebie
|
|
|
|
|
|
#132 |
|
Rozeznanie
|
minuaturka LB i odzywka za probeczki:
Voluspa, cardamon Voluspa, vanille Creme Voluspa SANTIAGO HUCKLEBERRY Voluspa, Red Amber Incense Demeter, Baby Powder i odlewke Niny oki mi pasuje
|
|
|
|
|
#133 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Moja paletka dokładnie taka sama> Givenchy, Prismissime Eyes 9-Colors Eyeshadow Palette jest z baaardzo maleńkim zużyciem, trwałe cienie , a efekt można uzyskać w zależności od aplikacji (czy na sucho lub lekko zwilżoną gąbeczką-aplikatorkiem). Zalezy jak kto lubi Na pewno się to" ostre" cienie .W zestawie kilka matowych i kilka napigmenowanych |
|
|
|
|
#135 |
|
Zakorzenienie
|
podoba mi się tylko korektor mint, bo magicka już nie ma...
|
|
|
#136 |
|
BAN stały
|
->Baikaderm - krem apteczny z wyciagiem z tarczycy bajkalskiej(duza zawartosc flawonow) i alantoina : http://www.☠☠☠☠☠☠☠/leki/p6170-Baikaderm
ubytek 3% ->TBS, maslo do ciala truskawkowe, 25 z 50ml i biochrmia cos u mnie? |
|
|
|
|
#137 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#138 | |
|
Rozeznanie
|
Mirro, chcialabym poczekac do swiat, bo jak juz mowilam nie jestem pewna czy nie dostane Prady pod choinke
wtedy wolalabym sie wymienic na kliniki, natomiast jesli nie, to przygarnelabym Prade plus jakis drobiazg. Jesli masz jakichs chetnych na wymianke, to nie czuj sie zobowiazana, bo ja na chwile obecna nie wiem ktora opcje wybrac ![]() ---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
|
#139 |
|
Zakorzenienie
|
witaj, moze widzisz coś u mnie za paletkę givenchy?
|
|
|
|
|
#140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#141 |
|
BAN stały
|
ok, to za masło, oraz jak mi dolożysz trochę masła mango, to mogę doać hauschkę oraz fucidin
h. oczarowego nie ma
|
|
|
|
|
#142 |
|
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie :
Sephora vanille vanille 90/100ml + kartonik Organza Indecence odlewka do 15ml maskara Fatale sliwkowa Moge tez zrobic odsypki z moich podkladow Lauress-mam odcien Soft Tan w formulach Elemental i Ethereal,do tego enhancer Lauress Organza. Odcien Sue EGM to jaki? zebym mogla szukac czegos zblizonego.
|
|
#143 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
http://www.earthenglowminerals.com/c...03/Itemid,103/ Dobre sa tez dla mnie Jodie i wszystkie pomiedzy czyli raczej jasne, czyste beze.
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#144 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba ze po prostu chcialabys probki wielkosci sampli?
|
|
|
#145 |
|
Zakorzenienie
|
brak odp,. to znaczy ze nie?
|
|
|
|
|
#146 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ---------- Przepraszam, umknal mi jakos Twoj post Podoba mi sie tylko Addict, ale to zdecydowanie za duzo za paletke
|
|
|
|
|
|
#147 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wrzucam zdjecie sampli jakie robilam jakis czas temu,jak bede miala chwile to postaram sie zrobic jeszcze dodatkowe zdjecia Soft Tan Ethereal jest zaznaczony na zdjeciu
|
|
|
#148 |
|
Zadomowienie
|
Mogłabyś do produktów z kategorii biochemia dopisać ile tego masz na wymianę/skąd są/czy całość w oryginalnym pudełeczku/czy odsypki/jak odsypki to ile i w czym(struna,pudełeczko, buteleczka etc)/ i najważniejsze jakie sa daty ważności, bo wstępnie bym była zainteresowana, jakbyś podała w/w to bym się wczytała bardziej i dała odpowiedź
![]() I czy może masz jeszcze coś z takich biochemicznych półproduktów/akcesoriów(zakrętki z pipetką, łyżeczki etc) w zaciszu domowym, nie wpisane do wątku? ![]() Aha i czy mogłabyś podpowiedzieć ewentualnie, który eteryczny jakoś ładnie pachnie? Bo będę potrzebować czegoś do zabicia smrodku.. |
|
|
|
|
#149 |
|
BAN stały
|
TBS, maslo do ciala truskawkowe, 25 z 50ml
->BU Olejek antycellulitowy, NOWY, juz niedostepny w ofercie sklepu, Uwaga - waznosc 02/2010 masło mango cos u mnie? |
|
|
|
|
#150 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
soft tan wydaje mi sie troche ciemny, ale to moze wina zdjecia, bo mowilas, ze Tobie pasuje, a Ty raczej z tych bledszych?![]() ---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ---------- Cytat:
Jesli chodzi o olejki eteryczne, to sprawa indywidualna, kazdy lubi co innego Zalezy tez jak wielkiego smrodku potrzebujesz sie pozbyc Mam jeszcze olejek z cytrynowego drzewa herbacianego, ktory osobiscie najbardziej lubie. Moglabym sie podzielic gdybys chciala, pachnie jak serum lemon z BU![]() ---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- czy masz jeszcze hauschke na wymiane? |
||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:19.

Fawn i light almond raczej za ciemne będą
Czekam w takim razie na dalsze propozycje i się jakoś dogadamy, nawet jeśli nic już nie znajdziesz