![]() |
#121 | |||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nasze dzieci odlotowe, lipcowo - sierpniowe! 2009 II
Buziaki i pozdro gorące dla magi
![]() ![]() ![]() ![]() Sto lat dla dwójki naszych solenizantów. Gabrysia i Gabrys to dla Was ![]() ![]() ![]() ![]() Kasia, ślicznie wygladasz, sesja się bardzo udała ![]() ![]() katjaaa, nareszcie sie ujawniłas ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A tak przy okazji, to zastanawiam sie czemu moja myszka płacze czasami po jedzeniu ![]() Cytat:
![]() Musisz zagladac bo moja Zuzia potzrebuje info co sie z jej Mateuszkiem dzieje ![]() ja tez jak pojde do pracy to napewno bede tu rzadko, bo w pracy niegdy niemiałam czasu na neta, a w domu czasu za duzo nie bede miała ![]() Mam pytanko, ile obecnie zuzywacie pieluszek. Ja 5-6 dziennie. A pytam bo nieiwem, moze ja jakas przewrazliwiona jestem ![]() Po prostu moja kumpela ma córeczke (5,5m-ca) i jak ostatnio u niej byłam (ok.18:30) to mi powiedzial ze od 10tej poieluchy niezmieniła ![]() ![]()
![]() |
#122 | ||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#123 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#124 |
Zakorzenienie
|
widze ze poucinalo mi cytaty
![]() narazie to co pamietam czekoladko sliczny smieszek z Weroniki ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#125 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Katjaa, a skad jestes? ![]()
![]() |
#126 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale tam musi sie namznozyc bakterii... moze malo pije i malo siusia moja pije duzo i tak max 6 zuzywam
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#127 | |||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() wyniki beda dobre napewno ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#128 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, jeżeli chodzi o macierzyński:
w roku 2009 przysługuje go 20 tygodni, dodatkowe 2 tygodnie są możliwe do wybrania od 2010 roku, czyli dla tych szczęściar, które w 2010 będą jeszcze na macierzyńskim (mi np 2 tygodni brakło...ehhh). W roku 2011 nadal będzie można w sumie 22 tygodnie wybrać, w latach 2012-2013 dodatkowo można bedzie wziąć 4 i 6 tygodni... zajmuję się tym w pracy więc mam informacje z pierwszej reki ![]() A więc co? Wszystko przed nami...z kolejnymi dzieciaczkami będziemy już dłużej ![]()
#129 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja jak Lena spi robie wszystko oprocz wyjmowania naczyn ze zmywarki. przy tym jest za duzy halas, poza tym moge prac, sprzatac, gotowac itp itd ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Zdrowka dla synusia, katarek sio, a kysz ![]() Cytat:
![]() ![]() Chcialam powiedziec ze w zwiazku z tym ze moje dziecie namietnie ssie raczki i przez to ma pelno krostek na okolo buzi zalozylam jej "niedrapki" i co? I mala cwaniara wklada je do buzi, zaciska te swoje piekne dziaselka i sciaga rekawiczki ![]() ![]() Dzien dobry wszystkim. Wstalam dzisiaj z moja niunia o 11tej. To sobie pospalysmy ![]() Witaj Katjaaa ![]() I najlepsze zyczonka dla naszych dzisiejszych solenizantow Gabrysi i Gabrysia ![]()
![]() |
#130 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny pisałyście cos kiedyś na temat wywoływania zdjęć przez internet, nie pamietam wlasnie która to dokladnie pisała ale jakbyscie miały link do tej stronki to ja BARDZO POPROSZĘ
![]() ![]() A u nas dzis super pogoda, i chyba na spacerek sie wybierzemy. Moja pani nie spi od 10 i gada jak najeta piszczy i bawi sie zabawkami w leżaczku no ale widze, że juz sie jej znudzilo bo mnie przywołuje. musze wziąść się w końcu i to odwołanie nap tylko kurde nie wiem jak, czy tak prosto z mostu wytłumaczyć czemu taka sytuacja zaistniała czy jakimis przepisami??? ![]() ![]()
#131 |
Wtajemniczenie
|
Dziękuje za wszystkie kciuki...obawiam się że bakteria to jeszcze "pamiątka" po pobycie w szpitalu..czasem mam wrażenie że więcej chorób z niego przynieśliśmy niż w nim wyleczyli
![]()
#132 |
Zakorzenienie
|
moj maz jest do uslug, tylko troche daleko mamy do siebie, a dp Syli to juz w ogole.
Obudzila sie spiaca krolewna i cwiczy namietnie sciaganie konikow z paląka od hustawki.Jak go zerwie t piszczy.Zawieszam i na nowo sie trudzi.Co za zycie ![]() Gdzie nasza Svinecka? Dzis na wieczor bede miala zamontowany nowy telewizor, tylko nie wiem gdzie z mala sie podzieje na czas wiercenia otworow do stelarza, bo to wiertarka trzeba i musialabym na dwor wyjsc zeby nic nie slyszala.Przez remonty i ciagly halas na dzwiek wiertarki wpada w histerie ![]() I wiecie co...nie pochowalam jeszcze misek psa.Stoja.Patrze na nie i tesknie. Nie posprzatalam tez jeszcze jego ubocznych produktow przeminy materii... Smycz wisi,obroza,kolczatka.W poslanku jego spia koty.Brakuje mi tego lobuza ![]()
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#133 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() oooo koopa idzie bo ktoś mi tu stęka ![]()
![]() |
#134 |
Zakorzenienie
|
ide pobawic sie z corka
zagladne pozniej, jak maz sie nie przyspawa do kompa ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#135 | |||||||
Zakorzenienie
|
Czołem
![]() No ja cie, ale produkujecie, nie mogę nadążyć z czytaniem ![]() Dzisiaj myślałam, że wykituję. Bartek nie chciał zasnąć a oczka maleńkie, czerwone, tarł je na potęgę, ale nieeee, nie zaśnie.W końcu dałam cyca i zasnął.Nie wiem czemu on ma takie problemy z zaśnięciem?W nocy normalnie kładę do łóżeczka, daje pieluszkę, całuje w polika i zasypia.A w dzień??Katorga. Ale dość o moim dżentelmenie. Cytat:
Witaj! ![]() Mikołaj - imię na czasie ![]() ![]() Cytat:
![]() Mój ostatnio zielone kupki robi, byliśmy u pediatry i powiedziała, że jeśli ma apetyt to ok ![]() TZn nie zawsze robi zielone, ale najczęściej są takie rano. Cytat:
Cytat:
![]() Chyba zacznę też tak wołać na Bartka. Od jakiegoś czasu też piszczy ![]() Cytat:
O nieeee ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Poza tym tak jak napisała Katarzynka - to przecież tyle bakterii. Chyba tej koleżance nie byłoby przyjemnie chodzić cały dzień z przeładowaną podpaską? Fuuujjj.. No, ale jeden lubi pomarańcze, drugi jak mu nogi śmierdzą. ![]() ![]() ![]() Już byś chciała ![]() No i oczywiście dołączam do życzeń!!!! Sto lat, sto lat dla Gabrysiów!!! ![]()
![]() |
#136 |
Zadomowienie
|
Witam
![]() Ale jesteście płodne ![]() ![]() Kurde spadła mi myszka i obuziłam maleństwo ![]() Dobra mała grzecznie leży to zabieram ssię za czytanie ![]() Chałupa ogarnięta ziemniaczki do obiadku obrane to czas na odpoczynek przy wizażu ![]()
#137 | ||||
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
a my z Marcelem znow przykimalismy do 12
![]() i jest juz 13, ja mam kupe roboty a za dwie godz jade po Eryka do przedszkola, nie wiem jak to zrobie Cytat:
![]() zdjecia zdjecia prosimy ![]() ![]() dziekuje za ta pracowitosc ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() otoz Svinecka sobie spala do 12 dzis ![]() wspolczuje z powodu psinki ![]() i stoooo laaaaat dla Gabrysi i Gabrysia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#138 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dzidziol wstał, płacze - znaczy się nie wyspana jest - nieźle, tak się kończy wstawanie o 5 rano, cały dzień marudzenia. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#139 | |
Raczkowanie
|
Witajcie!
Melduję sie na nowej części wątku. Dziękuję dziewczyny za odpowiedzi odnośnie gorączki, lekarka również mi powiedziała, by nic poniżej 38 stopni nie dawać. Cytat:
W imieniu Gabrysi bardzo dziękujemy ![]() Cztery miesiące... kiedy to zleciało??? ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#140 |
Rozeznanie
|
mykamy na spacer bo mala marudna, spać się chce a coś zasnąć nie może
#141 |
Zakorzenienie
|
chryzolit, tak jak napisała Svinecka - nic nie zaznaczasz tylko w tym poście, który chcesz zacytować klikasz "wielocytuj", a jak masz już wszystkie to na końcu wątku klikasz "odpowiedz"
ew jak nie chcesz cytować całej wypowiedzi to dopiero na końcu (w tym oknie odpowiedzi kasujesz to czego nie potrzebujesz a zastawiasz to do czego sie odnosisz tylko uważaj żeby nie skasować tego co jest w kwadratowych nawiasach, które są na początku i końcu każdego cytatu ![]()
![]() |
#142 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nigdy tak nie miałam że położe ją do łóżezka i sama zaśnie. Zawsze muszę ja usypiać na rękach no chyba że zaśnie przy cycu. Męczarnia jak nie wiem co. Dziewczyny dziękuję za zaproszeniado listy przyjaciół ![]() 100 lat dla solenizantów Gabrysia i Gabrysi ![]() ![]() ![]() Katarzynko00 śliczna z Ciebie kobietka ![]() No i moja mała należała się sama ![]() AAaaa zapomniałam proszę o kciuki o 17tej. Idziemy na bioderka. Mam nadzieję, że wszystko będzie oki.
![]() |
#143 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dziękujemy!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Co do pampków, my również zużywamy około 6 sztuk. Zmieniam co karmienie i gdy przyjdzie kupsztal, tylko w nocy nie zmieniam, by nie rozbudzić małej, wtedy ma jednego około 10 godzin. W nocy nie siusia duzo, bo rano pampers prawie sychy zawsze jest Edytowane przez cokacabanka Czas edycji: 2009-11-17 o 12:48 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#144 |
Wtajemniczenie
|
Pieluche zmieniam jak zobacze ze jest mokra lub obkupkana
![]() ![]() Zezarlo mi cytaty i nie wiem co chcialam jeszcze napisac ![]() Bylam juz na spacerku a teraz biore sie za muffiny ![]() ![]() ![]() Svinecka mozemy przybic sobie piatke. ja spalam tylko godzinke krocej ![]()
#145 | ||||
Zakorzenienie
|
Aż wy baby plodne jestescie a ja nie mam kompa
![]() ![]() jaka jestem zakrecona chcialam mojemu tż kupic film na Andrzejki(obchodzi imieniny a jego hobby to filmy)i pomylilam aukcje i kupilam film ktory juz ma ![]() ![]() Moj smieszek dziekuje za komplementy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#146 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() który kolor łóżeczka wybrać biały czy kremowy http://allegro.pl/item806972275_paso...d_bellamy.html http://allegro.pl/item810609102_paso...d_bellamy.html
![]() ![]() ![]() 3220g 54 cm ------------------ Edytowane przez p4w Czas edycji: 2009-11-17 o 13:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#147 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
dzis od rana ma zalozona 5 pieluche ![]() Cytat:
![]() ja podziwiam jak Ty znajdujesz czas na ciagle sprzatanie, mycie okien, wieszanie firanek, codziennie obiadki i innych rzeczy moja mala nie jest dzieckiem marudnym, da sie przy niej cos zrobic a ja i tak nie mam czasu na wiele rzeczy Cytat:
![]() my juz po spacerku, mala dosypia przy oknie i pewnie tak pospi do 16 a ja zaraz biore sie za obiad, dzis szybki ![]() Cytat:
![]() ktos mi tu smaka robi a ja nie jem slodkosci od kilku dni ![]() Cytat:
![]() sama szukalam bialego z szuflada i nie znalazlam i w koncu musialam kupic inne Edytowane przez gorgulek Czas edycji: 2009-11-17 o 13:06 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
no właśnie najpierw chciałam kremowe bo mamy ciemnobrązowe meble, ale moja mam stwierdziła, że wygląda jak brudne...
![]() |
#149 | |
Wtajemniczenie
|
No i własnie aopropo tej mojej kolezanki co pampersów nie zmienia, masz Kasia racje z tymi bakteriami, ona juz nawet w szpitalu była z zapaleniem dróg moczowych i wogóle pare razy miała z tym problem ale jak widze nic jej to nie nauczyło... niewiem, może oszczedza...
Aaaaaaa, szkoda gadac Cytat:
Ale tej drugiej nie zapamietałam ![]()
![]() |
#150 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:54.