Staramy się po poronieniu . Teraz się uda:)! - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-19, 14:45   #121
Czarna2230
Raczkowanie

Dot.: Staramy się po poronieniu . Teraz się uda:)!

Jeszcze parę dzionków i znowu trzeba się brać do roboty

---------- Dopisano o 16:45 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ----------

Cześć dziewczyny. Mam takie pytanko. Czy jest jakaś najlepsza pozycja, która ułatwia zajście w ciąże?? O poduszce już czytałam hehe może macie jakieś inne propozycje? pozdrawiam
Czarna2230 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-19, 15:25   #122
starapanna
Wtajemniczenie

GG do starapanna

Cytat:
Napisane przez aa2 Pokaż wiadomość
skori ty taka odważna jestś to ja może tez spróbuje

---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ----------

Cytat:
Napisane przez Lominka Pokaż wiadomość
Rozpoczol sie nowy dzien ..... Dzien Dobry kochane babeczki

"Nie płacz w liście
nie pisz że los ciebie kopnął
nie ma sytuacji na ziemi bez wyjścia
kiedy Bóg drzwi zamyka - to otwiera okno."

ks. Jan Twardowski

Milego dnia
Kochane, ja w to wierze. I dla nas zaswieci slonko.

---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ----------

Cytat:
a ja pomecze jeszcze pytaniami, z racji tego że jestem wielbicielką cieplutkich kąpieli a w weeken mija 4 tydzień po poronieniu to myslicie że mogę juz taką kapiel sobie wziąść lekarz kazał letnie prysznice ale ja nie wiem do kiedy a marzy mi sie poleżenie w pachnacej wodzie z pianka
Jesli juz nie plamisz moim zdaniem mozna

---------- Dopisano o 16:23 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ----------

Cytat:
Napisane przez Czarna2230 Pokaż wiadomość
Jeszcze parę dzionków i znowu trzeba się brać do roboty

---------- Dopisano o 16:45 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ----------

Cześć dziewczyny. Mam takie pytanko. Czy jest jakaś najlepsza pozycja, która ułatwia zajście w ciąże?? O poduszce już czytałam hehe może macie jakieś inne propozycje? pozdrawiam
Pozycja od tylu? Kazda dobra z gleboka penetracja , plemniki maja wowczas krotsza droge do pokonania.

---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ----------

U mnie dzis 12 dc i zaczał bolec mnie brzusio . Strasznie sie ciesze, dzis bede trzymac nogi na scianie przynajmniej godzine heh .

http://www.suwaczki.com/tickers/1usahdgekp8qz8sz.png
starapanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-19, 15:46   #123
aa2
Zakorzenienie

właśnie jestem po kąpieli, superrrrrrrrrrrrrrrrr to tera b ede korzystać dopuki mogę, bo jak znowu będzie lokator w brzuszku to nie ma mowy
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-19, 16:01   #124
sylfiaaa
Zadomowienie

Ja właśnie wróciłam do domku, byłam zamówić tort chrześniakowi na urodziny i taaak mi się chciało hamburgera że nie mogłam się pochawać, wzięłam na wynos ale jak pani pakowała myślałam że zjem do oczami Właśnie zbuszowałam całego i nie czuje że zjadłam a zazwyczaj nie dawałam rady całemu

I jeszcze coś....byłam w laboratorium bo chciałam zapytac o Bete i Pani powiedziała że 30zł i następnego dnia wynik ale....... właśnie pobierają krew od 7.30 do 11.30 a ja pracuje do 12.30 i co?i nico nie dam rady zrobić, a w sobote nie czynne: pala:

sylfiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-19, 16:31   #125
Potfforka
Raczkowanie

A ja dzisiaj byłam w przychodni, ponieważ od # ciągle boli mnie lewa strona podbrzusza. Zarówno pielęgniarka jak i lekarz potraktowali mnie jak jakąś histeryczkę, która robi aferę niewiadomo o co. Lekarz badając mnie nawet nie zrobił mi USG, tylko "zbadał ręką" przez kilka sekund i powiedział, że nie widzi nic niepokojącego. Tonem pełnym ironii powiedział, że jeśli FAKTYCZNIE mnie boli, to da mi skierowanie na obserwację do szpitala.
Ogólnie jestem załamana naszą służbą zdrowia. Jak dostałam się na Izbę Przyjęć w nocy, gdy #- dostałam opiernicz, że nie dbam o siebie i chodzę tydzień z bólem brzucha (gdzie wcześniej byłam u dwóch lekarzy, sygnalizowałam, że coś może być nie tak ale każdy mówił, że to normalne). A dzisiaj dla odmiany usłyszałam jedynie, że mam się zastanowić czy mnie boli, czy nie- bo jakby mnie faktycznie bolało, to zgłosiłabym się na izbę przyjęć do szpitala. Normalnie skołowana jestem... Żal...

---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ----------

Cytat:
Napisane przez sylfiaaa Pokaż wiadomość
Ja właśnie wróciłam do domku, byłam zamówić tort chrześniakowi na urodziny i taaak mi się chciało hamburgera że nie mogłam się pochawać, wzięłam na wynos ale jak pani pakowała myślałam że zjem do oczami Właśnie zbuszowałam całego i nie czuje że zjadłam a zazwyczaj nie dawałam rady całemu

I jeszcze coś....byłam w laboratorium bo chciałam zapytac o Bete i Pani powiedziała że 30zł i następnego dnia wynik ale....... właśnie pobierają krew od 7.30 do 11.30 a ja pracuje do 12.30 i co?i nico nie dam rady zrobić, a w sobote nie czynne: pala:
A może zrób teścik w weekend? Kiedy powinnać dostać @?
Potfforka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-19, 16:38   #126
aa2
Zakorzenienie

potforka to jest niestety nasz miła dobra słuzba zdrowia-nic tylko sie wieszać
wogóle to ja chodze prywatnie ale też zaczynam sie nad tym lekarzem zastanawiać, bo nic nie mówi o kontrolnym usg zeby zobaczyć czy wszystko ok i wogóle jak mnie przyjmowali do szpitala to lekarz powiedział ze mam jakiegoś mięsniaka , a jak pytam o to swojego gin to powiedział że niegroźny(nie wiem czy go widział , no chyba że hna usg ze szpitala) i powiedział ze za pół roku sie go zobaczy , ale za pół roku to chce dziecko a jak bedzie mięsniak to co dopiero leczenie????????? bezsensu to wszystko
Stary 2009-11-19, 16:50   #127
sylfiaaa
Zadomowienie

U mnie dziś dopiero 24 dc a @ powinnam dostać w 33 dc gdzieś więc jeszcze troche czasu ale w weekend chyba będe testowała

a tak w ogóle właśnie stawiałam tarota spójrzcie
Karta Król kijów - Gdy na świat przychodzi nowy potomek wszyscy są pełni dobrych myśli. I tak też będzie, gdy pojawi się ktoś kto jest podobny, jak kropla wody, do ciebie. Cała miłość zostanie przelana na maleństwo i nie wiadomo skąd wszyscy znajdą czas, aby brać udział w jego pielęgnacji i wychowaniu. Znajdą się też dodatkowe pieniądze, bo przecież maluch musi mieć wszystko to co najlepsze. Jeśli jeszcze nie myślisz o dziecku, a dopiero planujesz je mieć - dobre rokowania dla ciąży.Zmiany w życiu zawodowym i osobistym powinny wpłynąć na twoje zbyt konserwatywne postrzeganie świata. Upór i żywienie urazy bez końca nie jest już takie modne. Idziemy w kierunku zacieśniania więzi rodzinnych i międzyludzkich i tym torem staraj się zmierzać.Zachłanność niestety nie popłaca. Nie można się najeść tak, aby tego nie odchorować. I tutaj przykra dla ciebie niespodzianka. Tych których uważałeś za swoich sprzymierzeńców odetną się od ciebie. Z opresji wyciągnie cię ktoś, kto wcześniej nie mieścił się w twoim kryterium, lecz blizny pozostaną. teraz dopiero się napaliłam

Potfforka no to rzeczywiście ładnie Cię przyjeli. Ja odpukać jak na razie trafiłam i na dobra opiekę w szpitalu jak dowiedziałam się o # i zaraz po , no i moja gin zawsze wszystko dokładnie mówi oby tak dalej.

Edytowane przez sylfiaaa
Czas edycji: 2009-11-19 o 16:52

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-11-19, 17:00   #128
Potfforka
Raczkowanie

Cytat:
potforka to jest niestety nasz miła dobra słuzba zdrowia-nic tylko sie wieszać
wogóle to ja chodze prywatnie ale też zaczynam sie nad tym lekarzem zastanawiać, bo nic nie mówi o kontrolnym usg zeby zobaczyć czy wszystko ok i wogóle jak mnie przyjmowali do szpitala to lekarz powiedział ze mam jakiegoś mięsniaka , a jak pytam o to swojego gin to powiedział że niegroźny(nie wiem czy go widział , no chyba że hna usg ze szpitala) i powiedział ze za pół roku sie go zobaczy , ale za pół roku to chce dziecko a jak bedzie mięsniak to co dopiero leczenie????????? bezsensu to wszystko
Wiesz, ja o tym, że poroniłam i być może czeka mnie zabieg dowiedziałam się w nocy od bardzo sympatycznej dziewczyny, która leżała ze mną w pokoju. Gdyby nie ona, to pewnie mogłabym się tylko domyślać co mi jest i czy może jest szansa, że wszystko będzie dobrze.
Ja już nie wiem do kogo chodzić, gdy byłam w ciąży wydałam około 260zł za dwie wizyty, po których nadal nie byłam pewna, czy jestem w ciąży i czy nie jest to ciąża pozamaciczna.

---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ----------

Cytat:
U mnie dziś dopiero 24 dc a @ powinnam dostać w 33 dc gdzieś więc jeszcze troche czasu ale w weekend chyba będe testowała

a tak w ogóle właśnie stawiałam tarota spójrzcie
Karta Król kijów - Gdy na świat przychodzi nowy potomek wszyscy są pełni dobrych myśli. I tak też będzie, gdy pojawi się ktoś kto jest podobny, jak kropla wody, do ciebie. Cała miłość zostanie przelana na maleństwo i nie wiadomo skąd wszyscy znajdą czas, aby brać udział w jego pielęgnacji i wychowaniu. Znajdą się też dodatkowe pieniądze, bo przecież maluch musi mieć wszystko to co najlepsze. Jeśli jeszcze nie myślisz o dziecku, a dopiero planujesz je mieć - dobre rokowania dla ciąży.Zmiany w życiu zawodowym i osobistym powinny wpłynąć na twoje zbyt konserwatywne postrzeganie świata. Upór i żywienie urazy bez końca nie jest już takie modne. Idziemy w kierunku zacieśniania więzi rodzinnych i międzyludzkich i tym torem staraj się zmierzać.Zachłanność niestety nie popłaca. Nie można się najeść tak, aby tego nie odchorować. I tutaj przykra dla ciebie niespodzianka. Tych których uważałeś za swoich sprzymierzeńców odetną się od ciebie. Z opresji wyciągnie cię ktoś, kto wcześniej nie mieścił się w twoim kryterium, lecz blizny pozostaną. teraz dopiero się napaliłam

Potfforka no to rzeczywiście ładnie Cię przyjeli. Ja odpukać jak na razie trafiłam i na dobra opiekę w szpitalu jak dowiedziałam się o # i zaraz po , no i moja gin zawsze wszystko dokładnie mówi oby tak dalej.
No to teraz jeszcze mocniej trzymam kciuki
Ja jutro lecę na USG- może wreszcie dowiem się, co jest przyczyną tego bólu, a jak nie- kolejne 2 stówki w plecy

---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ----------

Sylfiaaa,a można postawić tarota przez internet?
Stary 2009-11-19, 17:17   #129
sylfiaaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Potfforka Pokaż wiadomość
Wiesz, ja o tym, że poroniłam i być może czeka mnie zabieg dowiedziałam się w nocy od bardzo sympatycznej dziewczyny, która leżała ze mną w pokoju. Gdyby nie ona, to pewnie mogłabym się tylko domyślać co mi jest i czy może jest szansa, że wszystko będzie dobrze.
Ja już nie wiem do kogo chodzić, gdy byłam w ciąży wydałam około 260zł za dwie wizyty, po których nadal nie byłam pewna, czy jestem w ciąży i czy nie jest to ciąża pozamaciczna.

---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ----------

No to teraz jeszcze mocniej trzymam kciuki
Ja jutro lecę na USG- może wreszcie dowiem się, co jest przyczyną tego bólu, a jak nie- kolejne 2 stówki w plecy

---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ----------

Sylfiaaa,a można postawić tarota przez internet?
Ja właśnie postawiłam przez internet chyba wszystkim przewiduje ciąże

Stary 2009-11-19, 17:43   #130
Potfforka
Raczkowanie

Cytat:
Ja właśnie postawiłam przez internet chyba wszystkim przewiduje ciąże
A podasz linka?
Stary 2009-11-19, 17:54   #131
sylfiaaa
Zadomowienie

Cytat:
A podasz linka?
http://horoskop.wp.pl/?ticaid=19223 proszę

ja już wykąpana i zmykam na łóżeczko Pokłóciłam się z TŻ więc dziś śpie sama , wygoniłam go :P nareszcie się wyspię DO jutra buziaki

Edytowane przez sylfiaaa
Czas edycji: 2009-11-19 o 18:02

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-19, 18:22   #132
evullka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez starapanna Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ----------

U mnie dzis 12 dc i zaczał bolec mnie brzusio . Strasznie sie ciesze, dzis bede trzymac nogi na scianie przynajmniej godzine heh .
Trzymaj, trzymaj A ja kciuki trzymam

sylfiaaa ja juz sie nie moge doczekac jak bedziesz testowala
evullka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-19, 18:47   #133
Potfforka
Raczkowanie

Cytat:
http://horoskop.wp.pl/?ticaid=19223 proszę

ja już wykąpana i zmykam na łóżeczko Pokłóciłam się z TŻ więc dziś śpie sama , wygoniłam go :P nareszcie się wyspię DO jutra buziaki
Dziękować
I proszę mi się tu z mężem nie kłócić, tylko po bożemu- w jednym łożu spać
Dobranoc
Stary 2009-11-19, 21:57   #134
aa2
Zakorzenienie

a ja jakos spać nie umiem, cały czas myśle czy po pierwszej @ ryzykować, a w sumie co mi szkodzi przecież nie jest powiedzine że zajde od razu,jak tak czytam was to zarażacie mnie chęciami.....
Stary 2009-11-19, 22:28   #135
MILA25*
Wtajemniczenie

Mi lekarz powiedział że"wyczerpałam już swój przydział na pecha i nie należy sie bac, bo najważniejsza jest psychika i pozytywne myślenie".
Więc głowa do góry i po @ do dzieła.
MILA25* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-20, 09:46   #136
Potfforka
Raczkowanie

Ja niestety mam dzisiaj doła, ponieważ lekarz kazał mi brać przez 3 miesiące tabletki anty na ustabilizowanie hormonów i ten ból w okolicach jajnika Nie będzie prezentu na Święta... chybaże te- Wielkanocne
Stary 2009-11-20, 10:35   #137
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
Ja niestety mam dzisiaj doła, ponieważ lekarz kazał mi brać przez 3 miesiące tabletki anty na ustabilizowanie hormonów i ten ból w okolicach jajnika Nie będzie prezentu na Święta... chybaże te- Wielkanocne

a noie ma innego sposobu??? żebyś nie musiała brac tych anty??? może ten lekarz specjalnie je przepisał żebyś właśnie dopiero po tych 3 zaszła?:rolleye s:
Stary 2009-11-20, 13:03   #138
Potfforka
Raczkowanie

Cytat:
a noie ma innego sposobu??? żebyś nie musiała brac tych anty??? może ten lekarz specjalnie je przepisał żebyś właśnie dopiero po tych 3 zaszła?:rolleye s:
Właśnie ja nie chcę i nie toleruję tabletek anty, ponieważ po ostanich miałam jakieś dziwne nastroje i w ogóle nie byłam sobą Być może były źle dobrane, ale i tak nie chcę ingerować w swoje ciało, a tym bardziej hormony.
Brałam tabletki przez około 2 lata i niestety dopiero teraz czyli po około 1,5 roku kochania się bez zabezpieczenia zaszłam w ciążę, którą niestety #.
Stary 2009-11-20, 13:09   #139
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie ja nie chcę i nie toleruję tabletek anty, ponieważ po ostanich miałam jakieś dziwne nastroje i w ogóle nie byłam sobą Być może były źle dobrane, ale i tak nie chcę ingerować w swoje ciało, a tym bardziej hormony.
Brałam tabletki przez około 2 lata i niestety dopiero teraz czyli po około 1,5 roku kochania się bez zabezpieczenia zaszłam w ciążę, którą niestety #.

no to tym bardziej bym nie brała, przeciez nie wszystko trzeba "leczyć" tabletkami anty, mój lekarz też mi zaczoł proponowac anty ale w celach żebym nie zaszła szybciej niż zapół roku, ale to olałam bo tak brałabym tabletki poźniej chciałabym zrobić przerwe i znów by sie wszystko odwlekło w czasie, a może na te bolące jajniki coś zastępczego by sie dało??

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-20, 13:43   #140
evullka
Rozeznanie

Hej dziewczyny! Dzisiaj jestem do Czuje sie brzydka, wszystko mnie drazni i denerwuje.. wiec chyba niedlugo przyjdzie @..

Co do tych tabletek anty to na prawde nie wiem czemu lekarz Ci je przepisal..
Pamietam, ze mnie powiedziano, ze moge sie starac od razu..
No chyba, ze faktycznie maja one pomoc na ten bolacy jajnik..

Mowilam Wam wczoraj, ze zamierzam posprzatac chatke.. Nie udalo mi sie Zasnelam i spalam 4 godziny Ale tak jak juz pisalam: jestem leniuchem.. wiec sprzatanie zostalo przelozone na dzisiaj, a dzisiaj mi sie jeszcze bardziej nie chce
Macie jakies rady na przepedzenie tego okropnego lenia?
evullka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-20, 13:46   #141
Potfforka
Raczkowanie

Nie wiem już sama Z jednej strony chciałabym już nie czuć tego denerwującego bólu, ale nie chcę też faszerować się hormonami.
Myślę, że poczekam na @ i może samo mi przejdzie. Jeśli nie, wtedy będę się martwić.
Stary 2009-11-20, 18:57   #142
sylfiaaa
Zadomowienie

Witam dziewczynki

Ja dopiero dotarłam do domu i padam

Praca a później o 17 była rada echhh czuje zmęczenie na prawdę jeszcze z tż poprawiłam dziś kłótnieniech ma za swoje

mam na coś chęć ale sama nie wiem na co na razie połykam wafle ryżowe z wiesiołkiem

---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ----------

Cytat:
Nie wiem już sama Z jednej strony chciałabym już nie czuć tego denerwującego bólu, ale nie chcę też faszerować się hormonami.
Myślę, że poczekam na @ i może samo mi przejdzie. Jeśli nie, wtedy będę się martwić.

kurcze dziwnie z tymi tabletkami anty hmmmm ja nigdy nie brałam i nie zdecydowałabym się słysząc jak ciężko niektórym kobietom zajść później w ciąże albo jakie moga być powikłania. Czy tego bólu nie można wyleczyć innymi lekami tylko anty ?hmmm

Stary 2009-11-20, 20:39   #143
Czarna2230
Raczkowanie

Witam dziewczyny. Podaję wam link do świetnego tarota spełnia się w 100% pozdrawiam i życzę miłej nocki.
http://magia.onet.pl/tarot/

Edytowane przez Czarna2230
Czas edycji: 2009-11-20 o 20:45
Stary 2009-11-20, 22:25   #144
mokra6
Zadomowienie

Witajcie!
6 listopada miałam zabieg- w 8 tyg. ciąża obumarłaDo dziś wieczorami płaczę...Niby wszystko OK. Pracuję, rozmawiam, śmieję się, ale TO wraca i nie mogę! Tłumaczę sobie, że wszystko jest po coś, że tak musiało być, mąż mi cały czas powtarza,że będzie dobrze (aż mnie tym wkurza!) a ja się boję-co dalej???

Wczoraj dostałam już @! Czy to możliwe? Czy to normalne?
mokra6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-21, 00:33   #145
Czarna2230
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mokra6 Pokaż wiadomość
Witajcie!
6 listopada miałam zabieg- w 8 tyg. ciąża obumarłaDo dziś wieczorami płaczę...Niby wszystko OK. Pracuję, rozmawiam, śmieję się, ale TO wraca i nie mogę! Tłumaczę sobie, że wszystko jest po coś, że tak musiało być, mąż mi cały czas powtarza,że będzie dobrze (aż mnie tym wkurza!) a ja się boję-co dalej???

Wczoraj dostałam już @! Czy to możliwe? Czy to normalne?
Witaj. Bardzo mi przykro z powodu twojej straty. Na początku zawsze jest cieżko, ale im więcej bedziesz o tym myśleć tym gorzej. Wiem, że trudno o tym zapomieć sama prawie wpadłam w depresję ale trzeba iść dalej ... Bardzo dobrze, że dostałaś @ już niedługo będziesz się mogła znowu postarać buziak i głowa do góry
Stary 2009-11-21, 08:27   #146
sylfiaaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Czarna2230 Pokaż wiadomość
Witam dziewczyny. Podaję wam link do świetnego tarota spełnia się w 100% pozdrawiam i życzę miłej nocki.
http://magia.onet.pl/tarot/

Jakoś dla mnie za wcześnie ale może hmmmm się nie znam a jesteś pwna że to @ a nie krwawienia po # ?Bo ja miałam jeszcze przez prawie 2 tyg plamienia.

Tak w ogóle witam wszystkie dziewczynki
U mnie cieplutko i pięknie świeci słoneczko
Zabieram się za sprzątanie

Stary 2009-11-21, 13:38   #147
Potfforka
Raczkowanie

Cytat:
Jakoś dla mnie za wcześnie ale może hmmmm się nie znam a jesteś pwna że to @ a nie krwawienia po # ?Bo ja miałam jeszcze przez prawie 2 tyg plamienia.

Tak w ogóle witam wszystkie dziewczynki
U mnie cieplutko i pięknie świeci słoneczko
Zabieram się za sprzątanie
Proszę tutaj szybciutko mówić, czy teścik już zrobiony
Stary 2009-11-21, 14:23   #148
sylfiaaa
Zadomowienie

Cytat:
Proszę tutaj szybciutko mówić, czy teścik już zrobiony

No zrobiony i negatywny ale cóż się dziwić, u mnie dopiero 26 dc a cykle u mnie trwają min 34 dni więc sama sobie pogorszyłam tym testem bo byłam pewna że nic nie wyjdzie:mu r:

Do dnia spodziewanej # nie zrobię już ani jednego nie ma mowy......

Tymczasem idę szykowac kiecuszkę i pędze na urodzinki chrześniaka Miłego wieczorku :pis ze:

Stary 2009-11-21, 16:15   #149
mokra6
Zadomowienie

To napewno @. Ja krwawiłam 5 dni i potem z 5 plamiłam. Pierwszego dnia po # czułam się dobrze,ale 3 następne- masakra! To nie był ból jak na okres, to jakby mi ktoś tam noże zaszył! Nie mogłam wstać z łóżka. Brrrr!!!
Cieszę się bardzo,że tak szybko dostałam @. To chyba znaczy,że ze mną wszystko dobrze,a w każdym razie na dobrej drodze,co?
23.XI idę na kontrol,ciekawe co mi powiedzą.
Chyba lepiej się dziś czuję. Były u mnie przyjaciółki, wygadałyśmy się, może dlatego.
Tak sobie myślę, żeby zacząć w Święta coś działać? Nie za szybko? Jak myślicie?
mokra6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-21, 16:23   #150
Czarna2230
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mokra6 Pokaż wiadomość
To napewno @. Ja krwawiłam 5 dni i potem z 5 plamiłam. Pierwszego dnia po # czułam się dobrze,ale 3 następne- masakra! To nie był ból jak na okres, to jakby mi ktoś tam noże zaszył! Nie mogłam wstać z łóżka. Brrrr!!!
Cieszę się bardzo,że tak szybko dostałam @. To chyba znaczy,że ze mną wszystko dobrze,a w każdym razie na dobrej drodze,co?
23.XI idę na kontrol,ciekawe co mi powiedzą.
Chyba lepiej się dziś czuję. Były u mnie przyjaciółki, wygadałyśmy się, może dlatego.
Tak sobie myślę, żeby zacząć w Święta coś działać? Nie za szybko? Jak myślicie?
Jeśli dobrze się czujesz i @ już przyszła to jak najbardziej, ale lepiej dla pewności porozmawiać z lekarzem, bynajmniej ja tak uważam

---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ----------

Cytat:
No zrobiony i negatywny ale cóż się dziwić, u mnie dopiero 26 dc a cykle u mnie trwają min 34 dni więc sama sobie pogorszyłam tym testem bo byłam pewna że nic nie wyjdzie:mu r:

Do dnia spodziewanej # nie zrobię już ani jednego nie ma mowy......

Tymczasem idę szykowac kiecuszkę i pędze na urodzinki chrześniaka Miłego wieczorku :pis ze:
Miłej zabawy
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości