![]() |
#121 |
Jestem groszek... ;)
|
Dot.: Lolita Lempicka, lancome, minerałki i hurtowne pozbywanie sie średniej półeczki
Czy mogłabyś wypisać jakie minerały Ci zostały?
Mam mydła EGM oraz parę inncy rzeczy: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=408863 ---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ---------- Dobrze ![]() Prawdopodobnie dogadujesz się z moja koleżanką ![]() ---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ---------- Tak wiem o tym ![]() Exfoliating może podrażniać suchą skórę Herb cleaneser nie powinno Mam też mydło z blusche lawendowe do cery suchej i marchewkowe [http://www.blusche.biz/Store/blusche...ollection.html - na samym dole opisane] Mam puder bambusowy z Bu ---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ---------- To czekam na listę ![]() ![]()
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lolita Lempicka, lancome, minerałki i hurtowne pozbywanie sie średniej półeczki
hej
![]() zastanowiłam się i pytam ![]() czy odpowiadałaby ci wymianka szachownica Clinique za LHK i tą paletkę z 2 zdjęcia i róż burżuja za róż w musie maybelline?
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
cześć, mam coś dla Ciebie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Zakorzenienie
|
hej, znajdziesz cos za paletke clinique??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Zadomowienie
|
Nie chcesz oddac jednych 5 tek za moje hypnose
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Zadomowienie
|
Ok. rozumiem, dzieki za info.
pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#128 |
Konto usunięte
|
Zaden problem. Ja chcialabym przetestowac te najnowsze wiec zapytalam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Raczkowanie
|
Rany julek, ale u Ciebie raj!
Lolita ale nie mam chyba nic co by Cię na tyle zachwyciło co bym ci mogła dorzucić żebyś mi ją chciała oddać pozdrawiam
![]() |
#131 |
Zadomowienie
|
witaj, piękną masz tą piąteczkę diora stylish move
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Rozeznanie
|
podoba mi się lolita...
![]() |
#134 |
Raczkowanie
|
może bys znalazła coś więcej za lempicką i podoba mi się paletka maybelline
Some say love it is a river That drowns the tender reed. Some say love it is a razor That leaves your soul to bleed. Some say love it is a hunger An endless, aching need I say love it is a flower, And you it's only seed........... -The Rose- |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
te piateczki mi sie podobaja
stylish movie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 |
Zakorzenienie
|
Witam ponownie
![]() znajdziesz coś u mnie za: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1268067230 famous - paletka cieni, sa abrdzo dobrze napigmentowane, dobrze sie cieniują odp. u mnie ![]() ps. doszła moja przesyłka? ---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- ok rozumiem daj znać jak dojdzie szminka pozdrawiam!
![]() |
#137 |
Konto usunięte
|
Z cieni czy z pudrow ten Mac Mineralize?
JAkie kolorki masz? ---------- Dopisano o 01:29 ---------- Poprzedni post napisano o 01:16 ---------- Czerwien i fiolet? Czerwien w ogole mi sie nie przyda, a dla samego fioletu, ktory uzyje pewnie raz bo jasny ( ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Kici kici miau miau
|
![]() nie wiem.. co to za pigment , bo dostalam go z Austrii jako bonus. A co do pryzm.. mam wiecej ![]() ---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ---------- mam jeszcze pelno wymiarowe pastelki i mini Sofciki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Kici kici miau miau
|
nie lubie Clinique
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
interesowałby mnie jeszcze podkład Joppa ale nie wiem czy oplaca Ci się za pędzelek? (nie miałam nigdy minerałów tej firmy więc nie wiem jaką ma wartość a chciałabym przetestować)
![]() |
#141 |
Zakorzenienie
|
oraz METEORKI odsypki lub same pudełeczka po meteorkach
![]() co moge dostać?
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Jestem groszek... ;)
|
Przypominam się
![]()
![]() |
#145 |
Jestem groszek... ;)
|
jak nie masz czasu to prosze:
EDM, lumiere, joppa i detrivore... i mozesz wymienic jakie jeszcze firmy masz to najwyzej bede tylko pytac o konkrety ![]() ---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ---------- Jutro przeglądnę na dokladnie ![]()
![]() |
#146 |
Jestem groszek... ;)
|
Niestety z tej listy tylko anna karenina.. ;/ masz może lauress yellowy lub goldy soft radiant lub najjasniejsze?
![]() |
#147 |
Zakorzenienie
|
zdjęcia zrobiłam dziś tak jak obiecałam
![]() https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1577 ---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ---------- o nie ![]() ![]() teraz Ty musisz zdjęcia zrobic ![]() za 5 funtów to taniocha ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ---------- rób rób ![]() ---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ---------- rób rób ![]() ---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ---------- forget me not jest brzydkie, mówie Ci poważnie ![]() Anarsiu, looknij a ten róż chanela- to piękna rozświetlająca brzoskwinia idealna dla jasnych cer ![]() ---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ---------- brzoskwinia brzoskwinia ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- oj nie ![]() ![]() to rewelacyjne róże ![]() ten to by Ci się spodobał- poczytaj na blogu u Nevady, kolor to fresque ---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ---------- http://www.beautyicon.pl/kosmetyki,a...resque-,r.html to piekna rozświetlająca brzoskwinia ![]() ja też lubie róże ![]() ---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ---------- ale Ci zazdroszcze ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ---------- a Ty lolite i róz macowy ![]() ![]() Edytowane przez buzichocho Czas edycji: 2010-03-13 o 11:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś u mnie? za:
gosh - velvet touch fundation primer |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Zakorzenienie
|
dużo Ci jeszcze zostało minerałków? Może coś u mnie? W razie czego mogę kupić róż burżujkowy i Ci oddać za większą ilość minerałów.(żeby mi się opłacało bardziej niż brać z zakupowego)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Zakorzenienie
|
mogłabyś jego zdjęcie pokazać czy coś? Bo ja nie jestem fanką tej firmy i nie mam pojęcia o jakie cudo chodzi
![]() ---------- Dopisano o 18:56 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ---------- a mogłabyś wypisać jak będziesz miała więcej czasu czego masz bigi/sample/większe ilości? Bo tak jakoś nie lubię brać 'w ciemno' , np.ciemne róże dostanę i co ja pocznę? Będę chodziła jak córka młynarza , która sobie burakami nasmarowała na policzkach rumieńce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:10.