Choć do ślubu czasu moc, my gadamy dzień i noc - PM 2011, cz.IV - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-15, 13:13   #121
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko
Dot.: Choć do ślubu czasu moc, my gadamy dzień i noc - PM 2011, cz.IV

Wróciłam po zdrzemnięciu hehe. Nic mi to nie dało, jescze gorzej chce mi się spać. Qrcze, trzeba szybko zjeść qrcze obiadowe i ide na spacewr, póki słońce świeci

O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta.

Leoś 29.12.2014 
ma.ko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-15, 13:13   #122
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kasiulenkowo Pokaż wiadomość
czego??
Tżtów

aa juz 5 stron zapisalysmy :P:P:P

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-15, 13:13   #123
b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8
Konto usunięte

MiciaKicia nie zazdrość. Ciebie po prostu Twój TŻ nie docenia. I niech żałuje! Powinnaś dać sobie z nim spokój,na prawdę...
b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-15, 13:15   #124
MiciaKicia
Zakorzenienie

Tylko, ze ja nie potrafie Przedwczoraj juz mialam zerwac i co? stchorzylam... a jeszcze jak mnie przytulil to juz wogole..

Stary 2009-11-15, 13:16   #125
Stysik
Zakorzenienie

Dzień dobry u mnie słonecko świeci

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
Dziewczyny.. Napisalam Mu, ze daje nam ostatnia szanse. Nie mam sily juz z nim byc... Nie pasuje do mnie jego charakter.. Przez to te klotnie... Mam dosc... Powiedzialam ze albo bedzie dobrze albo to koniec.. szkoda ze jego odpowiedz to tylko "ok luz"
przykro mi że on chyba nie wie jak Cię to boli zgadzam się z dziewczynami
Cytat:
Napisane przez ma.ko Pokaż wiadomość
Qrcze, stresuję się tym jutrzejszym wyjazdem z Tż do klinikii. Ciekawe co mu powiedzą.
mam nadzieje że będzie dobrze na wszelki wypadek trzymamy kciukasy

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
U mnie nie pada, ale jest chłodno. Biorę się za mycie naczyń, a potem wrócę nadrobić zaległości. Zastanawiam się czy na obiad lub kolację nie zrobić naleśników po meksykańsku, przepis zapowiada się smakowicie
A prosimy zdjęcia z tych naleśników archiwizować
Dzięki za blog to był świetny pomysł zawsze się boje z netu przepisy brać, a te są sprawdzone, więc można bez obaw z nich korzystać

Cytat:
Napisane przez Kasiulenkowo Pokaż wiadomość
Micia pytałaś czemu wstałam tak wcześnie... bo... moja siostra urodziła
chłopczyk cy dziewczynka?
Cytat:
Napisane przez dottta Pokaż wiadomość
Witam kobiety
A my dziś jedziemy szukać sali na wesele trzymajcie kciukasy i pewnie zjemy cos na mieście.

Cytat:
Napisane przez isabele Pokaż wiadomość
Taki obiad mieliśmy na oficjalnych zaręczynach Piersi z kurczaka moja Mama ułożyła spejalnie dla nas w serduszka Mmmmmm...... pycha
W serduszka jak miło
Cytat:
Napisane przez dottta Pokaż wiadomość
Moja ginka też tak mówiła - bo po odstawieniu płodność jest większa i mogą być bliźniaki
ja bym chciała mieć bliźniaki czasem myślę że po to będę tabsy brać żeby mieć większą szansę
Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
jak patrzę w kalendarz PM to tu połowa gdzieś wsiąkła

a to dla mnie obrazek
No niektóre dziewczyny były dłużej inne krócej

Obrazek świetny

Ja spedziłam miły wieczór z Tomasem i znajomymi sama całą butelkę wina wypiłam dzisiaj też będzie miło

"Granice? Nigdy żadnej nie widziałem.
Ale słyszałem, że istnieją w umysłach niektórych ludzi."

Stysik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-15, 13:18   #126
Konto usunięte

MiciaKicia decyzja o tym,czy z nim powinnaś być czy nie musisz podjąć sama,ale popatrz ile nas tu jest. I każda ma podobną opinię na ten temat. On nie dojrzał do poważnego związku. Musisz z nim pogadać,tak otwarcie,szczerze,czego oczekuje on i czego oczekujesz Ty. On powinien być dorosłym facetem,który bierze odpowiedzialność za wszystko co robi czyli za rodzinę między innymi. Nie chcemy abyś kiedyś płakała przez niego!
b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-15, 13:23   #127
MiciaKicia
Zakorzenienie

[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;15291098]MiciaKicia decyzja o tym,czy z nim powinnaś być czy nie musisz podjąć sama,ale popatrz ile nas tu jest. I każda ma podobną opinię na ten temat. On nie dojrzał do poważnego związku. Musisz z nim pogadać,tak otwarcie,szczerze,czego oczekuje on i czego oczekujesz Ty. On powinien być dorosłym facetem,który bierze odpowiedzialność za wszystko co robi czyli za rodzinę między innymi. Nie chcemy abyś kiedyś płakała przez niego![/QUOTE]
wiem Slonce wiem.

Stary 2009-11-15, 13:26   #128
Konto usunięte

Stary 2009-11-15, 13:26   #129
Stysik
Zakorzenienie

Micia ja bym dodała tylko tyle że po ślubie nic się nie zmieni, większość kobiet wierzy że po ślubie mężczyźni zmienią sie w aniołki, ale nic takiego się nie dzieje, więc są rozczarowane i nieszczęśliwe...

"Granice? Nigdy żadnej nie widziałem.
Ale słyszałem, że istnieją w umysłach niektórych ludzi."

Stysik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-15, 13:27   #130
MiciaKicia
Zakorzenienie

wiem ze sie nie zmieni dlatego chce juz teraz zeby sie zmienil... ostatnia szansa. jak ją zmasci.. trudno. choc mysle ze sie nawet nie przejmie jak sie rozstaniemy.

Stary 2009-11-15, 13:28   #131
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
Tylko, ze ja nie potrafie Przedwczoraj juz mialam zerwac i co? stchorzylam... a jeszcze jak mnie przytulil to juz wogole..
a mnie sie wydaje, ze on przeczuwa do czego te wasze klotnie doprowadza i odwazny w slowa jest tylko w smsach a jak jest z toba sam na sam to wlasnie chwyta sie tych chwytow typu przytulenie pocalowanie, bo tak na prawde on sie boi , ze ciebie straci a wie, ze jak bedzie takjie chwyty stosowal to Ty nic nie zrobic bo jak sama napisalam tchorzysz
karolinusienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-15, 13:34   #132
MiciaKicia
Zakorzenienie

tzn on nigdy mnie nie tulil.. no moze 2 razy sie zdarzylo i wtredy sie tak zdziwilam ze szok i pomyslalam "on mnie kocha, bedzie dobrze" ale sie pomylilam chyba.

Stary 2009-11-15, 13:37   #133
Konto usunięte

Któraś z nas już tu napisała: on nie dorósł do związku,bo to wygląda tak jakbyś mu czasem była potrzebna do przytulenia,pocałowania,p ójścia do łóżka i tyle. MiciaKicia pomyśl dobrze,co dalej z Wami
Stary 2009-11-15, 13:37   #134
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolinusienka Pokaż wiadomość
a ja pomyslalam o Piotrusiu jak go pierwszy raz zobaczylam - 13go grudnia - ze on bedzie moim meżem
no proszę
jak ja mojego poznałam to tak nie myślałam jeszcze, dopiero po kilku latach

Cytat:
Napisane przez Stysik Pokaż wiadomość
Micia ja bym dodała tylko tyle że po ślubie nic się nie zmieni, większość kobiet wierzy że po ślubie mężczyźni zmienią sie w aniołki, ale nic takiego się nie dzieje, więc są rozczarowane i nieszczęśliwe...
dokładnie, nie ma co się łudzić

a ja Piotrka poznałam jak mieliśmy po 19 lat i on już wtedy był odpowiedzialny i rozsądny, nie musiał się wyszumieć czy coś w tym stylu, nie robił głupich rzeczy i nie kłócił się o byle co

dobra idę zjeść ten rosół, bo ja też mam a jakże
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-15, 13:55   #135
bambusiek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość
Witam i ja w tej nowej cudaśnej części i na wstępie proszę o kciukasy około 11.30...byłam wczoraj tak zajęta Grzesiem że nie zdążyłam się pouczyć

Uciekam zaraz do szkoły.....Do poczytania wieczorem
Trochę przegapiłam godzinę, ale byłam włśnie na Mszy św., czyli były kciukasy XXL

Cytat:
Dziewczyny.. Napisalam Mu, ze daje nam ostatnia szanse. Nie mam sily juz z nim byc... Nie pasuje do mnie jego charakter.. Przez to te klotnie... Mam dosc... Powiedzialam ze albo bedzie dobrze albo to koniec.. szkoda ze jego odpowiedz to tylko "ok luz"
Nie będę odkrywcza jak napiszę, że wg mnie to nie jest kandydat na męża i ojca Szczerze, to ja bym już podziękowała, bo jeśli tak jest teraz to wolę nie myśleć co dalej
Ja od mojego przyszłego męża i ojca naszych dzieci oczekuję odpowiedzialności, miłości i czułości (w tym tulenia na zawołanie).

Cytat:
jak to cos jest nie tak?? po prostu nie trafila na faceta, ktory chce stworzyc rodzine i bedzie za nia odpowiedzialny
DOKŁADNIE!

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
coś dla was
To ja dziękuję, bo za rosołkiem nie przepadam

Kasiulenkowo - gratulacje...CIOCIU
-----------------------------------
A ja jeszcze obiadku nie zjadłam, ale uszykowałam kolacyjkę: "socystego kurcaka" i sałatkę
Zjemy jak wrócimy z rowerów, bo pogoda przepiękna
G. 9.1O.18
bambusiek jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-11-15, 14:02   #136
jolkajp
Rozeznanie

MiciaKicia prosze nie obraź się na mnie....ale tobie potrzebny jest chyba porządny kop w 4 litery,żebyś się ocknęła... a skoro wiesz, ze on nawet by sie nie przejął tym zerwaniem.to na co ty czekasz??
Spakuj ten pierscionek i oddaj. wiem, ze to ciezkie....ale nie zmarnuj sobie życia. jestes młoda, ładna. a jak cie nie szanuje teraz to i po ślubiie nie zacznie uwierz nam.... albo przynajmniej odpocznij od tż przez jakis czas. bo co z tego,że tż może obiecac poprawe jak potem robi co robi i trzymaj sie

Edytowane przez jolkajp
Czas edycji: 2009-11-15 o 14:03
jolkajp jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-15, 14:07   #137
lula177
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jolkajp Pokaż wiadomość
lula dopiero sie spełni

no tak tak wlasnie racja dopiero sie spelnia za 580 dni:

Cytat:
a ja pomyslalam o Piotrusiu jak go pierwszy raz zobaczylam - 13go grudnia - ze on bedzie moim meżem
hehe a ja nie pamietam co pomyslam:P:P

Cytat:
kurcze nawet nie chce spbie ywobrazac jak jest Ci ciezko, ale pozniej moze Ci byc jeszcze ciezej...zaastanowcie sie powaznie nad Waszym zwizkiem zebys pozniej bardziej niecierpiala przez niego...

[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;15291098]MiciaKicia decyzja o tym,czy z nim powinnaś być czy nie musisz podjąć sama,ale popatrz ile nas tu jest. I każda ma podobną opinię na ten temat. On nie dojrzał do poważnego związku. Musisz z nim pogadać,tak otwarcie,szczerze,czego oczekuje on i czego oczekujesz Ty. On powinien być dorosłym facetem,który bierze odpowiedzialność za wszystko co robi czyli za rodzinę między innymi. Nie chcemy abyś kiedyś płakała przez niego![/QUOTE]

o tak jakbys mi to z ust wyjela...

Cytat:
Napisane przez Stysik Pokaż wiadomość
ja ostatni z tesciowa zgadalm sie natematt takiej pary ze wpadli no i sie ohajtali...a pozniej teb koles takie jaja odstawial ze masakra no ale wkoncu wrocili do siebie... ja mowie ze szkoda tej dziewczyny bo naprawde bardzo fajna tylko ze nie trafila na odpowiedniego faceta....a moja tesciowa powiedzial takie cos "widzialy galy co braly" i moim zdaniem trafila w 100% bo zawsze kobiety mysla ze afcet zmieni sie po slubie ale to sie baaaaaardzo zadko zdarza....wiec lepiej skonczyc zwiazek teraz niz pozniej zalwoac...albo moze poczekajcie przynajmniej ze slubem az on do tego dojrzeje? w kazdym razie ja na 100 % bym za niego nie wyszla teraz....

---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ----------

karolinusienka a wiesz o zauwazylam ze my to takie milosci od pierwszego wejrzenia obie mialysmy (no ja od drugiego ale wtedy sam nasam dpeiro sie widzielismy pierwszy raz wiec takjakby odpierwszego:P) no i obydwie szybko sie zareczylysmy po krotkimc czasie bycia razem i wogole: podbni emamy troche nie???

lula177 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-15, 14:11   #138
MiciaKicia
Zakorzenienie

Powiem mu dzisiaj ze przez tydzien sie nie widzimy i juz... zebysmy wiedzieli czego chcemy (tzn zeby on wiedzial). Nie bedziemy sie widziec, pisac i dzwonic do siebie.. nic.. Moze zrozumie ile dla niego znacze. Albo zrzumie ze da sie beze mnie zyc to wtedy niech zrywa. Dosc!

Zreszta ostatnio mu to powiedzialam i stiwredzil ze mu przerwa niepotrzebna bo on wie czego chce.. i gadaj z takim.

Stary 2009-11-15, 14:16   #139
lula177
Zakorzenienie

Cytat:
Powiem mu dzisiaj ze przez tydzien sie nie widzimy i juz... zebysmy wiedzieli czego chcemy (tzn zeby on wiedzial). Nie bedziemy sie widziec, pisac i dzwonic do siebie.. nic.. Moze zrozumie ile dla niego znacze. Albo zrzumie ze da sie beze mnie zyc to wtedy niech zrywa. Dosc!

Zreszta ostatnio mu to powiedzialam i stiwredzil ze mu przerwa niepotrzebna bo on wie czego chce.. i gadaj z takim.
no zrobcie sobie przerwe moze wtedy zmadrzeje troche jak zrozumie jaka osobe moze stracic....

---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ----------

ja uciekam dziewczyny bo musze braci odwiezc na trening i przy okazji na kawke z oklezanka skocze to papap;*

lula177 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-15, 14:19   #140
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lula177 Pokaż wiadomość
no zrobcie sobie przerwe moze wtedy zmadrzeje troche jak zrozumie jaka osobe moze stracic....

---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ----------

ja uciekam dziewczyny bo musze braci odwiezc na trening i przy okazji na kawke z oklezanka skocze to papap;*
gorzej jak nie zrozumie i stwierdzi ze samemu mu lepiej. Nie wiem czy przerwa to dobre rozwiązanie. Bo on nic nie przemysli bo powie ze to ja chcialam przerwy. Znam go... ja bede musiala mu mowic jakie wnioski mam w glowie..

Stary 2009-11-15, 14:21   #141
Mustique
Lena

Cytat:
Napisane przez ma.ko Pokaż wiadomość
Wróciłam po zdrzemnięciu hehe. Nic mi to nie dało, jescze gorzej chce mi się spać. Qrcze, trzeba szybko zjeść qrcze obiadowe i ide na spacewr, póki słońce świeci
szczęściara z tym słońcem!
....................
ja też już po obiadku.. a u mnie była pomidorowa a na drugie danie krokiety z dorsza i ziemnaczki! puchotka. te lekcje kucharzenia nie poszły na marne!

Micia- a po co wam przerwa w związku? pisałaś że już parę razy sie rozchodziliście i nic to nie dało??? tu trzeba przeciąć raz a dobrze! powiem ci to z własnego doświadczenia. jak miałam 20 lat też koło mnie sie taki ancymon kręcił, ale rodzice w porę zareagowali i przegonili nieodpowiedzialnego pajaca! z jednej strony to dobrze dla mnie, a z drugiej strony jak widzę jak zawrócił w głowie innej i ona sie z nim teraz użera- to aż mi jest źle!

Edytowane przez Mustique
Czas edycji: 2009-11-15 o 14:24
Mustique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-15, 14:25   #142
jolkajp
Rozeznanie

Miciakicia gorzej jak stwierdzi ze lepiej mu samemu?? dziewczyno.wtedy to znak ze lepiej dla ciebie,że masz szanse na nowy normalny związek gdzie dostaniesz to na co zasługujesz. moze boli na poczatku rozstanie ale potem b edziesz sie tylko śmiała jaka bylaś naiwna. nie marnuj sie. a skoro tz nie rozumie tego,to sorry,ale chyba jest kompletnym gówniarzem,albo wy jesteście ze sobą z przyzwyczajenia tylko? aż mi smutno z tego całego problemu....
Stary 2009-11-15, 14:26   #143
lasoa
Zakorzenienie

Cytat:
Planujecie ślub a myślisz o zerwaniu narzeczeństwa?

Wpłaciliśmy już zaliczkę za salę, na 06.08.2011
lasoa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-11-15, 14:27   #144
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
gorzej jak nie zrozumie i stwierdzi ze samemu mu lepiej. Nie wiem czy przerwa to dobre rozwiązanie. Bo on nic nie przemysli bo powie ze to ja chcialam przerwy. Znam go... ja bede musiala mu mowic jakie wnioski mam w glowie..
dobre, tylko ja bym zrobiła jeszcze dłuższą chyba
jeśli stwierdzi że mu samemu lepiej to szkoda tylko tych lat, ale lepiej to wiedzieć teraz niż np po ślubie
on ci musi powiedzieć czego oczekuje! a jeżeli nic nie przemyśli to znaczy że traktował cię jak koleżankę i tyle
Stary 2009-11-15, 14:27   #145
Mustique
Lena

Cytat:
Napisane przez lasoa Pokaż wiadomość
gratuluje.. a masz moze foto sali????
Stary 2009-11-15, 14:28   #146
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:

tak wlasnie o tym mysle. Nie narzeczenstwa... calego zwiazku!

Ide z tego domu bo tu oc.ipieje :/

Stary 2009-11-15, 14:29   #147
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:

przecież oni ciągle się kłócą, chyba cię temat ominął

gratulacje sali
Stary 2009-11-15, 14:30   #148
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lula177 Pokaż wiadomość

karolinusienka a wiesz o zauwazylam ze my to takie milosci od pierwszego wejrzenia obie mialysmy (no ja od drugiego ale wtedy sam nasam dpeiro sie widzielismy pierwszy raz wiec takjakby odpierwszego:P) no i obydwie szybko sie zareczylysmy po krotkimc czasie bycia razem i wogole: podbni emamy troche nie???
hmmm podobnie tylko, ze ja jeszcze zareczona nie jestem czekam na ten moment z niecierpliowoscia

Mustique popieram to co napisałaś :d przerwa jest najgłupszym rozwiązaniem, bo co , po slubie tez bedziecie robic sobie przerwy?? bez sensu...

---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ----------

Cytat:

gratuluje wlasnie pokaz nam sale
karolinusienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-15, 14:31   #149
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
tak wlasnie o tym mysle. Nie narzeczenstwa... calego zwiazku!

Ide z tego domu bo tu oc.ipieje :/
może idź na spacer, troszkę ci się w głowie rozjaśni
a najlepiej pogadaj z kimś, nie wiem, z jakąś koleżanką
Stary 2009-11-15, 14:35   #150
margi86
Raczkowanie

no jaaaaaa nie moge dziewczyny co Wy tak pedzicie? To juz częśc IV a ja skończyłam na II :/..... A jak Wasze przygotowania do ślubu?
margi86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości