![]() |
#121 |
Raczkowanie
|
Dot.: Ostatni dzwonek dla odchudzających się! Wakacje tuż... tuż..
Noo a ja po obiaku. Dzisiaj zamierzam 15:30 2 jabuszka z marchewką, a na kolację mleczko z czymś tam się okaże ;p
Wracam pełną parą zamierzam dzisiaj 30 minut spokojnego biegu trzeba się przystosować i delikatne ćwiczenia ![]()
![]() |
#122 |
Zadomowienie
|
Witam Niedzielnie
![]() ![]() Śniadanie: jogurt naturalny Obiad: Idziemy z córeczka do mojej mamy wiec pewnie ziemniaczki, mięsko i surówka... Podwieczorek: jabłko Kolacja: 2 jakja na twardo z sosem jogurtowo- czosnkowo-koperkowym.... ![]() Wieczorem ćwiczonka,i masaż.... To ja zmykam bo idziemy pieszo.... a to drugi koniec miasta...wiec bedzie godzinny spacer ![]() Wieczorem sie odmelduje. Miłej niedzieli... ![]()
![]() |
#123 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Raczkowanie
|
2 dzien bez slodkiego
![]() ![]() bylo 20 min skakanki i 10 min ramiona ![]() ![]()
![]() |
#125 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja ostatecznie wczoraj nie zjadłam nic słodkiego (na szczęście). Dzisiaj jakieś lekkie ćwiczenia, od jutra znowu fitness ![]() Kosmetola jakie robisz ćwiczenia na ramiona? Na śniadanie jogurt. W ciągu dnia baaardzo duuużo herbatki bez cukru oczywiście ![]() ---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ---------- Kropcia88 godzinny spacerek w jedną stronę,.. jak zdrowo ![]() ---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ---------- Agata1983 kiedy ślub? ;> |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Przyczajenie
|
mogę się dołączyć do wątku?
moja przygoda z odchudzaniem zaczęła się gdzieś koło listopada, poprzedniego roku - zaczęłam z wagą 53 kg, a obecnie mam coś koło 47-48 kg. staram się to utrzymać ![]() obecnie, bardziej zależy mi na zdrowym odżywianiu oraz, niż na nienagannie szczupłej sylwetce. moim wrogiem jest cellulit. lecz walczę z nim od ponad miesiąca i efekty są świetne ![]() ćwiczę obecnie: a6w. prócz tego uprawiam wyczynowo narciarstwo alpejskie , wobec tego mam masę treningów. obecnie jednak nie, bo jak wiadomo zima nam brutalnie odeszła ![]() od wiosny planowałam się zapisać na siłownie lecz póki co będę odpuścić, ponieważ mam przesilenie w stopie i chodzę na zastrzyki oraz rehabilitację ![]() pozdrawiam! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Zadomowienie
|
i ja takze chcialabym sie przylaczyc
![]() mam 158 cm wzrostu, na chwile obecna waze 51-52 kg, a zaczynalam od 59... jestem tak jaby na finishu ![]() ![]() przygarnijcie mnie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#128 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Przygarniamy chudzinko ![]() Ile czasu Ci zajelo zrzucenie tych 8 kg ? Jak wyglada Twoja walka? Jakie cwizcenia polecasz? ![]()
![]() |
![]() |
#129 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja stosowalam jesli chodzi o diete wszystko to co jest opisane w podwieszonych watkach na dietetyce, czy 10 PŻ i uwazam ze stosowanie tego jest najlepsza dieta jaka mozna sobie wymarzyc ![]() co do cwiczen to robilam 8minotowki, byl tez stepper, agrafka oraz bieganie. z agrafka przeprosilam sie jakies 2 tyg temu i prawie codziennie na niej cwicze (5 serii po 30 scisniec) a od jutra zaczynam bieganie - nie zwazajac na pogode, a co tam! a jesli chodzi o czas to robilam to partiami... powiedzialabym ze okolo 4-5 mc z przerwami na zwatpienia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Przyczajenie
|
agrafka jest super - polecam
![]() Edytowane przez paulutejszyn24 Czas edycji: 2010-03-14 o 17:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Raczkowanie
|
Witam Was kochane i wszystkie nowe panny
![]() Ja dzisiaj ostatni posiłek o 17:30. Teraz leże w łóżeczku i czytam co tam na skrobałyście ![]() Cieszę się piękne, że jakoś sobie radzimy ;p Musiamy dać radę ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#132 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A co to jest ta agrafka ? ![]() Jak sie z nia cwiczy i jakie efekty masz po niej :P ---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ---------- Cytat:
![]() Ja juz sie nie moge doczekac kiedy zrobie moje mega zakupy jak moja waga bedzie wskazywac minimum 55 kg ![]() Ja zrobilam sobie stopki, zaraz lapki i jakas maska na buzke ![]() Zabralam sie ostro za siebie, bede chodzaca dosnonaloscia ![]()
![]() |
![]() |
#133 |
Wtajemniczenie
|
Dzisiaj miałam straszną ochotę na coś słodkiego, ale całe szczęście nie mam nic takiego w domu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Zadomowienie
|
Pewnie że damy rade być takie jak sobie życzymy. Do cieplych dni troche zostało, wiec nie ma szans na niepowodzenie. Ja dziś 30 minut ćwiczeń ogólnych (100 brzuszków, rozciaganie i ćwiczenia na nogi) , 20 minut masażu rękawicą antycellulitową, i 40 minutowy szybki marsz
![]() ![]() ![]()
![]() |
#135 |
Zadomowienie
|
a ja wstalam patrze za okno i zima... i to fest
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 |
Raczkowanie
|
Dziewczynki, przyłączę się do Was, dobrze?
![]() Zaczynam dzisiaj. Mam nadzieję, że się uda. Mam 165 cm i ważę... 67 kg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Rozeznanie
|
Witam wszystkie nowe waleczne Wizażanki! Super, że już tak dużo nas w tym wątku!!
![]() Wczoraj nie zjadłam dużo, ale kolację bardzo późno, bo dopiero o 23 około ![]() ![]() Ślub ósmego maja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
Ja już wczoraj miałam dość efektywne wejście w dietkę
![]() Dzisiaj może być już tylko lepiej ![]()
![]() |
![]() |
#139 |
Przyczajenie
|
em... cześć..
jestem tu nowa ![]() i chciałabym się dołączyć, ale że już tak po terminie kilka dni, to nie wiem czy mogę..
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#140 |
Przyczajenie
|
Witajcie Dziewczynki
![]() 60 minut rowerku zaliczone ![]() ![]() Dziewczęta a jak z ważeniem co tydzień? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Raczkowanie
|
Kropcia88: widze, ze mamy podobne wymiary i cel
![]() Ja dzis jestem dopiero po pierwszym sniadaniu a wieczorem ajrobik ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Zadomowienie
|
Ja sie ważę codziennie rano, zaraz po siusiu wskakuje na wage
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dzisiejsze jedzonko: Śniadanie: kawka a godzine pózniej serek wiejski i jajko Obiad: zupka- barszcz biały podwieczorek: jabłko Kolacja: makrela i jajko Dodatkowo pije z litr wody, litr zielonej herbaty i kubek miętowej...
![]() |
#143 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Żadne za późno ![]() Podeślijcie Lady Pink swoją wagę początkową, obecną, cel i wzrost, na pierwszej stronie mamy tabelkę z wymiarami ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ale zawsze możesz jeszcze doczytać gdzieś na ten temat. Ja ważę się wieczorem, po kąpieli ![]() ---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ---------- Okej. To ja mam pytanie. Mam dzisiaj trzy zajęcia, ktre mnie interesują: 1. Body step - czyli ćwiczenia na stepie, dość mocno wykańczające 2. Shape, czyli ćwiczenia z niewielkim obiciążeniem 3. Atak brzuch Jeśli pójdę na body step, to tylko na to. Ale tak jak napisałam, zajęcia wykańczają. Jeśli natomiast nie, to pójdę na shape i atak brzuch, czyli 2 godziny. Nie wiem jak lepiej ;] Dodam, że do końca tygodnia codziennie będę na jakichś zajęciach. Edytowane przez nizza Czas edycji: 2010-03-15 o 10:16 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Zadomowienie
|
też dobry pomysł
![]() ![]()
![]() |
#145 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() http://www.youtube.com/watch?v=bIEOZ...4B7CD9&index=1 A to mi tak bardzo dodaje energii, że musiałam się podzielić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Przyczajenie
|
nizza - wiem o tym, należy też unikać owoców ale ja pochłaniam wtedy wszystko, nie potrafię się ograniczyć i tu jest problem a nie jestem głodna. W wątku Nasze codzienne jadłospisy można coś podkraść i stosować to
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Wtajemniczenie
|
Ja jeszcze nic nie schudłam,ale nie przejmuję się tym, bo skoro zaczęłam ćwiczyć, to mięśnie zaczęły się wzmacniać, a wiadomo, że mięśnie ważą więcej niż tłuszcz
![]() GroteskaHiperboliczna - spróbuj sobie utrudniać dostęp do jedzenia, jak będziesz miała ochotę na coś niedietetycznego, to wypij szklankę wody i poczekaj chwilę, żeby oszukać żołądek. Możesz się też karać za każde odstępstwo od diety, jakimiś dodatkowymi ćwiczeniami, może będzie Cie to mobilizować. Ja osobiście jak się nudzę i zaczynam podjadać, to biorę się za książkę, albo idę na spacer, żeby przestać myśleć o jedzeniu. Myję też zęby po kolacji i wtedy wiem, że nie mogę więcej jeść i jakimś cudem to na mnie działa. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Rozeznanie
|
Hej!
![]() ja wczoraj się ważyłam i waga stoi - ale zbliża się @, więc może to przez to. Dziś: śniadanie: jogurt naturalny zmiksowany z bananem i cynamonem II śniadanie: zupa serowo - paprykowa obiad: kasza z filetem z kurczaka i brokułami Kolacja: pewnie ser biały z rzodkiewką i szczypiorkiem ![]() Zaraz mam przerwę obiadową i idę poboegać, a później zjem obiad przy biurku ![]() Co do jedzenia/nie jedzenia wieczorem. Ostatni posiłek powinno się spożywać ok. 3h przed snem, wtedy najlepiej się 'ustawia' przemianę materii. Nie powinno się robić dłuższej przerwy, bo to faktycznie powoduje przyhamowanie metabolizmu. __________________ Już po bieganiu - prawie 5km i 320kcal spalonych ![]() Teraz obiadek i praca ![]() Edytowane przez Agata1983 Czas edycji: 2010-03-15 o 14:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Zakorzenienie
|
ajajajaj byłam wczoraj u rodziny i stał przede mną cąły, pełniutki talerz ciastek i wiecie co ?
Nie dałam się ;d Jestem z siebie dumna ![]() ^ dzień mojej walki, ach soboty chcę żeby efekty sprawdzić ;d
![]() |
![]() |
#150 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Na pewno zobaczysz coś miłego na wyświetlaczu wagi dzięki swojej silnej woli! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:09.