|
|
#121 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jeszcze się nie znamy, ale wkrótce się poznamy... rocznik '96 ;)
Cytat:
![]() a co ja tam będę z nimi robic ? jedyne co oni umieją dobrze powiedziec po angielsku to seks, ja cie przepraszam, za chiny się tam nie dogadam. ![]() wez kożuch xd Cytat:
mnie to straasznie wkurza, szczególnie jak dzwoni telefon do mamy a jej akurat nie ma, i baba kiedyś do mnie mówi 'dobrze, skoro nie ma mamusi to może mi powiesz, co ona by o tym sądziła?' matko kochana, myślałam, że z siebie wyjdę. później jej tłumaczę, że NIE WIEM, a ta dalej swoje, że 'mamusia na pewno by się zgodziła'... ble, ble, ble. ![]() http://nasza-klasa.pl/profile/11243747 - to moje, to moje! ![]() Cytat:
![]() ja jutro mma pr. klasową z matmy, grr. ![]() olewam to, a co.
|
|
#122 |
|
Konto usunięte
|
Ja mam jutro z gegry. A z jakiego działu ten sprawdzian? jezeli z równań,nierówności, wyrażeń algebraicznych to mogłabym Ci udzielić korepetycji
|
|
|
|
#123 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6291cc2e5cca5cd6ab177e5 efe4c5e0758342977;1940450 8]Ja mam jutro z gegry. A z jakiego działu ten sprawdzian? jezeli z równań,nierówności, wyrażeń algebraicznych to mogłabym Ci udzielić korepetycji
[/QUOTE]z tego już miałam. teraz z symetrii, aach, nie lubie.
|
#124 |
|
Konto usunięte
|
nie lubisz? ojeju symetria to chyba najprostszy i najfajniejszy dział w gimnazjum
|
|
|
|
#125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=6291cc2e5cca5cd6ab177e5 efe4c5e0758342977;1940450 8]Ja mam jutro z gegry. A z jakiego działu ten sprawdzian? jezeli z równań,nierówności, wyrażeń algebraicznych to mogłabym Ci udzielić korepetycji [/QUOTE]Mi udziel, mi !!!! W piątek mam z tego pracę klasową, już trochę zrozumiałam, ale obawiam się, że na sprawdzianie nie pójdzie mi tak dobrze a muszę dostać przynajmniej 2 , bo każdy kto dostanie 1 automatycznie dostaje zagrożenie (...jakoś tak, pani mówiła, że kto nie zaliczy/nie zda równań to już z nim koniec xD)my dzisiaj zaczęliśmy symetrię o ile dobrze pamiętam xDDDD nie miałam cyrkla i rysowałam te łuki od linijki
Edytowane przez znikajac Czas edycji: 2010-05-18 o 19:07 |
|
|
|
|
#126 |
|
Zakorzenienie
|
znikajac- Twoje imieee
![]() ja jutro coś z gery piszee mam ochote na pizze
|
#127 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=6291cc2e5cca5cd6ab177e5 efe4c5e0758342977;1940505 1]nie lubisz? ojeju symetria to chyba najprostszy i najfajniejszy dział w gimnazjum
[/QUOTE]no co ty! ja nie ogarniam tego w ogoole. ![]() Cytat:
ostatnio coś z koleżankami gadamy o lodach a oni od razu do nas z tekstem: tylko poczekajcie aż się lekcje skończą bo jeszcze ktoś zobaczy czego nie powinien xD oczywiscie my mowiłysmy o lodach do jedzenia xd albo kiedys nasza jedna nauczycielka cos gadala o komórkach i mówi, że ta stara nokia, nie pamietam jak ona sie nazywa, chyba 1110 albo coś takiego, to jest najlepsza i opowiada nam, że kiedys jej wpadła do wanny z wodą, wysuszyła sie i dziala normalnie. w koncu moj kolega mówi do drugiego: no, Wiktoria to pewnie też sie kąpie z telefonem w ręku. no to ja do niego mówie: ty tam akurat widziales jak ja sie kąpie! xd a drugi kumpel mówi: ty, to ja chce nagranie... xd masakra, debile xd ale i tak ich lubie xd nie napisze tego dobrze, nie ogarniam tych punktow symetrycznych, niesymetrycznych, osi itp. xd Cytat:
grubasie, nie jedz tyle xd
|
|
#128 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ha, mi też by się nie chciało. ![]() a ja jutro jadę do psychologa i na zakupy, o! i odbiorę pizzę za darmo (w telepizzy, za zarejestrowanie się na stronie jest kupon na darmową ), jak będę miała po drodze ![]() Cytat:
![]() * prócz paru dziewczyn ![]() i chłopakow niektórych też, chociaż z każdym można pogadać i się pośmiać a niektóre dziewczyny sa strasznie odizolowane - a jedna taka kujonka, o boże, masakra... może nie samo to, że "kujon" - w ogóle bym jej nawet tak nie nazywała gdyby nie jej zachowanie :x (ktoś tam) - jak ci poszedł sprawdzian? y (ona) - źlee ! dostanę jedynkę Pani oddaje sprawdziany: N. * - Piątka. I tak jest za każdym razem dobrze wie, że dostanie piątkę, a zawsze mówi, że źle jej poszło no i wywyższa się z każdego przedmiotu...wczoraj mnie nie bylo i dziś dziewczyny mi opowiadały akcję z wczoraj na w-fie :/ poszła do pani z płaczem, że coś tam dziewczyny na nią mówią (bo dostała 2, i poszła do pani, żeby jej wstawiła 3-co zrobiła ), co skończyło się na tym, że nauczycielka wszystkim obniżyła oceny no..na innych przedmiotach tez jej się zdarza płakać, byle dostać lepszą ocenę/nie dostać wcale (jeżeli nie umie-raz jej się to zdarzyło! ) ![]() IIII NIE KŁAAM ! NIKT TU GRUBY NIE JEST, NIE WPĘDZAJ NIKOGO W KOMPLEKSYYYY! No, to było moje ostrzeżenie, pamiętaj, że Jess bywa groźna
Edytowane przez znikajac Czas edycji: 2010-05-18 o 19:47 |
||
|
|
|
#129 |
|
Zakorzenienie
|
vicky_ znikajac
przecież nie jeem Tylko smaka mam. ooo właśnie jem pireee [nie wiem jak sie pisze xd] ziemniaczane i sledzika mmmm znikając - nom potworne te imie maszz ;p
|
#130 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja to i w podstawówce miałam fajną klasę, ale teraz jest fajniejsza. wiadomo, niektórzy mnie troche wkurzają, do niektórych odzywam sie tylko czasem bo nie ma o czym gadac, ale ogólnie jest okej. mam jeszcze taką jedną dziewczyne, tez wiecznie przeżywa jak sie czegoś nie nauczy (ale nie płacze. ja wieeeem! Klaudia jest chudziutka, naprawdę. to wiesz, z miłości było. ![]() ---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ---------- Cytat:
![]() lubie, pyyyszne jest. ![]() ach no, i smacznego.
|
|
#131 |
|
Zakorzenienie
|
nom chudziutka chudziutka
![]() pireeeeee xdd dzięki vicky ![]() U mnie jest taka jedna co na samych 6 jedzie. A jak jest niezapowiedziana kartkówka to ją boli głowa i idzie do domu , a kartkówe potem pisze.Bożeee żałosna . ![]() ![]() ![]()
|
#132 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
), w tym z geografii - powód? No, sprawdzian! haha Cytat:
w sumie to ja nie przepadam za ziemniakami (chyba że smazonymi, pieczonymi), chociaż... może ja lubię, a nie lubi moja choroba![]() a śledzia nienawidzę :PCytat:
można powiedzieć przyjaźniłam, ale teraz strasznie się zmieniła nie wyobrażam sobie, żeby się z nią kolegować.
|
|
|
#133 |
|
Zakorzenienie
|
znikajac -
pireeeee lepsze niż ziemniaki . Moja mama daje tam dużoo masła i smietanki i jest pychaa.Jesli mogę zapytać- jaka choroba? ![]() Ja jakoś też ziemniaki nie koniecznie . ide spać. dobranoc ![]() ![]()
|
#134 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() anoreksja-bulimiczna . ja też idę spać tzn. czytać PS Kocham Cię a potem spać! Mam nadzieję, że pośpię do 9-10.![]() dobranoc
|
|
|
#135 |
|
Wtajemniczenie
|
Ooo, pS kocham cię... czytałam to dawno temu. (może nie aż tak dawne, ale w okolicach 5 klasy podstawówki, może trochę wcześniej). Koniec okropny i mała Natalka się popłakała wtedy.
Nie było mnie trochę, ale grypę mam :< Jeszcze mi klawiaturę wzięli (myszkę zresztą też, ale mam tablet O\) i pisać niet. Wczoraj miałam konkurs, ale nie zajęłam żadnego miejsca.
|
|
|
|
#136 |
|
Zakorzenienie
|
pS kocham cię-- czytałaaam
![]() ![]() kolejna pała z matmy
|
#137 |
|
Konto usunięte
|
ee to u Was nie jest tak zle u mnie w klasie jest taka dziewczyna co płacze bo dostała 5 a nie 6
my to mamy strasznie niezgraną klase, Nie lubimy sie wgl, klasa składa się z 3osobowych grupek.---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ---------- znikając - to jak nie rozumiesz za bardzo, masz jakieś zadanie to pisz z równań mam +5 a z symetrii +4 tylko że rzadko jestem na kompie teraz
|
|
|
|
#138 |
|
Wtajemniczenie
|
No, zadania to zawsze ktoś pomoże - przy jakiś łamaczach głowy proponuję pisać
Melduję się do pomagania, chyba że to geografia
|
|
|
|
#139 |
|
Konto usunięte
|
nie wiem jak to jest ale z chemi mam 5,5,5,5,5,5,5,5,3/5 i dała mi 4 na koniec
|
|
|
|
#140 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6291cc2e5cca5cd6ab177e5 efe4c5e0758342977;1943255 4]nie wiem jak to jest ale z chemi mam 5,5,5,5,5,5,5,5,3/5 i dała mi 4 na koniec[/QUOTE]
dziwne, nawet bardzo, pogadaj z nią o tym koniecznie a teraz trochę ponarzekam wróciłam o 17 nie mam lekcji (nie będę mieć) jestem wykończona, źle się czuję, NIC NIE JEST W STANIE POPRAWIĆ MI HUMORU (ANI NIKT..-sprawdziłam) a mama mówi że napiszę mi kartkę, że nie mam lekcji bo coś tam . I myśli że to coś da . Chyba wielkie darcie się ze strony nauczycielki matmy... Chyba się zabiję
|
|
#141 |
|
Konto usunięte
|
skądś to znam - zle sie czujesz, zwalniasz sie a potem wszyscy myślą ze sie boisz sprawdzianu
|
|
|
|
#142 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
matko, faktycznie niezła ta dziewczyna. ![]() Cytat:
![]() mnie też jakaś choroba bierze chyba. Cytat:
![]() niee, zostań z nami! przeciez wiesz, że by ci humor zaawsze poprawimy xd ponarzekamy razem z tobą albo cos xd
|
|
#143 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wzięłam do buzi gumę arbuzową, która jest o-c-h-y-d-n-a! (Ale jem, bo aspartam uzależnia![]() :coj est![]() Już mam lepszy humor ^^ wracajcie z tej szkoły, bo mi się nudzi ![]() Popołudniu idę po lekcje, osz kurde...miałam się uczyć z matmy! To uciekam ;*
|
|
|
#144 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja w ogóle nie chodzę ;p Siedzę i przeglądam rzeczy, starannie unikając lustra. Jak ja teraz wyglądam :O Przez tydzień nie zrobiłam żadnej parówki, maseczki, pillingu ani nic takiego i chce mni się płakać
chora nie chora, dziś robię wszystko na raz! Bo jak mi się te paskudy na nosie i policzkach znowu zapusszczą, to ni w cholerę ich nie usunę, wrr.
|
|
|
|
#145 |
|
Konto usunięte
|
o ja tyle mam do nauczenia a nic nie robie
mam w sobie lenia
|
|
|
|
#146 |
|
Zakorzenienie
|
a ja jutro musze matme poprawić
masakra .....
|
#147 |
|
Konto usunięte
|
Ojojoj współczuję Ci.moja pani od matmy jest chora i nie będę mieć lekcji matmy do końca maja.
|
|
|
|
#148 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mam jutro pracę klasową z matmy
![]() nie wiem jak ja sobię poradzę, liczę na cud przepisałam wszystkie lekcje na jutro - ręka mi odpada... jeszcze pozostaje mi napisać poprawę pr.kl. z polskiego (czyt. rozprawkę - nic o nich nie mieliśmy na lekcjach, a nam zrobila z tego pracę, ![]() ; |)... nawet nie pamiętam jaki był temat tej rozprawki ![]() I nauczyć się z matmy. ;(
|
|
#149 |
|
Wtajemniczenie
|
Czy wszyscy mają problemy z matmą?
Mam kiepską nauczycielkę, ale jest bardzo milutka, zresztą nie miałabym z nią problemu, bo średnia (zarówno artmetyczna i ważona) wyszła mi ponad 5.0
|
|
|
|
#150 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() gratulacje, ja będę mieć kiepską średnią, ale w tym roku kieruje sie zasada "oby zdać"... no oby oby spadam się uczyć dobranoc laskiii
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:04.

wychowawcza i religia, pod rząd, ale potem czekały mnie jeszcze 2 lekcje ;/ więc lekcje i tak do 15 ;D
), ale nikt nie słyszał, prócz koleżanek, hahah:P co mi się udało zjeść po kryjomu
) ...aaa, i jeszcze coraz więcej pieniędzy, haaha
cała klasa jej mówila, że się nie nauczyli, a ona nie ! musimy napisać koniecznie, bo ciągle odkładamy (nauczycielka jest tak "tępa" [no, inaczej tego nazwać nie można...], że można jej mówić ze 3 lekcje, że my się nie umawialiśmy z nią na pisanie/poprawę spr., pr.kl., a ona wierzy i przekłada na drugi termin)... no i siała baba mak, oceny z poprawy nie były dobre... co było do przewidzenia - przecież jej mówiliśmy, że nie umiemy!

a niektóre dziewczyny sa strasznie odizolowane
gdyby nie jej zachowanie :