|
|
#121 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Minerały, mazidła, kolorowka, zestaw Elle!
Ungia
![]() bardzo dziękuję Ci za wszystkie propozycje, zdjęcia i dokładne opisy kosmetyków. Jesteś niesamowita! Po przejrzeniu Twoich wątków interesują mnie następujące rzeczy (w tej kolejności): - olejek do ciała granat, grejpfrut Skin Dresdner Essenz Naturell - korektor pod oczy Toleriane La Roche-Posay - glinka Ghassoul Organique - maska algowa Żurawina Organique (30 g) - mydełko z werbeną L’Occitane - kostka do kąpieli zielona herbata L’Occitane - kostka do kąpieli z werbeną L’Occitane - woda termalna LRP (mniniatura 50 g, - krem przeciwzmarszczkowy pod oczy Pharmaceris - krem Superdefense SPF 25 Clinique dry combination skóra sucha/mieszana (miniatura 15 ml) - odlewka balsamu do ciała oliwkowego The Body Shop w pojemniczku po miniaturze balsamu truskawkowego tej samej firmy - balsam do ust Carmex Które z nich mogłabyś oddać za zestaw Elle i DKNY ? Edytowane przez olifka007 Czas edycji: 2010-03-14 o 10:23 |
|
|
|
#122 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Minerały, mazidła, kosmetyki, pachnidła - zapraszam!
Witaj
podoba mi się torebka, którą oferujesz na wymiankę Jak widzisz w wątku, została mi tylko alga zurawionowa, jak najbardziej mogę ja wymienić plus nawet wszystkie próbki lpr
|
#123 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Minerały, mazidła, kolorowka, zestaw Elle!
Cytat:
oprócz miniatury Superdefense (jest już wymieniona-zapomniałam jej wcześniej zaznaczyć na szaro).Myślę, że to bardzo uczciwa propozycja .
|
|
|
|
|
#125 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Minerały, mazidła, kolorowka, pachnidła - zapraszam!
Podoba mi sie
![]() - Max Factor Cream Puff– translucent (nieznaczny ubytek), huuuuuuu do 2013? -Paloma - kuleczki, z przewagą różu, ładnie rozświetlają twarz i pokreslają kości policzkowe
|
#126 |
|
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Coś za:
Hydrolat z zielonej herbaty (Mazidła) ubytek widoczny na zdjęciu - MULTI TASKING - MINT - ok. polówki biga w oryginalnym opakowaniu - Humektan - ubytek minimalny - J&J Soothing Naturals - Krem intensywnie nawilżający - 90% ze 100 ml - Fluid do włosów suchych CeCeMed - LOREAL Star Secrets |
|
|
|
#127 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za kwas hialuronowy? odpisz u mnie.
|
|
|
|
#128 |
|
Rozeznanie
|
EDM
- MULTI TASKING - oddam 3/4 biga w oryginalnym opakowaniu lub odsypkę - MINT - ok. polówki biga w oryginalnym opakowaniu - Come What May róż EDM próbka w strunie - kwas hialuronowy. Cos u mnie?? Spod lady- mam cale maselko TBS malinowe, duze opakowanie |
|
|
|
#129 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 37 pkt / 100% pozyt.
|
hej
zaczne od tego ze jestem z okolic Wawy wiec jak cos to mozna sie osobiscie wymienic![]() bardzo zalezy mi u Ciebie na silk naturals treatment luxury powder z pudeleczkiem, calosc bym chciala ![]() z Twojej wish mam rozne cienie z edm (ok 20kolorow), puder bambusowy zmieszany z jedwabnym, odlewke moge zrobic olejku myjacego z BU oraz toniku aha/ha 10% lub pha
|
|
|
|
#130 |
|
Zadomowienie
|
Hej!
Interesuje mnie u ciebie: -Multi-tasking EDM -Próbki pielęgnacji SNx2 -Hydrolat z zielonej herbaty -SN-Ultimate Luxury Treatment -orzechy piorace Mam: -Bazę mineralną pod cienia HNB użyta raz -Eliner salant(płyn do sypkich elinerów) Aromaleigh pół op. -Puder bambusowy z jedwabiem BU spora ilosc poza watkiem -masełka Lure Beauty nowe op.0,3 oz. -puder jedwabny dr.Hauschka -spory wybór cieni Zapraszam do siebie
|
|
|
|
#131 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 37 pkt / 100% pozyt.
|
Cienie ktore moge oddac do 2ml:
-anna karenina -pits&pans -silver spoon (do 3ml) -funnel cake -cardamom -smokey eyeliner (do 3ml a moze nawet wiecej) -ping pong -romance novel cienie z ktorych moge oddac 1ml: -bird bath -leaps&bounds -jasmine tea -butterfly kisses -net surfing -rock anthem -dandelions -southern belle -mystic night -marvel denim universe |
|
|
|
#132 |
|
Zadomowienie
|
witaj, znajdziesz coś u mnie za coś z tej listy:
- KWAS HIALURONOWY 1,5% wielko i małocząsteczkowy (ok.3/4 butelki) - NMF - Naturalny czynnik nawilżajacy (Mazidła) -ACTIVE-ALOE - (Mazidła) ok 0,5 g - wystarczy na kilka razy do ekspresowego serum ![]() - MACERAT Z KASZTANOWCA (Mazidła) - zużycie widoczne na zdjęciu - Hydrolat z zielonej herbaty (Mazidła) ubytek widoczny na zdjęciu SERUM SILK NATURALS - Raspberry Moisture (Silk Naturals) - próbka, duża próbka!, ubytek minimalny - Oatmeal Serum (Silk Naturals) - próbka, ubytek minimalny Silk Naturals - ULIMATE LUXURY TREATMENT POWDER Silk Naturals - 1/2 w pudełku EDM z sitkie, lub 1/4 w strunie mam poza wątkiem dużo próbek cieni z The She Space i z EDM Edytowane przez dziubaczek Czas edycji: 2010-06-26 o 17:54 |
|
|
|
#133 |
|
Raczkowanie
|
coś u mnie za Ultimate Luxury treatment powder?
Oprócz tego co w wątku mam jeszcze serum lemon z BU (mogę oddać tyle ile się zmieści w fiolce dołączonej do zestawu). mój wątek: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post20023028 |
|
|
|
#135 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za poniższe?
KWAS HIALURONOWY 1,5% wielko i małocząsteczkowy (ok.3/4 butelki) - Max Factor Cream Puff– translucent (nieznaczny ubytek), huuuuuuu do 2013? -Paloma - kuleczki, z przewagą różu, ładnie rozświetlają twarz i pokreslają kości policzkowe
|
#136 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
- Max Factor Cream Puff– translucent (nieznaczny ubytek), huuuuuuu do 2013?
-Paloma - kuleczki, z przewagą różu, ładnie rozświetlają twarz i pokreslają kości policzkowe deo rexona MULTI TASKING - oddam 3/4 biga w oryginalnym opakowaniu - MINT - ok. polówki biga w oryginalnym opakowaniu cos u mnie?
|
#137 |
|
Zakorzenienie
|
witam, interesuja mnie glownie mineralki edm. zajrzyj do mnie
|
#138 |
|
Zadomowienie
|
witaj,
interesuja mnie u Ciebie: -kwas hialuronowy 1,5% - Hydrolat z zielonej herbaty (Mazidła) ubytek widoczny na zdjęciu i moze - w zaleznosci pd tego jak dlugie maja daty waznosci: - MACERAT Z KASZTANOWCA (Mazidła) - to butelka 60g, tak? - jedwab (na zdjeciu nie widac zuzycia) - NMF (na zdjeciu nie widac zuzycia) zajrzyj do mnie ![]() uczestniczysz w moim zamowieniu EDM, wiec jesli bysmy sie dogadaly na wymianke mozemy po prostu wymienic sie przy okazji odbioru osobistego w Warszawie - 2 pieczenie na 1 ogniu
|
|
|
|
#139 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
Raspberry Moisture (Silk Naturals) - próbka, duża próbka!, ubytek minimalny ULIMATE LUXURY TREATMENT POWDER Silk Naturals - 1/2 w pudełku EDM z sitkie, lub 1/4 w strunie Humektan - ubytek minimalny Mam jeszcze trochę rzeczy poza wątkiem ![]()
|
#140 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie za troche pielęgnacji i minerały?
m.in. hydrolat
|
|
|
|
#141 |
|
Rozeznanie
|
cos za KWAS HIALURONOWY 1,5% wielko i małocząsteczkowy (ok.3/4 butelki)
- MULTI TASKING - oddam 3/4 biga w oryginalnym opakowaniu lub odsypkę - MINT - ok. polówki biga w oryginalnym opakowaniu jakby cie zainteresowalo to mam jeszcze baze pod cienie joko poza wątkiem |
|
|
|
#142 |
|
Zakorzenienie
|
interesuje mnie
![]() Hydrolat z zielonej herbaty (Mazidła) ok 40 z 50 ml + butelka, do 06/2011 - OLEJ Z WIESIOŁKA - próbka ok 2 ml - Raspberry Moisture (Silk Naturals) - próbka, duża próbka!, ubytek minimalny - Oatmeal Serum (Silk Naturals) - próbka, ubytek minimalny ULIMATE LUXURY TREATMENT POWDER Silk Naturals - 1/2 w pudełku EDM z sitkie - ORZECHY PIORĄCE - kilka szt., np. na ok. 6 prań ew. humektan |
|
|
|
#143 |
|
Zadomowienie
|
w takim razie interesuja mnie od Ciebie:
-kwas hialuronowy 1,5% - Hydrolat z zielonej herbaty (Mazidła) ubytek widoczny na zdjęciu - NMF (na zdjeciu nie widac zuzycia) troche nie zrozumialam tego co napisalas, ze czekasz na propozycje. zajrzyj do mojego watku i daj znac czy cos Cie interesuje
|
|
|
|
#144 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jakiś ładny fiolecik, zieleń (czysta, lub oliwkowa) turkus, brąż, szaro-srebrny, zółty. mam żółtą i turkusową mikę z CS (niewielkie odsypki) z fioletów mam -the she space driven by instinct -the she space girls witj attitude -the she space rock and roll -szaro srebrny old smoky she space i fajne brązy z the she space: -wacky jack,-resisted anxiety, -naughty neighbor korektor edm korekotr Aussie Perk Me Up też jest do wymiany
Edytowane przez dziubaczek Czas edycji: 2010-06-27 o 16:39 |
|
|
|
|
#145 |
|
Raczkowanie
|
No więc tak:
Ja mogę oddać (odsypki do struny - wielkości ok. pół sampla EDM - odpowiada Ci taka opcja?) - butterfly kisses - dandelions - good china - hot chocolate - wild flowers Dodatkowo jak już pisałam mam serum lemon (max. 10ml-tylko jest problem do czego by tu przelać), puder bambusowy z jedwabiem - BU. Interesuje mnie Ultimate Luxury treatment powder. I jeżeli jestes zainteresowana to mogę chcieć róż petal z Lucy . Czekam na odpowiedź
Edytowane przez alioke Czas edycji: 2010-06-27 o 17:45 |
|
|
|
#146 |
|
Zadomowienie
|
Mogę oddać:
-Cypress -Dandelions -Leaps&Bounds po 1ml. Mam jeszcze: -10 items or less -laptop -vintage denim -mistletoe -countryside -shopping spree -starry eyed Niektórych moge dać wiecej |
|
|
|
#147 |
|
Zakorzenienie
|
moze cos u mnie za
EDM - MULTI TASKING - oddam 3/4 biga w oryginalnym opakowaniu lub to korektor tak? - Fluid do włosów suchych CeCeMed - fajny jedwab do włosów, duża butla, ślicznie pachnie!! http://www.med.cece.pl/podstrona.php?cc=3&lang=1 ok 80% z 300 ml. cała Rexona
|
#148 | |
|
Zakorzenienie
|
Wpadło mi w oko wiele rzeczy. Może znajdziesz coś u mnie? Zapraszam do 3 wątków.
---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ---------- Cytat:
Jesli chodzi o grafikę to mam w wątku książkę o Photoshopie - ona jest dla zupełnie początkujących, zawiera ćwiczenia opisane krok po kroku i pozwala nauczyć się wszystkich najważniejszych narzędzi. To moja jedyna książka o grafice, bo kiedy już poznałam podstawy uczyłam się po prostu z tutoriali dostępnych w Internecie. Bardzo chciałabym wypróbować Deliskin. Oprócz tego podoba mi się u Ciebie sporo rzeczy - wybiorę dokładnie kiedy podasz mi jakie wybrałaś książki ![]() ---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ---------- W tej książce o CSS też jest trochę o Photoshopie (pod kątem projektowania layoutów), ale ogólnie aby zabrać się za tą książkę trzeba mieć wiedzę o jakichkolwiek podstawach. Mam też nowiutką książkę o Flashu, ale jeszcze nie wiem czy chcę oddać. Ok, daj znać. Widzę, że mamy bardzo podobne zainteresowania, ciekawy blog
|
|
|
|
|
#149 |
|
Zadomowienie
|
OK.
Orzechów daj ile uważasz,a - ULIMATE LUXURY TREATMENT POWDER Silk Naturals-chociaż małą odsypke na testy ![]() :prosi : ja też cos fajnego dołożę![]() Jutro mogę wysłać bo akurat mam zaległe awizo do odbioru. Poproszę o adres,idę na PW wysłac swój
|
|
|
|
#150 |
|
Zakorzenienie
|
kochana niestety Wielkiego Gatsbego nie moge znalezc bo po remoncie mielismy przetasowanie w ksiazkach i musze zweryfikowac co gdzie mam i czy wogole znajde zas mam w stanie idealnym wydanie z 2000 roku w twardej okladce "Sto lat samotnosci"
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:03.

podoba mi się torebka, którą oferujesz na wymiankę 

Brzmi kusząco. uzupełniłam pierwszy post w swoim wątku o kolory cieni, które mnie interesują. U Ciebie wypatrzyłam EDM korekotr Aussie Perk Me Up- zostało około 50%, sprawdza się świetnie jako rozświetlacz (który bardzo lubię