![]() |
#121 |
Przyczajenie
|
Dot.: Uniwersytet Łódzki
niestety na moim koncie nie mam żadnych wiadomości. Dziekanat jest czynny tylko we wtorki srody i czw
we wtorek sprobuje sie tam dodzwonic jeżeli mi się nie uda to w czwartek jadę tam osobiście się dopytać. Denerwujący jest ten nieporządek zero infomacji. A u Ciebie jak tam byłaś już w dziekanacie, dowiedziałaś się coś? Mam nadzieję że wszystko będzie ok ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#122 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja jestem na socjologii, a dokładnie na drugim roku. Spodoba Ci się. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#123 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() i również nic nie wiem ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#124 |
Zadomowienie
|
z usosa to w ogole ciezko cokolwiek sie dowiedziec, a kobitki w dziekanatach robia łaske ze cokolwiek nam mowia...irytuje mnie to
![]()
Gosia. .sam sobie narysuj świat. coś nie podoba Ci się to sobie to zdrap. Edytowane przez ch0colate Czas edycji: 2010-10-06 o 21:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#125 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() no to jest nas 2 ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#126 |
Raczkowanie
|
Mówisz? (: Mam nadzieję
![]() ![]() A jeśli o wykłady chodzi to na razie najbardziej nudzi mnie antropologia kulturowa, myślałam że to będzie ciekawsze. Ale to może ze względu na prof. Cały czas mówiła do podłogi. ![]() Oczywiście prawie cała grupa była przerażona statystyką, ale na razie nie jest źle, przeżyłam nawet ćwiczenia i okazuje się że nie jest taka przerażająca. ![]()
#127 |
Rozeznanie
|
Interesuje mnie gospodarka przestrzenna. Wytłumaczy mi ktoś różnicę między kierunkiem na ES i NG?
I jakie były progi na prawo i międzynarodowe stosunki gospodarcze? Wie ktoś? I do studentów powyższych kierunków: jak zdaliście maturę? |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#128 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#129 |
Raczkowanie
|
a wie ktoś cos na temat matmy finansowej na uni? zdaje chemie roz, i matme roz... z czego nie jestem jej do konca pewna.
|
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Raczkowanie
|
witam, możecie mi powiedzieć jakie w tamtym roku były progi punktowe z socjologii, psychologii i dziennikarstwa. Na maturze zdawałam same podstawy, ale dobrze poszły i nie wiem czy mam szanse, czy pieniądze na darmo nie będą wydane.
|
![]() ![]() |
![]() |
#131 |
Raczkowanie
|
z podstawami, nawet dobrymi praktycznie nie ma szans. Wejdź sobie na trone uł, albo już konkretnie wydziałów i zobacz jakie są przeliczniki (dla dziennikarstwa było np. rozszerzony polski razy 4, a podstawa razy 1,5 - czyli opłaca Ci sie zdać rozszerzenie nawet na 40%, niż podstawe na 80%)
|
![]() ![]() |
![]() |
#132 |
Przyczajenie
|
...
Edytowane przez benny90 Czas edycji: 2011-06-01 o 23:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#133 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#134 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, orientujecie się może jak z kierunkami na UŁ t.j.:administracja, FiR lub filologia włoska??? Jaki był próg punktowy w zeszłym roku i jaki poziom?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
A orientujecie się w takich oto kierunkach:
- wychowanie początkowe -filologia germańska - DZIENNIKARSTWO I KOMUNIKACJA SPOŁECZNA z językiem i kulturą niemiecką Mogłaby któraś coś więcej powiedzieć, czy trudno się dostać, co dalej?
#136 |
Przyczajenie
|
...
Edytowane przez benny90 Czas edycji: 2011-06-01 o 23:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#137 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Odnośnie tego co napisała na tym blogu... sporo mam do powiedzenia w tym temacie, ale nie każdego pewnie to tutaj interesuje, więc jak chcesz to napisz na priv (heh sporo przekłamań jest, widać, że z planem 2 semestru sie nawet nie zapoznała, z resztą możesz to sama sprawdzić na stronie katedry DiKS jest program studiów) A co do punktów - zwracam honor (tylko zwróć uwagę, że była przyjęta jako 12któraś, a na rok przyjęli 8pare) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
Raczkowanie
|
hej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#139 |
Zakorzenienie
|
jest tu ktoś z finansów i rachunkowości?
#140 |
Raczkowanie
|
Hej, mam pytanie do Was! W tym roku wybieram sie na filologię niemiecką, wczoraj zakonczylam wszystkie pisemne egzaminy i mam nadzieje, ze powie mi ktos obeznany, jak to jest z tym progiem punktowym, ze niby w roku 2010/11 wynosił niby 301. :O Swiadczy to o tym, ze pewnie malo osob zdawalo polski i niemiecki na poziomie rozszerzonym, co jest bardzo dziwne. Trochę sie zamartwiam, ale obliczajac moje wyniki (wstępnie i sama) bede miec min. 450.. to juz takie minimum z minimum
![]() ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#141 |
Przyczajenie
|
Witam
Chciałabym się dowiedzieć jakie w poprzednich latach były progi punktowe na LOGISTYKĘ ?? chciałabym składać tam papiery lecz nie wiem czy w ogóle mam szanse ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#142 |
Raczkowanie
|
a jak było rok temu z filologią polską i socjologią?
|
![]() ![]() |
![]() |
#143 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 |
Raczkowanie
|
koleżanka pisała maila do sekretariatu UŁ i im odpisali, że 301.
|
![]() ![]() |
![]() |
#145 |
Raczkowanie
|
A nie znasz moze adresu tego meila? Bo nie moge kompletnie znaleźć, a zależy mi na informacjach na temat finansów i rachunkowości.
Btw. dziewczyny, w rekrutacji brane pod uwagę są punkty ze zdawanego poziomu, tak aby przelicznik był najkorzystniejszy dla kandydata, czy jeśli np w drugiej grupie przedmiotów uwzględnią mi rozszerzenie z matematyki, to w trzeciej mogą doliczyć mi punkty z podstawy tez z matematyki? Obawiam się że chyba nie mogą..Jak to jest?
![]() |
#146 |
Zakorzenienie
|
jabyś miała jakieś info o FiR to wyślij mi ok?
#147 |
Raczkowanie
|
Ja mam info...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#148 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#149 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieję, że tak ![]() ![]() P.S. Orientuje się ktoś jak jest w przypadku składania podań na kilka uczelni ( a każda ma inne terminy ogł.wyników) i jeśli przyjmą mnie na jedną a potem się okaze że dostałam się na inną to można przenieść papiery, albo coś w tym stylu? Jak to wygląda? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#150 |
Raczkowanie
|
Niestety nie wiem jak to jest na innych uczelniach, ale wiem, że jeżeli nie dostanę się na UŁ, to zawsze mam jeszcze szanse złożyć papiery na Politechinkę Łódzką, bo tam rekrutacja prowadzona jest dłużej niż następuje ogłoszenie list na UŁ.
A który wydział FiR Cię interesuje? I wgl ten próg punktowy z którego wydziału jest? Bo na Wydziale Zarządzania zawsze jest niższy niż na Ekonomiczno-Socjologicznym, a właśnie eko-soc mnie interesuje..
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:06.