Czy mogę być w ciąży - wątek zbiorczy cz. 2 - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-23, 15:26   #121
madzia2306
Zakorzenienie

Dot.: Czy mogę być w ciąży - wątek zbiorczy cz. 2

Cytat:
Napisane przez cybercat11 Pokaż wiadomość
W jakim czasie od stosunku można odczuwać pierwsze objawy ciąży?Czy test zrobiony tydzień od stosunku coś wykryję ?
test robi się minimum po 14 dniach od stosunku...

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-23, 17:52   #122
xxxx2
Przyczajenie

hej! pisze to w strasznej desperacji i mieszance mysli pragne abyscie mnie nie wysmialy i w ogole. mam prawie 18 lat jestem od pol roku ze swoim chlopakiem(22lata) i hm... ostatnio zrobilismy cos w stylu pettingu ale w ubraniach ja bym to po prostu nazwala macankami;/ i sie zastanawiam jezeli doszlo do wytrysku(a doszlo;/) to moglabym byc w ciazy po spotkaniu z nim poszlam sie wykapac a on wlozyl mi rece w majtki(nie cala reke i nie daleko z dala od pochwy) ja w ogole nie jestem doswiadczona w tych sprawach wiec prosze nie wysmiejcie mnie zle sie z tym prosze o rade.
xxxx2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-23, 18:21   #123
Daga626
Raczkowanie

GG do Daga626 Wyślij wiadomość przez MSN do Daga626

Cytat:
Napisane przez xxxx2 Pokaż wiadomość
hej! pisze to w strasznej desperacji i mieszance mysli pragne abyscie mnie nie wysmialy i w ogole. mam prawie 18 lat jestem od pol roku ze swoim chlopakiem(22lata) i hm... ostatnio zrobilismy cos w stylu pettingu ale w ubraniach ja bym to po prostu nazwala macankami;/ i sie zastanawiam jezeli doszlo do wytrysku(a doszlo;/) to moglabym byc w ciazy po spotkaniu z nim poszlam sie wykapac a on wlozyl mi rece w majtki(nie cala reke i nie daleko z dala od pochwy) ja w ogole nie jestem doswiadczona w tych sprawach wiec prosze nie wysmiejcie mnie zle sie z tym prosze o rade.
Bez obaw, plemniki to nie terminatory . Gdyby tak było, to byłoby nas dziesięć razy więcej na tej cholernej ziemi niż jest teraz.
Nie masz sie czym martwić.

53-52-51-50-49-48
od 26.02.2010
Daga626 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-23, 18:23   #124
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xxxx2 Pokaż wiadomość
ciąży to z tego nie będzie napewno więc nie martw się niczym...

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-23, 18:44   #125
Agnes662
Przyczajenie

Unhappy Dot.: Czy mogę być w ciąży - wątek zbiorczy cz. 2

CD. mojej wypowiedzi boje sie ;/;/ mam mieszane uczucia co do tego tematu czy płyn wydobywający sie podczas podniecenia z członka moze zapłodnić... martwie sie bo na tabletke już za późno... wiem postąpiłam głupio wytrysku nie było, pęknięta gumka(plemnikobujcza xD kurcze ale to zabrzmiało), dni hmm raczej płodne... Masakra ;/;/
Agnes662 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-23, 20:21   #126
reggae_
Przyczajenie

seks , niebezpieczny, czy to ciąża?

współżyłam z chłopakiem, używaliśmy tylko prezerwatywy. On skończył poza mna. Gdy poszedł sprawdzić, czy w porządku wszystko ( zawsze ttak robi ) , przyszedł i powiedział, że jest malutka dziurka na końcu prezerwatywy, tzn, nie tam, gdzie jest zbiorniczek, tylko na drugim. powiedział, że prawdopodobnie zrobił ją , jak ściągał prezerwatywę.. czy w takiej sytuacji mogło dojść do zapłodnienia? powinnam się obawiać? proszę o odpowiedzi.
reggae_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-23, 20:27   #127
zagubiona89r
Zakorzenienie

Dot.: seks , niebezpieczny, czy to ciąża?

Cytat:
Napisane przez reggae_ Pokaż wiadomość
współżyłam z chłopakiem, używaliśmy tylko prezerwatywy. On skończył poza mna. Gdy poszedł sprawdzić, czy w porządku wszystko ( zawsze ttak robi ) , przyszedł i powiedział, że jest malutka dziurka na końcu prezerwatywy, tzn, nie tam, gdzie jest zbiorniczek, tylko na drugim. powiedział, że prawdopodobnie zrobił ją , jak ściągał prezerwatywę.. czy w takiej sytuacji mogło dojść do zapłodnienia? powinnam się obawiać? proszę o odpowiedzi.
Nie jesteś w ciąży. Nie denerwuj się.

... znam słowa, które jak atropina rozszerzają źrenice i zmieniają kolor świata. Po nich nie można już odejść ...
zagubiona89r jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-11-23, 21:23   #128
marysienka
Zadomowienie

spoko, spoko jeżeli ściągał ją w niebezpośrednim kontakcie z tobą to nie masz się co martwić
Stary 2009-11-24, 07:14   #129
wild girl
Raczkowanie

wyluzuj,nie jestes w ciazy
Stary 2009-11-24, 09:01   #130
Neciak89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agnes662 Pokaż wiadomość
CD. mojej wypowiedzi boje sie ;/;/ mam mieszane uczucia co do tego tematu czy płyn wydobywający sie podczas podniecenia z członka moze zapłodnić... martwie sie bo na tabletke już za późno... wiem postąpiłam głupio wytrysku nie było, pęknięta gumka(plemnikobujcza xD kurcze ale to zabrzmiało), dni hmm raczej płodne... Masakra ;/;/
nie wzielas tej tabletki? no to gratuluje. zrob test 14 dni po stosunku. mam tylko nadzieje ze w ciazy nie jestes :|

Kosmetycznie

Cytat:
Z kobietami nigdy nic nie wiadomo, bo są jak fizyka kwantowa. Znając położenie kobiety nie jesteś w stanie stwierdzić co ona myśli a znając jej myśli nie jesteś w stanie stwierdzić gdzie ona jest.
(...)Kobieta jest dla siebie taką samą zagadką jak dla świata zewnętrznego.
Neciak89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-24, 11:40   #131
Lonia07
Przyczajenie

reggae_, nie obawiaj się.

Edytowane przez Lonia07
Czas edycji: 2009-11-24 o 14:41 Powód: pomyłka w nicku :-)
Lonia07 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-24, 13:57   #132
xxxx2
Przyczajenie

uff uspokoiłyście mnie.
xxxx2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-24, 14:15   #133
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lonia07 Pokaż wiadomość
Zagubiona, nie obawiaj się.
ona raczej sie nie obawia

[*] 11.09.2012
jeszcze się kiedyś spotkamy...
motylek1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-24, 14:42   #134
Lonia07
Przyczajenie

He, he Dzięki motylku. Już poprawione!
Stary 2009-11-24, 15:30   #135
colourful_
Raczkowanie

Neciak89 - mogłabyś być milsza. Te dziewczyny (tak jak i ja swojego czasu) miają wiele wątpliwości i pytań. Nie musisz tak reagować jakbyś pozjadałą wszystkie rozumy i rzucałą takimi hamskimi gadkami. Trochę zrozumienia.

---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ----------

Cytat:
Napisane przez Agnes662 Pokaż wiadomość
dużo się mówi o tym czy w preejakulacie są plemniki czy nie. wszędzi przeczytasz co innego. Szczerze Ci powiem że zapłodnienie w ten sposób jest baaaaaaaaardzo rzadkie. Ja byłam w tej samej sytuacji, strasznie panikowałam, na siłę doszukiwałam się nawet objawów! Ale 16 dni po stosunku zrobiłam test i negatyw i tylko niepotrzebnie się stresowałam. tutaj : http://pl.wikipedia.org/wiki/Preejakulat możesz trochę poczytać głowa do góry!
colourful_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-24, 16:09   #136
Agnes662
Przyczajenie

Unhappy Dot.: Czy mogę być w ciąży - wątek zbiorczy cz. 2

hmmmm... rozmawiałam o tym z moim ginekologiem i mówil że szansa jest bardzo mała i żebym sie tak nie stresowała bo ok. mi sie przesunie przez to i psychocznie bd jeszcze gorzej hehe w sumie ma racje mozna zwariować.
Colourful_ dzieki za wsparcie... chciałam sie tylko zapytać was jakie jest wasze zdanie a nie odrazu oczernianie ("Błądzić jest rzeczą ludzką " )
Agnes662 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-24, 20:27   #137
oluniunka
Raczkowanie

Raczej nie, więc spokojnie
oluniunka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-24, 22:35   #138
wsiowy_gupek
Zakorzenienie

GG do wsiowy_gupek

Raczej mało możliwe.

Zapuszczam:
włosy, paznokcie i biust.

Po prostu od urodzenia jestem chora na lenia
Wszystko co robię - robię tak od niechcenia...

Bo wolny czas to jest coś co lubie,
tych co pracują i się uczą nie rozumiem!
wsiowy_gupek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-28, 11:23   #139
Kenyaa
Raczkowanie

Cześć Dziewczyny Chyba bede tu stała bywalczynia:P miesiac temt tez szukalam pocieszenia w tym temacie i na szczescie wszystko bylo ok okres spoznil mi sie 8 dni. (przypomne ze byla to pierwsza miesiaczka normalna po odstawieniu tabletek anty) teraz jestem w oczekiwaniu na kolejna i jak zwykle panikuje.. spoznia mi sie 5 dzien.. Tylko 2 razy doszlo do stosunku i za kazdym razem byla gumka (nie pekla) i w dodatku przed wytryskiem, moj chlopak "go" wyjal:P wiem ze logicznie patrzac to raczej nie ma mozliwosci na ciaze? ale denerwuje sie przez to opoznienie, mam dopiero 18 lat;/ obiecywalam sobie ostatnim razem ze JUZ NIE BEDE TEGO ROBIC do czasu az bede troche starsza i bardziej odpowiednia na matke "jakby co":P ale 2 razy sie jednak skusilam;/ I teraz jestem na siebie zla bo gdyby nie to etraz nie denerwowałabym sie tak;/

Mam pytanie: Jakie macie objawy nadchodzacej miesiaczki? Wiem ze sama powinnam to dobrze wiedziec no ale .. Pobolewa mnie lekko brzuch, zrobil sie troszke wiekszy, i czulam sie bardzo "mokra" tak zwykle mam przed okresem ale tym razem na dodatkej ejst mi troszke niedobrze (tzn NIE chce mi sie wymiotowac ani nic ale mam wrazenie ze"miesza "mi w brzuchu:/ Czy to normalne?
Kenyaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-29, 09:51   #140
Dyskrecja
BAN stały

Każdy organizm reaguje inaczej przed miesiączką. Najczęstszymi zwiastunami miesiączki są ból w podbrzuszu, nudności, nabrzmiałe i wrażliwe na dotyk piersi, czasem nawet biegunka. Należy jednak zaznaczyc, że zwiastuny te nie muszą występowac równocześnie.
Dyskrecja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-29, 10:11   #141
_Emi_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kenyaa Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny Chyba bede tu stała bywalczynia:P miesiac temt tez szukalam pocieszenia w tym temacie i na szczescie wszystko bylo ok okres spoznil mi sie 8 dni. (przypomne ze byla to pierwsza miesiaczka normalna po odstawieniu tabletek anty) teraz jestem w oczekiwaniu na kolejna i jak zwykle panikuje.. spoznia mi sie 5 dzien.. Tylko 2 razy doszlo do stosunku i za kazdym razem byla gumka (nie pekla) i w dodatku przed wytryskiem, moj chlopak "go" wyjal:P wiem ze logicznie patrzac to raczej nie ma mozliwosci na ciaze? ale denerwuje sie przez to opoznienie, mam dopiero 18 lat;/ obiecywalam sobie ostatnim razem ze JUZ NIE BEDE TEGO ROBIC do czasu az bede troche starsza i bardziej odpowiednia na matke "jakby co":P ale 2 razy sie jednak skusilam;/ I teraz jestem na siebie zla bo gdyby nie to etraz nie denerwowałabym sie tak;/

Mam pytanie: Jakie macie objawy nadchodzacej miesiaczki? Wiem ze sama powinnam to dobrze wiedziec no ale .. Pobolewa mnie lekko brzuch, zrobil sie troszke wiekszy, i czulam sie bardzo "mokra" tak zwykle mam przed okresem ale tym razem na dodatkej ejst mi troszke niedobrze (tzn NIE chce mi sie wymiotowac ani nic ale mam wrazenie ze"miesza "mi w brzuchu:/ Czy to normalne?
Jeśli minelo 14 dni pd stosunku to zrób test.Nie sadzę abyś była w ciąży. Po odstawieniu tabletek cykl wariuje i trzeba odczekac trochę czasu.
_Emi_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-30, 19:56   #142
Kenyaa
Raczkowanie

Witam Was ponownie..
nadal czekam na okres... I jestem strasznie podenerwowana zła i smutna jestem chyba jakas paranoiczka;/ wiem ze cos nie tak ze mna nikt inny chyba sie az tak nie shizuje jak ja;/ chodzi o to ze tak bardzo boje sie ciazy ze wszelkie opznienia okresu mnie przyprawiaja o nerwice. Wiem to oznacza chyba ze nie ejstem gotowa na sex skoro nie potrafilabym zniesc jego konsekwencji ale w tej chwili czuje ze to jedna wielka pomylka.mam nadzieje ze dostane ten okres i juz (przez najblizszy czas) nie bede uprawiac sexu w ogole!! lepszy celibat niz wieczny stres;/ w dodatku chlopak po mnie wrzeszczy (bo fakt zadaje mu milion pytan dziennie "czy na pewno nic z tego nei bedzie" czy jestes pewny itd. on mi caly czas odpowiada ze TAK i sie wkurza przy tym ale mnie z kolei wkurza ze ON NIE ROZUMIE tego ze ja sie stresuje i mimo ze wiem ze raczej male prawdopodobienstwo to czulabym sie O WIELE spokojniej gdyby mnie o tym zapewnial kiedy tylko zechce;( w tej chwili nie cierpie go za to i mam gleboka nadzieje ze w ciayz nie jestem a okres przyjdzie
Stary 2009-11-30, 20:17   #143
aniko 23
Zakorzenienie

GG do aniko 23

Cytat:
Napisane przez Kenyaa Pokaż wiadomość
Witam Was ponownie..
nadal czekam na okres... I jestem strasznie podenerwowana zła i smutna jestem chyba jakas paranoiczka;/ wiem ze cos nie tak ze mna nikt inny chyba sie az tak nie shizuje jak ja;/ chodzi o to ze tak bardzo boje sie ciazy ze wszelkie opznienia okresu mnie przyprawiaja o nerwice. Wiem to oznacza chyba ze nie ejstem gotowa na sex skoro nie potrafilabym zniesc jego konsekwencji ale w tej chwili czuje ze to jedna wielka pomylka.mam nadzieje ze dostane ten okres i juz (przez najblizszy czas) nie bede uprawiac sexu w ogole!! lepszy celibat niz wieczny stres;/ w dodatku chlopak po mnie wrzeszczy (bo fakt zadaje mu milion pytan dziennie "czy na pewno nic z tego nei bedzie" czy jestes pewny itd. on mi caly czas odpowiada ze TAK i sie wkurza przy tym ale mnie z kolei wkurza ze ON NIE ROZUMIE tego ze ja sie stresuje i mimo ze wiem ze raczej male prawdopodobienstwo to czulabym sie O WIELE spokojniej gdyby mnie o tym zapewnial kiedy tylko zechce;( w tej chwili nie cierpie go za to i mam gleboka nadzieje ze w ciayz nie jestem a okres przyjdzie
ile dni sie spozniasz?

...noszę twe serce z sobą (noszę je w moim sercu).

aniko 23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-01, 07:29   #144
Kenyaa
Raczkowanie

8 dni liczac od prawidlowego cyklu czyli 28dnia. Zrobie dzisiaj test i zobaczymyc o bedzie
Stary 2009-12-02, 22:52   #145
Ciekawska25
Przyczajenie

Witam;
Może wyda sie to trochę dziwne..ale mam nieodparte wrażenie,że może jednak..albo może temu,że bardzo chce..tak jest.

Cały lipiec i sierpień kochałam się z moim partnerem bez zabezpieczenia...ostatnią miesiączkę miałam 13 sierpnia..potem jakoś w okolicach 24 sierpnia wypadałaby mik owulacja..natomiast 26 sierpna pojawilo się u mnie krwawienie..typowe jak miesiączka..które trwało około 2 dni...14 Września zrobiłam test ciązowy. wyszedł negatywny.24 dostałam normalnie okres..w pazdzierniku i listopadzie też. Jednak częste są w mojej rodzinie przypadki ,ze kobieta do któregoś miesiąca m okres.Czy pomimo tylu argumentów przemawiających za tym ,że jednak nie jestem...jest jakaś szansa? .
Proszę o odpowiedzi.
Ciekawska25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-03, 05:21   #146
Asienka187
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ciekawska25 Pokaż wiadomość
Witam;
Może wyda sie to trochę dziwne..ale mam nieodparte wrażenie,że może jednak..albo może temu,że bardzo chce..tak jest.

Cały lipiec i sierpień kochałam się z moim partnerem bez zabezpieczenia...ostatnią miesiączkę miałam 13 sierpnia..potem jakoś w okolicach 24 sierpnia wypadałaby mik owulacja..natomiast 26 sierpna pojawilo się u mnie krwawienie..typowe jak miesiączka..które trwało około 2 dni...14 Września zrobiłam test ciązowy. wyszedł negatywny.24 dostałam normalnie okres..w pazdzierniku i listopadzie też. Jednak częste są w mojej rodzinie przypadki ,ze kobieta do któregoś miesiąca m okres.Czy pomimo tylu argumentów przemawiających za tym ,że jednak nie jestem...jest jakaś szansa? .
Proszę o odpowiedzi.
Myslę, ze tak. Zrób sobie test z krwi bedzie najbardziej wiarygodny.
Stary 2009-12-03, 16:52   #147
malamimi
Przyczajenie

Dot.: jestem w ciąży czy nie?

Witam. Mam poważne pytanie i liczę na solidną odpowiedź. W sobotę kochałam się z chłopakiem. Z prezerwatywą oczywiście. W poniedziałek czułam lekki ból brzucha, który trwał tak na prawdę do wczoraj, dzisiaj jest już lepiej, chociaż czasami pobolewa. Czy mogę być w ciąży? Test robiłam wczoraj, wyszedł ujemny. Nie wiem czy jest to ból zbliżającej się miesiączki, czy może ze strachu. Proszę o odpowiedź. Pozdrawiam
malamimi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-03, 16:53   #148
201701251209
Konto usunięte

Dot.: jestem w ciąży czy nie?

Cytat:
Napisane przez malamimi Pokaż wiadomość
Witam. Mam poważne pytanie i liczę na solidną odpowiedź. W sobotę kochałam się z chłopakiem. Z prezerwatywą oczywiście. W poniedziałek czułam lekki ból brzucha, który trwał tak na prawdę do wczoraj, dzisiaj jest już lepiej, chociaż czasami pobolewa. Czy mogę być w ciąży? Test robiłam wczoraj, wyszedł ujemny. Nie wiem czy jest to ból zbliżającej się miesiączki, czy może ze strachu. Proszę o odpowiedź. Pozdrawiam
Nie wklejaj kolejnych postów z tym samym pytaniem, tylko czekaj cierpliwie na odpowiedź, bo to co teraz robisz to zwykłe zaśmiecanie forum.
201701251209 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-05, 20:16   #149
colourful_
Raczkowanie

a ja mam takie pytanie:
Czy test ciążowy wykonany podczas brania leków antykoncepcyjnych jest wiarygodny? Zwłaszcza pytanie czy może wskazywać błędnie wynik negatywny?

Edytowane przez colourful_
Czas edycji: 2009-12-05 o 20:24
colourful_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-06, 00:03   #150
_Emi_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez colourful_ Pokaż wiadomość
a ja mam takie pytanie:
Czy test ciążowy wykonany podczas brania leków antykoncepcyjnych jest wiarygodny? Zwłaszcza pytanie czy może wskazywać błędnie wynik negatywny?
tak.
_Emi_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości