![]() |
#121 |
Idiotka
|
Dot.: 20 kilo mniej w pół roku start 1.12.09
Eh...Martwi mnie to,że coraz mniej "odchudzających forumowiczek" nas odwiedza, przez co grupa wsparcia robi się coraz mniejsza...i nasza motywacja chyba też umiera (przynajmniej moja)
![]() A dzień zaliczam mniej więcej do udanych. Małym grzeszkiem był kawałek karpatki rano i po południu troszeczke galaretki i banan.. Ale nie żałuję,że się skusiłam. Raz nie zawsze, dwa nie często. ![]() A pozatym zjadłam: 1.Bułka razowa z twarogiem 2.Jajecznica z kromką pieczywa żytniego 3.Miseczka zupy pieczarkowej 4.Grahamka z szynką z kurczaka 5.Jogurt z musli... A Wam jak idzie moje drogie?? ![]()
![]() |
#122 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#123 | |
Idiotka
|
Cytat:
![]() Przez ten humor, przez moją wagę i ogromny brzuch czuje sie jak baba w ciąży... ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#124 |
Zakorzenienie
|
Adziorek pamiętaj, że odchudzasz się dla siebie a nie dla wyścigu z innymi dziewczynami. Jest nas mało ale mimo wszystko jesteśmy
![]() Ja mam motywację bo do świąt chcę schudnąć jak najwięcej bo później wiadomo jak jest. Po świętach zostaje jedzenie i się to dojada aż do sylwestra. A na sylwka druga tura bo rodzice zawsze u siebie robią jakąś imprezę więc znowu tona jedzenia zalega w lodówce. I tak święta przeciągają się do 2 tygodni i nie sposób trzymać diety. Także go go go do świąt ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Raczkowanie
|
no a ja wam powiem, że jedno co mnie u mnie w****ia [i to dosłownie] to moje porównywanie się z innymi. Słyszę, że któraś co wygląda fatalnie, waży raptem 68 kg, patrze w lustro i czuję się jak głupia bo wiem ile ważę a wydaje mi sie, że mimo wszystko wyglądam lepiej i zastanawiam się gdzie są te moje kg! I jestem tak zła a potem nienawidze siebie, za to.... masakra...
Święta nie muszą być tragedią, pod warunkiem żeby jeść z umiarem ![]() Ja mam to szczęscie, że nie cierpie karpia pod żadną postacią, groch też odpada więc już kilka rzeczy mam z głowy. Nie odpuszczę sobie grzybowej, grzybów i kocham pierogi, ale jako, że idę na dwie wigilie [i to jest problem] jem podwójnie, więc mam zamiar zjeść u jednych ze dwa pierogi, a potem z 3-4, bo dziadek (!) robi boskie ![]()
![]() |
#126 | |
Idiotka
|
Cytat:
![]() A jeśli chodzi o wigilie to ja karpia też nie lubię (więc jedna potrawa z głowy) a może nawet i więcej jeśli jakiś grymas w pupę mi'wejdzie' ![]() ![]()
Jedyny łatwy dzień był wczoraj. ![]() Bynajmniej ≠ Przynajmniej! Edytowane przez adziorek1990 Czas edycji: 2009-12-13 o 18:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
|
Wigilii to ja się nie boję. Od kilku lat jem to samo... barszcz czerwony, z 2 uszka i kilka pierogów i koniec kolacji. Karpia niecierpię, innych potraw też więc ich nawet nie robimy bo rodzina je tylko barszczyk z pierogami. Makowca nie tknę bo nie lubię. Jedynie karpatkę i mama chce zrobić nowe ciasto pijak. Na pewno nie odmówię
![]() A jutro ważenie??? Ja się boję bo nadal mam @ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Raczkowanie
|
Kobietki powiem tak...
ja też mam straszne wahania nastrojów ![]() Dziś o zgrozo: 74,5 ![]() ![]() Nie poddaje się jednak, bo wiem, że dam radę schudnąć, ale muszę być wytrwała... Siostra przewertowała moją dietkę i stwierdziła, że za dużo jem- jak na mnie...i to chyba racja!Owszem zdrowo, ale i też sporo to ma kalorii. Dlatego też muszę troszkę zmniejszyć kcal! Trzymajcie się Kochane! Musimy być silne! ![]() Antunka... z tym ważeniem to powinniśmy sobie chyba teraz z tym okresem darować... cieszę, się że już nie masz tych problemów ze skurczami! Larisa...z tymi kilogramami to jest tak, że są one indywidualne, kości itp. Nawet ta moja koleżanka anorektyczka waży 58-60 kilo, a powaga chuda taka, że aż wyszuszona. To ja przy niej powinnam ważyć jakieś 80kilo. Nie możemy się poddawać, ja też wyglądam teraz jak kobieta może nie ciężarna, ale karmiąca ![]() Andziorek też mnie wkurza takie gadanie...kiedy moja koleżanka anorektyczka wręcz...łapie się za skórę na brzuchu i mówi...ze ma tyle tłuszczu, że masakra...to ja to chyba powinnam się pod ziemię schować Madzik jesteś to dobrze ![]() ![]() No to kobietki trzymać się ciepło i nie poddawać!
![]() |
#129 |
Idiotka
|
No ja na wagę dzisiaj nie wchodze,bo jestem przed okresem więc boje się,że jak zobacze ile waże to się zniechęce, załamie itp; i lipa z odchudzaniem.Dlatego przetrwam to....Zważę się okresie....i mam nadzieje,że wtedy już bedzie widać ,że kilka kg odeszło w zapomnienie...
![]() Luxi a z narzeczonym wszystko się ułoży, zobaczysz ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
Cześć,
też odpuściłam sobie dzisiejsze ważenie. Wskoczę na wagę w czwartek i mam nadzieję, że będzie mniej niż ostatnio. Luxi masz racje musisz być wytrwała. Jak przetrwamy święta to waga powinna znacząco spaść. Powodzenia ![]() Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Idiotka
|
Oj dziołszki...Mam taki humor,że nic tylko siąść i płakać...Nauki na jutro mam od grona:/ Kolokwium z filozofii, odpowiedz z Teoretycznych Podstaw wychowania, i jeszcze kolos z socjologii....I mam tak wielką ochotę zjeść coś słodkiego....szok..:/
A u Was co tam?Mam nadzieje,że wszystko ok? ![]()
![]() |
#132 |
Rozeznanie
|
Hey Kobitki
![]() Jestem na wizażu już jakiś czas, jednak jeszcze nigdy się nie wypowiadałam... Ale to dziś jest ten dzień, kiedy natrafiłam na ten artykuł i bardzo chciałabym do was dołączyć ![]() Wiem, że zaczęłyście już od 1 grudnia, trochę więc się spóźniłam, ale myślę, że jakoś uda mi się nadrobić te kilka dni zaległości ![]() ![]() Mam taki brak samozaparcia, jeśli chodzi o odchudzanie, że masakra.... Może więc ten wątek i Wasza obecność pomogą mi pozbyć się kilku wrednych kilogramów ![]() Pozdrawiam Was dziewczynki, trzymajcie się ciepło i po przeczytaniu tego wątku widzę, że dobrze wam idzie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 | |
Idiotka
|
Cytat:
![]() ![]() Wiesz mimo,że od 1.12 się odchudzamy to mi masakrycznie to idzie ![]() Musze się za siebie wziąć bo inaczej będzie źle ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
#134 |
Raczkowanie
|
Kobietki wróciłam do domu....
No dziś byłoby super...ale: Sniadanko7:30 - dwa jajka na miękko, papryka, pół kromki razowca z serkiem twarożkowym Kawka z mlekiem II śniadanko: 10:50 - sałatka z wędzonego łososia+sałaty lodowej i papryki Kawka z mlekiem Kiwi 13:00 obiadek (wiem ze wcześnie ale tak mi się już coś chciało zjeść) barszyk z uszkami 16:00 szklanka mleka 19:00 eh... ![]() ![]() Odrobię dziś ćwicząc ok 1:30h obiecuję! nomenklaturabinominalna witamy Cię Kochana! ![]() Pisz jakie masz cele i coś więcej o sobie! Andziorek....kobietko nie poddawaj się! Jak chcesz coś słodkiego, zjedz pół banana albo napij się kakao!to naprawdę działa! ![]() ![]() ![]() Ale wiem, że nie możemy sie poddać Kochana!Muszę i chcę schudnąć! ![]() Antunka w czw to na pewno będzie lepiej ![]() ![]() No kobietki piszcie co u Was? Jak z ćwiczeniami? Ćwiczycie? A znacie 8 minutes ? są świetne ponoć!
![]() |
#135 |
Rozeznanie
|
Dziękuję za miłe powitanie i przyjęcie mnie do waszej grupy wpsierania się
![]() A więc: Ważę 60 kg (pewnie wyda się wam, że to całkiem niewiele), aczkolwiek przy moim niskim wzroście (158 cm) to jednak dość dużo..... Nie jestem otyła, nie chce mieć figury anorektyczki, nie chce chudnąć dla kogoś ... Po prostu wiem, że kiedyś wyglądałam lepiej, (to przez ostatnie 1,5 roku przytyłam tak bardzo), chce to zrobić dla siebie ![]() Dlatego cieszę się, że tu trafiłam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Zakorzenienie
|
Nom (pozwoliłam sobie na skrót bo masz bardzo dlugi nick
![]() ![]() U mnie właśnie z ćwiczeniami nie bardzo idzie. Na studiach nie mam gdzie ćwiczyć, więc tylko w weekedy w domu mogę poskakać na skakance albo pobiegać. Od piątku przez całą przerwę świąteczną będę ćwiczyła przynajmniej pół godziny dziennie! O! To ponad 2 tygodnie więc z dietą powinno udać się osiągnąć całkiem fajny efekt ![]() Adziorek też miałam dzisiaj chęć na słodkie. Pierwszy raz od 2 tygodni. Ale zapiłam tą chętkę dużą ilością herbaty i przeszło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 | |
Idiotka
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#138 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Pamiętaj jakby Cię zapytała, a nie wiesz powaga nic to: mówisz z pewnością w głosie ![]() ![]() np: wychowanie dzieci a ich pojeście do świat i zwracasz się do grupy czy przypadkiem nie podzielają twojego podjeścia! zaczynasz prowadzić dyskusje ![]() ![]() No a teraz do robotki ![]() Pluszaaaa polecam mi pomagał się zregenerować i uczyć! Dyscuplina i dasz radę, ucz się nie marnuj czasu na głupotki! szczerze odchudzanie jest ważne ale teraz studia najważniejsze! Dlatego, pół banana, kakao i jak chce Ci się spać to poskacz i przeleć się po schodach, poskacz, przebiegnij się do sklepu!!!! Włącz swoją ulubioną muzukę i do dzieła KOCHANA!!!! ![]() No i już się uczyć! A ja idę Ćwiczyć!!!!Jak obiecałam!
W trakcie nauki systematycznej pracy nad sobą ![]() "Szczęście nie polega na zdobywaniu tego, czego chcesz, ale na zaakceptowaniu tego, co już masz." R. Schatchel Edytowane przez Luxi Czas edycji: 2009-12-14 o 21:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Raczkowanie
|
U mnie dzisiaj 73,6
![]() Do dzieła Kobietki! ![]()
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
Odważyłam się i weszłam na wagę mimo, że rano obudziałam się z wzdętym brzuchem. Ale zanotowałam spadek
![]() ![]() Adziorek w piątek o 15 zaczynam przerwę świąteczną ![]() Kciuki zaciśnięte ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Rozeznanie
|
Ojej już od piątku, ale masz fajnie
![]() A ja dziś zaspałam na uczelnie, troche wstyd się obudzić o 11 ![]() ![]() I będę dziś ćwiczyć!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 | |
Idiotka
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dietka jak na razie idzie mi dobrze...oby tak dalej... ![]() A pozostałym Kkobietkom jak idzie dietka? ![]()
![]() |
![]() |
#143 |
Raczkowanie
|
Kobietki widzę, że u wszystkich sukcesy
![]() To super! oby tak dalej! Ja dziś super, bo widzę, że organizm przyzwyczaił się do dietki i regularnych posiłków ![]() Śniadanko 8:00 twarożek z jogurtem, czerwoną cebulka i odrobiną cukru+kromka razowca+herbata z miodem 10:00 kawka z mlekiem II Śniadanko 12:00 sałatka z sałaty lodowej, łososia wędzego, serku feta, papryki i sosu sojowego Obiadek: 14:00 barszyk z uszkami Kawka z mlekiem Podwieczorek: Jabłko (nie było białka...bo nic nie miałam) Kolacja: ziemniaczki+rybka+ogórki w occie A teraz lecę po zakupki ubraniowe, w czw. imprezka! No kobietki Ćwiczcie ładnie i się odchudzajcie! A słuchajcie mam pomysł, może na pierwszej stronie napiszemy ile miłysmy jak zaczęłyśmy się odchudzać, jaki cel i ile jest obecnie! Co wy na to? Jak tak to piszcie te 3 dane a ja wrzucę ![]()
W trakcie nauki systematycznej pracy nad sobą ![]() "Szczęście nie polega na zdobywaniu tego, czego chcesz, ale na zaakceptowaniu tego, co już masz." R. Schatchel Edytowane przez Luxi Czas edycji: 2009-12-15 o 18:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie dzień całkiem dobrze. Dietka wzorowo, ćwiczeń brak bo cały dzień się uczę i zero chęci na słodycze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 | |
Idiotka
|
Cytat:
![]() u mnie dzisiaj tak sobie.. ![]() 1.Bułka z twarogiem 2.bułka z jajkiem 3.lód :sciana: 4.jogurt 5.dwa naleśniki z serem <-- też niezbyt dobrze,ale nie miałam nic innego w domu ... ![]() Obiecuje poprawdę, proszę o pokutę i rozgrzeszenie! ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#146 |
Raczkowanie
|
A ja jestem szczęsliwa
![]() ![]() ![]() Ja sie ważę w piątek, jak się będzie kończył . Ale z bólu brzucha nie mam siły ćwiczyć... z resztą nie dałabym rady. Witam nową koleżankę ![]() ![]() Ja dzisiaj nie mam się co chwalić swoimi osiagnięciami, bo byście mnie zabiły, za mój sposób jedzenia...moja mama też sie drze, że sobie metabolizm chrzanie...
![]() |
#147 | |
Idiotka
|
Cytat:
![]() Mój sposob jedzenia tez ogolnie nie jest idealny,ale nikt przeciez nie jest idealny. Od czwartku biorę się ostro za siebie ![]() A Ty chyba jesz za mało jeśli mama się drże ,że metabolizm chrzanisz? ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#148 |
Rozeznanie
|
A ja dziś na śniadanko tak jak pisałam serek wiejski, kawałek razowca, czerwona herbatka
![]() Aha i ćwiczyłam ![]() ![]() ![]() ![]() Fajnie, że jesteście, ja już uciekam do łóżka, żeby nie zaspać jutro na kolosa:P Dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Raczkowanie
|
Kobietki, ja wam też życzę dobrej nocki!
Ja też dzisiaj nie ćwiczyłam! Ok jak nie chcecie, to możemy nie pisać tych założeń. Nom ładnie dałaś sobie w kość dzisiaj!SUPER! Kochane to dajcie jutro z siebie wszystko! Ja mam w czw wigilię w pracy...zatem dietka pójdzie w niepamięć na ten wieczór...
![]() |
#150 | |
Idiotka
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Miłego dnia...Powodzenia na kolosie... ![]() ![]() (Eh...ja też mam dziś kolosa... ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:57.