![]() |
#121 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Średnia oraz wyższa półeczka...zapraszam
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
buziaka dam
![]() a co?
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
jak chcesz dac mi to buzi?
![]() cos ładnego co mozesz oddać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Zakorzenienie
|
często bywam a Krakowie
![]() nic już nie mam tylko te miniaturowe beżyki buuuuuuuuu i srebrny lakier z diora z nowej kolekcji
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie masz czasem tego testerka diora? bo bym Ci go zwineła ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Zakorzenienie
|
kurcze mam ale nie dam, bo on jest mi potrzebny żeby sie ślicznie pomalować, bo w beżykach te jasne paski są za jasne
![]() dobra to oddam bezyki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
no i po co oddawała Laurę? za Laurę oddałabym i diorka i sopelka, a tak to co ja mam z Tobą zrobić?
![]() ---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ---------- do krakowa mi nie po drodze, żeby nakupić RBR ![]() a diorek mi pasuje... ale mam podobny kolorek w dwóch paletkach ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ---------- błyszcząca mięta. ale bardziej błyszcząca niż miętowa ![]() trochę podobny do tej jasnej zieleni z tropical lights albo do zielonego z celestial clarinsa ![]() ---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- ja RBR nie miałam nigdy w łapkach i mnie ineteresuje ![]() ---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- może jakiś różyk masz na zbyciu? sama nie wiem czego chcę buziaczku ![]() szkoda, że przegapiłam RBR ![]() ---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ---------- no coś Ty, o zwierza bym nie prosiła za cień, byłabym paskudą ![]() ---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ---------- to co robimy buziak ? ![]() ---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ---------- a tak w ogóle to tu masz foto ![]() ---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ---------- co jeszcze? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ---------- pomyśl, pomyśl ![]() ---------- Dopisano o 00:00 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:43 ---------- chcę, ale turkusa chyba nie oddam ![]() ---------- Dopisano o 00:03 ---------- Poprzedni post napisano o 00:00 ---------- za turkusa najchętniej ten sam khol, ale w granacie ![]() no i nie ma za co ![]() ![]()
![]() |
#129 |
🦄
|
Buzi, przyszłam chociaż aż się boję. Czy dalej jesteś chętna na wymianę? Bo ja bym chciała oczywiście po świętach, chyba że puścić paczkę jutro? Nie pisałam wcześniej bo byłam zarobiona, pracowałam na świąteczną premię
![]()
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Zakorzenienie
|
Buzi, co z nami? Bo pakuję walizkę, więc ostatnia szansa
![]() ---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ---------- do PL jadę ![]() nie przepadam za cieniami Chanel. chyba, że masz mystic eyes, to dam diorka i helenkę ![]() ---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ---------- nie wiem co, ale dawaj szybko, idę zaraz spać ![]() ---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------- burżujki mam swoje ulubione już, nawet zapas zrobiłam ![]() no nic, to na razie oddam Ci róż, na razie się nie wymieniam na dłuższy czas, więc będę miała i diorka i sopelek w zapasie ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#132 | |
🦄
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#133 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
BAN stały
|
Może wemę któryś z komletów cieni - Inglot lub Isadora za pędzel Sephora - Clarena i Avene już znalazły chętną?
---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ---------- Może wezmę któryś z kompletów cieni - Inglot lub Isadora za pędzel Sephora - Clarena i Avene już znalazły chętną? ---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ---------- W poście nr 3 masz jakieś fajne cienie isadora. Masz je jeszcze? Ewentualnie czy aktualne są cienie Chanel? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
-Paletka cieni Inglot, minimalne zużycie
cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
kurcze, zupełnie zapomniałam o tej odżywce
![]() ![]() Jak cos to kuleczki mam wolne ![]() niestety paletka juz poleciała w świat ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie za cienie Pupa?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() zainteresowało mnie -kuleczki brązująco-rozświetlające The Body Shop, ubytek minimalny - One dają delikatny efekt czy raczej mocny ? -podkład The Body Shop Oil Free Balancing SPF 15, odcień 04 (jasny beż), ubytek ok 5% Beż jest czysty czy ma domieszkę rozu/zolci ? ew -podkład Deborah Colour Copy do skóry suchej i wrażliwej, ubytek ok 20% Jaki to jest kolor ? ![]() Przepraszam za natłok pytań ![]() Pozdrawiam! ![]() ---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ---------- Szkoda, ze na wylocie bo wlasnie potrzebuje takie w lekko zoltej tonacji ![]() Zaraz sobie jeszcze poczytam o kosmetykach i napiszę ![]()
![]() |
#145 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie za:
-potrójne cienie Stila Gold Glow, ubytek minimalny -pędzel kabuki Smashbox, prawie nowy -Pierre Rene Exclusive Trio Eyeshadow, odcień Brownish Luminous, ubytek minimalny -PUPA Smoky eyes Kit (cienie w odcieniach brązu+ kredka Multiplay), ubytek minimalny -kuleczki brązująco-rozświetlające The Body Shop, ubytek minimalny -Bionsen Japanese SPA Active Minerals Cellular Bio-Activator 10ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 | ||
Zakorzenienie
|
niestety nic...
Cytat:
muciu, zainteresowały mnie tylko zapachy.. Cytat:
---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ---------- zapraszam na dokładkę ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za cień i pigment MAC?
![]() ---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ---------- A czy kulki w zastępczym opakowaniu też by Cię interesowały? ---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ---------- Jasne, żaden problem - kod to 8P02 ![]() ---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ---------- Dobrze, żaden problem ![]() ![]() Poza tym - jestem na tak, muszę tylko znaleźć zastępcze pudełeczko ![]()
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
Ok poczytałam
![]() Kulki mnie interesują ![]() Oprocz tego puder deborah - czy on faktycznie nie matuje ? Ew ten podkład
![]() |
#150 |
Rozeznanie
|
hej buziaku
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:22.