|
Notka |
|
W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#121 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Dieta Beyonce
Cytat:
![]() u mnie też się zaczynało od 'kilkudniowej' a skończyło się na permanentnej ![]() najlepiej to by było rodziców o tym poinformować, obsztorcowaliby i odechciałoby się być jak Beyonce ![]()
![]() |
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
Na poczatku myslalam, ze z ta Bijonce to jakis zart
![]() Nawet gdybys przetrwala te 2 tygodnie i nic by Ci sie zlego nie stalo (co jest samo w sobie malo prawdopodobne), to jak Ty sobie wyobrazasz powrot do normalnego funkcjonowania ?! Pomysl jest tak poroniony, ze az szkoda gadac. Przystepuje do zakladu: Obstawiam 3-4 dni, w ciagu ktorych autorka rozleniwi swoj metabolizm do takiego stopnia, ze przez kolejny miesiac nie bedzie robil nic, tylko zapasy na wypadek kolejnego genialnego pomyslu ![]() I nie wiem ile osob musi to napisac, zebys w koncu pojela, ze to naprawde nie jest dobry pomysl ![]()
![]() |
#123 |
Raczkowanie
|
A może dziewczyna choruje na brak zainteresowania??? Jeden durny pomysł z głodówka i postem wystarczył by odniosła w tej sferze "sukces" 123 posty jak do tej pory...
Swoją droga wory pod oczami, blada cera, matowe włosy na własnej 18-tce to dopiero będzie wejście ![]()
![]() |
#124 |
Rozeznanie
|
Albo będziesz oglądać siebie na zdjęciach z dodatkowymi kilogromami albo ze zniszczona cera, wlosami i worami pod oczami.
Gdzie tam będzie efekt beyonce?
![]() |
#125 |
Raczkowanie
|
Miałam się nie włączać do wątku ale Twoja bezmyślność mnie załamuje. Sama jak byłam młodsza i głupsza potrafiłam stosować 1-dniowe dni na płynach co uważam za totalna głupotę ale 2 tygodnie ;/Bardzo podobną aczkolwiek wymuszoną sytuacje miałam będąc w liceum wycinano mi wyrostek robaczkowy 2 dni na płynach a 3 dnia na śniadanie jak dostałam kleik to się popłakałam z bezsilności ;/ Nie wierze w Twoje 2 tygodnie wybacz.
Przyłączam się do zakładu ja jej daje 6 dni gdzie i tak uważam, że wytrwa krócej tylko się nie przyzna ![]()
Dbanie o ciałko a więc: *zbilansowana dietka: bez słodyczy bez badziewnego jedzenia *siłownia 3 x tyg *interwały 1 x tyg (przygotowanie do HIIT-a) Edytowane przez viline1988 Czas edycji: 2010-02-10 o 12:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Raczkowanie
|
dziś rano 72,3 kg wczoraj byłam na basenie i powiem wam ze chyba czesciej zaczne tam chodzic .. wczesniej jakos nie mialam odwagi itp. wstydzilam sie ale chyba zaczne chodzic moze tak co 2 dzien ;P zobaczymy .. ale naprawde bylo super.. Pozdrawiam ;*
---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ---------- najlepiej to by było rodziców o tym poinformować, obsztorcowaliby i odechciałoby się być jak Beyonce ![]() oni o tym widzą
![]() |
#127 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
wiedzą i pozwalają na to?? ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#128 |
Raczkowanie
|
ale jestes nie powazna!!!!! nawet jesli schudniesz to co myslisz ze bd miala ładne smukle cialo?? Nie same kluchy!!
![]()
![]() |
#129 |
Wtajemniczenie
|
I bardzo dobrze. Daruj sobie dziewczyno te głodówki i ten dziwny napój. Zacznij chodzić regularnie na basen, zacznij ćwiczyć, jedz dużo warzyw i owoców. Efekty zobaczysz już na swoich urodzinach: nie tylko kilka kilogramów mniej, ale będziesz także zgrabniejsza, będziesz czuła się świetnie oraz wyglądała zdrowo i pięknie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Raczkowanie
|
tak mysle czy od poiedzialku wlasnie tak nei zrobic ;P ze po skzole bd chodzila na absen i same gotowane warzywa jadla no i np. godizne przed spanie grejfruta co wy na to ? ;D ;P
![]() |
#131 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uloz normalny jadlospis, ktory bedzie dostarczal ogranizmowi bialko, tluszcze, wegle zlozone, wszystkie niezbedne mikro i makroelementy, witaminy, a nie sie w takie glupoty pakujesz.
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Raczkowanie
|
no to mi ułoz ;D
---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:57 ---------- ej jak sie cos zje i wyrzyga to kalorie zostaja ? zncz ile zostaje np. jak jets 300 kalori to ajk sie wyzryga to ile zostaje ?
![]() |
#133 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Po pierwsze dziewczyno, pisz normalnie bo się Ciebie czytać nie da. Co drugi wyraz z literówkami, złą kolejnością liter czy ich brakiem etc. Chcesz się wypowiadać, to pisz jak człowiek. Po drugie wystarczy poczytać parę wątków, aby sensowny jadłospis ułożyć, nikt tu za Ciebie nie będzie roboty odwalał, szczególnie jak widać Twój stosunek do postów i rad innych osób. A po trzecie to twoje pomysły zaczynają już wołać o pomstę do nieba. Najpierw chcesz się głodzić, potem jeść tylko warzywa i grapefruity, a teraz chcesz wymiotować aby nie przyjmować kalorii. No gratuluję bardzo mądrego podejścia do życia. Po raz kolejny przekonuję się, że 18 lat nie ma nic wspólnego z dorosłością... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tak na powaznie, to nie wiem, czy sie smiac, czy plakac ?! ![]() Czy Ciebie juz do reszty pogielo, czy to ta dieta bijonce tak dziala ?! ![]()
![]() |
![]() |
#135 |
Zadomowienie
|
przykro mi się robi, że potem myślą tak o WSZYSTKICH NASTOLATKACH. Bo jedna... jedna sobie wymyśli jakąś dziwną "zabawę". Jakbyś chciała schudnąć tak naprawdę, to podeszłabyś do tego w inny sposób. Tak tak wiem - szybko bo 18. I co z tego? będziesz wygłodzona, a nie schudniesz - i już. I wcale nie będziesz wyglądała ładnie, no ale - i tak nic nie zmienię, więc więcej nie napiszę.
![]() |
#136 |
Zakorzenienie
|
jeszcze jeden taki tekst i dostaniesz ode mnie bana.
![]() |
![]() |
#137 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
"Krzywe zwierciadło" to NIE forum pro-ana. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Zakorzenienie
|
To sobie uloz, nie mam nic do roboty, tylko podlotkom z takim maksymalnie gowniarskim podejsciem do wlasnego zdrowia i opinii innych cokolwiek ukladac. Na dietetyce wszystkie potrzebne informacje sa, tylko zamiast je przeczytac, to Ci glupoty w glowie.
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
miała przez 2 tygodnie nie jeść nic a teraz warzywa będzie jeść.
rura mięknie ;]
Książki w 2017: 10 Nie palę od 25/02/2017 Invisalign od 20/03/2016 Edytowane przez little.b.blue Czas edycji: 2010-02-10 o 18:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Zakorzenienie
|
proszę, już dość tego typu komentarzy bo dziewczyna naprawdę może wziąć sobie za punkt honoru wytrzymanie tych 2 tygodni bez jedzenia... Wasze ironiczne docinki fakt, mogą pełnić funckję demotywatora;-) ,ale mogą także dopingować katarzynę do kontynuowania diety...
serio, wkurzycie ją, zaprze się i chcąc dobrze tylko ją zmotywujecie do robienia sobie źle. okej - ktoś pisał, że każdy ma rozum (więc autorka powinna teoretycznie zrozumieć, że źle robi), ale zważmy na to, że nie każdy swojego rozumu używa. ![]()
![]() |
![]() |
#142 |
Zakorzenienie
|
Mnie wydaje się, że ona teraz już tylko chce pokazać sobie i całemu światu, że będzie potrafiła wytrzymać bez jedzenia. Trzeba sobie coś udowodnić, prawda? Skoro nie umiesz sobie ułożyć jadłospisu, który pozwoliłby Ci schudnąć "z głową", to poczytaj forum. Jest dużo wątków, w których są rady, przepisy, itd. Są wątki wsparcia. I na pewno uda Ci się, jeśli sumiennie się do tego przyłożysz, a nie 'po łepkach'. 72,3 kg - no, brawo. Tylko że czy to ma odzwierciedlenie w Twoim wyglądzie.? Na pewno nie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Wtajemniczenie
|
Jak dla mnie prowokacja.
![]() |
![]() |
#144 |
Rozeznanie
|
Po kilku ostatnich postach tej dziewczynki, stwierdziłam, że to marna prowokacja...
Nie ośmieszaj się nawet, pisząc, że skończysz 18 lat... I naprawdę, poczytaj trochę na temat fitnessu, diet i tego typu rzeczy, a dopiero później się bierz za odchudzanie. Bo już na swojej niewiedzy kiepsko wyszłaś na tym forum...
![]() |
#146 |
Raczkowanie
|
dzis rano 71 kg
![]() |
#147 |
Przyczajenie
|
Matko!!!!! Naparwde mega desperacja;/ martwie się o Ciebie dziewczyno;/ mam nadzieje ze dotrwasz z ta dietą i nie wyladujesz w szpitalu;/ tylko wiecej nie powtarzaj jej nie powtarzaj;/ lepiej ćwicz ,dietka odpowiednia ale nie głodówka;/ Poza to co mowią w telewizji czesto jest tylko na potrzeby ....nie ufaj we wszystko co tam pokaża...
![]() |
#148 |
Przyczajenie
|
do Katarzyny92:
parę ładnych lat temu nagle obudziłam się,że ważę za dużo przy wzroście 171cm dobijałam już powoli do 70kg. wiadomo, dla dziewczyny w tym wieku koszmar. nie ukrywam, że roztyłam się tak, bo kompletnie przestałam się ruszać, a organizm był przyzwyczajony do aktywności. stosowałam różne głupie głodówki, wierz mi - nic dobrego z nich nie wyszło. wymiotowałam po jedzeniu - podrażniłam sobie przełyk. aż w końcu pewnego dnia, mama, która widziała jak cierpię i się miotam przyniosłam mi książkę francuskiego dietetyka Montignaca. jego dieta naprawdę działa. poszukaj informacji w inetrnecie - są fora - ludzie wymyślają masę przepisów - są desery ![]() ---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...ight=montignac na zachętę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Raczkowanie
|
![]() Po co chcesz schudnąć, skoro jesteś zadowolona ze swojego wyglądu ? Mówisz,że nic Ci się nie wylewa, że nie jesteś gruba. So? Po co zakładasz wątek , skoro jesteś NAJMĄDRZEJSZA i wszystko lepiej wiesz, pytasz, czy ktoś już stosował taką dietę, kilka osób, dwie, czy trzy napisały tu o podobnych, żadna nie chwali. Każdy normalny człowiek o zdrowych zmysłach wie,że to GŁUPOTA, że to tak strasznie dziecinne, bezmyślne, tak się głodzić, ale Ty nie słuchasz innych. Więc po co ten wątek? Prowokacja? Chęć zwrócenia na siebie uwagi ? Twierdzisz, że rodzice wiedzą? Wątpię, szczerze wątpię, a jeśli Ci pozwalają na coś takiego to chyba jesteś im zupełnie obojętna-bez urazy. Otwórz oczy , dziewczyno! Jeżeli chcesz lepiej wyglądać to zadbaj o to, a nie głodzisz się! To na pewno nie pomoże Ci w poprawieniu wyglądu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:42.