![]() |
#121 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wątek Kasiulkowy czyli kosmetyki+ciuszki
Niestety tutaj nic, nie masz nic więcej z półproduktów?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 | |
Zadomowienie
|
Dot.: casting creme gloss
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Zakorzenienie
|
wizażanka od bazy sie odezwala i jesteśmy umówione na przesyłkę - wybierzesz cos innego?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
![]()
![]() |
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
|
Nic nie znalazlam:-(
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Zakorzenienie
|
Pytałaś u mnie w wątku o minerały, zainteresowały mnie u ciebie odlewki cat deluxe i rush.
![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
up
---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ---------- up |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
up
---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ---------- up |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Z EDM mam tylko dwa sample - korektor Sunlight z ubytkiem ok 30% i Medium Beige semi matte -50%
Mam jeszcze min.korektor L'Oreala,też około połowy i opakowanie jest pęknięte (co nie wpływa bezpośrednio na kosmetyk,ale jest,więc o tym piszę ![]() Jeśli interesuje Cię naturalna pielęgnacja,to miałabym jeszcze pół toniku różano-mlecznego z BU (bez dodatku konserwantu;właśnie przed chwilą zrobiłam,więc ważny przez jakieś 2-4 tygodnie). Edytowane przez mhm0808 Czas edycji: 2010-03-29 o 07:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
Z minerałów mam tylko to,co napisałam,cienie to owszem,mam niemineralne w wątku.
A ,jeszcze trochę różu pseudomineralnego Maybelline ![]() ---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ---------- Tej bazy już nie ma - jeśli nie ma w opisie,to znaczy że nie ma ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Rozeznanie
|
cos u mnie za
-mroźny beż karmelowa czekolada u mnie rzecyz na 1 2 3 stronie! ![]() mam rowniez kosmetyki nieuzywane rozneog rodzaju oraz bizuterie ktorej tutja w ogole inie wystawiam, jesli jednak masz jakies preferencje to napisz! Zalezy mi na wymiance! Pooorszę! ;* |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
Jak dla mnie to ok;tylko ja nie mam takich pudełeczek po samplach.... Mam tylko sephorowe naparstki,nie wiesz przypadkiem ile by to było pół sampla??? Normalnie tam jest chyba 5ml pojemności,a w samplu 4g proszku....
Chyba,żebym Ci dała ten L'Oreal w oryginalnym,pękniętym opakowaniu... (Nic się nie wysypuje,tylko za mocno go raz dokręciłam i pękł ![]() ![]() Jeśli pasuje,to pisz pw. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Zakorzenienie
|
up
---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ---------- up |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Wtajemniczenie
|
hej, znajdziesz cos u mnie za:
bursztyn 645 -mroźny beż
![]() |
#147 |
Zakorzenienie
|
up
---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ---------- up ---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ---------- up |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Zadomowienie
|
Hej, chciałaś coś kiedyś u mnie, a tak się zastanawiam, często pojawiasz się na mineralnym zakupowym, dopiero pierwsze zakupy? Czy masz już może coś na wymiankę?
![]() (odp u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Coś za:
-podkład l'oreal true match c2 zużycie 10% . - tusz do rzęs define - a - lash maybelline ten w zielonym opakowaniu, czarny, zyżycie 30% -kenzo flower 2ml -rozświetlające kuleczki Ingrid , tylko maźnięte , są różowe i złote, na opakowaniu lusterko,nie mam czasu na zdjęcia -odlewka naomi campbell cat deluxe max 6ml (Ty przesyłasz jakiś atomizerek czy coś) -odlewka supermoisture makeup clinique ivory , pudełeczko 5 g, nie wiem ile to ml. -sampel light martian o-glo -1/3 sampla dvr saturday 3. Make up factory- luksusowy krem nabłyszczający-minimalne zużycie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:29.