![]() |
#121 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Przedświąteczne porządki - zapachy i inne kosmetyki na wymianę
Cytat:
Clarins juz nieaktualny, ale tak czy tak masz na wymiane te sama wersje Addicta, ktora mnie wczesniej skusila i ktorej sie bede chyba tez pozbywac niestety ;-) Chyba, ze cos jeszcze gdzies w zakamarkach ukrylas? ![]() Edytowane przez silencio Czas edycji: 2010-02-05 o 08:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
hej, jak tam juz cos ie rozwiązało w sprawie BODY SHOP White Musk Soft Satin Body Polish ?
akurat konczy mi sie moj peeling i nie wiem czy mam szanse na wymiane z Toba ![]() poza wątkiem mam tez tylko testowany cien collistar wet&dray w odcieniu 03 (rózyk z poswiatą- bardzo fajny kolorek) Edytowane przez pola_ Czas edycji: 2010-02-04 o 12:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
Tusz mam z wymianki z ddiana - nowy nigdy nie używany
![]() ![]() A puder oriflame wycofałam bo się zorientowałam że nie jest do kupienia w Polsce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Wtajemniczenie
|
Magdo,
Interesuja mnie cienie Collistar. Daj znac, czy je oddasz za peeling i ewentualnie cos jeszcze? Pozdr ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Zadomowienie
|
Chciałabym masełko do kompletu, ale widze ze rezerwacja.
![]() A jaki kolor ma błyszczyk cliniqua? Edytowane przez MagdaK7 Czas edycji: 2010-02-05 o 11:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Zakorzenienie
|
tusz też jeszcze w negocjacjach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
chetnie dodam maselko do peelingu ![]() nei chce przeginac, ale gdybys znalazla jeszcze cos to chetnie bym przygarnela jeszcze ten niebieski ;-) ale nic na sile! blyszczyk sadzac po tubce ma odcien naturalny, zgaszonego rozu z odcieniem bezu, ale nie testowalam go, wiec nie chce Cie wprowadzic w blad... Daj znac czy masz ochote na wymiane ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Zadomowienie
|
hej, moze zostaniemy przy pierwszych ustaleniach, w sumie cienie leza i kurza sie, ale nie widze nic czego potrzebuje. ewentualnie zapach body shop ale nie wiem sama, bo nie znam tego zapachu
![]() Co myslisz? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Rozumiem, ze nie masz jak sprawdzic zapachu Body Shopu? bo bez problemu bym oddala zarowno Aqua Lily jak i Casis Rose - nie wiem, o ktory Ci chodzilo... Mam tez sporo rzeczy poza watkiem, ale raczej nic z listy, ktora podalas... Z kredek do oczu mam kilka nowych kredek Sephory, gdybys chciala moge przejrzec kolory... A moze napisz co by Cie jezcze moglo skusic? Poszukam moze. Jak sie nie uda to zostaniemy przy obecnej wersji ;-) chociaz przy ostatnich testach te cienie calkiem mnie uwiodly ;-) ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Zadomowienie
|
hej
![]() bylam dzis w Body Shopie ale nie mieli tych zapachow, nie chcialabym brac w ciemno. Mojej wish nieaktualizowana ostatnio, kolorówki mam pod dostatkiem, sama mogłabym Tobio oddac pojedynczy cien lancome, jasny, satynowy roz ![]() chetnie przygarne przeróżna pielegnacje, twarz, pod oczy, napisz co masz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Postaram sie cos jeszcze zaproponowac ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Zadomowienie
|
witam,
Jak wyglada sytuacja? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Wtajemniczenie
|
Hej!
Walcze z tematem ;-) Akurat sie szykuje do remontu i wyciagajac rzeczy z szafek od razu je pakuje ;-) Z pielegnacji znalazlam takie rzeczy: - pasta do zebow BlanX - specjalistyczna pasta wybielajaca do wrazliwych zebow, 75 ml, nowa - Eau Thermale Avene, lagodzaca woda w sprayu, 150 ml, pare razy uzyta, to wogole nie dla mnie takie cos... - Kings & Queens with royal herbs - King Solomon Cedat Showergel - pielegnujacy zel pod prysznic o intensywnym zapachu ziol i cedru, bez parabenow - 300ml, nowy - Phytorelax Laboratoire - Body Moisturising Balm, relaxing with Bach flowers, 500 ml, nowy - relaksujacy balsam do ciala zawierajacy naturalne esencje kwiatowe pozyskiwane metoda dr Bacha Mysle, ze to fajne i przydatne kosmetyki - pytanie czy Ciebie zainteresuja? Usciskuje! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Zadomowienie
|
hej,
Z tego co wymienilas przydałaby mi sie tylko woda termalna ale za trzeci cien to troche malo ![]() moze cos jeszcze znajdziesz jakis maly kremik na twarz lub pod oczy? Jesli nic nie wyszperasz to zostaniemy przy piewszej wersji ![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Z pielegnacji do twarzy mam jedynie miniaturke 5 ml Clinique All About Eyes, nowy w sloiczku. Jesli chcesz moge dorzucic do wody. Jak nie to nie bede Cie bardziej meczyc i zapraszam na PW ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Zadomowienie
|
Oj kochana pewnie ze chce
![]() ![]() pomeczylam cie troche ale bylo warto ![]() moge pisac pw? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Wtajemniczenie
|
Zapraszam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Rozeznanie
|
Czy znajdziesz coś za Kenzo?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=397191 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#140 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ewentualnie piatki Diora ale musialabym obejrzec na zywo - mozesz podac numer paletki? I jeszcze chcialam spytac o kod z opakowania ;-) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Wtajemniczenie
|
Zapraszam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj
coś za: Kenzo L’Ete, 20/25 ml, kartonik Clarins, Eau Dynamissante, The Body Shop, Aqua Lily Fendi - Fantasia Ungaro - Diva, Issey Miyake - Le Feu Light, Loewe Aire Loewe Aura YSL, Yvresse Legere |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za: Nail Tek Renew i mini błyszczyk Clinique ?
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:09.