![]() |
#121 |
Zadomowienie
|
Dot.: Majówkowa wymianka! Poczujmy wiosnę..
Mądrze piszecie. Jeszcze trochę was poczytam i może coś ze mnie będzie.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#122 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() żartuję rzecz jasna ^^ słonko.. nie ma co czekać, aż problemy same się rozwiążą, one nigdy tego nie robią, złośliwce. (ups, mam nadzieję, że admin nie czyta ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#123 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mów mi jeszcze. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#124 |
Rozeznanie
|
Wysłałam zgłoszenie. Ale fajnie-moja pierwsza wymianka
![]()
#125 |
Rozeznanie
|
agave, będzie mnie kusiło, żeby sobie ciebie wylosować, oj, będzie kusiło
![]() kto będzie 24? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#126 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#127 |
Zadomowienie
|
mnie też tu wszystko korci, najchętniej to bym wylosowała po jednej rzeczy od każdej z Was
![]() ![]()
#128 | |
Rozeznanie
|
i za to mnie moje drogie kochacie ^.^
24 jest milka, więc będziemy miały duuuużo czekolady (przynajmniej ja, w głowie ![]() kto da 25? 24 po raz pierwszy... po raz drugi... ![]() ---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#129 |
Zadomowienie
|
oczywiście, że cię mój kocurku najdroższy kochamy
![]() A tak przy okazji mam taki szyderczy plan ![]() ![]() ![]() tylko nie piszcie, że to ciężkie do zrealizowania ![]() ![]() Edit: hahaha o tym samym pomyślałam i napisałam ![]() ![]()
Edytowane przez ravenart Czas edycji: 2010-03-05 o 11:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#130 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() raven, ogłaszam oficjalnie, że mamy połączone orzeszki (bo przecież, że nie mózgi, ja takowego nie posiadam i obrażę się, jeśli ktoś zasugeruje, że jest inaczej ![]() ![]() co tam, że tyle kilometrów, prawdziwej miłości na drodze nic nie stanie! ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#131 |
Wtajemniczenie
|
oooooooo jaki hardkorek malutki
![]() ![]() ale to wiecej czsu na wykonanie by sie przydało ![]()
![]() |
#132 |
Rozeznanie
|
to jak już hardcorek, to może połączmy go ze spotkaniem wymiankowiczek określonego dnia w określonym miejscu, np. gdzieś w wawie, żeby wszystkim równo daleko było
![]() i wręczanie osobiste wymianków, a rozpoznawanie się byłoby dozwolone jedynie po biżuterii, haha! to byłby hardcore! |
![]() ![]() |
![]() |
#133 |
Zadomowienie
|
Kocurio, rozbrajasz mnie.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#134 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#135 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
tak, tak i jeszcze raz tak. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#136 |
Zadomowienie
|
W-wa? chyba żartujesz kocurku. Najlepiej gdzieś poza granicami Polski. Najlepiej na innym kontynencie
![]() A i zapomniałam. Zakaz ubierania biżuterii, żeby za łatwo swojej wylosowani nie rozpoznać ![]() ![]()
#137 |
Rozeznanie
|
ravenart moim zdaniem to możesz każdego namówić na wymiankę indywidualną i Twoje marzenia staną się jawą;p Podejrzewam, że Tobie nikt nie odmówi;p
A co do tego przepraszania to napisałam, że powinnam, ale nie miałam wcale zamiaru bo przecież się strasznie wciągnęłyście;p Nie bierzcie tego co piszę w 100% na serio bo przeważnie piszę z przekąsem... A tak przy okazji się pochwalę że mija mi dziś 4 lata z moim TŻ, ale niestety nie wróci na weekend i się nie zobaczymy... Strażak - a teraz zagrożenie powodziowe. I w tym momencie możecie mi zrobić psychoanalizę;p Lub cokolwiek aby było mi ciut weselej ![]() Za długo piszę i nie nadążam za Wami ;p A jak w wawie to spraszam do akademika ![]() ![]()
Edytowane przez Letike Czas edycji: 2010-03-05 o 11:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
Zadomowienie
|
Letike, gratulacje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#139 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Edit: ja też nie nadażam ![]() ![]() A tak poważnie jakbysmy chciały zrobić taka wymiankę, każda z każdą, co nie jest wcale takim głupim pomysłem to najlepszym rozwiązaniem jest to co Leti napisała, czyli jakieś ograniczenie ilości miejsc np. 8 max do 12. i wtedy da sie wszytsko zorganizować. niestety przy 20-30 osobach to już ciężkie do realizacji ![]()
Edytowane przez ravenart Czas edycji: 2010-03-05 o 11:35 |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#140 |
Rozeznanie
|
<wyobraża sobie>
Wizażanka-profesjonalistka. Kolejny dzień ratuje świat, inspiruje miliony, tworzy historię i kłuje sobie śliczne wymanicure'owane paluszki drutem (i oczywiście bardzo jej z tym do twarzy). Dzisiaj akurat pani prezydentowa przyszła wybraź sobie kolczyki na kolejną-ważną-delegację, dzień jak co dzień. NAGLE! Dzwoni pager. Wizażanka po jednym zerknięciu na wyświetlacz zrywa się, rozdziera swoją artystyczną, ręcznie robioną, ale niezmiernie elegancką i wygodną przy tym garsonkę podkreślającą jej oczy, opatrzoną kieszeniami na wszystkie potrzebne narzędzia. Spod garsonki wyłania się bordowo-złoty obcisły lateksowy stroj z wielkim W na wydatnych krągłościach. Podczas gdy zdziwieni BORowcy rzucają się chronić ważną personę, Nasza Bohaterka sprawdza w przelocie Google Maps, żeby ustalić, ile tysięcy kilometrów ma do przebycia oraz o ile zmieni się strefa czasowa (to, że zmienia się w tył i właściwie powinna być na miejscu 4h temu, nie stanowi rzecz jasna problemu!). Zanim zerwana garsonka zdąży opaść lekko na podłogę, Bohaterka ma już w dłoni kuferek z niezbędnym oprzyrządowaniem i lekko niczym gazela wyskakuje przez okno swojego apartamentu na szczycie wieżowca i znika w chmurach... Czy to ptak? Czy to samolot? NIE! To Wizażanka pędzi na zlot hardcore-wymianka-2010! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#141 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#142 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez ollccia Czas edycji: 2010-03-05 o 11:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#143 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() boskie, aż mi łezki ze śmiechu poleciały ![]()
#144 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ps. wolniej piszcie bo nie nadążam i znów mi się w piecu nie chce palić ![]() ![]()
![]() |
#145 |
Zadomowienie
|
A ja, zamiast wyceniać biżu, ciągle as podczytuję. Przestańcie już pisać.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#146 |
Zadomowienie
|
Padłam ze śmiechu
![]() ![]()
#147 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#148 |
Wtajemniczenie
|
Kocie - boskie
![]() swoją drogą można rzeczywiście pomyśleć o takim czymsiu ![]() a spotkanie zorganizować u kogoś w domku na wsi ![]() ![]()
#149 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#150 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() to rezultat dużej ilości cukru we krwi, przestawienia rytmu dobowego na bardziej mi pasujący (śpię kilka godzin w nocy i 1-3h po południu, działam wieczorami) i chyba jakiejś lekkiej choroby, głowa mnie gorączkowo pobolewa ![]() obserwuję dzieje wymianki dniokobiecej: jeśli nikt nie będzie miał nic przeciwko temu, chcę wprowadzić zmianę do zasad majówki... Wysyłamy paczuszki TYLKO listem poleconym priorytetowym lub kurierem. Skan/foto potwierdzenia nadania należy przesłać koordynatorowi wymianki maksymalnie do dwóch dni po ostatecznym terminie nadawania paczuszek (21-04-2010) - czyli do 23-04-2010. w ten sposób wszystkie będziemy miały większą kontrolę, co się dzieje. sprzeciwów rozumiem brak? ![]() ---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:57.