![]() |
#121 |
Rozeznanie
|
Dot.: -10 i więcej do WAKACJI! Bądź piękna w bikini!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 | |
Raczkowanie
|
Mój absolutny ideał to Sophie Ellis-Bextor
![]() Cytat:
![]() Edytowane przez kajooka Czas edycji: 2010-02-07 o 09:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Rozeznanie
|
MŻ (bez diety to jadłam codziennie chipsy, czy jakieś czekoladki, więc myślę, że jak odrzucę puste kalorie i potrawy bogate w tłuszcze to się uda), poza tym czekam na ferie, może wtedy przyjdzie mi ochota na jakieś ćwiczenia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Zadomowienie
|
ajj pomóżcie sie zmotywowac jak się w końcu zmusic do chodzenia na aerobik lub joge. jest tak zimno na dworze, jak Wy zbieracie motywacje?
wczoraj dostalam malego "kopa", po rozmowie z moim bylym, stwierdzilam ze czas coś w sobie zmienic i chce wypiękniec zeby mu oczy wypadly jak mnie zobaczy !
![]() |
![]() |
#125 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Wtajemniczenie
|
asvr- na początku nikomu nie jest latwo, najtrudniej jest zacząć i sie "wdrożyc" w ćwiczenia, a wejdą w końcu w krew. Ja sobie juz nie wyobrażam mojego odchudzania bez ćwiczeń
![]() ![]() ![]() Dziewczyny, ale wczoraj tak popatrzylam na harmonogram 6weidera, ktorą robie codziennie i chyba popelnilam glupi blad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Edytowane przez imitate Czas edycji: 2010-02-07 o 10:18 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Raczkowanie
|
A czy moglybyscie polecic jakies sprawdzone suplementy wpomagajace odchudzanie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Zakorzenienie
|
Ten tydzień potraktowałam jako przygotowawczy
![]() ![]() I przyłączam się do pytania Laaureen ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
BAN stały
|
dzisiaj ważenie! u mnie-1kg
![]() a u Was? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Wtajemniczenie
|
imitate - ale w 6Weidera tak ćwiczysz czy ogólnie?
Laaureen, mircia14- suplementy zależą od tego na co chcecie je brac ![]() ![]() A znacie może jakis fajny preparat, ktory jest faktycznie skuteczny na rozstępy na brzuszku? Jestem zalamana kochane, bo niedawno urodzilam dziecko, z wagi spadam, ale rozstepy nie znikają ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Raczkowanie
|
U mnie tez o kilo mniej
![]() Co do suplementow to stosowalam kiedys bio cla z zielona herbata i chudlam w oczach, ale wtedy tez malo jadlam. Wiec nie wiem czy to zasluga suplementu czy samej diety. Stosowalam tez tabletki odchudzajace o nazwie apidexin - ktorych nie polecam. Dzisiaj u mnie na obiad barszcz z krokietami.... ale czy ja dam rade sie im oprzec? ![]() PS Monte nie myslalas o wizycie u kosmetologa albo innego specjalisty. Z tego co wiem to z roztepami nie ma zartow a dzieki specjalistycznym zabiegom mozna je skutecznie usunac. Wiem, ze moze to troche kosztowac, ale moim zdaniem warto zebrac sie w sobie i odlozyc niz wydawac regularnie na nie dajace rezultatow kremy i tabletki. Edytowane przez Laaureen Czas edycji: 2010-02-07 o 10:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Zakorzenienie
|
Laaureen, a to Bio CLA ile razy dziennie się zażywa i w jakiej porze
![]() Dziewczyny, jestem w szoku ![]() ![]() Czyli -1kg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Zadomowienie
|
Monte_ dziękuje za wsparcie
![]() ![]() a co do rozstępów na brzuszku nie myślałaś sie wybrac do kosmetyczki? kiedys moja kosmetyczka mi opowiadala jak robila mi zabiegi na zwalczenie blizn po trądziku ze teraz to ma różne maści na wszystko np na rozstępy. Tylko pamietam ze mówiła coś ze jest w stanie je wybielic ale przy opalaniu znów stają się widoczne. Ja bym na Twoim miejscu wybrala się i do kosmetyczki i do ginekologa. Laaureen Ja zawsze chcialam sprobowac ten bio cla, ale jakoś nie moglam uwierzyc ze te tabletki moga dzialac i naprawdę pomagac schudnąc... Ale masz pyszny obiadek, przeciez nie zaszkodzi jak małą porcyjkę zjesz? ja za to nie mam jeszcze nic na obiad. i strasznie nie chce mi sie ubierac i isc coś kupic :P
![]() |
![]() |
#135 |
Raczkowanie
|
mircia14 ja bralam przez pierwszy tydzien po 2 tabletki 2 razy dziennie w trakcie jedzenia czyli przy sniadaniu i obiedzie. W nastepnych tygodniach bralam juz po 1 tabletce w trakcie posilkow. W sumie bralam to jakies 2 miesiace i kolezanka z ktora mieszkalam i ktora tez byla na diecie nie mogla sie nadziwic jak ja to robie ze chudne szybciej od niej, wiec chyba cos w tym jest.... Tylko ta cena... Nie wiem ile kosztuje w pl, ja placilam 10funtow za 60 tabletek
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Zakorzenienie
|
http://www.herbapis.nazwa.pl/catalog...roducts_id/933
tu widzę 34zł za 60 tabletek ![]() Skoro to pomaga, to może uda mi się namówić mamę, żeby mi kupiła ![]() Ale na ☠☠☠☠☠☠☠ 52 zł, to trochę za dużo ![]() A która herbata jest lepsza: czerwona czy zielona ? Edytowane przez mircia14 Czas edycji: 2010-02-07 o 10:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Raczkowanie
|
No to suma nie taka straszna. Tylko na prawde trzeba sie pilnowac z dieta. I jest jeszcze tak, ze niektorym suplementy pomagaja a niektorym nie.
A czy ktoras z was stosowala moze Alli albo Linea'e i moze powiedziec cos na ich temat? Oj obiadek juz mi pachnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Zadomowienie
|
Ja ostatnio kupiłam taką dobrą zieloną w Lidlu z zapachem wanilii, mmmm pije conajmniej dwie szklanki dziennie, jeszcze nigdy mi nie smakowala herbata zielona, zawsze staralam sie pic bo podobno zdrowa, ale teraz mi baaardzo smakuje
![]() A rozumiecie działanie tych wszystkich tabletek odchudzających? Jak to się odbywa? bo to bym bardzo chciala zrozumiec.
![]() |
![]() |
#139 |
Zakorzenienie
|
asvr, a mogłabyś wysłać mi zdjęcie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Wtajemniczenie
|
Może faktycznie wybiore sie do kosmetyczki, bo nie wyobrazam sobie siebie latem z takimi "pazurami" na brzuchu
![]() asvr- czas mam, ale wieczorem, kiedy klade córeczkę spac ![]() ![]() ![]() ![]() donka- u mnie też -1 ![]() Edytowane przez Monte_ Czas edycji: 2010-02-07 o 11:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Raczkowanie
|
Dokladnie taki suplement stosowalam http://www.tanie-leczenie.pl/apteka-...38291eac415021
Monte z tego co sie orientuje to za jeden zabieg np laserem, trzeba zaplacic od 200zl ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Raczkowanie
|
mircia14 czerwona herbata jest na spalanie tluszczu a zielona na oczyszczanie organizmu. Najlepiej pic te dwie herbatki naprzemiennie w ciagu dnia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Zadomowienie
|
ta herbata wygląda bardzo podobnie do tej http://www.maiburogu.se/wp-content/u...ille-thumb.jpg też jest taki sam napis tylko minimalnie inny odcień opakowania jakby ciut jaśniejszy zielony.
Ja już zabieram się za naukę, jutro ostatni egzamin w tej sesji aaa ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#145 |
Rozeznanie
|
Ogólnie, to był jakiś zestaw ćwiczeń na mięśnie skośne
![]() A co studiujesz jeśli można zapytać? Edytowane przez imitate Czas edycji: 2010-02-07 o 11:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Wtajemniczenie
|
Laaureen- faktycznie drogie te zabiegi....kto ma dziecko ten wie, że budżet domowy sie znacznie ogranicza i nie wiem, czy bede mogla sobie na te lasery pozwolic
![]() imitate- dostalam sie na Uniwersytet Wrocławski, na biologie, a pozniej na specjalizacje mikrobiologia. Licencjat pisalam z immunologii, a magisterke z mikrobiologii ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Rozeznanie
|
Monte, moja koleżanka wybiera się właśnie do Wrocławia na biolgię i podobno jest tak, że trzeba zdać rozszerzenie z biologii i dodatkowo jakiś ścisły przedmiot, niekoniecznie chemię. W ogóle nie mam pojęcia jak zacząć szukać kierunków (w tym progów puntowych itp.), nie orientuję się w tym zupełnie.
Mam do Was takie pytanie, w jaki sposób przyrządzić pierś z kurczaka, żeby była najzdrowsza? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 |
Raczkowanie
|
Monte_ a moze mikrodermabrazji sprobujesz? Ten zabieg tez stosuje sie na rozstepy. Krem mozesz kupic np taki http://www.mystyle.pl/vulcanic-mikro...ng-p-2445.html ( ja stosuje na twarz i przyznam, ze efekt zdumiewajacy). Do tego koniecznie wyciag z soi (koszt ok 20zl), ktory pobudza fibroblasty (ich uposledzenie powoduje powstawanie rozstepow) do tego dieta bogata w antyoksydanty i duzo osob poleca krem z mocznikiem (koszt ok 20zl). Tak wiec za ok 100zl mozesz sama stworzyc swoj wlasny zestaw do walki z rozstepami i na pewno starczy na dluzej niz jeden raz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Wtajemniczenie
|
Dzieki śliczne Laaureen
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
BAN stały
|
Ja też mam rozstępy na biodrach
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:55.