![]() |
#121 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: old hot sixteen <3 cz. I !
mama zchiza ;d
Po prostu szczęście. ![]() Edytowane przez kasssiaa16 Czas edycji: 2010-01-27 o 12:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
a patka ma tyle roboty, że łohoho;d
nadrobię wieczorem<3 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Wtajemniczenie
|
Klauduś, kurde szczerze może to nie jest fair w stosunku do dziewczyn ze starego wątku, ale jestem tak szczęśliwa, że mogę sobie tutaj spokojnie bez krępacji pisać. Oh, taaaak szczęśliwa
![]() ![]() Kasiek, jak sobie pójdą to od razu pisz jak było ![]() Pati, uwijaj się z robotą i wpadaj. ![]() ale pamiętajcie ! 18.3o mecz ! ![]() i w ogóle mój mamusiaczek dzisiaj była na zebraniu w szkole i na hali ![]() ![]() ![]() ![]() do wieczora ! <33
![]() |
#124 |
BAN stały
|
aahahahaha.
![]() martyś, rozwalił mnie tekst ; a w domu drzesz morde ![]() martyśka jest prze spoko w cipeczke dziewczynka. ![]() ![]() i mamy kocie za tydzień hot sixteen. ![]() tzn. no Ty za 8 dni , czy nie uważasz, że będziemy stare duupy? ![]() Patka, wracaj szybko ! ![]() a Ty Skejcik baw się dobrze i dużo nam opowiadaj! ![]() ja też sie tu dobrze czuje.. tak swobodnie mi sie o wszystkim pisze.. może to dlatego , że znam historie każdej z Was. a tam, tam nawet imion nie pamiętałam. ;|| móje laski <3 wgl wiecie co ? spałam od 14 do 17. ![]() zastanawiam sie co będe robić w nocy ![]() ---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ---------- chyba mam znowu etap na pisanie długich postów. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Zadomowienie
|
o nie, jakie pindziochyy
![]() ja miałam to zrobić łeee ![]() foch!
![]() |
#126 |
BAN stały
|
Po - wybaczyłam mu, bo go kocham.
Nie wyobrażam sobie życia bez niego. W pierwszej chwili też myślałam, że z nim zerwę. Ale jak spokojnie zaczeła o tym myśleć no to też trochę przegiełam. I wgl jak sobie zaczełam mysleć o nim. O tym jak mnie przytula, jak bezpiecznie czuję się w jego ramionach, o jego ciepłych dłoniach i słodkich ustach... No to nie potrafiłam. Jestem zbyt słaba. Zbyt od niego uzależniona. Za bardzo go kocham.. A czemu ostatni raz ? Gryź do skódku :P Mówię Ci ;* A zołzy jesteśmy, ale dobrze mi z tym ![]() Martyś - uwielbiam Cie normalnie ![]() ![]() A ja jak byłam sama, to w sumie też byłam szczęśliwa. Ale jak się jest z kimś to to szczęście jest inne ![]() Gratuluję debiutu ![]() A ten chłopak wielce zakochany to taki troche wielce kretyn ! ![]() ![]() Cukrowa - są lepsze i gorsze dni. Trzeba być silnym ![]() ![]() A ja siedzę przed kompem :/ Jestem zła. Bo nie widziałam się z R. do soboty, w sumie od niedzieli ![]() I tęsknie za nim. Chciałam się dziś z nim spotkać. Ale mama kazała mi siedzieć w domu, bo niby dziadki mają przyjechać :/ I wgl siedzimy oboje i nam smutno ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Wtajemniczenie
|
melduję się
![]() ej, wiecie co ja od dłuższego czasu dziwnie się czułam na tamtym wątku. nie mogłam, nie potrafiłam zaakceptowac kilku nowych dziewczyn. ale nie wiedziałam że wy też więc siedziałam cicho i naprawdę z całego serca chciałam je 'pokochac';d no i szacun dla Sandry i Kingi ![]() i kocham was wszystkie <333 sory ale tylko tak powierzchownie czytałam, bo dopiero na gadu weszłam i linka dostałam. zaraz się wkręcę ![]()
![]() |
#128 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
też się o to bałam. powiedziałam mu wtedy, że przyjaciele nigdy nie będą parą bo za dobrze się znają. taka jest prawda, znam go jak własną kieszeń. i myslałam zawsze, że to przeszkoda, że będziemy ze sobą , rozstaniemy się po pół roku i nawet nam przyjaźń nie zostanie. a teraz.. widujemy się tylko w szkole oficjalnie,a potajemnie od czasu do czasu na wino (w tajemnicy przed partnerami) , on mi mówi ciagle takie rzeczy,że nie wyobraża sobie życia beze mnie, że będę zawsze naj. ale oboje jesteśmy w związkach.. a moglibyśmy być razem. i to jest wkur.wiające. że wszystkich oszukujemy tak naprawdę. siebie samych, siebie nawzajem, ja swojego Tż, on swoją dziewczynę. a kiedy jedno kocha nigdy przyjaźń nie będzie prawdziwą przyjaźnią. nie ma co się łudzić.
![]() |
![]() |
#129 |
BAN stały
|
Be unique - ja nie mogłam się połapać w tych imionach. Jaki która ma problem. Kto z kim, po co, czemu, na co, kiedy.
Ehh. Dlatego w sumie przestałam tam pisać. Mtynai - a nie możecie poprostu rzucić swoich partnerów i być ze sobą? Przecież ranicie ich też. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 | |
BAN stały
|
bawiłam się ekstra
![]() pijana jestem do tej pory ;x Cytat:
![]() ![]() mtynai- wogóle to jako założycielka tego wątku zapraszam Cię do nas na stałe ![]() pomimo Twego wieku możesz z nami pisać. Mam nadzieje, że nie odrzucisz zaproszenia. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() albo wklejanie jakichś 'śmiesznych' tekstów. jakbym chciała to sama bym sobie weszła i poczytała. serio. ja myślałam że to ja jakaś wredna jestem i wgl. że jakoś ich nie polubiłam i próbowałam olewac tym bardziej że nie zauważyłam abyście wy tak miały, odpisywałyście na te chaotyczne posty więc ja też nie chciałam uchodzic za jakąś wredną jędzę i odpisywałam. a tu proszę... Cytat:
![]() ayeen nie dziwię się ![]() Cukrowa trzymaj się<3 Martyś gratuluję;* mam takie siniaki na rękach że masakra ![]() na wf-ie dała nam taką twardą piłkę i kazała w siatkę grac. a jak powiedziałyśmy żeby dała inną to 'nie przesadzajcie, codziennie taką gracie' pff;/ i wiem że dostanę jeszcze baty od Martysi. przepraszam ![]() ---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ---------- Kinga na tym wątku dostałaś? ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#132 |
BAN stały
|
dobra, jestem
![]() unique siemasz;** miałam to samo. w takim małym, seksownym gronie lepiej ![]() Klau taaak, jestem piękna ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
BAN stały
|
Kinguś - oj ja też bym chciała być pijana.. I popieram Cię :P Rówież jestem za tym, aby koleżanka została z nami.Be unique - też nie wiem o kogo chodzi xD Ale nie wiem czy ja robię z siebie taka dorosłą i dojrzałą czy to one były dziecinne ?:P ---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ---------- A ja nie kocham wf :P ani siatkówki ani niczego :P Od 4 lat nie ćwiczę na wf i jestem szczęśliwa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
BAN stały
|
Cali ja na wf tylko siatkówka. ogólnie chciałabym być bardziej rozciągnięta itd. w podstawówce było lepiej z moją formą, a teraz masakra
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() mi jakoś nie podchodziła większośc nowych ale myślałam że tylko ja taka mało tolerancyjna. nawet tak myślałam czy wszystkim pasuje moje towarzystwo i wgl. bo też w sumie niedawno doszłam. pasuje[?];d
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 |
BAN stały
|
Uni !
![]() ![]() tak ja też jestem za tym żeby koleżanka z nami została. ![]() Cali - to upijmy sie razem ! ![]() ![]() Lall - kocie ! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
BAN stały
|
No z moją też było lepiej jak ćwiczyłam.
No teraz jest gorzej, ale to w sumie nie moja wina.. ---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ---------- Uni - a czemu miała byś nam tu głuptasie nie pasować? Kochamy cię przecież jak swoją ![]() ![]() Klaudus - no ja też chętnie bym się napiła ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
BAN stały
|
Klau dokładnie
![]() ![]() Uni ja tam Cię kocham i nie pytaj się głupio czy pasujesz <3 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Wtajemniczenie
|
ja ćwiczę na wf-ie. w siatkówkę też lubię grac
![]() ![]() i w tym półroczu muszę się cały czas przebierac, bo już będzie miała mnie na oku ![]() tak wogóle to mam taką zaje.bistą wf-istkę. czasami taka dobra dusza i wgl a czasem jej coś tak odwali ;0 mi ostatnio z 4 4 5 5 i 6 czwórę na półrocze chciała postawic bo mówiła że mi średnia 5 nie wychodzi. musiałam ją dopiero uświadomic że jedną ocenę mi złą przepisała i już mi wychodziła ![]() ale powinna chyba już od śr. 4,5 postawic 5 no nie?
![]() |
#140 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
BAN stały
|
Martyś, Kinga macie bana?!
![]() ![]() Uni ja się z Tobą zgadzam, bo w końcu już o tym pisałysmy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Wtajemniczenie
|
ja lecę. jeszcze na sprawdzian z historii się muszę uczyc.
kocham was <3
![]() |
#143 |
BAN stały
|
Chceeee mi się !
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
BAN stały
|
Uni miłej nauki słonko, paa
![]() ![]() Cali co Ci się chce?;> chcice masz? ![]() Klaudia też ma bana ?! Edytowane przez ayeen Czas edycji: 2010-01-19 o 18:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() wkurzyłam się na nią po prostu.
![]() |
![]() |
#146 |
Zakorzenienie
|
Cali nie tylko Tobie
![]() Uni pa. ![]() Bana mają ?! ciekawe za co..
Edytowane przez Infallible Czas edycji: 2010-01-19 o 18:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Wtajemniczenie
|
o masz! zaraz nas wszystkie poblokują
![]() nie no ja już naprawdę idę ;*
![]() |
#148 |
BAN stały
|
buahaha, Klaudia dostała za ''kryminalne słownictwo''
![]() ![]() kutwa... co one takiego zrobiły?! ;| |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Wątek jak z przywięziennej szkółki, słownictwo absolutnie niedopuszczalne...
Jeśli jeszcze ktoś chce załapać się na pomarańczowy kolor to niech się nie powstrzymuje. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Zakorzenienie
|
zlosliwiec
![]() spoko. ![]() kryminalne słownictwo.. ![]() dobra już spokój. ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:05.