![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2010 cz.III
Malduje sie w kolejnej czesci.Odpalilam kompa tylko na chwilke, zeby Wam powiedziec, ze dolecialysmy calo i zdrowo.Oczywiscie bez gigantycznych nerwow i problemow sie nie obyly, ale o tym jutro....teraz ide spac bo jestem padnieta
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
Patka nie no "żeby mu fiutek skisł" dobre hahaha
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#123 |
Rozeznanie
|
Patka, no i dobrze ze jednak nie bierzecie tego samochodu. nie ma sie co martwic, tak mialo byc i nie byl wam pisany. zapewne znajdziecie lepszy, no a ze nie bedziecie mieli przez jakis czas autka, no trudno. dacie rade
![]() Ula tuniczka fajna, a jaki brzusio duzy, fiu fiu Pysiamn czyli masz oficjalne pozwolenie od tz ![]() a co do tej dziewczyny w ciazy, to ja pamietam ze jak konczylam podstawowke, to tez byla taka jedna, ktora dluuugo ukrywala ciaze i na serio nie bylo widac po niej. bala sie rodzicow, nie pamietam teraz jak to dokladnie wyszlo, ale bardzo dlugo nic nie wiedzieli, ze ona w ciazy. ja to dumna jak paw chodze, moj brzucho pierwszy a potem daleko w tyle ja ![]()
#124 |
Raczkowanie
|
TO i ja skromnie melduje sie w III cześci..
Tempo macie przeogromne.. A mnie wczoraj wkurzyła babka w aptece, chodzilam sobie po aptece i pstrykełam sobie kilka zdjec artykułów, bo chciałam zapisac ceny a nie miałam kartki. Jak ona się na mnie wydarła, ze NIE WOLNO tu fotografować, ze zakaz, że zaraz policje wezwie, żeby mnie wylegitymowali...walnieta jakas. Co to kurna jakis Pentagon, czy jak? Mowie jej proszę niech pani wzywa...nie mam nic do ukrycia, rozpielam kurtke i czekam, niech spisują brzuchatą, potencjalnego SZPIEGAJ. A ona troche wyluzowała i mowi ze jest przeciez do mojej dyspozycji i może mi wszystko zapisac (a ja jej po po prostu nie chcialam tylka zawracac o te ceny). Mysle sobie , skoro tak to proszę i zasypalam ją pytaniamiJJ chyba z 15 minut grzebala w necie o te kosmetyki dla niuni i dla mnie, spisywalam , notowała a za mna kolejka...hihiJ W domu stwierdziłam, ze nic u nich nie kupie, tylko wszystko w necie zamówie, a tam tylko odbiore... |
![]() ![]() |
![]() |
#125 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#126 |
Wtajemniczenie
|
Kampoolka.....GRATULUJĘ !!!!
![]() A co do glukozy to ja nie wiem czy w DK się ją robi,bo ja nic o tym nie wiem.W PL robiłam,ale tutaj???2 listopada mam wizytę u rodzinnego (jest od wszystkiego) i może się dowiem.
#127 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Nie ma tego złego.... |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() patrzcie teraz musze sie pochwalić brzuszkiem ![]() ![]()
#129 |
Raczkowanie
|
Patrze, ze juz wiekszosc z was ma ta glukoze za sobą, no a u mnie zaczyna sie 29 tydzień i wybieram sie dopiero w przyszłym tygodniu...a tak a propos
odnośnie glukozy, do tych mamus które nie sa na zwolnieniu. Czy miałyście w pracy wolne na te badania, bo zastanawiam się czy mam się zwolnić, na kilka godzin , czy może przysługuje jakis wolny dzień? |
![]() ![]() |
![]() |
#130 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() nic innego mnie nie bolalo, wiec nie mialam okazji sie przekonac jakie ma jeszcze ukryte talenty. tak w sumie, zeby sie do lekarza dostac to trzeba przez pielegniarke sie przedostac najpierw, no chyba ze bardzo boli to od razu lekarz. pielegniarka tez od wszystkiego.... ale jak cos boli to nikt nie wie o co chodzi, jak pomoc i kazdy wola "wez paracetamol", ![]()
![]() |
#131 |
Zadomowienie
|
Jestem już po wizycie i na szczęście szyjka bez zmian, czyli nie skróciła się więcej. Mam takie zalecenia jak poprzednio, czyli leżeć nie muszę ale nie przemęczać się też
![]() Patka nie przejmuj się oszustem, dobrze że nie trafił na jakiś naiwniaków, a autko na pewno znajdziecie szybko. A na wizycie mnie babki wkurzyły. Nie byłam u gina w gabinecie tylko w szpitalu bo tak kazał i tam też jest kolejka kto pierwszy ale szybko idzie, bo on tylko sprawdza raz-dwa i następna. Już miała być moja kolej, a przyszły jakieś dwie babki - matka z córką chyba i ja mam wchodzić, a one się wcinają do lekarza. Ja stoję w otwartych drzwiach, a ta matka :"Ale proszę zamknąć, potrzeba troszeczkę intymności" Ja na to ale przecież jest kolejka, a ona : no i co z tego i zamknęła mi drzwi przed nosem. Normalnie czerwona byłam ze złości, babki na poczekalni co były za mną też zaczęły nosem kręcić. Na szczęście po minucie wyszły, a lekarz jak weszłam mówi: Proszę się nie denerwować, to jakieś głupki, nie denerwować się. |
![]() ![]() |
![]() |
#132 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Brzoskwinka- nie stresuj sie.. leż tak jak zalecili i sie nie stresuj jakimiś babami ![]() ![]() ![]()
Nie ma mnie dla nikogo.. Edytowane przez SugarbabyLove Czas edycji: 2009-10-29 o 19:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#133 |
Zadomowienie
|
Kampoolka gratuluję synka
![]() PatkaM84 to była jakaś mega gruba amerykanka ![]() A czy Ty nie znasz takiego powiedzonka, że najlepiej zarabia się na znajomych ![]() ![]() ula 87 fajna tunika ![]() ![]() pantee ale głupie babsko ![]() aldii ![]() ![]() SugarbabyLove ładny brzuszek ![]() ------------------------- Ręce mi opadły. Dzisiaj przyszedł monitor oddechu używany i gościu dołożył nam gratisy- taaaakie że o mały włos z kanapy nie spadłam ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#134 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#135 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#136 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#137 |
Raczkowanie
|
Agape007
Musze to sprawdzić na pewno, bo pamietam jak szefowa darła sie na jedna dziewczyne w ciazy, ze juz sie zaczyna łażenie na zwolnienia, itp itd. A jak ja zaczynam jednego dnia prace o 9.50 to moze juz sie wyrobie z tymi badaniami, mowiłyscie ze 2 godz sie czeka..tylko roznie z ta kolejką poranna... Pamietam tez jak pisałyście ze roznie sie po tym czułyscie, a ja na gwałtu rety do pracy bede leciec..hm |
![]() ![]() |
![]() |
#138 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#139 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
kolejny przykład, ze picie 50g jest bez sensu ![]() ja na glukoze ide za 2 tygodnie. Tym razem mam 75 g na czczo i po 2 h ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#140 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#141 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#142 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() body zawsze możesz wykorzystać na ścierkę do garażu dla męża ![]()
" Tylko niekiedy szczęście bywa darem , najczęściej trzeba o nie walczyć " P.Coelho ![]() ![]() ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73q3br6dgn.png Zębole ![]() http://s2.pierwszezabki.pl/036/036140970.png?5725 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#143 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() -------- Aldii witamy w Polsce ![]()
Edytowane przez youyou Czas edycji: 2009-10-29 o 19:46 |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 |
Raczkowanie
|
Tak sie zastanawiam, ta mała tak mi daje znac o sobie, ale prawie zawsze z jednej strony, z boku. Co prawda pływa, przesuwa sie , robi mi z brzucha piramidy raz z lewej raz z prawej, ale jak wali to zawsze z prawej strony brzucha- normalnie po boku.
Jak myslicie, to glowa czy noga, bo jak na noge to troche za duże chyba i za twarde...ale jak tak glową mozna walic... Chcialabym miec rentgena w oczach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#145 |
Zakorzenienie
|
jakby ktoras chciała kombinezonik
![]() http://www.allegro.pl/item795442002_...iezniczki.html gdyby nie siurek w brzuszku juz bym go licytowała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#146 |
Wtajemniczenie
|
Zjadłabym coś,ale nie wiem co.Wsunęłam już prawie cały słoik korniszonów i dalej mnie ssie
![]() ![]() Chyba jednak zjem sobie jakieś grzanki i wypije zieloną herbatkę,bo dawno nie piłam.
#147 |
Zadomowienie
|
Szalone jesteście, nie było mnie dosłownie kilka godzinek a tu już parę stron!!!!
![]() Ja też coś bym znowu zjadła ![]() ![]() ![]() Mmmm właśnie otworzyłam sobie puszkę z brzoskwiniami ![]() A brzusiaki śliczniusie ![]()
#148 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() aaaa, zapomnialam wam powiedziec, ze moj tz to juz jednak stary klocek sie robi. w poniedzialek lezymy juz sobie w lozku, ja tu cos bara bara do niego i nagle slysze ze on chrapie ![]() ![]() ![]() Madziulka ja tez mam wrazenie ze jeszcze troche i zobacze moj zoladek jak otworze buzie.
02.02.2010 urodzilo sie najwieksze szczescie mojego zycia-Natalia: http://picasaweb.google.co.uk/stanczak.magdalena/Natalia# Edytowane przez madzikUK Czas edycji: 2009-10-29 o 20:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#149 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wyciagnełam sobie słonecznik solony do dłubania ale już po chwili miałam dość, zjadłam jabłko - ale to nie to, mam jeszcze activię do picia wyciągniętą ale coś czuję że to tez nie będzie to co mój żołądek by potrzebował...
![]() ![]() |
![]() |
#150 |
Zadomowienie
|
madzik to chociaż z takim uczuciem nie jestem sama
![]() Hehehe widzę, że wieczorne zachcianki, ale w zasadzie nie waidomo na co ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- Uciekam już, może dziś się wcześniej położę.... Dobrej nocki ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:16.