![]() |
#122 | |
Zadomowienie
Przekupka: 76 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Noworoczny wątek - już ostatni!:) ZAPRASZAM
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
![]() szukam bazy pod cienie - moze masz jakas?
![]() |
#125 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Zakorzenienie
|
nic innego mi do glowynie przychodzi - chyba ze masz mineralki.
---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ---------- niestety w ciuszkowym nic nie znalazlam ![]()
![]() |
#128 |
BAN stały
|
odpisane
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Zakorzenienie
|
interesowalyby mnie:
♥ dwa NOWE cienie URBAN DECAY - odcienie: Midnight Cowboy i Goddes ♥ CLINIQUE eye colour combo - zestaw dwóch cieni do powiek w odcieniach: almost peach, bewitched -jedynie przetestowane ♥ Demeter Caramel - 15 ml, nowy ---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ---------- ok ![]() ![]() czyli demeter, cienie clinique i cień urban decay midnight cowboy za Ralph? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Zakorzenienie
Przekupka: 19 pkt / 100% pozyt.
|
odpisuję u Ciebie
![]() perfumy "M" (ubytek tak jak na zdjęciu, ze 100ml) za bronzer Lancome i ♥ preparat do regulacji brwi, utrwalenia, nabłyszczenia i nadania im ksztaltu Brow Control marki Model Co - kosztował 25 $ - NOWY W KARTONIKU http://www.thecosmeticmarket.com/pro...cat=553&page=1 mogę jeszcze ewentualnie dorzucić odlewkę innych perfum ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#132 |
Czekam na Ragnarok
|
Wychodzę z tego wątku, więc jakby co to odpisz u mnie. Pisałam na stronie 4.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Czekam na Ragnarok
|
No to jeszcze trochę poszukałam
![]() I interesuje mnie tym razem to: zestaw Matrix - Sleek look, szampon + odżywka - oba po 250 ml, zużycie kolejno ok. 60 i 30 % cień URBAN DECAY Midnight Cowboy Olay, Complete Care, Emulsja rozwietlająco-nawilżająca do cery tłustej i mieszanej SPF 15 - zużycie ok 45% tabletki uzupełniające niedobory żelaza - Tardyferon - dwa blistry w opakowaniu Daj znać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Wtajemniczenie
|
hej, tylko to co w wątku
![]() |
#136 |
Czekam na Ragnarok
|
Liner mam z niedawnej wymianki z Wizażanką. Jest w kartoniku. Ma kod BNDZ.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Zakorzenienie
|
czyli demeter, cienie clinique i cień urban decay midnight cowboy za Ralph?
![]() Prosze bardzo, zdjecia. Robione na szybkiego, ale staralam sie ![]() Edytowane przez P-o-n-y Czas edycji: 2010-02-01 o 16:06 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
pewnie, na allegro sa o wiele tansze perfumy, ale trzeba liczyc sie z tym, ze wiekszosc to podrobki
![]() w wyszukiwarce cen Ralph 30ml jest w cenie 102-139 zl. nie uwazam, zebym przeceniala wartosc perfum ![]() ---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- jeszcze caly czas sie zastanawiam... bo nie chcialabym czegos, czego nie bede uzywac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Czekam na Ragnarok
|
pomadka Round Lipstick amerykańskiej firmy NYX - odcień Golden Luster - NOWA
zestaw Matrix - Sleek look, szampon + odżywka - oba po 250 ml, zużycie kolejno ok. 60 i 30 % Olay, Complete Care, Emulsja rozwietlająco-nawilżająca do cery tłustej i mieszanej SPF 15 - zużycie ok 45% tabletki uzupełniające niedobory żelaza - Tardyferon - dwa blistry w opakowaniu Za te kilka rzeczy mogę oddać eyeliner, jeśli chcesz. Daj znać. ---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ---------- Niestety nie mogę znaleźć tej wymianki u siebie w wątkach. Widocznie wymieniałam się w czyimś wątku i ten ktoś mi jeszcze komentarza nie wystawił. Eyeliner dostałam w grudniu lub na początku stycznia, już nie pamiętam. Był wtedy użyty raz czy dwa, nie wiem kiedy otwarty. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mogę oddać Etiaxil za: całe opakowanie preparatu Solgar lub za 40 tbl. Solgar + paletka do brwi E.L.F. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
mnie spodobal sie:
Lancome - Star Bamboo Bronzer - rewelacyjny - raz przetestowany (jak nowy)
![]() |
#145 |
Raczkowanie
|
Wypiszę Ci, co mi się podoba, a Ty się zastanów, czy któryś z nich wchodzi w grę:
♥ preparat do regulacji brwi, utrwalenia, nabłyszczenia i nadania im ksztaltu Brow Control marki Model Co - kosztował 25 $ - NOWY W KARTONIKU ♥ CLINIQUE eye colour combo - zestaw dwóch cieni do powiek w odcieniach: almost peach, bewitched -jedynie przetestowane ♥ nowiutki (w kartoniku) zestaw do brwi marki E.L.F. z linii Studio odcień light (tak naprawdę nie jest tak bardzo jasny) - ma świetne opinie, niedostępny w Polsce ♥ pomadka Round Lipstick amerykańskiej firmy NYX - odcień Golden Luster - NOWA ♥ pigment / cień sypki w odcieniu Ocean Blue firmy NYX - NOWY, zaklejony firmową nalepką Może coś dobierzesz? Jestem gotowa na negocjacje.
![]() |
#146 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 19 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Zakorzenienie
|
tak, patrzylam do ubraniowego i nic ;/ zastanawiam sie jeszcze nad ta resztka tuszu do rzes NYX, ale z tego co widze to nie ma jego recenzji na wizazu...
---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ---------- ah, bo na poczatku jeszcze chcialas te probki clinique, ale z nich zrezygnowalas... moze jednak? ![]() ---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ---------- hmmm no w sumie, to troszke mnie to kusi. a jakbys ocenila świerzość tych tuszy? chcialabym jeszcze byc w stanie je wyprobowac ![]() ---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ---------- no ok, niech tak bedzie ![]() ---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ---------- ok ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Raczkowanie
|
Ja ponawiam pytanie, bo inna wizażanka czeka na moją odpowiedź. Czy za te trzy rzeczy, które wymieniłaś w moim wątku, byłabyś skłonna oddać cień NYX lub paletkę do brwi E.L.F? Pewnie nie, ale zapytać nie zaszkodzi. Jeśli nie to, to co proponujesz?
![]() |
#150 |
Konto usunięte
|
Lancome - Star Bamboo Bronzer i podoba mi sie ♥ CLINIQUE eye colour combo - zestaw dwóch cieni do powiek w odcieniach: almost peach, bewitched -jedynie przetestowane:P
Edytowane przez 201703061224 Czas edycji: 2010-01-28 o 19:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:58.