|  2010-04-06, 13:53 | #121 | |
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2009-09 
				 | 

Dot.: Wielkie odchudzanie   start 6.04 :)

witam nowe koleżanki      Jak już laski mówiły, banany mają wysoki indeks glikemiczny  szybko się po nich głodnieje. A co do makaron ciemny jest zdrowy, byle nie w nadmiernej ilości  Cytat: 
  niedobra Ty  bardzo dobrze, że idziesz pobiegać!  ruszamy się laseczki, nie ma to tamto!  ja dziś zjem na obiad kurczaka z suróweczką  ajjj...   
				__________________ | |
|     |   | 
|  2010-04-06, 14:08 | #122 | 
| BAN stały Zarejestrowany: 2010-04 Lokalizacja: Pruszcz Gdański 
				 | 

nooo ja na śniadanko musli z mlekiem 0,5% teraz jem kiwi, 1 bananka i mandarynki  owoce owoce i jeszcze raz owoce  a na obiad pierś z kurczaka no i warzywwwwka  na kolacje może szpinak ;>? | 
|     |   | 
|  2010-04-06, 14:14 | #123 | |
				 | 

Cytat: 

__________________ | |
|     |   | 
|  2010-04-06, 14:25 | #124 | 
| BAN stały Zarejestrowany: 2010-04 Lokalizacja: Pruszcz Gdański 
				 | 

no to będzie szpinak z jajkiem   | 
|     |   | 
|  2010-04-06, 14:36 | #125 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2009-12 
				 | 

mniam   ale mi smaka narobiłaś ja dzis na obiad warzywa na patelnie i ryba 
				__________________ MNIEJ GADAĆ WIĘCEJ ROBIĆ   | 
|     |   | 
|  2010-04-06, 14:40 | #126 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2007-02 
				 | 

BeeAnn przeraziło mnie to, co napisałaś   Jesteś szczupła, wręcz chuda. Zejdziesz trochę z wagą i będzie niedowaga, masz chore urojenia i jeżeli to Ci dalej będzie tak postępować, powinnaś udać się do psychologa... Ja dzisiaj 1 dzień sb, wieczorkiem podam jadłospis z dzisiaj   | 
|     |   | 
|  2010-04-06, 14:40 | #127 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2005-09 
				 | 

Dołączam się do Was - ważę 58,5 i myślę, że tak 53 by mnie satysfakcjonowało    
				__________________ | 
|     |   | 
|  2010-04-06, 15:40 | #128 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2006-10 Lokalizacja: Centrum 
				 | 

Witam wszystkie dietowiczki! Jak mija pierwszy dzień?   U mnie zaczęło się całkiem nieźle  Rano owsianka, na II śniadanie kanapeczka z pełnoziarnistego chleba z polędwicą i ogórkiem(bez masła), a na obiad pierś z kurczaka, 3 kluski śląskie i pomidor. Nie miałam niestety żadnej surówki. Na podwieczorek mam w planach pół serka homo, a na kolację twaróg  A byłam dzisiaj na zakupach i zaopatrzyłam się w twaróg, orzechy włoskie i ziarenka słonecznika. Ale doznałam szoku, zimą kupowałam orzechy, to kosztowały jakoś ponad 17zł za kg, a dzisiaj ponad 28  . Kupiłam sobie jeszcze serum z Eweline modelujące brzuch i pośladki. Wiem, że samo smarowanie nic nie da, ale to tak w ramach uzupełnienia ćwiczeń i diety   Zważyłam się dziś rano i mam 57kg przy 161cm wzrostu. Mój cel, to 50kg. Też chcę wprowadzić zdrowe nawyki żywieniowe już na stałe, co nieco już zmieniłam i widziałam świetne efekty w postaci ładniejszej cery i spraw kibelkowych  Na stole stoi ptasie mleczko a mnie nawet do niego nie ciągnie. Chyba powoli odzwyczajam się od słodyczy, innym razem bym się na nie rzuciła, a dziś nic. Ale się rozpisałam, powodzenia wszystkim, razem damy radę   | 
|     |   | 
|  2010-04-06, 15:55 | #129 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-11 
				 | 

Och moje dzielne dziewczynki, widzę dieta idzie      | 
|     |   | 
|  2010-04-06, 16:16 | #130 | 
| Raczkowanie | 

Witam, ja też chciałabym się przyłączyć.. Przyjmiecie mnie?  Słyszałam pozytywne opinie o tej diecie Dukana i nawet kupiłam sobie książeczkę, którą studiuje, niestety jeszcze nie doczytałam do końca  ale chciałabym się z nią zmierzyć. Tylko nie wiem czy już teraz, bo mam w maju wesele u brata a ona z tego co wiem to trwa dłużej niż miesiąc, no a wiadomo że na weselu trzeba i zjeść i się napić..;/ No niestety jestem strasznie łakoma, w szczególności na czekoladę i też będę miała problem z odstawieniem słodyczy.. Przy wzroście 167 ważę ok. 67-68kg i chciałabym zejść do ok.58kg. W piątek kupujemy sobie z moim narzeczonym karneciki na basen i będziemy śmigać w wodzie, dla poprawy kondycji. A Wy stosujecie tego Dukana, czy jakieś inne diety? Przyznam szczerze że nie znam się na dietach więc na początku będzie mi trudno z doborem odpowiednich produktów. Ale na pewno wyrzucę z codziennego menu napoje gazowane, ziemniaki, makarony, no i (niestety) słodycze.. 
				__________________  Nasz wielki dzień: 24.09.2011   W oczekiwaniu na wiercipiętkę   | 
|     |   | 
|  2010-04-06, 16:38 | #131 | |
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2005-09 
				 | 

Cytat: 

__________________ | |
|     |   | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2010-04-06, 16:44 | #132 | 
| Raczkowanie | 

No waśnie.. najgorsze jest to odkładanie do jutra..   Czy tylko ja nie mam tak silnej woli? W jaki sposób Wy się motywujecie? 
				__________________  Nasz wielki dzień: 24.09.2011   W oczekiwaniu na wiercipiętkę   | 
|     |   | 
|  2010-04-06, 17:00 | #133 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2007-03 
				 | 

u mnie dzisiaj z jedzeniem ciężko, ale to dzień przygotowawczy, już zaczynam ćwiczyć, a od jutra coraz większy rygor.  No damy radę! 
				__________________ | 
|     |   | 
|  2010-04-06, 17:17 | #134 | 
| Zadomowienie | 

Witam koleżanki  ale nas się tu dużo zrobiło, tak trzymać  Ja dzisiaj jak narazie na samych sałatkach no i oczywiście same owoce i duuużo wody. Wieczorem mam zamiar zacząć A6W, wydrukowałam sobie te ćwiczenia i zobaczymy co z tego wyjdzie. No i do tego jakieś bieganko, rowerek  Pełno słodkości w domu a ja jeszcze nic nie tknęła, jestem z siebie dumna  Zobaczymy jak długo potrwa ta wstrzemięźliwość  A co tam u was kobietki??? 
				__________________ Doceń to co masz,walcz o to czego pragniesz  | 
|     |   | 
|  2010-04-06, 17:26 | #135 | 
| Przyczajenie | 

zgrzeszylam, przed chwila zjadłam snickersa o nie! poszłabym biegać ale rozchorowałam sie(katar, bół gardła, gorączka), więc dzisiaj jedynie moge porozciągać się bo z ćwiczeń nici   przez tą brzydką pogodę nie potrafie się zmotywować... a wakacje tuż tuż 
				__________________ Zdrowe odżywianie!  Stuudiowanie  Sumienne ćwiczenia  i     | 
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2010-04-06, 17:32 | #136 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-11 
				 | 

Cytat: 
  Jutro będzie lepiej   | |
|     |   | 
|  2010-04-06, 17:41 | #137 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2009-10 
				 | 

hej dziewczyny!!! Prosze o porade, jak sie odzwyczaic od slodyczy, przeciez mnie az trzesie jak nie zjem cos slodkiego, a najgorzej wieczorami, i to muj najwiekszy problem :-( pomocy, Chce zrzucic 8 kg | 
|     |   | 
|  2010-04-06, 17:47 | #138 | 
| Przyczajenie | 

Ja na obiad miałam warzywa na patelnię z HORTEX'u     Za chwilę idę poćwiczyć na stepperze,strasznie mi się nie chce  . No ale trzeba  . Od jutra szkoła, więc jedzenie nie będzie mnie od samego rana wołało z lodówki. | 
|     |   | 
|  2010-04-06, 17:56 | #139 | |
| Zadomowienie | 

Cytat: 
 Trzymam za Ciebie kciuki, uda Ci się napewno  Ja w zamian jem dużo owoców i warzyw, no i oczywiście woda. Jak narazie do słodkości mnie nie ciągnie   
				__________________ Doceń to co masz,walcz o to czego pragniesz  | |
|     |   | 
|  2010-04-06, 18:02 | #140 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2009-10 
				 | 

Mogę się jeszcze przyłączyć?   
				__________________ Ćwiczę tyłek i motywację: http://rozowydres.blogspot.com/ Jillian Shred: Level 1: 10 /10    | 
|     |   | 
|  2010-04-06, 18:18 | #141 | 
| Zadomowienie | 

|     |   | 
|  2010-04-06, 18:22 | #142 | 
| Przyczajenie | 

oczywiście   dzieki za wsparcie agniesikk ;* hmm co bedziecie jadły na kolację? Własnie wybieram się do kuchni i zastanawiam się co zjeść... Może jajecznica? 
				__________________ Zdrowe odżywianie!  Stuudiowanie  Sumienne ćwiczenia  i     | 
|     |   | 
|  2010-04-06, 18:39 | #143 | 
| Zadomowienie | 

hmmm...ja właśnie zabieram się za robienie saładki owocowej  Mmmm....pychota  Nic więcej do jedzenia dzisiaj już nie przewiduje. A co wy wciągniecie na kolacje??    
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2010-04-06, 18:40 | #144 | 
				 | 

Ja na kolację zjem pół makreli  i pół wieśniaka nisko tłuszczowego + kilka pomidorków koktajlowych   Owoce na kolacje nie są za dobre. W ogóle już po 15 nie powinno się ich jeść. Za dużo cukrów, które się odkładają. Lepiej warzywka  Ale miałam dzisiaj pyszny, czekolady i dozwolony deser...   | 
|     |   | 
|  2010-04-06, 18:56 | #145 | 
| Zadomowienie | 

OK  dzięki za informacje  to od jutra warzywak    
|     |   | 
|  2010-04-06, 19:24 | #146 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-08 
				 | 

Polecam dietę dra Dukana.. proteinowa.. czyli oparte głównie na białkach..zrzuciłam z nią tłuszczyk, boczki i brzusiu spadły..pierwszy raz zauważono u mnie zarys mięśni  ogólnie talia się wysmukliła, nogi w udach szczuplejsze, pupa również  a muszę przyznać, że bywało, że podjadło się to i owo, ale mimo to kgramy leciały, a jak nie było widac po wadze to po ciele  od początku lutego nie jadam chleba i ziemniaków..Przyzwyczaiła  m się i już mnie nie ciągnie do tego rodzaju jedzonka, podczas gdy jeszcze kiedyś myślałam, ze nie potrafie bez nich żyć;P Ogólnie dieta nauczyła mnie co jeść by nie przytyć  i co zrobić jak się zjadło niepożadane rzeczy  A schudłam ok. 4-5 kg i waga utrzymuje się mimo, że od dawna podjadam słodycze ;P Zamierzam jeszcze się jej trzymać choć nie tak stu procentowo jak na początku   Edytowane przez dzoan Czas edycji: 2010-04-06 o 20:09 | 
|     |   | 
|  2010-04-06, 20:05 | #147 | 
				 | 

Wieczorami białko najbardziej polecane  ewentualnie z dodatkiem warzyw  chyba, że trenujesz wieczorem. Ale to i tak to wszystko jest takie skomplikowane...:/ 
				__________________ | 
|     |   | 
|  2010-04-06, 20:08 | #148 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2010-04 
				 | 

Hej dziewczynki! Ja też się odchudzam   w czwartek już będą 2 tygodnie :d ale niestety w święta się troszkę podłamałam :/ ale teraz muszę wrócić do dietki sprzed świąt  przy wzroście 163cm ważę 59 kg ;/ chciałabym zrzucić 6 i ważyć 53  mam nadzieję, ze mi się uda  mam pytanie do Was drogie czytelniczki: czy wiecie jaki sport mogę uprawiać aby nie obciążać kręgosłupa??? mam z nim problemy i nie chciałabym aby było jeszcze gorzej ;/ liczę na Waszą pomoc !!!   | 
|     |   | 
|  2010-04-06, 20:11 | #149 | 
				 | 

Mój jadłospis z dzisiaj   nie było idealnie ale to z braku produktów, dopiero po południu zrobiłam zakupy...  potrawy, które robię są wg diety SB z dozwolonymi dla niej składnikami  śniadanie: jajecznica z 2 jaj na oliwie z dwoma plasterkami chudej szynki z indyka i połową wieśniaka 3% i połową pomidora przekąska : zupa cebulowa obiad: grillowana pierś z kurczaka w sosie pieczarkowym + sałata lodowa + 4 pomidorki koktajlowe podwieczorek : dzisiaj deser  ale dietetyczny chociaż. pyyyyszny deser czekoladowy o konsystencji musu na zimno, lekko galaretowaty kolacja: pół wędzonej makreli + pół wieśniaka 3 % + pół pomidora | 
|     |   | 
|  2010-04-06, 20:19 | #150 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-08 
				 | 

Jadłospis super smakowity   aż mi ślinka poleciała  Ja jem od razu cały serek wiejski w pracy i jogurt naturalny z otrębami owsianymi  i to mi w zupełności wystarcza w ciagu 8 godz..dopiero jak wracam do domu coś we mnie wstępuje, ze pochłaniam co tylko w zasięgu wzroku  coś się pohamować nie mogę ostatnio... ale staram się nad tym panować, a już na pewno nie jeść do późna.. tylko popołudniu szlag wszystko trafia  Właśnie jestem po ćwiczonkach.. 20 min biegania w miejscu, skakania, pajacyków i 10 min brzuszków   | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:45.