![]() |
#121 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Żonaty, kocha nas obie
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#122 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Zadomowienie
|
Dociakowa- Dzień dobry
![]() Gwiazdeczko- Ja podpisuję się pod tym co napisałaś, zgadzam się z Tobą. Chyba na podstawie tego co pisałam wysnułaś błędne wnioski co do mojego podejścia i myślenia. Oczywiście, że zona w takim układzie jest najbardziej pokrzywdzona, dodatkowo z reguły dowiaduje się ostatnia.Gdyby Karotka nie pozwoliła na ten"związek", tą zażyłość to małżeństwo nie byłoby póki co zagrożone. Uwierz mi ja też niejednokrotnie w swoim życiu doświadczałam adoracji i zainteresowania ze strony żonatych, zajętych i moja reakcja cóż... tak szybko gasiłam tych panów, że czasem to się zastanawiałam czy aż nie przesadzam. Nie trawię po prostu jak jakiś gość się łasi do mnie a w domu jakaś kobitka tam może czeka, żenada . Faceci tacy często są ale dostaną tylko tyle na ile kobieta sobie pozwoli. Gdyby wszystkie dziewuszki były solidarne i umówiły się , ze nie biorą sie za zajętych to mniej łez i smutku by było ... Ale chyba niewykonalne. Pozostaje mi wierzyć, ze mój narzeczony nie z tych ... Uciekam trochę popracować Miłego , cieplutkiego dnia dziewczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Wtajemniczenie
|
Autorko, jak sama w tytule napisalas: on kocha Was OBIE.
Wiec nie licz na to, ze on nie bedzie mial z nia dziecka. Naprawde myslisz ze nie uprawia seksu z kobieta, ktora KOCHA i ktora jest jego ZONA? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
Tiaaa, kocha obie.
A dwie zaślepione wierzą w zapewnienia pana, który urządził się wygodnie - żoneczka i kochanka. Żal dupę ściska jak się czyta o kobiecej głupocie.
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Rozeznanie
|
Jestem ciekawa dlaczego autorka milczy...
![]() Obudz sie, ziemia ![]()
![]() |
#127 |
Rozeznanie
|
Pewnie dlatego, że autorka nie ma "jaj" żeby zakończyć tą bezsensowną sytuację i woli karmic się złudzeniami oraz bajeczkami wciskanymi przez kochanka.
![]() |
#128 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Myślisz, że podamy ci tu przepis jak odbić męża żonie? Ja mam lepszą: zamieszkajcie w kraju, gdzie poligamia jest dozwolona i żyjcie długo i szczęśliwie. On biedaczek kocha was obie, jedną żonę już ma, a ty nie chcesz być już tą trzecią... moja rada jest najlepsza, bo nie ma innej możliwości by wilk był syty i owca cała. * http://pl.wiktionary.org/wiki/na_%C5...4%99tego_Dygdy
![]() |
![]() |
#129 |
Zakorzenienie
|
A co sie bedzie odzwyała, skoro zazdrosne baby, które nie maja pojecia o miłosci i nigdy nie były w takiej sytuacji najezdzaja na "jej" idealnego misiaczka i wpieraja jej, ze misiaczek moze ja okłamac, a przeciez to niemozliwe, skoro on ja kocha
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#131 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A przeciw jest wtedy, gdy sama jest w zwiazku ![]() Taka moralnosc Kalego. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Przyczajenie
|
Do tych które dziwią się dlaczego milczę:
a) mam ciekawsze rzeczy do roboty niż siedzenie całymi dniami na forach b) nie mam ochoty wdawać się w bezsensowne potyczki słowne c) napisałam już, że postawiłam ultimatum, więc pozostało mi czekać na jego reakcję... Widzę, że czekacie tylko jak będę się znowu bronić, a wy będziecie mogły mi dogadywać.... ja już powiedziałam co chciałam w tej sprawie, a na ponad 120 wpisów nie znalazłam prawie żadnego pomocnego postu, tylko same wyzwiska, stąd mój brak reakcji. Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Przyczajenie
|
Rozmawialiśmy. On twierdził, że nie jest jeszcze gotowy podjąć tak drastyczną decyzję. Ja mu powiedziałam na to, że nie będę na niego czekać całe życie i że ma czas do końca stycznia na podjęcie decyzji. Prawdą jest, że faktycznie nie doprecyzowałam warunków, natomiast jak by mi powiedział, że zdecydował się na mnie, to wtedy bym mu powiedziała, że ma to oznajmić żonie, wtedy chyba by się automatycznie wyprowadziła... no nie wiem, tak zakładam. Obawiam się tylko, że nawet przy sprzyjających mi wiatrach, to by był dopiero początek długiej i nieprzyjemnej przeprawy....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a czemu to zona miałaby się wyprowadzać? Na jej miejscu walnęłabym mu pozew rozwodowy z określeniem jego winy rozpadu zwiazku. Bo taki jest fakt- to on rozwala ich małżeństwo puszczając się z Tobą. W takim układzie, żona IMO ma prawo wyrwac ze zwiazku jak najwięcej- np. mieszkanie.
![]() |
![]() |
#138 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Edytowane przez 201803290936 Czas edycji: 2009-11-18 o 09:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie jest gotowy na podejmowanie drastycznych decyzji i nigdy nie będzie. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A co do wyprowadzki to akurat w takiej sytuacjiraczej twój misiaczek się wyprowadzi a nie jego żona ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
autorko to kocha Was obie czy Ciebie?? facet ktory nie ma jaj by zakonczyc zwiazek (zreszta zaplanowany przez obecna zone
![]()
Edytowane przez aniko 23 Czas edycji: 2009-11-18 o 10:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Zakorzenienie
|
A dajcie spokój. Dziewczyna naiwna jak noworodek, nie dosyć że sie dała wkręcic w taką sytuację to jeszzce liczy na wyprowadzke (natychmiastową
![]() Kurczę, takiej głupoty to i ja nie podejrzewam, wiec skłaniac sie zaczynam ku tej prowokacji, bo jak to sie dzieje naprawdę to cię dziewczyno zaczną za chwilę na jarmarkach pokazywać.
![]() |
#142 |
Zakorzenienie
|
Miałam własnie to pisac, co Luba, tu sie tłumaczenie na nic nie zda. Zona w przypadku rozowdu z orzeczeniem o jego winie, moze wniesc tez o alimenty na siebie, faktycznie zostawic go z torbami. Absurdem byłoby brac slub z mysla o szybkim rozwodzie, który całkowicie pograzyłby go finansowo, kiedy mozna było sie wycofac przed slubem i nie poniesc zadnych konsekwencji. Ale tu szkoda pisac, bo dziewczyna chce zobaczyc na własne oczy, ze jest naiwna, to zobaczy na 100%.
A juz kolejna głupota( poza innymi głupotami) jest dawanie mu 2 miesiecznego terminu na wybór, tak jakby rok było za malo. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Zakorzenienie
|
Wyprowadzi się...
Jak nic autorka musi już brać paprotki pod pachę, jakieś gacie w walizkę i czekać, bo za chwilę, za dwie, jego żona zwolni łoże, chwyci swoje paprotki i gacie i opuści willę, którą na prośbę swojego wybranka dopiero co zasiedliła... Tia. Tylko on jakoś inej kobiecie zaproponował korzystanie z własnej wanny, prysznica i kibelka ![]() I pewnie wizja płaconych alimentów i innych finansowych przykrości nie zachęca go do zmiany królowej na kibelkowym tronie ![]() (Oczywiście nawet jak mieszkanie jest tylko jego, przedślubne, same alimenty na żonę nie nęcą okropnie)
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
Jak ten facet się rozwiedzie albo chociaż podejmie decyzję o rozwodzie w ciągu 2 miesięcy to przyrzekam, że obiegnę moje biuro 10 razy w kółko bez względu na porę roku i deszczową aurę (a jest tak usytuowane, ze da się obiec w kółko w razie czego
![]()
![]() |
#145 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#146 | ||
Zakorzenienie
|
dzustam
Cytat:
Żeby było kulturalnie i higienicznie a nie stare smrody byłej żony na kanapie i pod kołderką. ![]() Cytat:
Ale nago i z kastanietami w ręku? Bo bym przyjechała pokibicować. ![]()
![]() |
![]() |
#147 |
Zakorzenienie
|
Kuszące te wasze propozycje...
![]() Przemyślę, przemyślę...
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
Ja też ja też
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Zakorzenienie
|
No i nareszcie zrobiło sie gorąco w wątku
![]()
![]() |
#150 |
Rozeznanie
|
Biedaczek nie jest gotowy na taka drastyczna decyzje, autorko on Ci mowi bardzo delikatnie, ze nie zdecyduje sie na odejscie od zony.
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:25.