Mam na wymianę - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Ogłoszenia > Targowisko: kosmetyki

Notka

Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj!

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-11-04, 15:33   #121
mhm0808
Obcy 8 pasażer Nostromo

Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
Dot.: Mam na wymianę

Hej
Maseczki Dermiki (to takie pojedyncze porcje z potrójnej saszetki,ale mi spokojnie taka ilość wystarczała na kilka aplikacji) dw.2011r
Kremiku Avene jest malutko,ok.30%,ale dokładnie nie powiem dw.07.2010,otworzyłam tuż przed wakacjami i trzymałam w dolnej szufladzie lodówki(nie był ze mną na wakacjach). Myślę,że trzeba by go zużyć do końca roku. Na porządne przetestowanie będzie dobry.
Oeparol AWC,nieotwierany,dw.10.20 10
masło Ziaja nieotwierane dw.09.2010 (mam ze trzy słoiki,ile byś chciała?,serum nieotwierane,dw.10.2010,p reparaty do stóp ważne do 2010 i 2011 roku,ale z nich korzystam. Jak duże odlewki Cię interesują(max. połowa) i czy chcesz w oryginalnym opakowaniu?
Czy jesteś zainteresowana ampułkami p/wypadaniu z Vichy? Mam 5 ampułek z aplikatorem. Nie mają daty,mają kod ND141

Z mojej strony,jak już pisałam,interesują mnie meteoryty (za moje meteoryty naturalnie),te 17 nieużywanych kulek Mythic,oraz Clinique: krem z filtrem i maseczka (gdyby znów była wolna). Ale proszę,żebyś dookreśliła Twoje oczekiwania,bo na razie to coś marnie mi to wygląda... Za mało sobie ode mnie wybrałaś
Z tym,że na te kulki nie mam wielkiego ciśnienia,także gdybyś miała jakieś fajne za nie propozycje,to ja odpuszczę
P.S. Jeśli chcesz,to piszmy tutaj

Edytowane przez mhm0808
Czas edycji: 2009-11-04 o 16:00
mhm0808 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-04, 17:21   #122
słonik
Zakorzenienie

Przekupka: 288 pkt / 100% pozyt.

niestety nie oddam scrubu i olejku chyba że scrub i mgiełka radical, pozdrawiam!
słonik jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-05, 10:53   #123
paradiso perduto
Zakorzenienie

Przekupka: 41 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Napisane przez mhm0808 Pokaż wiadomość
Hej
Maseczki Dermiki (to takie pojedyncze porcje z potrójnej saszetki,ale mi spokojnie taka ilość wystarczała na kilka aplikacji) dw.2011r
Kremiku Avene jest malutko,ok.30%,ale dokładnie nie powiem dw.07.2010,otworzyłam tuż przed wakacjami i trzymałam w dolnej szufladzie lodówki(nie był ze mną na wakacjach). Myślę,że trzeba by go zużyć do końca roku. Na porządne przetestowanie będzie dobry.
masło Ziaja nieotwierane dw.09.2010 (mam ze trzy słoiki,ile byś chciała?,serum nieotwierane,dw.10.2010,p reparaty do stóp ważne do 2010 i 2011 roku,ale z nich korzystam. Jak duże odlewki Cię interesują(max. połowa) i czy chcesz w oryginalnym opakowaniu?
Czy jesteś zainteresowana ampułkami p/wypadaniu z Vichy? Mam 5 ampułek z aplikatorem. Nie mają daty,mają kod ND141

Z mojej strony,jak już pisałam,interesują mnie meteoryty (za moje meteoryty naturalnie),te 17 nieużywanych kulek Mythic,oraz Clinique: krem z filtrem i maseczka (gdyby znów była wolna). Ale proszę,żebyś dookreśliła Twoje oczekiwania,bo na razie to coś marnie mi to wygląda... Za mało sobie ode mnie wybrałaś
Z tym,że na te kulki nie mam wielkiego ciśnienia,także gdybyś miała jakieś fajne za nie propozycje,to ja odpuszczę
hej , podoba mi się jeszcze ta emulsja plante system. Tez jestem zainteresowana ampułkami do włosów. Co do odlewek to musiałabym pomyśleć, czy miałabym w ogóle jakieś pojemniczki. Nie wiem ile tam Ci zostało w tych butlach, ale najchętniej wzięłabym tylko 75-100ml, bo kremy do stóp szybko mi się nudzą Podobają mi się także próbeczki Shisaido, SVR, Biodermy, kapsułki Twist off i krem Thalgo. Chyba większość kosmetyków z Twojego wątku przypadła mi do gustu

---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ----------

Cytat:
Hej

hej , podoba mi się jeszcze ta emulsja plante system. Tez jestem zainteresowana ampułkami do włosów. Co do odlewek to musiałabym pomyśleć, czy miałabym w ogóle jakieś pojemniczki. Nie wiem ile tam Ci zostało w tych butlach, ale najchętniej wzięłabym tylko 75-100ml, bo kremy do stóp szybko mi się nudzą Podobają mi się także próbeczki Shisaido, SVR, Biodermy, kapsułki Twist off i krem Thalgo. Chyba większość kosmetyków z Twojego wątku przypadła mi do gustu
paradiso perduto jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-05, 11:07   #124
dziubaczek
Zadomowienie

Przekupka: 55 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Napisane przez paradiso perduto Pokaż wiadomość
hej, nie wiem dokładnie. najchętniej zrobiłabym tak, że wszystkich po trochu na spróbowanie. i na pewno tak, żeby to cenowo wyglądało porównywalnie. a ile możesz odsypać? pozdrawiam
Myślę, że mogę odsypać każdej z próbek po pół opakowania samplowego (oczywiście wszystkie odsypki do struny). Czy wychodzi cenowo porównywalnie- myślę, że tak za biodermę i odsypki cenowo jest to porównywalne pozdrawiam
dziubaczek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-05, 12:39   #125
paradiso perduto
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dziubaczek Pokaż wiadomość
Myślę, że mogę odsypać każdej z próbek po pół opakowania samplowego (oczywiście wszystkie odsypki do struny). Czy wychodzi cenowo porównywalnie- myślę, że tak za biodermę i odsypki cenowo jest to porównywalne pozdrawiam
super! w takim razie zapraszam na PW pozdrawiam
Stary 2009-11-05, 12:43   #126
kasiarybka
Raczkowanie

Przekupka: 6 pkt / 100% pozyt.

- korektor pod oczy All about eyes Clinique kolor 01 light neutral kupiony w Sephora w USA, opak. 10ml, zużycie trudno ocenić- zostało więcej niż połowa (ok. 75-80%), kod z opakowania A97,
- puder brązujący w kamieniu Sephora spf 15 (mozaika brązująca), opak. 10g, zużycie widoczne na zdjęciu, kod z opakowania 0190E, kupiony w listopadzie rok temu

coś u mnie?

Ograniczam zakupy kosmetyczne tzn... chciałabym bardzo...

Odpisz, proszę, u mnie
kasiarybka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-05, 12:47   #127
paradiso perduto
Zakorzenienie

Sloniku, a jak wygląda to masełko Inglot do rąk i paznokci? pozdrawiam

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-11-05, 12:53   #128
mhm0808
Obcy 8 pasażer Nostromo

Witam
To już widzę,że się dogadamy
Maseczka Clinique jest,jak rozumiem,nadal w rezerwacji???

Stary 2009-11-05, 12:59   #129
paradiso perduto
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiarybka Pokaż wiadomość
- korektor pod oczy All about eyes Clinique kolor 01 light neutral kupiony w Sephora w USA, opak. 10ml, zużycie trudno ocenić- zostało więcej niż połowa (ok. 75-80%), kod z opakowania A97,
- puder brązujący w kamieniu Sephora spf 15 (mozaika brązująca), opak. 10g, zużycie widoczne na zdjęciu, kod z opakowania 0190E, kupiony w listopadzie rok temu

coś u mnie?
podobają mi się:
-kremik biotherm - jak długo może sobie stać po otwarciu? bo data produkcji jest czerwiec 2008
-sampelek Lancome
-joico, recovery treatment balm

i bardzo chętnie dołączę się do zakupów na mazidłach

pozdrawiam

---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ----------

Cytat:
Witam
To już widzę,że się dogadamy
Maseczka Clinique jest,jak rozumiem,nadal w rezerwacji???
tak. jest ciągle w rezerwacji, ale jakby coś się zmieniło to poinformuję.
Stary 2009-11-05, 15:29   #130
Basiulek
Zakorzenienie

Przekupka: 63 pkt / 100% pozyt.
GG do Basiulek

Wstępnie zainteresował mnie zestaw Iwostin, ale nie jestem przekonana, bo na razie jeszcze coś tam na te moje naczynka mam - masz coś może z mojej wishlisty?
Basiulek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-05, 17:28   #131
słonik
Zakorzenienie

Przekupka: 288 pkt / 100% pozyt.

załączam zdjęcie:
słonik jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-05, 17:48   #132
mhm0808
Obcy 8 pasażer Nostromo

Oki,to ja Ci rezerwuję te rzeczy,co chciałaś i poczekajmy porę dni,aż się sprawa maseczki wyjaśni,tak do poniedziałku proponuję (ja i tak jestem uziemiona do poniedziałku,bo mam dzieci chore

Stary 2009-11-05, 18:16   #133
kasiarybka
Raczkowanie

Cytat:
podobają mi się:
-kremik biotherm - jak długo może sobie stać po otwarciu? bo data produkcji jest czerwiec 2008
-sampelek Lancome
-joico, recovery treatment balm
Sampelek Lancome już wymieniony Kremik Biotherm może stać 12miesięcy po otwarciu (jak napisałam w wątku otworzyłam go w sierpniu 2009). Joico kupione przez moją przyjaciółkę w USA w maju tego roku u konsultantki Joico.

U Ciebie spodobała mi się jeszcze odsypka 17 kuleczkek Meteorytów - choruję na odcień Mythic. Oczywiście kosmetyki możesz zobaczyć, pomacać i powąchać, jeśli miałabyś ochotę się spotkać

---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ----------

Cytat:
i bardzo chętnie dołączę się do zakupów na mazidłach .
ooo to świetnie dogadamy się w razie potrzeby

Odpisz, proszę, u mnie

Edytowane przez kasiarybka
Czas edycji: 2009-11-05 o 18:48
Stary 2009-11-06, 16:31   #134
paradiso perduto
Zakorzenienie

Słoniku, masz maczka za peeling oriflame i mgiełkę Bardzo potrzebuję peelingu i to zaważyło, że odpuściłam . A miałabyś jakąś próbkę, aby dorzucić ją do wymianki?

Ja będę 21,22,23 w tym miesiącu w Poznaniu, więc możemy albo się spotkać albo mogę wysłać pocztą. Jak wolisz, bo mi wszystko jedno. Pozdrawiam i zapraszam na PW. Pozdrawiam

---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:55 ----------

Cytat:
Napisane przez kasiarybka Pokaż wiadomość
Sampelek Lancome już wymieniony Kremik Biotherm może stać 12miesięcy po otwarciu (jak napisałam w wątku otworzyłam go w sierpniu 2009). Joico kupione przez moją przyjaciółkę w USA w maju tego roku u konsultantki Joico.

U Ciebie spodobała mi się jeszcze odsypka 17 kuleczkek Meteorytów - choruję na odcień Mythic. Oczywiście kosmetyki możesz zobaczyć, pomacać i powąchać, jeśli miałabyś ochotę się spotkać

---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ----------

ooo to świetnie dogadamy się w razie potrzeby
hej , 17 kuleczek zapewne pójdzie za kuleczki Beige Chic do innej wizażanki, bo ja akurat choruję na beże

A jak cenowo wychodzi ten Joico recovery balm i kremik Biotherm?

Ja także zapraszam do obejrzenia skoro jesteśmy obie z Warszawy. Nie wiem czy fotka dobrze przedstawia zużycie pudru i sama mogłabyś pomacać korektor, bo naprawdę ciężko ustalić ile jego jest .

Pozdrawiam cieplutko.

---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:26 ----------

Cytat:
Oki,to ja Ci rezerwuję te rzeczy,co chciałaś i poczekajmy porę dni,aż się sprawa maseczki wyjaśni,tak do poniedziałku proponuję (ja i tak jestem uziemiona do poniedziałku,bo mam dzieci chore
Cześć! Nie ma problemu. Czekamy w takim razie Pozdrawiam i zdrowia życzę dzieciaczkom .
Stary 2009-11-06, 17:14   #135
kasiarybka
Raczkowanie

Za Joico zapłaciłam 20$, a za kremik Biotherm 32funty

Odpisz, proszę, u mnie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-11-06, 19:48   #136
Basiulek
Zakorzenienie

GG do Basiulek

Zieloną bazę Bourjois? Aż się obśliniłam, bo bardzo mi na niej zależy )
Jak najbardziej chciałabym też te pudry, jeśli Ci nie podpasują, oraz ten zestaw Iwostin Nie wypatrzyłabyś czasem u mnie jeszcze czegoś oprócz cementu?

---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ----------

Z Twojej listy byłabym jeszcze skłonna oddać korektor Mint EDM/sampel , niewiele używany, żel rozjaśniający/rozświetlający Loreal Prof seria Solar Sublime tylko raz wypróbowany, ale aktualnie mam brąz na głowie Mam jeszcze piankę Loreal Prof do blondu, no i może zainteresuje Cię krem pod oczy Floslek ze świetlikiem
Stary 2009-11-07, 11:16   #137
paradiso perduto
Zakorzenienie

Basiulku, to będę o Tobie pamiętać i w miarę używania będę Cie informować w razie czego
u Ciebie poza cementem podobają mi się:
--TBS odżywka z oliwką
--balsam regenerująco-nawilżający Joanna z Apteczki Babuni
--kompres nawilżająco regenerujący Joanna Z Apteczki Babuni

A co do tego co wcześniej proponowałaś, to ja pianek ani rozjaśniaczy nie używam, a kremików pod oczy już sobie upatrzyłam na tyle czasu do przodu, że spasuję nad korektorem zielonym EDM pomyślę, bo mam jeszcze Mint i Pearl Mint i ten drugi dla mnie jest troszkę lepszy, bo jaśniejszy

---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ----------

cherrik, za superdefence kuszą mnie illuminator EL, nars duo, ale generalnie wystrzegam się używania po kimś kosmetyków kolorowych do twarzy, wiec raczej nic nie znajdę już
Stary 2009-11-07, 11:37   #138
kasiaa91
BAN stały

Przekupka: 31 pkt / 100% pozyt.

coś u mnie za szachownicę Sephory?
kasiaa91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-07, 12:20   #139
Brazylijka
Zakorzenienie

Przekupka: 167 pkt / 100% pozyt.

nic, ale daj znać o dokładkach

wish
Brazylijka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-07, 14:46   #140
Basiulek
Zakorzenienie

GG do Basiulek

Oki doki W takim razie czekam na informację, a jeszcze powiedz wstępnie jak byś widziała tą wymiankę i na czym najbardziej Ci zależy? I tą bazę bym chciała tylko nową, także z niej zrezygnuję ; )
Stary 2009-11-07, 18:03   #141
mirra77
Zakorzenienie

Przekupka: 89 pkt / 100% pozyt.

Witaj
znajdziesz cos u mnie za kuleczki motylkowe guerlain?

(poza watkiem mam meteorki beige chic, moglabym odsypac, higieniczne, nie dotykane pedzelkiem)

mirra77 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-08, 11:28   #142
paradiso perduto
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiaa91 Pokaż wiadomość
coś u mnie za szachownicę Sephory?
niestety nic dla siebie nie znalazlam. pozdrawiam

---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ----------

Cytat:
Napisane przez Basiulek Pokaż wiadomość
Oki doki W takim razie czekam na informację, a jeszcze powiedz wstępnie jak byś widziała tą wymiankę i na czym najbardziej Ci zależy? I tą bazę bym chciała tylko nową, także z niej zrezygnuję ; )
hej , a do kiedy ważne są te kosmetyki?
Najbardziej zależałoby mi na cemencie, ale tamte kosmetyki też mają świetne recenzje, więc tak naprawdę trudno mi powiedzieć na czym mi najbardziej zależy

Mi wszystko jedno - może być poczta, możemy się spotkać i obejrzeć co mamy. Pozdrawiam

---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ----------

Cytat:
Napisane przez mirra77 Pokaż wiadomość
Witaj
znajdziesz cos u mnie za kuleczki motylkowe guerlain?

(poza watkiem mam meteorki beige chic, moglabym odsypac, higieniczne, nie dotykane pedzelkiem)
cześć , niedługo będę mieć Beige Chic, więc wolałabym je wymienić na Pastel white. Pozdrawiam!
Stary 2009-11-10, 18:15   #143
paradiso perduto
Zakorzenienie

mmaggiee to ja biorę od Ciebie tego Rilastil Deliskin. zapraszam na PW. pozdrawiam

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-11-10, 18:32   #144
mmaggiee
Rozeznanie

Przekupka: 1 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
mmaggiee to ja biorę od Ciebie tego Rilastil Deliskin. zapraszam na PW. pozdrawiam
ok
mmaggiee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-10, 18:33   #145
króliczek
Zakorzenienie

Przekupka: 98 pkt / 100% pozyt.

witaj niestety serum idealist się w międzyczasie zdezaktualizowało, a za miniaturkę kremu diora to się chyba żadnej z nas nie opłaca wymieniać
króliczek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-10, 21:27   #146
paradiso perduto
Zakorzenienie

racja! nie zwróciłam uwagi, że to aż leci do UK. pozdrawiam
Stary 2009-11-10, 23:13   #147
toya2006
Zadomowienie

Przekupka: 70 pkt / 99% pozyt.
GG do toya2006

płyn inwostin
demakijaz ziaja
bronzer sephora
loreal spray ochronny

prosze odp u mnie:-*
toya2006 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-11, 10:23   #148
Basiulek
Zakorzenienie

GG do Basiulek

Oj, przepraszam, że dopiero teraz odpisuję, ale wcześniej w ogóle nie zauważyłam Twojej odpowiedzi
Cement ważny jeszcze jakieś pół roku.
Balsam do 2011.
Kompres do 10.2010
TBS jeszcze 3-4 miesiące.
Już napisałam w wątku, że kompresu zostało już 1/3 - 1/4, bo nie miałam chwilowo innej odżywki, więc musiałam z niego skorzystać ; ) Z tego też względu jeśli zdecydujesz się na wymiankę, dorzucę go jako gratis Spotkać się raczej nie będę miała jak niestety, dlatego raczej wolałabym wysłać kosmetyki pocztą Jak tam się u Ciebie spisują pudry? Jeśli dobrze i nie oddajesz, to sobie sprawię takie
A po za tym to byłabym chętna na zestaw Iwostin , peeling enzymatyczny Dax Cosmetics oraz mydełko AA ( chętnie także maseczki Garniera ), ale to wszystko przewyższa wartością moje kosmetyki ; ) Nie znalazłabyś już nic po za tym u mnie? Mogę zrobić odsypkę meteorytów Pastel White, ale tylko za coś super z mojej wish

Edytowane przez Basiulek
Czas edycji: 2009-11-11 o 10:33
Stary 2009-11-11, 10:42   #149
paradiso perduto
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez toya2006 Pokaż wiadomość
płyn inwostin
demakijaz ziaja
bronzer sephora
loreal spray ochronny

prosze odp u mnie:-*
odp u Ciebie pozdrawiam

---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ----------

odp u Ciebie. pozdrawiam
Stary 2009-11-11, 13:01   #150
lilmary
BAN stały

Przekupka: 22 pkt / 96% pozyt.

cos u mnie za:
58 kuleczek w oryginalnym opakowaniu z puszkiem, ale już używane przeze mni

?
lilmary jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości