![]() |
#121 |
Raczkowanie
|
Dot.: 5 kg mniej, kto dołączy?
u mnie dzis raczej redukcji nie bylo ;D cos bardziej pod utrzymanie ;p
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Raczkowanie
|
Witam, was dziewczyny, mogę się przyłączyc? Jestem juz na dwóch innych wątkach, ale wsparcia nigdy za wiele
![]() moja dieta to zdecydowania MŻ i WR. Nie jem po 18 (w sumie to nie jem juz po 17). Jem czesciej a mniej. No i ruch! codzienie wskakuje na rowerek stacjonarny i co jakis czs hula hop. Do tego biore Therm Line 2. Stracilam juz 4 kg, ale potrzebuje jeszcze, im więcej tym lepiej ![]() pomożecie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny pomocy znów się poddałam
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ---------- ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Raczkowanie
|
Nio to ja też się chyba przyłącze,a przynajmniej spróbuje...Mam 165cm i waże 62 kg. Nie jest źle ale biorąc pod uwage to jak się ostatnio odżywiam obawiam się że moge źle skończyć
![]() Mój problem polega na tym że prawie każde jedzenie które zobacze zaraz ląduje u mnie w brzuchu. Nie ważne o której godzinie i co przed chwilą jadłam ![]() ![]() Heeelp ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, powiem wam, ze ja mialam identyczny problem: uwielbiałam jesc. Tego balam sie najbardziej. ale o dziwo, teraz tak sie zawzielam na to odchudzanie, ze wcale mnie tak nie ciagnie do jedzenia! nie wiem skąd to się wzielo. moze po prostu dopiero teraz dojrzałam do prawdziwego odchudzania?
![]() na sniadanie dzis zjadlam: jajko na twardo + troche pomidora +wafel ryzowy z plasterkiem wedliny. razem daje ok 180 kcal na obiad planuje: ryz brązowy z piersią z kurczaka, wszystko z patelni. do tego jakas salatka z warzyw, kapusta pekinska, pomidor,papryka. u mojego TŻ jest rosoł, jak tylko mi o tym wspomnial myslalam ze oszaleje ![]() po wczorajszym hula hopie mam straszne zakwasy, ale nie na brzuchu tylko tyłek i tlna czesc ud. to znaczy ze hula hop jest dobre nie tylko na talie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Przyczajenie
|
ja tez sie dołączam ;d musze schudnac jakies 5 kilo własnie do konca przyszłego tygodnia. planuje pic zielona herbate, kawe z mlekiem, nestea i oczywiscie duze ilosci wody...
ostanio na tej diecie byłam w czerwcu i schudłam że az spodnie rurki były luźne ;d tylko nalezy pamietac, żeby nie głodzic sie dłuzej niz tydz.. bo to mzoe byc niebezpieczne i napewno pozytywnie nie wpłynie na organizm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Raczkowanie
|
lilvelvet 5 kg w troche ponad tydzień?? Nie zamierzasz nic jeść??
![]() |
#128 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
czytalam o tym w internecie, wbrew pozorom nie jest to az takie niezdrowe jak sie wydaje, czasami kilkudniowa glodowka jest nawet zalecana, dla oczyszczenai organizmu. oczywiscie w granicach rozsądku. Tylko mysle, ze jojo po tym murowane :P nie wiem czy bym wytrzymala bez niejedzenia niczego.. moze kiedys odwaze sie sprobowac ![]() w kazdym razie powodzenia ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Raczkowanie
|
koniecznie dawaj znać
![]() ![]() A ja się tak wciągłam w to forum,czytam i czytam i właśnie się ocknełam że jedyne co dziś zjadłam to tost o 9 <szok> i dopiero jak o tym pomyślałam zaczęłam odczuwać głód ![]() Powiedzcie mi dziewczynki jak jest z kisielem? Gdyby go tak nie słodzić to można go troche więcej zjeść??
![]() |
#130 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() z mojej "biblii kalorii" wynika ze opakowanie kisielu bez curku winiary ma 291 kcal.. troche to duzo (w internecie jest roznie podane) ale raz na ile na wszystko mozemy sobie pozwolic ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() I już miałam zrobić napad na szafke ze słodkościami (co jest moja normalną reakcją) ale się opanowałam i jedyne co znalazłam to kisiel ![]()
![]() |
![]() |
#132 |
Mother of Cat
|
Ja dzisiaj zjadłam miskę płatków kukurydzianych z mlekiem i cukrem, 2 gryzy jabłka od koleżanki
![]() ![]() nie wiem co jeszcze zjeść, bo szczerze powiedziawszy, trochę głodna jestem. A od jutra jem 5 posiłków co 3 godziny! A co!
![]() |
![]() |
#133 |
Przyczajenie
|
Ja mam 164cm i wazyłam 59. Zrzuciłam już 3 czyli jest 56. Jak? Dużo dużo czerwonej herbaty! Na prawde działa. Polecam gorąco ;p Naczytałam sie o niej samych dobrych rzeczy i zaczęłam pić około 3l. dziennie. Ponoć przyspiesza metabolizm i spalanie tłuszczu. U mnie działa i widać efekty. Naprawdę warto!
![]() Aa i jeszcze dodam, że nie słodze ![]()
![]() |
#134 | |
Mother of Cat
|
Cytat:
Chcę zejść do 47...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Przyczajenie
|
Hm 47 nie za mało? Ja w sumie nie wiem ;D TEraz jakoś nie mam apetytu dziękii tej herbatce to może też zrzucę wiecej. Zobaczymy
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 | |
Mother of Cat
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() I teraz trzeba nadrabaic ;/
![]() |
![]() |
#138 | |
Mother of Cat
|
Cytat:
![]() Zastanawiam się tylko, ile kg mogło mi przytyć przy tym ważeniu, jeśli byłam dzień przed okresem? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 | |
Rozeznanie
|
Dziewczyny ja zapytam tak z ciekawości: odchudzacie się bo naprawdę macie trochę za dużo w kilogramach czy odchudzacie się bo uważacie się za grube kobiety?
A może macie po prostu grube kości, które sprawiają wrażenie, że ważycie za dużo ![]() ---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny! Wspieramy się wzajemnie ale wspierajmy się również w tym aby z odchudzaniem nie przesadzić. Chyba nie chcemy (wszystkie, które tutaj zaglądamy) aby żaden facet na nas nie spojrzał gdy będziemy mega chude
![]() Faceci lubię kobiece kształty, które niektóre z nas uważają za niepotrzebny kilogram ![]() A ciekawa jestem czy gdyby każda z nas wstawiła swoje zdjęcie (sylwetki) i oddała je do oceny przez inne to czy okazaloby się, że niektóre z nas wcale nie są "tluścioszkami" ![]() ---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ---------- Swoją drogą polecam Wam niektóre programy na TVN STYLE odnośnie gotowania oraz zdrowego odżywiania się. Nie pamiętam ale jest taki program z kilkoma kobietami, ktore w każdym odcinku poprzez swoje dania pomagają jednej kobiecie zejśc kilka rozmiarów w dół. Wszystko opiera się na tym, że nie stosują drastycznych diet a dania, na które wiele osób ma ochotę, zastępują mniej kalorycznymi produktami (przecież to one odkładają się w partiach pokrytym problemem z cellulitem, itp). Program warty uwagi. Naprawdę ---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ---------- O ile się nie mylę program nazywa się "Rozmiar w dół" i chyba emitowany jest w sobotę.
![]() |
![]() |
#142 | ||
Mother of Cat
|
Cytat:
![]() często się droczy i dokucza, że mam tłuszczu za dużo ![]() A wcale tak dużo nie jest. Gdyby waga nie pokazywała tyle, ile pokazuje - mogłabym nie chudnąć ![]() ---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ---------- poza tym: Cytat:
-grube kości też -mocno umięśnione łydki, przez które moje nogi wyglądają na krzywe ![]() 1-2 kg? to ja może rzeczywiście ważę mniej ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Przyczajenie
|
dzisiaj mi sie udało.najgorsze sa 2 pierwsze dni , (jestem ospała i działam na zwolnionych obrotach )potem ja np głodu nie odczuwam. wiem że picie nestea i kawy to nie jest głodowka i efekt jojo tez jest z reguły ;/ ale inne diety wymagaja scisle przestrzeganego jadłospisu. a ja niestety nie mam na to czasu.
od jutra moze byc gorzej wiadomo weekend i pełno pysznosci ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Raczkowanie
|
antosiek wierz mi, ze to nie jest moja jakas fanaberia... odkad pamietam zawsze bylam "większa" od inncyh, dzieciaki w podstawowce mi dokuczaly ;( nadwage miałam zawsze, przynajmniej lekką, nigdy nie bylam "akurat"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Przyczajenie
|
dołączam
![]() ![]() ![]() cel: conajmniej 5 kg w dół!!
![]() |
#146 |
Raczkowanie
|
Besomebody witamy serdecznie
![]() ja wczoraj jeszcze posmigalam na rowerku (200kcal) i 200 brzuszkow. dzis postaram sie jesc malo, bo wieczorem impezka i trzeba zostawic miejsce na jakies % :P zaraz moje sniadanko : jajcznica z dwoch jajek (bez tluszczu) plus plaster szynki plus warzywa : pomidor,ogorek, papryka,szczypiorek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Wtajemniczenie
|
Witam Dziewczyny
![]() również dołączam do Was, chciałabym schudnąć te 4 - 5 kg i tak przywitać nowy rok ![]() Zacznę od tego że ważyłam jakiś czas temu 71, i schudłam już kilka kg tylko dzięki temu że miałam problemy z żołądkiem, bo inaczej to ciężko z moją słabą wolą ![]() Najważniejsze dla mnie to teraz zdrowo jeść i oczywiście ZERO słodyczy, a przede wszystkim słynne MŻ ![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny, rowniez chcialabym sie do was przylaczyc, mam nadzieje, ze mnie przyjmiecie do swojego grona
![]() ![]() ![]() Jak bede miala wiecej czasu to sie wezme za czytanie calego watku, mam dwojke dzieci 4 m-ce i 2 latka, wiec trzeba sie nimi zajac zwlaszcza tym starszym ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Raczkowanie
|
Witamy nowo przybyłych gosci
![]() ![]() Dziewczynki, zycze udanego andrzejkowego wieczoru!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 | |
Mother of Cat
|
Cytat:
Ale jestem twarda i nie przełknęłam! ![]() Zważyłam się, bo jakoś nic nie pijąc ciągle latałam do łazienki za potrzebą fizjologiczną jaką jest oddawanie moczu. No + kilka dni na dietce. I co ? ![]() ![]() 2 kg mniej ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:10.