![]() |
#121 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki - część XI
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Te na samym dole przypominaja mi kolorystycznie prasowane Beige Lumineux (beżobrązy + lawenda) Cytat:
![]() Co do wietrzenia przed snem - zawsze otwieram na ościerz okno przed snem, nawet w zimie. Od razu lepiej się zasypia ![]() Bossy: dziekuje za odpowiedź ![]() Luskap: meteoryty w kulkach dają mniej koloru niż prasowane, przez co świetne są do wykończenia makijażu, czyli do nałożenia na inny puder. Natomiast prasowane dają więcej koloru a mniej drobinek. Mam prasowane Nacresy i je mogę nałożyć bezpośrednio na krem, a po samych BC w kulkach jednak widać że tej "kolorowej" bazy brakuje.
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2010-03-10 o 09:53 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
Podobają mi się te nowe Meteoryty
![]() No i ciekawe też czy kiedyś w ogóle zużyję moje BC. Nie nakładam ich codziennie, ale przez pewien czas było tak, że używałam ich każdego dnia i właściwie nie widzę śladu użytku. A mam je ponad rok już. Moje szkolenie ruszyło i jest wszystko ok ![]() ![]()
#123 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() MagJa dziękuję za info ![]() ![]() Luskap- nowe meteoryty są Ci niepotrzebne. Miałaś zacisnąć pasa, żeby odciążyć rodziców w kwestiach weselno-dodatkowych ![]() ![]() Karolina- a bierzesz tabletki/zmieniałaś je w ostatnim czasie? Bo czasami takie nagłe "uczulenia" są reakcją organizmu na anty. Spotkałam się już parę razy z czymś podobnym, zwłaszcza w 2 tygodniu brania. Wszystko było w porządku, a tu organizm sfiksował ![]() A skoro już jesteśmy przy tych tematach, to co z wizytami u ginekologa hmm? ![]() ![]() ![]() ![]() No. To pomarudziłam i znikam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#125 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Gratuluję sukcesu ![]() Cytat:
Dziś odwiedziłam nowo otwartą aptekę samoobsługową i kupiłam krem Vichy różany i żel ze swietlikiem i rumiankiem FlosLeku. Mam tylko 1 krem pod oczy z Avonu - anew rejuvenate, ale jest za tłusty i nie mogę używać tego na dzień, bo makijaż mi spływa z oka i zaraz cienie się rolują nawet na bazie. a ten zel się świetnie wchłania, więc kupilam go na dzień. Na cały asortyment jest rabat 10%, to nawet tanio mnie wyszło. Jeszcze miałam ochotę na żel cleanance, no ale się powstrzymałam. Kupię dopiero jak zużyję swoje, czyli za jakieś pół roku ![]()
![]() |
#126 |
po prostu Em :)
|
A wiesz, że znasz kogoś, kto jutro wybywa do Berlina?
![]() Co do miętowych lakierów - widziałam ostatnio w H&M całkiem ciekawy odcień, choć w sumie był trochę bardziej zielony niż miętowy i miał drobinki - seria Hello Kitty, 9,90 zł. ![]()
![]() |
#127 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i nie chodziło mi, że karton jest elegancki, a cały wygląd - zamknięte nie wyglądają na papierowe ![]() to nie kupuj BC, skoro Cię nie przekonują Cytat:
nie powstydziłabym się ich na toaletce (gdybym ją miała ![]() ![]() Isa, ja BC też mam grubo ponad rok i nic im nie jest (poza tym, że się strasznie pylą i na dnie tego pyłu mam ogrom), ale kiedyś się zestarzeją i co ja zrobię ![]()
What you're drinking? Rum or whiskey? Now won't you have a Double with me? I'm sorry I'm a little late I got your message by the way I'm calling in sick today So let's go out for old time's sake Edytowane przez Organzza Czas edycji: 2010-03-10 o 13:29 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#128 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Ninuś a moje nie pylą, właściwie mało co. Tylko trochę pyłku mam na puszku i na spodzie ![]()
![]() |
#129 |
Przyjaciółka KWC
|
Moje też okropnie pylą i mam tony meteorytowego pyłku na dnie, tylko że moje są już starsze, mają 2 lata.
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
Ścięłam na przedłużanego boba
![]()
![]() |
#131 |
Zakorzenienie
|
Ha! A jednak
![]() Boszzz a ja tak wymarzłam. Godzinę stałam na przystanku po wyjściu z pracy, bo busy se jeżdżą jak chcą, czyli w ogóle się nie trzymają rozkładów ![]() ![]()
#132 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Bossy, a pokażesz się nam?
![]() Mnie też baaardzo kusi przedłużany bob, a z drugiej strony nie chcę ścinać aż tyle centymetrów.. |
![]() ![]() |
![]() |
#133 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Isa no ![]() wygladam tak.. elegancko. z klasą ![]()
Edytowane przez bossy Czas edycji: 2010-03-10 o 17:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#134 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() U mnie to pierwszy taki przypadek, mam nadzieję, że się nie będzie powtarzał ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Niestety nie ![]() ![]() Ja mam chyba uczulenie na nikiel.Jak tylko założę łańcuszek nie ze złota, albo z czystego srebra tylko z jakimiś dodatkami to czerwona, swędząca szyja gotowa. To samo z metalowymi klamrami od pasków i guzikami w jeansach, właśnie mi się od tego zrobił taki ala liszaj i nie chce zejść za cholerę ![]() Cytat:
![]() Odkładaj na ważniejsze rzeczy. Jelonkubiorę tabletki, ale cały czas te same, nic nie zmieniałam i aktualnie jestem przy 8 tabletce n-tego opakowania , czyli teoretycznie 2 tydzień, ale kłopoty zaczęły się w pn. No nie wiem, z tabletek przecież nie zrezygnuje ![]() Pozostaje mi chyba przeczekać, ewentualnie jeśli nie będzie ustępować to oczywiście pójdę do dermatologa.
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
Spotkałam się z taką reakcją, o ile dobrze pamiętam to występowała u pacjentek w drugim tygodniu brania i to wcale nie po zmianie (choć tutaj wiadomo, że łatwiej byłoby te fakty połączyć- kobiety zwykle obserwują swoje ciało po przejściu na nowy preparat), być może organizm przestał tolerować progesteron zawarty w ich pigułkach. Skutki uboczne tego typu, tak jak i każde inne wymienione w ulotce, nie muszą pojawiać się na początku. Owszem, mówi się o tych 3 miesiącach kiedy to system przyzwyczaja się do nowej sytuacji
![]() ![]() ![]() Edycja- w drugim tygodniu brania kolejnego blistra, nie pierwszego opakowania ![]() ![]() Hosenko- no to całe szczęście, że nie na głodniaka ![]() ![]() Edytowane przez Jelonek Czas edycji: 2010-03-10 o 19:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#136 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam jednak nadzieję, że jeśli tak to jest to tylko chwilowy problem, bo nie chciałabym ich zmieniać. Zrozumiałam dobrze, że chodzi o 2 tydzień w ogóle a nie koniecznie pierwszego opakowania, ale na wszelki wypadek napisałam, że u mnie to n-te ![]()
Wszystko ma drugie, trzecie, czwarte, piąte dno... http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o Edytowane przez karolina1985 Czas edycji: 2010-03-10 o 20:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#137 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziękuję, muszę teraz obejść się smakiem, dorwę na kazimierzu kiedyś albo na allegro ![]() Cytat:
![]() Listonosz jednak przyszedł, przyniósł Volumetrixa ultra black i 3 cienie Gosh: heaven, moss i spirit- Pakosta jak chcesz jeszcze któryś z nich to pisz- spirit to taki niby bezbarwny tylko opalizujący na róż/fiolet/błekit, moss to ciepła limonka wpadająca w zgniłą żółć a heaven to srebrzysty błękit ![]() Kupiłam dziś cienki sweterek z House wyprzedażowy, z rękawkami 3/4 (tak, nienawidze ich ![]() ![]() ![]() Jutro szturm na TBS po bluecorna ![]() objadłam się plackami ziemniaczanymi ![]()
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
#139 |
Zakorzenienie
|
Ale ja nie wklejałam tutaj zdjęcia
![]() ![]()
![]() |
#140 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Toż to wstyd, żeby dorosłe babki do gina nie chodziły. Co jak co, ale dbać o kobiecą fabrykę trzeba i basta ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#141 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też muszę na cyto. Już pora ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#142 | |
Zakorzenienie
|
chyba nie, ale wyłudziłam już kaskę od tatusia więc kupię, a na promocji będe polowac na seaweed
![]() Cytat:
![]() Bu, muszę się pouczyć na jutro ![]()
![]() |
#143 |
lipiec na maksa!!! :)
|
Jelonku
![]() ![]() Poleciało masło Dove Pro Age. Dzięki Ci Panie!!! ![]()
![]() |
#144 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#145 |
Zakorzenienie
|
Ja cytologię miałam w grudniu, badania krwi i usg piersi w styczniu.
O czym jak o czym , ale o tym nie zapominam nigdy i badam się regularnie, zwłaszcza od kiedy biorę tabletki. Nie wyobrażam sobie jak można współżyć a do lekarza się wstydzić iść ![]() A jak czasem wejdę na Ginekologię, Seks, albo Intymnie to wszystko mi opada ![]()
Wszystko ma drugie, trzecie, czwarte, piąte dno... http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o Edytowane przez karolina1985 Czas edycji: 2010-03-10 o 20:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#146 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() regularnie współżyjąc cytologia co rok to "konieczność" ![]()
![]() |
#147 |
Zakorzenienie
|
to akurat nie jest zgodne z prawdą, jeśli ma się prawidłowe wyniki i wszystko jest w porządku to nie ma potrzeby robić cytologii co rok, wystarczy co dwa-trzy lata
no chyba że kobieta ma wielu partnerów seksualnych, w tym przypadkowych, to wzrasta wtedy ryzyko wielu chorób więc częstsze nadania są wskazane
#148 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oczywiście nie miałam na myśli przypadków marginalnych ![]()
What you're drinking? Rum or whiskey? Now won't you have a Double with me? I'm sorry I'm a little late I got your message by the way I'm calling in sick today So let's go out for old time's sake Edytowane przez Organzza Czas edycji: 2010-03-10 o 21:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#149 | |
lipiec na maksa!!! :)
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:27.