|
|
#121 |
|
Przyczajenie
|
Ehhh
widze, że nie pomożecie ![]() Ale jeszcze raz prosze to dla Mnie naprawde bardzo ważne
|
|
|
|
#122 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Gadulcowe Opisy - część II :)
Cytat:
![]() kochane moje ! ponawiam ! ;**
|
|
#123 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie chce ideału, chcę Ciebie. * wystarczy byś był, byś mnie w swych ramionach skrył. * oszukując, udowadniasz, że tchórzysz przed szczerością. * na razie tyle mi przyszło do głowy, jak coś wymyśle to dopisze. ![]() ---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ---------- ale kiepsko w jakim sensie ? szkoła ? serce ? chłopak ? miłość ? powiedz dokładniej...
|
|
#124 |
|
Zadomowienie
|
Potrzebuję delikatnych, figlarnych, zalotnych, z podtekstem, że mi zależy, że chcę, żeby się ułożyło. Bo daliśmy sobie tydzień..
|
|
#125 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
kocham i już nie przestanę,
jest moim sercem i już tak pozostanie. on jest moją obsesją. Śniło mi się, że nie żyjesz, a ja płakałam, bo nie zdążyłam nic zrobić. Następnego dnia odetchnęłam z ulgą widząc Cię i nawet nie spojrzałam Ci w oczy ze strachu, że nie daj Boże zobaczyłbyś jak bardzo Cię kocham. jak chcesz więcej, bo nic Ci nie przypadło do gustu, pisz.
|
|
#126 |
|
Raczkowanie
|
Ej dziewczyny, mogę prosić ... nie tak bezposrednio, ale to ma byc dla niego, dla przyjaciela, który jest dla mnie wszystkim, a którego własnie dzis tracę.
__ z góry bardzo dziękuję. : * |
|
|
|
#127 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie zapłakałam, ale łzy napłynęły do oczu
- pomyślałam, to trudne... uświadamianie sobie tak ogromniej miłości poprzez jej stratę.
|
|
#128 |
|
Zakorzenienie
|
ogólnie z wszystkim dup a ..
ale nie takie bezpośrednie ..
|
#129 |
|
Wtajemniczenie
|
---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ---------- Miałeś tak kiedyś? Idziesz ulicą i nagle masz ogromną ochotę krzyczeć, bo czujesz, że nie masz już sił? Miałeś tak kiedyś? Siedzisz na ławce w parku, tej samej gdy byłeś tam pierwszy raz z nią, a łzy nie przestają Ci cieknąć? Miałeś tak kiedyś? Budzisz się w środku nocy, oblany potem i modlisz się, by to wszystko co przeżywasz było tylko złym snem? Miałeś tak kiedyś? Widzisz jak jest szczęśliwa z innym, Ciebie nie chce znać, a Ty mimo wszystko kochasz ją jeszcze bardziej niż kiedyś? Miałeś tak kiedyś? Ja mam tak od kiedy nie ma Cię przy mnie.
|
#130 |
|
Zakorzenienie
|
ZawszeJestemSoba
może coś : -Mam tysiąc potarganych myśli w kieszeniach... -Bede biegać cały ranek, nie moge złapać tchu, ale nie dam za wygrna. Mam zamiar sobie poradzić, niezaleznie od tego co oni mowia. -Do szczęścia potrzeba wiele słów, uśmiechów i spojrzeń... -Są takie chwile, ze powoli brakuje mi sił i własnie teraz mi ich brakuje. -I patrząc w niebo szukam odpowiedzi... nie wiem czy o takie chodziło... ale mam nadzieję, że coś się przyda ( nie wyszystkie są moje)
|
|
#131 |
|
Raczkowanie
|
Rilen dziękuje Kochanie Moje <3
![]()
|
|
#132 |
|
Zakorzenienie
|
Rilen ;* Trafiłaś w 10tkę ! ;**
Prześlicznie dziękuję ! ;* Ukłony w stronę wielkiego talentu ;*
|
#133 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
*będąc obok mnie, pozbawiasz świat wad ![]() Kobieta jest najsłabsza, gdy kocha, a najsilniejsza, gdy jest kochana, dziękuję ! ![]() Kocham Cię nie tylko za to, jaki jesteś, ale również za to, jaka ja jestem, kiedy jestem z Tobą "my" to moje ulubione słowo <3 Miłość: rzeczywistość w krainie fantazji. Oto jest miłość. Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem, a okazuje się, że czekali na siebie całe życie. Każdego dnia kocham Cię bardziej... Dziś - jeszcze więcej niż wczoraj, a i tak mniej niż jutro nie kocha się za coś, kocha się bez względu na wszystko. Miłość jest to jakieś nie wiadomo co, przychodzące nie wiadomo skąd i nie wiadomo jak, dające tyle szczęścia ;* Gdybyś kiedyś we śnie poczuł, że oczy moje już nie patrzą na ciebie z miłością, wiedz, że żyć przestałam. tylko tyle dzisiaj, przepraszam
|
|
#134 |
|
Raczkowanie
|
CaMa. ; * dzięęęęękuję !
gdybyś jeszcze coś miała, to licze na Ciebie, czy inne dziewczyny.
|
|
|
|
#135 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#136 | |
|
Wtajemniczenie
|
nie masz za co dziękować <3
Cytat:
A uśmiech Twój,
niczym tysiąc słońc, blaskiem swym mnie przyzywa, a oczy Twe - zwierciadła dusz, błogim spokojem mnie przepełniają. Ciepła Twoich rąk, oczu Twych błękitu. tego właśnie pragnę dziś. Bo Kiedy Widzę Cię I Patrzę W Oczy Twe, Rozum Poddaje Się, Zniewalasz Całkiem Mnie. Jego spojrzenie było brązowe, figlarne, czułe, pełne pragnienia. Te Jego przejrzyste oczy, szeroko otwarte, pełne czegoś, czego pewnie nigdy nie zrozumiem.
Blada cera, kontrastuje z czerwonym kolorem szminki. Mój zimny wyraz twarzy kontrastuje z ogniem w sercu. Edytowane przez CaMa Czas edycji: 2009-11-23 o 19:29 |
|
|
|
|
#137 | |
|
Zakorzenienie
|
Pomóc Tobie to przyjemnośc słonko
Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
#138 |
|
Rozeznanie
|
Może nie powinnam się tak wam narzucać, ale ponawiam prośbę. Sama nie potrafię wymyślić dla siebie czegoś, co idealnie by pasowało do aktualnego stanu. To dla mnie naprawdę ważne.
|
|
|
|
#139 |
|
Raczkowanie
|
papergirl
mimo że Cię kocham. wolę poprosić o przyjaźń wracają, ja bumerang. wspomnienia o Tobie. Muszę skończyć. Chcę wytrwać i być Twoją przyjaciółką, mimo że to tak boli. Wcale nie jest łatwe przejście z miłości do przyjaźni, tym bardziej, że wspomnienia atakują na każdym rogu. a teraz ja poproszę. Sytuacja jest taka, że zakochałam się w chłopaku ok rok temu, ale on to olewa, a ja nie mogę się odkochać. I niedawno w szkole do której ja chodzę, a on nie- odkryłam pewnego chłopaka, który jest z wyglądu prawie identyczny jak ten co się w nim zakochałam. I chciałabym opisy, że przynajmneij w mniejszości mogę go mieć, że mogę oglądać jego 'klona' na przerwach proszęęę ;*
|
#140 |
|
Raczkowanie
|
|
|
#141 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A co do Twojej prośby, nie wiem czy pomogę, ale może coś wybierzesz: 1. Jakbyś zostawił obok mnie swe lustrzane odbicie. 2. Jeśli nie można mieć całej kostki cukru, można podziwiać chociaż jedno ziarenko. 3. A teraz mam Twoje "ruchome zdjęcie". 4. Jakby okruszek z tego samego bochenka chleba. |
|
|
|
|
#142 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny moje kochane ponawiam moją prosbę
pomozcie. dajcie jakies opisy takie, żeby mój chłopak był troche zazdrosny o innego takie lekko zadziorne z podtekstem;>
|
|
|
|
#143 |
|
Przyczajenie
|
Cama i blacknovice jesteście boskie !!!
Bardzo dziękuje Naprawde pomogłyście Naprawde jesteście fanstastyczne ![]() Jeszcze mam taką jedną prośbe, wybaczcie, że Ja nic nie pisze, ale niestety nie mam talentu takiego jak wy ![]() A więc chciałabym jakieś opisy gdyż zaraz będzie rocznica jak znam sie z moją przyjaciółką 8 lat Ona jest najlepszaaaa Zawsze pomoże jak jest dobrze i źle i to działa w drugą strone Chciałabym coś takiego żeby poczuła sie wyjątkowa Taka jedyna Z góry dziękuje dziewuszki
|
|
|
|
#144 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczynki Pomożecie ???
jakieś opisy dające do zrozumienia, że wcale nie jestem taka silna na jaką wyglądam, że to iż nie opowiadam o swoich problemach nie oznacza, że ich wcale nie mam i że wkońcu `przyjaciele ` mogli by się mną zainteresować.. a nie ja cały czas przejmuje się nimi.. mogło by to wkońcu isc w dwie strony... błagam - liczę na was ;**
|
#145 |
|
Przyczajenie
|
I jak wy albo jakieś inne dziewczynki bedą miały do mojej tamtej sytuacjii jakieś opisy to nadal bardzo proooosze
|
|
|
|
#146 |
|
Zakorzenienie
|
beata001411 - 'wiesz czasem człowiek lepiej jak powie prawdę niż okłamywać kogoś .
'nić się przerywa ..a kłamstwo jest ;> 'tak ,tak .. już gdzieś to słyszałam . 'ja jestem ta co mówi prawdę .. choszczno - 'jednak są jeszcze te super osoby na świecie ^ 'one szalone i tak je lubię . 'przyjaźń jest najważniejsza <3 dzięki wam że się przyjaźnimy . 'bo wszyscy potrzebują kogoś bliskiego . a ja mam je <3 moje przyjaciołki . ZawszeJestemSoba - 'teraz księzyc świeci .a słońce nie . 'w wielkim tłumie . ona jest inna . 'czasem ludzie się zastanawiają jak jest im źle . 'dużo do myślenia ... ah te marzenia ! 'dosłownie i niedosłownie jest ... papergirl - 'przyjaźń to jedno ,a miłość to drugie . 'ale przyjaźń nie zastąpi miłości . 'jedno serduszko chce tego drugiego serduszka . Ati - 'tak serduszko jest wpatrzone w to drugie . 'taak jestem pełna nadzieji ![]() 'podaj swoją dłoń .. pozwól śnić i marzyc . StrefaKwarantanny 1.'Ja mam ich ,tych wspaniałych .. 'nie zazdrość mi moich skarbów .. 2.'Bo teraz jest dobrze ;D ale ciekawe co potem xd 'wszystko jest w jak najlepszym pożądku <3 i tak ma być . 3.'jadę ,tam ! <3 'bo wy zawsze w serduszku <3 wyjeżdżam ![]() DiamondPrincess - 'daj mi tą bułkę '-chcesz mleko ?xd -aa masz je w sobie ?xD 'za***i.ście wyje.biście . 'ooooooptymistycznie ^^ 'czas przeciez pokażę .. i wtedy to zobaczę ![]() 'trzeba troche poczekać ...<3 nigdy nie wiadomo co się wydarzy . Mirabelkaa - 'a ja z nadzieją czekam . 'może naciśnie klawisze na klawiaturze do mnie . blondii69 - 'próbuj ,bo trzeba . 'proszę zrób to .. pokaż . ZniknijzOczuMi -'Bo przyjaźń to skarb .Mi na nim strasznie zależy .Ja nie chce Cię stracić . 'daj choć szansę . 'nie chce tracić ważnej mi osoby . ZawszeJestemSoba - 'czasem przecież wydarzy się coś złego . 'ona ma problemy .. 'czasem chce się przenieść do innego worlda . Gyyrfunia - 'Ci prawdziwi się interesują ... ja nie jestem taka silna . 'może i wyglądam ale nie jestem . 'problemy ma każdy .. ale ma się komu wyżalić . beata001411 - 'Tak Ty jedyna wyjątkowa przyjaciółka <3 'ważni są ludzie ... Ty jesteś wspaniała ![]() '8 lat przyjaźni .. jak Ty ze mną wytrzymujesz wspaniała .przepraszam niektóre jak nie pomogłam albo za późno .. teraz ja !
![]() "O tym że mam świetnego przyjaciela . z góry dziękuję
Edytowane przez TajemniczaPanna Czas edycji: 2009-11-24 o 15:09 |
|
|
|
#147 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny, miałybyście może jakieś opiski o tym, że nie chce mi się już tak dłużej żyć, że nie wytrzymuję psychicznie nad tym, co się dzieje, czyli ciągłe gnębienie, wyśmiewanie za plecami przez byłych przyjaciół i do tego nieszczęśliwa miłość? ogólnie zje*ane życie, które zamieniło się w kilka dni.
było świetnie, lecz przez pewną osobę zniszczył się mój świat, ehh. ![]() z góry dziękuję, kochane.
|
|
|
|
#148 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Raczej to nie jest to czego szukasz. bo nie mam zbytnio takich opisów, ale dodam, może ktoś inny skorzysta: Wczoraj, dzisiaj i jutro ;* - bez względu na to co się z nami stanie ![]() Dziękuje za Wczoraj, dziś. Bądz ze mną jutro Za to co Minęło i Za to co Nadejdzie ;* Dziękuje Dziś świętujemy 8 lat , za pół wieku będziemy świętować 58 - nasza przyjaźń wieczna, wyjątkowa, nieograniczona i nieskończona aaa jak byś chciała to mam taki wierszyk jeszcze: Nie jesteście przyjaciółkami dlatego, że siadacie razem na każdej przerwie, rozmawiacie przez telefon, macie pasujące do siebie japonki czy potraficie wyrecytować zawartość szafy tej drugiej. Kiedy ona się uśmiecha, uśmiech mimowolnie wkracza na twoją twarz - nie ważne, jak zła na nią jesteś. Kiedy ona płacze, ty też czujesz jej ból i masz ochotę płakać razem z nią. Kiedy patrzysz w jej oczy, wiesz, że nie ma nikogo, komu mogłabyś bardziej zaufać. To właśnie to oznacza, że jesteście przyjaciółkami. wątpie żebym pomogła ale miałam szczere chęci.. a ma może któraś coś do mojej prośby?
|
|
#149 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jesteś dla mnie najlepszym co mi się przytrafiło .. wiesz? to chyba nazywa się przyjaźń. ![]() Przy Tobie staję się lepsza. ![]() Ona pomaga mi w trudnych chwilach mam u niej wsparcie i tego się trzymam. Ufamy sobie i to jest najważniejsze Razem z nią odnalazłam szczęście.. A ja? Ja mam Ciebie. Cała reszta to nic. Wiesz o mnie wszystko i mimo to, mnie akceptujesz... Nie pytając o powód mojego smutku, potrafisz sprawić, że znów wraca radość... Nawet nie zdajesz sobie sprawy, jak wielką siłę mają Twoje życzliwe słowa i wiara, że zawsze moge na Tobie polegać ![]() Przyjaciółko.. Jeśli któregoś dnia poczujesz ze chce Ci się płakać... Po prostu zadzwoń do mnie... Nie obiecuję, ze Cię rozbawię, ale mogę płakać razem z Tobą..., Jeśli któregoś dnia zapragniesz uciec,, nie bój się do mnie zadzwonić... Nie obiecuje, że Cię zatrzymam, ale mogę pobiec razem z Tobą... Jeśli któregoś dnia nie będziesz chciał nikogo słuchać, zadzwoń do mnie... Obiecuję być wtedy z Tobą i obiecuje być cicho... Ale jeżeli któregoś dnia zadzwonisz i nikt nie odbierze... Przybiegnij do mnie bardzo szybko... Mogę Cię wtedy potrzebować... By zapragnąć przyjaźni nie potrzebujesz wiele czasu, Lecz sama przyjaźń jest owocem, który dojrzewa powoli. Bo każdy ma swojego anioła i jest dla kogoś aniołem. Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas, Kiedy nasze skrzydła zapominają jak latać. Dziękuje, że jesteś moją radością. bo Ty. bo z Tobą jest najpiękniej. ![]() Dziękuję za tę troskę. Za uśmiech. Za wylane razem łzy. Za to ,że jesteś. Prawdziwy przyjaciel zauważa pierwszą łzę, łapie drugą a powstrzymuję trzecią. Dzwonili do mnie z nieba, że uciekł im jeden aniolek, ale nie martw się - nie powiem im gdzie jesteś. ![]() Gdybym stanął na krawędzi i mógł uratować Ciebie, rzucając się w przepaść - zrobiłbym to. Bez chwili zwątpienia. Dlaczego? Jesteś dla mnie ważna i każde wymienione między nami słowo jest czymś wyjątkowym. Ty zapominasz - ja przypominam, ja się smucę - Ty mnie pocieszasz. Uzupełniamy się. Dziękuję Ci za to, że jesteś <3 Kiedy nikogo nie będzie i pomyślisz, że nikomu nie zależy... Kiedy cały świat opowie się przeciwko Tobie i poczujesz się osamotniona... Ja będę obok Kiedy ten na którym będzie Ci zależało, nie będzie dbał o Ciebie... Kiedy ten,któremu dasz swoje serce, rzuci Ci je w twarz... Ja będę obok Kiedy osoba, której zaufałaś zdradzi Cię... Kiedy ten, z która dzielisz wszystkie myśli i tajemnice, nie będzie pamiętał nawet o Twoich urodzinach... Ja będę obok Kiedy wszystko, czego będziesz potrzebowała, to ktoś, kto Cię wysłucha... Kiedy wszystko, czego będziesz potrzebowała, to ktoś, kto otrze Twoje łzy... Ja będę obok Kiedy Twoje serce będzie tak bolało, że nie będziesz mogła nawet oddychać... Kiedy będziesz chciała już tylko położyć się i umrzeć... Ja będę obok Kiedy zaczniesz płakać słysząc smutną piosenkę. Kiedy łzy nie będą chciały przestać płynąć.... Ja będę obok Więc widzisz, będę obok aż do końca. To jest obietnica, którą mogę Ci dać... ![]() To taka moja siła..zycia treść...to ona mnie tu trzyma..daje sens. ![]() Ile razy się potkniemy, ile razy przewrócimy, wciąż wstajemy od nowa. Choć droga tak trudna i kręta, nie musimy być jedna krew, ani jedno nazwisko, jeden dom, ani rodzina. Więzy nieśmiertelne, nierozerwalne, nie zabije ich żadne zło. Nie udajemy bohaterów, ludzi nieomylnych i niezadowolonych, tylko mocno wierzymy, że istnieją więzy silniejsze, niż więzy krwi. A co do prezentu to jak ja i moje przyjaciółka byłyśmy młodsze to zawsze dawałyśmy sobie kartki z życzeniami i wierszykami i jakiś drobny upominek np. kolczyki, łańcuszek czy fajnego pluszaka...I robiłyśmy sobie wspólne wieczorki..Na których śmiałyśmy się z wszystkiego i robiłyśmy sobie różne śmieszne zdjęcia... To fajna zabawa bo teraz jak się spotykamy to mamy co powspominać i z czego się śmiać.... może sobie coś wybierzesz..
|
|
|
#150 |
|
Raczkowanie
|
TajemniczaPanna Dziękuje jestem bardzo wdzięczna
![]() ![]() jeszcze pare by sie przydało.. ma jakaś pomysł?
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:57.

widze, że nie pomożecie 

Myśle, że mi pomożecie