![]() |
#121 |
Zadomowienie
|
![]() Hej
Dziewczyny czy kt鏎a z Was by豉 ju w 7 kontyn璚ie na Karkonoskiej?? Pytam bo mieszkam na Klecinie czyli blisko. Fajnie by by這 jak by mo瞠 kt鏎a z Was mog豉 podzieli si swoim zdaniem. Widzia陰m wcze郾iej 瞠 jedna dziewczyna pisa豉 co o tym ale to raczej wygl康a jak reklama ni wypowied klientki ![]()
![]() |
#122 |
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 317
|
Dot.: Gdzie fitness we Wrocku?
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
Ja chodzi豉m do Active Fitness Club. Na Grabiszynku w budynku FAT'u.
W cenie karnetu masz si這wnie gratis,solarium ,saune-zalezy od karnetu. Cwiczenia rozne przerozne ![]()
![]() |
#124 |
Zadomowienie
|
ja chodze do havany na baltycka
![]()
![]() |
![]() |
#125 |
Rozeznanie
Wiadomo軼i: 592
|
Dot.: dobre kluby fitness we Wroc豉wiu
ja 鄉igam do gymnasiona i bardzo mi pasuje, ale karnet mam z pracy - tak normalnie jest drooogo. swego czasu chodzi豉m na kozan闚 i te by這 spoko
![]()
![]() |
#126 |
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 267
|
Sasanko24,bardzo Ci przepraszam za brak odpowiedzi ale d逝uugo mnie nie by這 na forum.Domy郵am si 瞠 korzystasz z karnetu,powiedz jak twoje wra瞠nia?pyta豉 mnie o dziewczyny,najlepiej trenowa這 mi si chyba z Ani tak blondynk z kitk-dawa豉 niez造 wycisk ,ale niestety jak napisa豉m ilo嗆 os鏏 na jej zaj璚ia by豉 tak du瘸 ,瞠 by problem z miejscem.Przenios豉m si do galerii dominika雟kiej,karnet dro窺zy ale jednak komfort wi瘯szy no i sauna po ka盥ych zaj璚iach gratis.Jednak teraz zamiast aerobiku zdecydowa豉m si na si這wni (bie積ia g堯wnie)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 8
|
Witam,
zapraszam do Sportwerku na Kozanowie, od 14.02.09 jest tam nowy plan i dwie nowe instruktorki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 6
|
Chodz do Bodyfit od stycznia. Z braku czasu korzystam tylko z 鈔odowych zaj耩 Fatburning Step u Justyny o godzinie 17.00. Jest to 鈍ietna forma ruchu dla os鏏 kt鏎e lubi w energicznym tempie 獞iczy nie tylko fizycznie. Uk豉dy choreograficzne wcale nie s 豉twe i trzeba 獞iczy pami耩. Stopie trudno軼i oceni豉bym na dwie gwiazdki. Ale wiadomo - dla ka盥ego co innego
![]() Justyna jest zawsze u鄉iechni皻a i tryskaj帷a energi. Mobilizuje do aktywnego 獞iczenia. Czasami mo瞠 za ma這 powtarza trudniejsze kroki. Zale篡 od dnia. Bywa tak, 瞠 stworzy uk豉d i z g鏎y przyjmuje, 瞠 wszyscy to ogarn瘭i a okazuje si, 瞠 cz窷 dziewczyn nie widzia豉 albo nie za豉pa豉 tak szybko nowego kroku. A niekiedy cierpliwie pokazuje na czym polegaj nowe kroki. I wtedy wyniki s du穎 lepsze. Tyle o zaj璚iach. Sam Bodyfit w kategoriach warunk闚 sprawdza si fatalnie. Ciasna szatnia, wy豉mane zamki w szafkach, przej軼ie przez 鄉ierdz帷 si這wnie i zbyt du瘸 liczba os鏏 na zaj璚iach. Wszystko to sprawia, 瞠 po zaj璚iach chce si stamt康 jak najszybciej uciec. Tak jest w moim przypadku. Ceny ok. Zastanawiam si jednak nad spr鏏owaniem jeszcze innego, ma這 mi znanego miejsca - Fitness Barbara. Czy kto z Was chodzi do tego klubu??? poozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 | |
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 317
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#130 |
Przyczajenie
|
Dzi瘯uj. Zapozna豉m si z Waszymi opiniami na temat fitness Barbara. By豉m nawet po plan zaj耩 w samym klubie. Zmartwi豉 mnie jednak rozmowa z pracownikiem klubu, kt鏎y stwierdzi, 瞠 nie ma typowych zaj耩 choreograficznych, bo "zaj璚ia tego typu nie cieszy造 si zainteresowaniem". Co mo瞠cie poleci przypominaj帷ego fatburning step lub do kt鏎ej instruktorki powinnam si wybra na pocz徠ek.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 1
|
![]()
Chcia豉bym podzieli si z Wami moimi wra瞠niami z wizyty w Lady Fitness Club na Solidarno軼i. By豉m na zaj璚iach kilka razy w r霩nym czasie, og鏊ne wra瞠nia bardzo pozytywne. Zaj璚ia prowadzone profesjonalnie, dobry dost瘼 do si這wni. Ca造 personel bardzo mi造...do czasu je瞠li wszystko uk豉da sie dobrze. Niestety nie w moim przypadku. Klub na poziomie wi璚 cz這wiek nie spodziewa si 瞠 moga mu zgin望 rzeczy z zamknietej szafki. Takie rzeczy niestety sie zdarzaja i trzeba sie z tym liczy a i personel juz nie jest mi造. Dziewczyny pami皻ajcie jaki nr ma wasza szafka, odrazu spisujcie z nimi protok馧 z ca貫go zaj軼ia i spiszcie nazwiska 鈍iadk闚. W moim przypadku nikt mnie nawet nie przeprosi 瞠 taka sytuacja mia豉 miejsce
![]() Raczej juz nigdy nie bede korzysta豉 z us逝g tego klubu. Czy kto z Was mia r闚nie podobne przygody? Piszcie r闚niez o takich rzeczach, dobrze wiedziec gdzie jest bezpiecznie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 | ||
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 10 084
|
Cytat:
![]() Raz jak zgubi豉m kluczyk pani wyci庵n窸a mi pe軟y koszyczek malutkich kluczyk闚 i razem szuka造鄉y pasuj帷ego do mojej k堯dki. Je郵i chodzi o takie niedogodno軼i to mogliby zainstalowa w szatniach klimatyzacje. W wi瘯szej szatni jest mniejszy problem bo na ca貫j 軼ianie s okna ale mniejsza szatnia to zamkni皻e szczelnie pomieszczenie. Przyda豉by si tam klima. Teraz dopiero zacz窸am to odczuwa jak przysz豉 ciep豉 wiosna. Cytat:
Edytowane przez klatka Czas edycji: 2009-04-22 o 14:18 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 48
|
Hej Dziewczyny. Ja chodz do LADYFITNESS, na endermologie i to ju od 2007, systematycznie. I to prawda personel jest mi造 i wszystko jest ok. Ale chcia豉m si z wami podzieli opini na temat us逝g fitness. Raz zdarzy這 mi si kupic karnet i tylko skorzysta豉m z jednego wej軼ia i zrezygnowa豉m. By豉m na si這wni i instruktorka, kt鏎a jest mi豉 zamiast zajmowa si klientkami przez ponad 2 godziny prowadzi豉 sobie prywatna rozmow z innym pracownikiem.... Niby wszystko ok, ale jednak pozostaje niesmak, szczeg鏊nie gdy pierwszy raz korzysta si z us逝g fitness w klubie. Poza tym miejsce tylko dla kobiet troch przyt豉cza.... Ja nie widzia豉m tam 瘸dnych zadbanych kobiet. To tak jakby zamkn望 si 瞠by nikt nas nie widzia..... Nawet personel wrecepcji odstrasza.... a szkoda...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Zakorzenienie
|
W Bodyfit w pi徠ek jest dzie otwarty. Wst瘼 wolny. Na Borna b璠zie impreza z muzyk klubow na 篡wo a na Pretficza te b璠zie fajnie
![]() Wklejam plan dnia.
Edytowane przez klatka Czas edycji: 2009-04-23 o 08:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Zadomowienie
Wiadomo軼i: 1 193
|
![]() ![]() ![]()
![]() |
#136 |
Przyczajenie
|
Absolutnie nie by這 kolejek. Za to by造 osoby kt鏎e kompletnie nie wiedzia造 po co przysz造. No ale i takie musz spr鏏owa. Og鏊nie oceniam dzie otwarty za b. udany.
A od przysz貫go tygodnia wybieram si do klubu Fitness Barbara! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Raczkowanie
|
A jak wra瞠nia z wizyty w Bodyfit? Ja niedawno si przeprowadzi豉m w tamte okolice i jako nie mog si zebra i p鎩嗆 tam na zaj璚ia. Czyta豉m o ma造ch szatniach itp. Dziewczyny napiszcie co s康zicie o miejscu i najwa積iejsze o zaj璚iach.
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Zadomowienie
Wiadomo軼i: 1 193
|
Bodyfit. Ucz瘰zcza kt鏎a? Jestem zainteresowana tym pakietem 2 x w tyg. za 72 z. NIestety nie mam z kim i嗆 ... a samej jako tak nie chc
![]() Co do ^^ dni otwartych. Mia豉m by! Ale wypad這 mi co wa積iejszego ![]()
![]() |
#139 |
Raczkowanie
|
Ja ch皻nie wybra豉bym si do bodyfitu. Niedawno si tam przeprowadzialam i juz wybieram si z cztery miesi帷e...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
Powiedzcie jakie zaj璚ia w Bodyficie (Pretficza) wybra造軼ie, to mo瞠 si spotkamy na sali
![]()
![]() |
#141 |
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 14
|
Sasanka i jak Ci w tej Barbarze? Mieszkam na O豚inie, konkretnie w okolicach Pomorskiej i postanowi豉m w豉郾ie zapisa si do jakiego klubu bo samej nie udaje mi si utrzyma regularno軼i w 獞iczeniach. Tak naprawd robi to, gdy mi si przypomni. Jakie zaj璚ia polecacie dla osoby niecz瘰to si ruszaj帷ej kt鏎a chce uzyska cho troch kondycji?
![]()
![]() |
#142 |
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 14
|
Polecam Bodyfit na Pretficza-tylko ze wzgl璠u na instruktorki i chyba w 瘸dnym klubie nie ma takiego wyboru zaj耩 choreograficznych jak tam. Dance i step s kapitalnie prowadzone dla takich jak ja starych wyjadaczek. A poza tym du穎 zaj耩, kt鏎ych nie spotka豉m w innych klubach. Apeluj tylko do w豉軼icieli:zr鏏cie co z tym klubem, bo warunki s tragiczne-pod這ga na sali (strach...), klimatyzacja, szatnie. Ludzie, mamy XXI wiek i nikt nie chce 獞iczy w takich warunkach!
Do Bodyfitu chodzi si tylko dla instruktor闚 i po rozmowach w szatni wiem, 瞠 to nie tylko moje zdanie!!!! Marta YOU ARE MY BEST, BEST, BEST ever.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Przyczajenie
|
Nie by豉m na zaj璚iach w Fitness Barbara. Z powodu powa積ej kontuzji kolana na d逝窺z met musia豉m zrezygnowa z fitness. Ale przerzuci豉m si na wodny fitness. Rewelacja, zw豉szcza na wakacjach nad Adriatykiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzeda髒e
![]() |
#144 |
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 133
|
Mam pytanko o si這wnie w Lady Fitness - czy jest dobrze wyposa穎na? Czy raczej tak sobie - 3 maszyny na krzy i tyle? Czy kto korzysta z pomocy instruktorki, uk豉da mo瞠 z ni plan treningowy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Raczkowanie
|
Od wrze郾ia w Lady Fitness b璠zie z powrotem fajna instruktorka. Wraca po urodzeniu dzidziusia. Naprawd polecam-Gosi. W klubie prowadzi te zaj璚ia z shape. A si這wnia jest ok. Ja chodz tam na endermologie i jestem zadowolona. Wiem 瞠 teraz maja jak御 promocj na karnety.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 4 326
|
A mo瞠cie mi polecic jakis dobry klub fitness, gdzie s fajne zaj璚ia pilates?
Chcica豉bym si w豉snie na nie zapisa, ale zupe軟ie nie wiem gdzie. Dodam, ze mieszkam ko這 Nowego dworu i dojazd np na Pomorsk odpada.
![]() |
#147 |
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 9
|
No to jak to z tymi DOBRYMI klubami jest? Jakie info o p馧nocnej cz窷ci Wroc豉wia by si przyda這.
Mam podstawowe wymaganie - aerobik w postaci 獞icze a nie skomplikowanych uk豉d闚 choreo (jeszcze beznadziejnie pokazywanych). Z powodu kiepskiej kondycji i jakiej dziwnej ch璚i do zwi瘯szenia cho troch swoich biceps闚 spodoba豉 mi si ostatnio si這wnia. Chodz do Bodyfit na Maxa Borna. No jak dla mnie to klimy tam nie ma (chyba nie w陰czaj). Szatnia w remoncie. Dziwny zwyczaj wchodzenia na sal zanim sko鎍z si wcze郾iejsze zaj璚ia. P騧ne rozpoczynanie to mo瞠 w kategoriach zalet mo積aby traktowa. Przej軼ie przez si這wni to tak chyba, 瞠by zach璚i panie do 獞icze ![]() Jako嗆 lokalu chyba odpowiada cenie. Niestety dojazd jak dla mnie 鈔edni. Spartan na Trzebnickiej z okna wygl康a lepiej ciekawe czy warto zap豉ci? Jaki fitness daj? No i czy gdzie jeszcze opr鏂z Barbary?? (szkoda, 瞠 si這wni nie ma). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Rozeznanie
Wiadomo軼i: 587
|
w Spartanie silownia naprawde jest ok. sprzety spoko, duzo miejsca, minusem wielkim jest brak klimy (az nie do pomyslenia jako ze to nowa silownia) ale lato mamy za soba wiec ta kwestie mozna ominac
![]() ![]() a jeszcze jest fitness na baltyckiej, ale tam jak jest fajna prowadzaca to jest taki tlum ze ciezko sie ruszac (przynajmniej tak bylo jakis czas temu - moze wprowadzili limity w koncu bo to byla paranoja) , jest tam tez silownia ale to tylko bieznia , orbitrek, rowerek jakas laweczka, atlas i to wszystko wiec wybor baaaaardzo ograniczony.
"..chodzi o to by pokonywa w豉sne s豉bo軼i i swoje ograniczenia. Sama wyznaczasz sobie granice" Sofia "Nie ok豉muj samej siebie, po prostu wi璚ej trenuj" Soria Edytowane przez mmooonia Czas edycji: 2009-09-27 o 22:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny! Czy kt鏎a by豉 w Bodyfit Day Spa na Miko這wskiej (Wojn闚). Chyba ca趾iem niedawno otwarto ten trzeci fitness z sieci "bodyfit". Mieszkam na Biskupinie i to by by這 dla mnie ca趾iem blisko. Widzia豉m, 瞠 zaj璚ia prowadzi tam r闚nie Marta, moja ulubiona instruktorka z Pretficza.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 1
|
Proponuj aerobik w Gimnazjum nr 1, ul. Jelenia 7 (boczna Legnickiej)
w poniedzia趾i i czwartki godz. 1930. Mo積a si na nich zm璚zy, a i za pierwsze zaj璚ia jak si nie spodobaj nie trzeba p豉ci. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

«
Poprzedni w徠ek
|
Nast瘼ny w徠ek
»
Ten w徠ek obecnie przegl康aj: 1 (0 u篡tkownik闚 i 1 go軼i) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:46.