![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki Nivea Soraya Elizabeth Arden Naomi Campbell Manhattan N.Y.C. Oriflame
cos u mnie za perfumy i cienie czworeczki wibo?
![]() |
#123 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kosmetyki Nivea Soraya Elizabeth Arden Naomi Campbell Manhattan N.Y.C. Oriflame
odpowiedziałam u mnie
![]() ---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ---------- druga odpowiedź u mnie ![]()
![]() |
#124 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi się u ciebie pasta cukrowa, talk Volare i peeling Joanny. Znajdziesz coś u mnie?
- Marilyn Monroe Edytowane przez SweetButterfly Czas edycji: 2010-04-02 o 12:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
niestety nic nie wypatrzyłąm
![]() |
![]() |
#126 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Dokładka
hej
![]() a co powiesz na : 1. Błyszczyk Bourjois z serii Les nudes, numer 35 Nude egeric, pozostała zawartość to około 80% 32.Błyszczyk Vipera z serii Sweet&Wet, nr.7, świetne opinie na KWC, zawartość ponad 90%, ważny do styczeń 2012 Herbika Plant (Ziaja) - krem odżywczo-kojący dla cery wrażliwej i suchej, zostało 97-8% specyfiku, ważny do stycznia 2012 za tusz i lakier ![]() ---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ---------- tak, tusz jest czarny, za balsam niestety juz nic nie widze bo najchtniej wymienilabym na jakis fajny krem do twarzy (cera sucha) lub balsam/maslo do ciala (skora bardzo sucha)
![]() |
#127 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za naomi?
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#128 |
Wtajemniczenie
|
tusz okolo 20zl
lakier okolo 8 patrzylam bardziej na ubytek kosmetykow, mozemy negocjowac ![]() ---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ---------- przejrzalam wszytsko dokladnie i tylko te 3 rzeczy ![]() jesli chcesz to moge zrezygnowac z kremu albo blyszczyku vipery
![]() |
#130 |
Wtajemniczenie
|
jestem w stanie zrobić odlewkę chanelki ale nie mam flaszek.. jedynie po zmywaczu, staara, niecuchnąca już buteczka
![]() ale niestety odleweczka niewielka.
![]() |
![]() |
#131 |
Zakorzenienie
|
coś za Naomi?
![]() |
#132 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie za:
11. Elizabeth Arden, Sunflowers, woda toaletowa, zużycie jak na zdjęciu 13. Błyszczyk Kiss Gloss, New York Color; 9,5 g ; raz użyty, nie wiem do kiedy ważny (kod 2GSP) 22. Cukrowa pasta do depilacji Camsakizi. Ubytek minimalny, jedynie wypróbowana. Nie wiem do kiedy ważna, świeżo przywieziona z Niemiec. 25. Zestaw do stylizacji brwi Wet n Wild, Limited edition. W skład zestawu wchodzą dwa brązowe cienie (średni brąz i ciemny brąz), wosk, ukośny pędzelek, mini pęsetka oraz wysuwane lusterko. Odcień 964 Dark Brown. Nie wiem do kiedy ważne, kod 812101 34. Korektor rozświetlający Vipera na okolice oczu i ust, odcień 01, użyty kilka razy pędzelkiem 31. Błyszczyk Bourjois z serii Les nudes, numer 35 Nude egeric, pozostała zawartość to około 80% 32.Błyszczyk Vipera z serii Sweet&Wet, nr.7, świetne opinie na KWC, zawartość ponad 90%, ważny do styczeń 2012 ---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ---------- Wg datecalculatora - Loreal - rok produkcji 2009 Na Essence nie ma daty, napisane jest, że ważne 12mies od otwarcia, otworzone były w styczniu ---------- Dopisano o 23:57 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ---------- Odpiszę Ci jutro ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Konto usunięte
|
Dla ścisłości: pędzelek ma ok 8,5 cm długości, to bardziej pędzelek pod oczy, niż na całą twarz (jest zdjęcie i porównanie pędzla dużego z małym, ale na wszelki wypadek wolę jeszcze to napisać).
Edytowane przez 1049fcf7f74b9bbd9e896b064bc98e90e22ff320_640d1602d9fab Czas edycji: 2010-04-03 o 02:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
Przekupka: 118 pkt / 100% pozyt.
|
cos za to?
![]() 27. Lakier do paznokci Astor Fash'n Studio, nr. 64; 6 ml 16. Matowy fioletowy cień do powiek Miss Sporty, numer 31, nie wiem do kiedy ważny 17. Pojedynczy perłowy ciemnoszary cień do powiek Pierre Rene, numer 11, nie wiem do kiedy ważny (ale podobnie jak cienie powyżej, kupowany w tym roku), ponieważ w pudełeczku coś haczy aplikator jest lekko uszkodzony 33. Herbika Plant (Ziaja) - krem odżywczo-kojący dla cery wrażliwej i suchej, zostało 97-8% specyfiku, ważny do stycznia 2012 poszukaj w obu wątkach ![]() ---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ---------- za kilka minut będą fotki w moim wątku ![]() data ważności na korektorze jest napisana na miescu gdzie sie oderwała etykieta przy odkręcaniu (norma..), ale jest z zeszłego listopada bodajże, więc obstawiam 07.2011 (ostatnia cyfra jest nieco nieczytelna) puder jest marki vollare, na opakowanku pisze że mineralny,( napis lekko zatarł sie od noszenia w kosmetyczce...)
ciuchy kosmetyki M-perfumy D-perfum C- perfumom B-perfumy N-perfumami M-perfumach W-perfumy Edytowane przez 7medeis Czas edycji: 2010-04-03 o 15:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Odpisałam Ci tam wyżej
![]() ---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ---------- Chciałam te rzeczy od Ciebie, jednak po pierwsze nie mam już cieni Essence, a po drugie zostało mi tak mało rzeczy w wątku, że wolałabym je wymienić tylko za rzeczy z wishlisty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
podoba mi sie
Peeling myjący do ciała o zapachu gruszki, wygładzający, Joanna, 100 ml - zużyte 1/3, ważny do marca 2011 10. Naomi Campbell, Cat Deluxe at Night, dezodorant perfumowany, zużycie jak na zdjęciu 11. Elizabeth Arden, Sunflowers, woda toaletowa, zużycie jak na zdjęciu daty niestety nie znam ![]() ---------- Dopisano o 18:30 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ---------- sprawdze, ale dopiero na jutro. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
mam kod
34951XB |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Zakorzenienie
|
I co z nasza wymiana?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
22. Cukrowa pasta do depilacji Camsakizi. Ubytek minimalny, jedynie wypróbowana. Nie wiem do kiedy ważna, świeżo przywieziona z Niemiec
differin coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Zadomowienie
|
niestety nic... może jak coś dołożysz ewentualnie coś poza wątkiem jeśli masz do zaproponowania
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Zadomowienie
|
Napisałaś, że nie wiesz czego szukam, a więc najchętniej wymieniłabym się za jakiś krem matujący ewentualnie puder jasny najlepiej również matujący
---------- Dopisano o 16:57 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ---------- Rozumiem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Wtajemniczenie
|
hej
.... a moze cos za: 19. Differin ~ krem-żel na trądzik. Ciężko mi ocenić zawartość, ale jest to z pewnością ok. 90 % specyfiku. Ważny do października 2010?
![]() |
#145 |
Rozeznanie
|
U Ciebie podoba mi sie:
Elizabeth Arden, Sunflowers, woda toaletowa, zużycie jak na zdjęciu Zestaw do stylizacji brwi Wet n Wild, Limited edition. Błyszczyk Bourjois z serii Les nudes, numer 35 Nude egeric, pozostała zawartość to około 80% co mogłabyś zaproponować za te tusze?
![]() |
#146 |
Zakorzenienie
|
Interesują mnie u Ciebie te rzeczy:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1266094430 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=1263424216 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1265376755 Napisz, co proponujesz ;-) ---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ---------- No więc tak: Avon clearskin- sztyft/ korektor maskujący- na opakowaniu nie ma ważności. Mam go już dość długo, ale na pewno nie jest przetermnowany Miss sporty- Fabulous lash curved, - nie mam już tego tuszu... Miss sporty studio lash mascara- nie ma terminu ważności, ale jest informacja, że jest ważny 12 mies. od pierwszego użycia. Mam ten tusz jakieś 3 miesiące. Oriflame- Giordani Gold "Lash fascination Mascara"- 06.2012 Avon naturals - odżywcza mgiełka bez spłukiwania do włosów, data produkcji- 18.01.2010- przydatna 12 mies od pierwszego użycia Biosilk- volumizing conditioner- odżywka do włosów- nie ma daty, ale mam ją jakieś 2 mies Oceanic- Antybakteryjna maseczka łagodząca- o2.2012 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Rozeznanie
|
tusze otwierane około 1 miesiąc temu
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
32.Błyszczyk Vipera z serii Sweet&Wet, nr.7, świetne opinie na KWC, zawartość ponad 90%, ważny do styczeń 2012
33. Herbika Plant (Ziaja) - krem odżywczo-kojący dla cery wrażliwej i suchej, zostało 97-8% specyfiku, ważny do stycznia 2012 4. Hologramy na paznokcie żółte łezki 8. Peeling myjący do ciała o zapachu gruszki, wygładzający, Joanna, 100 ml - zużyte 1/3, ważny do marca 2011 21.Złoty lakier do zdobień Golden Rose, nr 108, ważny do grudnia 2011 coś u mnie? ![]() ---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ---------- Jeśli odlewka maski może być niewielka (np. 10 ml) to mi pasuje ![]() ---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ---------- 32.Błyszczyk Vipera z serii Sweet&Wet, nr.7, świetne opinie na KWC, zawartość ponad 90%, ważny do styczeń 2012 33. Herbika Plant (Ziaja) - krem odżywczo-kojący dla cery wrażliwej i suchej, zostało 97-8% specyfiku, ważny do stycznia 2012 4. Hologramy na paznokcie żółte łezki 8. Peeling myjący do ciała o zapachu gruszki, wygładzający, Joanna, 100 ml - zużyte 1/3, ważny do marca 2011 21.Złoty lakier do zdobień Golden Rose, nr 108, ważny do grudnia 2011 za Ziaja Pro, Maska ściągająca z glinką zieloną - odlewka 10 ml Sally Hansen, Chrome Nail Makeup Hean, Korektor antybakteryjny ---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ---------- Szkoda, bo właśnie na błyszczyku mi najbardziej zależało. A jeśli odejmę peeling gruszkowy, a dołożę więcej maseczki? Za ten lakier SH sporo przepłaciłam, dlatego wydawało mi się, że w cenie jest podobnie. ---------- Dopisano o 00:21 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:39 ---------- To w takim razie obie przepłaciłyśmy ![]() ![]() Wszystko się zgadza, zapraszam na PW. Tej maseczki mogę odstąpić 20 ml ![]() Wyślesz pierwsza? Bo nie masz jeszcze przekupek. Mam nadzieję, że to nie problem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Rozeznanie
|
tusze za E. Arden mi pasuje
![]() Jesli zgadzasz sie zapraszam na PW, odpiszę Ci wieczorem, bo cały dzien jestem poza domem
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:11.