![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode Kielce - część V :D
mróweczka poszła mega długa wiadomość na priva
![]() medioza - ładna sukieneczka Ja też mam cywilny tylko we Włoszech, ale sukienkę już wam pokazywałam.
Przykładna żonka od 15 i 24 VII 2010 ![]() “Your dresses should be tight enough to show you're a woman Edith Headand loose enough to show you're a LADY.” Edytowane przez sjoanna Czas edycji: 2010-02-12 o 13:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#122 | |||||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Co do dziecka to jedni by bardzo chcieli, nawet przed ślubem. Ale my chcemy być chociaż po części na to przygotowani. Do tej pory tylko mąż pracował, a wszyscy chyba mają świadomość, że jedna pensja to za mało. Poza tym wpierw chcieliśmy się sobą nacieszyć, bo 5 lat było na zasadzie weekendowych widzeń :P Jak ktoś ma pretensje to jego sprawa. Ja już kiedyś powiedziałam, do teściowej, że zrobienie dziecka a utrzymanie go to dwie rożne sprawy. I że my podejmiemy decyzje a nie kto inny. Cytat:
Kochane szalejecie z tym nowym wątkiem... a ja mam dziś wolne, i tak do wtorku, ale nie chce mi się na ta obronę uczyć... I jeszcze prezentacje trzeba zrobić...
![]() |
#123 |
Raczkowanie
|
Kobietki naprawdę żadna z Was nie robiła makijażu w salonie "Awangarda"??
#124 |
Raczkowanie
|
Pochwale się Wam
![]() mikia20 tak, cala ta kolekcja jest w Warszawie, ale jak Ci się jedna podoba to wejdź sobie na ich stronę i znajdź salon w Krakowie i tam sprawdź czy akurat tam jest ten model sukienki, bo te co mi się podobają to są tylko w Wawie ![]()
http://suwaczki.slub-wesele.pl/200812264028.html http://suwaczki.slub-wesele.pl/200701281137.html http://suwaczki.slub-wesele.pl/20110625310713.html Edytowane przez Kasia1429 Czas edycji: 2010-02-12 o 16:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#125 |
Raczkowanie
|
I jak tam kochane przygotowania do walentynek?? Pogoda nie zachęca do romantycznych spacerów...
A w ogóle mam doła ![]()
#126 |
Zadomowienie
|
Moje walentynki w tym roku będą średniawe, bo tż jedzie jutro do siebie, a wróci w niedzielę wieczorem
![]()
#127 |
Raczkowanie
|
witam wszystkie panny mlode musze sie pochwalic ze mam juz suknie slubna kupilam w angli za jedyne 150 funtow jeszcze tylko umowic fryzjera itp i td pozdrawiam serdecznie
Edytowane przez klaudia1983 Czas edycji: 2010-02-12 o 19:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#128 |
Raczkowanie
|
A ja się pochwale, że dzisiaj byłam oglądać obrączki, wiem że kupie je w skorpionie w puchatku, ale co do modelu to mamy kilka typów i musimy się namyśleć które wybrać. I zaczynam wypisywać zaproszenia.
|
![]() ![]() |
![]() |
#129 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() My dziś kupiliśmy wódkę na wesele, bo akurat TŻ ma urlop a potem to tak średnio z czasem. Stoi schowana w szafie i czeka na sierpień ![]() A od poniedziałku muszę zacząć poszukiwania sukni, tylko jakoś średnio się czuję, chyba jakieś przeziębienie mnie łapie ![]()
![]() |
#130 |
Zadomowienie
|
U nas walentynki będą zwyczajne..winko i dużo przytulasków
![]() ![]() ![]() Klaudia-gratuluję sukni ![]() Maxima-jaką wódeczkę kupiliście? Medioza-suknia śliczna choć nie do końca w moim stylu. Nemea-a dlaczego masz doła? Stało się coś?
#131 |
Raczkowanie
|
medioza suknia bardzo śliczna
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#132 |
Raczkowanie
|
a u mnie walentynki....samotne
![]() kiedy i w której parafii rozpoczyna się najbliższy kurs przedmałżeński?czy któraś z Was wie? zaręczeni 23.01.2010
ten najważniejszy moment 03.07.2010 |
![]() ![]() |
![]() |
#133 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#134 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a jutro rano ide na magic do Agnieszki ![]()
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#135 | |
Raczkowanie
|
Melduje sie i ja
![]() ![]() a co do Cytat:
z tego co sie orientuje nie chca tego robic nie dlatego, ze maja za duzo tylko to jest zwiazane z ich finansami, ze niby nie maja sie z tego jak rozliczac i generalnie nie chca (nie moga) przyjmowac prezentow zeby sobie klopotow nie robic, ale czy tak jest na 100 % to nie wiem ;/
![]() |
#136 |
Raczkowanie
|
Kochane dziewuszki
![]() ![]() ![]() a teraz się pochwalę że sukienka zamówiona i lista rzeczy do załatwienia powolutku się kurczy... jak będę miała jakieś foto to na pewno się pochwalę ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#137 |
Raczkowanie
|
No w sumie się stało, choć nie z mojej winy. I w sumie drobnostka, ale go wzięło. Twierdzi, ze jest dobrze ale jest taki "obojętny" i nie chce ze mną rozmawiać. Jak coś mówi to z przymusu. efekt taki, ze mąż pojechał na weekend do rodziny i wróci w niedziele, nie wiem o której. O walentynkach spędzonych razem można pomarzyć. O dobrej sytuacji miedzy nami na razie też. Może mu przejdzie po weekendzie, ale dość upartym człowiekiem jest. A tak fajnie się zapowiadał ten weekend, wolne mam, co prawda mam się uczyć na obronę, ale liczyłam na pomoc...
![]() ![]() Było po prostu za dobrze i coś musiało się zepsuć...
06.06.2009 ![]() ![]() Edytowane przez nemea Czas edycji: 2010-02-12 o 22:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#138 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
Bo Cię kocham i już,bo z Tobą zawsze jest sens a bez Ciebie go nie ma,bo z Tobą można pójść na koniec świata i nie czuć zmęczenia,bo lubię kiedy się uśmiechasz,bo z Tobą można stracić majątek i nadal być bogatym,Bo Ty i tylko Ty
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#139 |
Rozeznanie
|
nemea w każdym związku są co jakiś czas jakieś spięcia więc głowa do góry
![]() ![]() ![]() My jakoś tak w ogóle praktycznie nie obchodzimy walentynek...jakiegoś tam kwiatuszka zawsze dostane ale akurat teraz w niedziele jesteśmy ze znajomymi umówieni ![]() ![]() ![]() Ech jak tak czytam o tych waszych zakupach sukieneczek wódki i przygotowaniach do wesela to tak mi się coraz bardziej odległy ten 2011r wydaje ![]() A tu nawet nie ma już co przygotowywać bo wszystko co trzeba było tak z wyprzedzeniem to już załatwiliśmy więc za jakiś roczek dopiero się będziemy za resztę brali ![]() ---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ---------- margaret82 ja też tak właśnie słyszałam. I że dzieci w ogóle nie cieszą się z maskotek a ciężko powiedzieć gościom weselnym żeby kupowali gry komputerowe bo to już jednak większy wydatek i nie każdy musi się na tym znać... |
![]() ![]() |
![]() |
#140 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#141 |
Rozeznanie
|
pod tym gdzie masz okienko do wpisania wiadomości jest ZARZĄDZAJ ZAŁĄCZNIKAMI wejdz w to później przeglądaj i załaduj plik z komp
![]() tylko wejdź w odpowiedz to po lewej stronie ![]() Edytowane przez gosza_25 Czas edycji: 2010-02-13 o 08:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#142 |
Raczkowanie
|
dzieki bardzo moja suknie wyglada tak
|
![]() ![]() |
![]() |
#143 |
Raczkowanie
|
i co myslicie
|
![]() ![]() |
![]() |
#144 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#145 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#146 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ---------- Sukieneczka elegancka ale nie w moim stylu. Ja stawiam na koronkę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#147 |
Zakorzenienie
|
Po prostu od kilku lat jest taka moda i oni tych maskotek dostają pełno, a może, przecież w domach dziecka są nie tylko maluchy, są też starsze dzieciaki, może jakieś kosmetyki dla nastolatek? Myślę, ze najlepiej pogadać z dyrektor, czego potrzebują
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#148 |
Raczkowanie
|
Pokaze wam kilka sukieneczek moze jakis wzor wam podpowiem
|
![]() ![]() |
![]() |
#149 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#150 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:50.