![]() |
#121 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Mam na wymianę
Hej
![]() Maseczki Dermiki (to takie pojedyncze porcje z potrójnej saszetki,ale mi spokojnie taka ilość wystarczała na kilka aplikacji) dw.2011r Kremiku Avene jest malutko,ok.30%,ale dokładnie nie powiem dw.07.2010,otworzyłam tuż przed wakacjami i trzymałam w dolnej szufladzie lodówki(nie był ze mną na wakacjach). Myślę,że trzeba by go zużyć do końca roku. Na porządne przetestowanie będzie dobry. Oeparol AWC,nieotwierany,dw.10.20 10 masło Ziaja nieotwierane dw.09.2010 (mam ze trzy słoiki,ile byś chciała? ![]() Czy jesteś zainteresowana ampułkami p/wypadaniu z Vichy? Mam 5 ampułek z aplikatorem. Nie mają daty,mają kod ND141 Z mojej strony,jak już pisałam,interesują mnie meteoryty (za moje meteoryty naturalnie),te 17 nieużywanych kulek Mythic,oraz Clinique: krem z filtrem i maseczka (gdyby znów była wolna). Ale proszę,żebyś dookreśliła Twoje oczekiwania,bo na razie to coś marnie mi to wygląda... Za mało sobie ode mnie wybrałaś ![]() Z tym,że na te kulki nie mam wielkiego ciśnienia,także gdybyś miała jakieś fajne za nie propozycje,to ja odpuszczę ![]() P.S. Jeśli chcesz,to piszmy tutaj ![]() Edytowane przez mhm0808 Czas edycji: 2009-11-04 o 16:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Raczkowanie
|
- korektor pod oczy All about eyes Clinique kolor 01 light neutral kupiony w Sephora w USA, opak. 10ml, zużycie trudno ocenić- zostało więcej niż połowa (ok. 75-80%), kod z opakowania A97,
- puder brązujący w kamieniu Sephora spf 15 (mozaika brązująca), opak. 10g, zużycie widoczne na zdjęciu, kod z opakowania 0190E, kupiony w listopadzie rok temu coś u mnie?
![]() |
![]() |
#129 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
-kremik biotherm - jak długo może sobie stać po otwarciu? bo data produkcji jest czerwiec 2008 -sampelek Lancome -joico, recovery treatment balm i bardzo chętnie dołączę się do zakupów na mazidłach ![]() pozdrawiam ---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ---------- tak. jest ciągle w rezerwacji, ale jakby coś się zmieniło to poinformuję. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
Wstępnie zainteresował mnie zestaw Iwostin, ale nie jestem przekonana, bo na razie jeszcze coś tam na te moje naczynka mam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#132 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Oki,to ja Ci rezerwuję te rzeczy,co chciałaś i poczekajmy porę dni,aż się sprawa maseczki wyjaśni,tak do poniedziałku proponuję (ja i tak jestem uziemiona do poniedziałku,bo mam dzieci chore
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() U Ciebie spodobała mi się jeszcze odsypka 17 kuleczkek Meteorytów - choruję na odcień Mythic. Oczywiście kosmetyki możesz zobaczyć, pomacać i powąchać, jeśli miałabyś ochotę się spotkać ![]() ---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ---------- ooo to świetnie ![]() ![]()
![]() Edytowane przez kasiarybka Czas edycji: 2009-11-05 o 18:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 | ||
Zakorzenienie
|
Słoniku, masz maczka za peeling oriflame i mgiełkę
![]() ![]() Ja będę 21,22,23 w tym miesiącu w Poznaniu, więc możemy albo się spotkać albo mogę wysłać pocztą. Jak wolisz, bo mi wszystko jedno. Pozdrawiam i zapraszam na PW. Pozdrawiam ---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:55 ---------- Cytat:
![]() ![]() A jak cenowo wychodzi ten Joico recovery balm i kremik Biotherm? Ja także zapraszam do obejrzenia skoro jesteśmy obie z Warszawy. Nie wiem czy fotka dobrze przedstawia zużycie pudru i sama mogłabyś pomacać korektor, bo naprawdę ciężko ustalić ile jego jest ![]() Pozdrawiam cieplutko. ---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:26 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Raczkowanie
|
Za Joico zapłaciłam 20$, a za kremik Biotherm 32funty
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 |
Zakorzenienie
|
Zieloną bazę Bourjois?
![]() ![]() Jak najbardziej chciałabym też te pudry, jeśli Ci nie podpasują, oraz ten zestaw Iwostin ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ---------- Z Twojej listy byłabym jeszcze skłonna oddać korektor Mint EDM/sampel , niewiele używany, żel rozjaśniający/rozświetlający Loreal Prof seria Solar Sublime tylko raz wypróbowany, ale aktualnie mam brąz na głowie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
Basiulku, to będę o Tobie pamiętać i w miarę używania będę Cie informować w razie czego
![]() u Ciebie poza cementem podobają mi się: --TBS odżywka z oliwką --balsam regenerująco-nawilżający Joanna z Apteczki Babuni --kompres nawilżająco regenerujący Joanna Z Apteczki Babuni A co do tego co wcześniej proponowałaś, to ja pianek ani rozjaśniaczy nie używam, a kremików pod oczy już sobie upatrzyłam na tyle czasu do przodu, że spasuję ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ---------- cherrik, za superdefence kuszą mnie illuminator EL, nars duo, ale generalnie wystrzegam się używania po kimś kosmetyków kolorowych do twarzy, wiec raczej nic nie znajdę już |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Zakorzenienie
|
nic, ale daj znać o dokładkach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
Oki doki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() znajdziesz cos u mnie za kuleczki motylkowe guerlain? (poza watkiem mam meteorki beige chic, moglabym odsypac, higieniczne, nie dotykane pedzelkiem) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 | ||
Zakorzenienie
|
niestety nic dla siebie nie znalazlam. pozdrawiam
![]() ---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ---------- Cytat:
![]() Najbardziej zależałoby mi na cemencie, ale tamte kosmetyki też mają świetne recenzje, więc tak naprawdę trudno mi powiedzieć na czym mi najbardziej zależy ![]() Mi wszystko jedno - może być poczta, możemy się spotkać i obejrzeć co mamy. Pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Zakorzenienie
|
witaj
![]() ![]()
![]() |
#147 |
Zadomowienie
|
płyn inwostin
demakijaz ziaja bronzer sephora loreal spray ochronny prosze odp u mnie:-*
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
Oj, przepraszam, że dopiero teraz odpisuję, ale wcześniej w ogóle nie zauważyłam Twojej odpowiedzi
![]() Cement ważny jeszcze jakieś pół roku. Balsam do 2011. Kompres do 10.2010 TBS jeszcze 3-4 miesiące. Już napisałam w wątku, że kompresu zostało już 1/3 - 1/4, bo nie miałam chwilowo innej odżywki, więc musiałam z niego skorzystać ; ) Z tego też względu jeśli zdecydujesz się na wymiankę, dorzucę go jako gratis ![]() ![]() ![]() A po za tym to byłabym chętna na zestaw Iwostin , peeling enzymatyczny Dax Cosmetics oraz mydełko AA ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Basiulek Czas edycji: 2009-11-11 o 10:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:33.