|
|
#121 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: "walczymy o nasze marzenia..."
Cytat:
Ja bym nie była tego taka pewna. U mnie podejrzanymi objawami były właśnie głównie policystyczne jajniki. Testosteron mam w najlepszym porządku. Także nie muszą się pojawiać wszystkie objawy. U mnie dochodzi jeszcze zły stosunek LH:FSH (za mały a przy PCO podobno jest za duży), nadmierne owłosienie (ale to po Encortonie, który brałam przez pół roku 14 lat temu), nadwaga - też po sterydach, i niski progesteron. To znaczy tak było zanim zaczęłam kurację CLO/Pregnyl/Luteina. Teraz jest wszystko ok, no poza policystycznymi jajnikami oczywiście Aha i jeżeli chodzi o cykle to ja zawsze miałam jak w zegarku 26 dni więc też nietypowo.Do tego wszystkiego dowiedziałam się rok temu, że mam niedoczynność tarczycy i Hashimoto na dobicie - ale mam dobrze ustaloną dawkę Euthyroxu i jest w porządku.Oczywiście trzymam kciuki za Scio ale chciałam zwrócić uwagę, na to, że powinna zrobić komplet badań, żeby potwierdzić lub wykluczyć PCO - o ile to w 100% w ogóle można zrobić, po podobno do końca to nigdy nie wiadomo.
nie ma mnie Edytowane przez azakowana Czas edycji: 2010-01-06 o 12:39 |
|
|
|
|
#122 |
|
Wtajemniczenie
|
Magiee powodzonka
)trzymam kciuki
|
|
|
|
#123 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
za owocne staranka.Tacca za 2 grubasne krechy!!!u mnie teraz oczekiwanie na @, za tydzien ma sie pojawic, ale oby nie widze ze nowe staraczki pobudza znowu ten watek bo ostatnio było tu tak smutno i pusto. mezus juz na szczescie lepiej z tymi pleckami, dwa dni bły meczace i pomału zaczyna normalnie chodzic. ostatnio miałam problemy z zalogowaniem sie tutaj, n ie wiem dlaczego. |
|||||
|
|
|
#124 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#125 |
|
Zakorzenienie
|
Wizaż ma najprawdopodobniej przeciążone serwery, bo coraz więcej osób sie tu loguje i nie wytrzymują takiego natłoku użytkowników
|
#126 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ---------- wiecie co??tak sobie siedze i mysle i ta mysl ode mnie nie odstepuje.....a mian.:kiedy nam sie uda????w ktorym cyklu???i dlaczego inni za pierwszym razem jak chca to maja to szczescie a tak samo tego szczescia pragna dlaczeg nam sie tak poptrostu odrazu nie udalo hmmm gdzies dola lapie
Edytowane przez malinka123108 Czas edycji: 2010-01-06 o 15:43 |
|
|
|
|
#127 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety ale na to pytanie nie ma odpowiedzi..
Ja tez się wciąż nad tym zastanawiam i nie otrzymuje odpowiedzi... ![]() Dwa miesiące temu poroniłam... a teraz staramy sie od nowa o fasoleczkę
|
|
#128 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
aby do Ciebie tez nie zawitałaCytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#129 |
|
Zakorzenienie
|
Myślę, ze takie pytanie zadaje wielu ludzi nie tylko w naszym przypadku. Wszyscy Ci, którzy są poszkodowani przez los pytają. Ja zawsze powtarzałam, że powinnam docenić to co mam a nie gonić za tym czego nie ma. A mam naprawdę dużo. Do szczęścia brakuje "tylko jednego". Ale i to przyjdzie w swoim czasie
|
#130 | ||
|
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=Pamela86;16289658]Niestety ale na to pytanie nie ma odpowiedzi..
Ja tez się wciąż nad tym zastanawiam i nie otrzymuje odpowiedzi... ![]() Dwa miesiące temu poroniłam... a teraz staramy sbardzo to musi byc przykre![]() WSPOLCZUJE naprawde.... ale wiesz choziaz ze mozesz zajsc i dlategon musisz byc pozytywniej nastawiona ---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ---------- [QUOTE=malinka123108;16289 985] Cytat:
WSPOLCZUJE naprawde.... ale wiesz choziaz ze mozesz zajsc i dlategon musisz byc pozytywniej nastawiona ---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ---------- Cytat:
![]()
|
||
|
|
|
#131 | |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=malinka123108;16289 985][QUOTE=Pamela86;16289658]Niestety ale na to pytanie nie ma odpowiedzi..
Ja tez się wciąż nad tym zastanawiam i nie otrzymuje odpowiedzi... ![]() Dwa miesiące temu poroniłam... a teraz staramy sbardzo to musi byc przykre![]() WSPOLCZUJE naprawde.... ale wiesz choziaz ze mozesz zajsc i dlategon musisz byc pozytywniej nastawiona ---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ---------- Cytat:
Mam nadzieje szybciutko zafasolkowac bo jak lekarz powiedzial: ze przynajmniej wiem ze moge zajsc w ciąże, czego życze wszystkim dziewczynom na forum
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#132 | |
|
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=Pamela86;16290174][QUOTE=malinka123108;16289 985]
Cytat:
---------- Dopisano o 16:22 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ---------- ooo to musialo byc naprawde przykre ale naprawde jestes w dobrej sytuacji bo wiesz ze bedziesz mogla miec to dzidzi a przedemna 4 cykl ....ciekawe czy bedzie szczesliuwy |
|
|
|
|
#133 |
|
Zakorzenienie
|
Ja w piątek mam iść na monitoring i sama jeszcze nie wiem czy pójdę. Nie wiem czy chcę wiedzieć co się tam dzieje.
|
#134 | ||
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=malinka123108;16290 359][QUOTE=Pamela86;16290174]
Cytat:
oby...!---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:27 ---------- Cytat:
|
|
#135 |
|
Zakorzenienie
|
Tylko właśnie Pamela jak nie pójdę to nie będę wiedziała czy jest źle czy dobrze i nie będę sobie robiła niepotrzebnych nadziei.
|
#136 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ---------- Cześć dziewczynki! U mnie dziś 29 dzien cyklu, piersi bolą a brzuszek jeszcze nie daje o sobie znac....nie wiem rózne myśli krążą mi po głowie raz mam nadzieje, że sie udało a za chwile ja tracę...:-( mam juz dość tego czekania. Kupiłam test jutro planowany termin miesiączki, zrobie test rano przed praca.....jeśli oczywiście do tej pory @ sie nie pojawi..tymczasem biore sie za porzadki musze się czyms zajac...:-/ |
|
|
|
|
#137 |
|
Zakorzenienie
|
Witam, ja czuje sie juz lepiej, zmeczenie jest ale powoli mija, chodzi o spanie, bo reszta i tak jestem zmeczona....mdlosci roznie, jutro wizyta oby bylo oki
![]() Za was trzymam kciuki, oby sie udalo, wiem ze ciezko jest czekac na te II kreski ale zobaczycie jaka to radosc i ile mysli przewija sie przez glowe ![]() Powoli dojdziecie do celu, droga nie zawsze jest prosta, ale efekt koncowy wynagrodzi wszystko
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
|
|
|
#138 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#139 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie
![]() Czy coś słychaću testujących?? Trzyma za wszystkie ![]() No, Kochane w tym roku pobijamy rekord zafasolkowanych!! Coralady widzę, że to nasz 14 cykl mam nadzieję że to szczęśliwa liczba
|
#140 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
możecie mi wierzyć albo nie , ale ja często o Was myślę ( nie ukrywam że bliższe mi są staraczki z moich czasów) cały czas Wam kibicuję i wierzę że kiedyś i Wam się uda zaciażyć buziaczki dla każdej a macie moze jakis wieści o Różyczki?
" Tylko niekiedy szczęście bywa darem , najczęściej trzeba o nie walczyć " P.Coelho http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73q3br6dgn.png Zębole ![]() http://s2.pierwszezabki.pl/036/036140970.png?5725 |
|
|
|
|
#141 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ja tez trzymam mocno za CiebieCZekamy razem z Tobą Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
I oczywiście dziękuję za kciuki |
||||||
|
|
|
#142 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
musi być dobrzeJa dziś miałam takie brązowawe plamienie, lekko zabarwione krwią... malutko tego było, ale było... co to może być? Czyżby jednak @ się zbliżała...? Miałam jutro rano testy robić, ale nie miałam gdzie kupić a okazuje się, że mój ślubny zapomniał... I nie wiem co teraz... Będę żyła do wizyty w niepewności, chyba że @ przylezie... Jutro mam urlop, może polecę do apteki... ale to i tak pierwszy mocz nie będzie... |
||||
|
|
|
#143 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
plamienie hmmm..jeśli jesteś blisko terminu miesiaczki to możliwe, że się zbliża a jeśli do niej jeszcze kawałek to moze....slyszałam o czyms takim jak plamienie implantacyjne świadczace o zagnieżdżeniu sie zapłodnionego jajeczka w macicy...czesto mylone jest ono z okresem ale jest mniej obfite i trwa krócej niz @ a który masz dzien cyklu????---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ---------- Haloo!!!!Która z Was jest blisko testowania???? Czyżbym była sama?????????? |
|
|
|
|
#144 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ciekawa jestem jeszcze czy kraulem czy żabką sobie pływają...ale tego to juz jutro się dowiem
|
|
|
|
|
#145 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
7 a 7 to szczęśliwe liczby Trzymam mocno kciuki za Ciebie!!!!!!
|
|
|
|
|
#146 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Daj nam od razu znać co i jak... ![]()
|
|
#147 |
|
Zadomowienie
|
Obiecuje ,że jutro podzielę się z Wami wynikiem testu.....juz chce wiedziec...jak mi cos odbije może dzis zrobimy test....nieeeeee musze wytrzymac do jutra z porannego moczu....nie chce sie nakręcac na co ja licze wogóle...kurde ..ja juz mam jeden test za soba w 22 dniu cyklu NEGATYWNY....zludna nadzieja:-/
|
|
|
|
#148 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#149 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Będę jutro wypratywac wyniku...
|
|
#150 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
....u Ciebie wynik testu powinien byc jaknajbardziej wiarygodny jestes po terminie @ a masz jakies objawy????---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ---------- A ból piersi????Wyczytałam, że pojawia się dopiero w 6 tygodniu ciązy...więc zapewne powodem bólu moich piersi jest zbliżajaca sie wredna @:-( |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:37.

za owocne staranka.
hmmm 

co prawda mam regularne miesiączki, ale jednak. 18 ide na cytohormony (dopiero 18 bo szpital nie ma jeszcze kontraktów)
)
Lewatywa to nie za wesoła rozrywka, ale da się przeżyć. Teraz się trochę pozwierzam, żebyś wiedziała co Cię czeka. Pielęgniarka poprosiła mnie do pokoju, kazała się rozebrać od pasa w dół i położyć na boku z podkulonymi nogami i no jakby to powiedzieć...zaaplikowała mi rurkę do
poprosiłam czy może nie podawać całej zawartości i się zgodziła. Potem trzeba troszkę poleżeć i udać się do kibelka. Pamiętaj, żeby wziąć srajeczkę, bo w szpitalach za zwyczaj nie ma papieru
no i to chyba tyle z pamiętnika "poszukiwacza dziwnych wrażeń". Ni o lewatywę robi się przed porodem, więc będziemy miały wprawę
szampan sie chlodzi, kolacyjka podszykowana i sexy czarny komplecik zakupiony i schowany z ponczoszkami