![]() |
#121 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: krzywdzące stereotypy
Cytat:
![]() odcinki to reżyserka a potem montaż-sprytny bo nie raz znajomi byli zadziwieni kontekstem własnych wypowiedzi mnie do tego odcinka nie wzieli bom za mało wydziarana i chłopak mnie kocha ![]() wielu moich klientów statystuje w tvnowskich produkcjach ![]() ja z racji wyglądu często spotykam się z ludźmi myślacymi kategoriami stereotypu ostatnio doszedł kolejny: -jestem za stara na modyfikacje bo to nie przystoi w moim wieku
![]() |
![]() |
#122 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przy okazji uśmiałam się kiedyś nieźle przy reklamie odcinka, w którym jakiś "panek" dziewoję "prosił o chodzenie" bukietem zasprejowanych na czarno róż ![]()
![]() |
![]() |
#123 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() dobrze że nie mam telewizora... popadłabym w paranoję... - jak mężczyzna nie chce mieć dzieci ze swoja partnerką to na pewno nie jest ta wybrana... - jak ktoś jest na studiach to na pewno jest lepiej wychowany, kulturalny i w ogóle z wyższej sfery od tego kto nie studiuje. - bo jak młoda dziewczyna nie studiuje to na pewno tępa jest... - osoby ktore nie chodza z ziomami na imprezy sa nudne i nie ma o czym z nimi rozmawiać (dlatego nie chodzą na imprezy)
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Zakorzenienie
|
Nie jesteś głodna, nie masz ochoty jeść, gdy ktoś Ci proponuje = odchudzasz się.
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
Ja nienawidzę wszelkich narodowych i rasowych..
Niestety niejednokrotnie na wizażu spotkałam się z tekstami typu: "żydzisz mi". Szlag mnie trafia i nie przemawiają do mnie argumenty, że to takie utarte powiedzenie. :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ze ślubem tak samo. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 | |
astro-loszka
|
Cytat:
![]() - jesteś bardzo szczupła (bo masz taką przemianę materii) - na pewno się głodzisz i masz anoreksję, trzeba cię leczyć - jesteś trochę grubsza (a może to wynikać np. z choroby) - na pewno obżerasz się niesamowicie oraz takie: - kotów (trzymanych w gospodarstwie) nie trzeba karmić, kocia karma to fanaberia, kot powinien się żywić myszami, które złapie i ewentualnie miską mleka - psa (jak wyżej) nie trzeba głaskać, rozpieszczać, bo nie będzie dobrze pilnował obejścia (tzn. nie będzie odpowiednio groźny i ujadający)
![]() |
![]() |
#130 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() co do karmienia zwierząt to powszechne i w miastach niestety, że pies może jeść resztki z obiadu, i niewiele poza tym... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Konto usunięte
|
posiadacze kotow - ludzie wredni
posiadacze psow- ludzie uczciwi i prawi |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 | |
astro-loszka
|
Cytat:
mężczyzna, który lubi koty - niemęski lub dziwaczny
![]() |
![]() |
#133 |
Przyczajenie
|
Dziewczyna, która nie wygląda jak ucieknierka z Oświęcimia na pewno chcę schudnąć tylko nie może. Podobają jej się chude koleżanki i zazdrości im, mówiąz, że woli swoją figurę. Bo jedynym poprawnym i atrakcyjnym typem figury jest chudzielec.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nawet nie wiecie jak ten wątek uspokaja i pozwala wyrzucić wszystkie swoje żale ![]() ![]() ![]() Edytowane przez siarczan_sodu Czas edycji: 2010-05-11 o 09:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Zadomowienie
|
jeszcze o tych dzieciach napisze że kiedyś spotkałam się z taką opinią:
> kilka lat po ślubie i nie mają dzieci - nie mogą ich mieć. Może własnie nie chcą Ludzie ze wsi - WIEŚNIACY UPRAWIAJĄCY POLE. Nie umiejący zachować się w towarzystwie, nie obeznani, głupi. - To dopiero stereotyp ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
"a znasz wszystkich księży, skoro tak twierdzisz?" "Nieee, ale sąsiadki ciotka, ma córkę, której przyjaciółka mówiła, że widziała księdza z jakąś panią z dzieckiem" Cytat:
A'propo- jeśli ktoś kogoś krytykuje to na pewno z zazdrości. ![]() Cytat:
Ludzie z miasta- wykształceni, obyci, kulturalni ludzie ludzie ze wsi- zacofani, uprawiający pole, śmierdzący nawozem, na pewno trzymają w swoim domu kury, kaczki i świnki ![]() Absolwenci technikum- zawsze głupsi od absolwentów liceum, nieudacznicy, leniwi. Edytowane przez 201604200942 Czas edycji: 2010-05-11 o 09:52 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak takie coś słyszę to mi się nóż w kieszeni otwiera!! ![]()
złe wolą bawić się z nami, pod sukienkami nie noszą majtek zdobią swe ciało tatuażami. Grzeczne dziewczyny słuchają radia kochają słodką muzykę, złe wolą słuchać starych winyli rock&roll zmarnował im życie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#140 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
ooo taaak, bardzo często się z tym spotykam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 | |
Zadomowienie
|
Albo z ostatnich dni: Jaka ta matura z matematyki była banalna, w ogóle poziom podstawówki. Śmich na sali. Ok może dla licealistów tak. Gdzie w liceum mieli po 4-5 godz matmy w tygodniu, w klasie maturalnej mieli po 4-5 lekcje dziennie a ja miałam 2 godziny matematyki(!!) a lekcji w ciągu dnia bywało i po 9.. Więc drodzy licealiści cieszcie się że zdacie na 100% (i życzę wam tego) ale nie pier.dzielcie że matura była na poziomie podstawówki czy gimnazjum. Bo tak nie było. I następnym razem przed stwierdzeniem że matura z matematyki była banalnaaa, pomyślcie o uczniach Technikum którzy mają dwa egzaminy do zaliczenia, duuzo mniej godzin matematyki i muszą zdac tą sama maturę. Dziękuje. Wyżaliłam się. ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ---------- Cytat:
A można prosić adres tego forum? ![]()
złe wolą bawić się z nami, pod sukienkami nie noszą majtek zdobią swe ciało tatuażami. Grzeczne dziewczyny słuchają radia kochają słodką muzykę, złe wolą słuchać starych winyli rock&roll zmarnował im życie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() BTW wszędzie ludzie traktują inny region jak ciekawostkę przyrodniczą? ![]()
Edytowane przez Fela Von Helvete Czas edycji: 2010-05-11 o 10:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Konto usunięte
|
to nie tylko forum, tylko cały portal, gdzie się umeiszcza swoje portfolia ![]() www.maxmodels.pl |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
Z tym też można się często spotkać na Wizażu.
![]() Jak ktoś ubiera się na czarno to na pewno słucha ciężkiej muzyki. Idąc tym tropem, jak ktoś słucha rocka i nieco cięższych brzmień to jest brudasem, ćpa i leży w rowie.
![]() |
#145 |
Konto usunięte
|
taaa i jeszcze jak się czasem ubiorę cała na czarno (rzadko mi się to zdarza), to znaczy, że mam beznadziejny humor i na pewno jestem w nawrocie depresji ![]() albo że uważam, że jestem gruba i chce sie optycznie wyszczuplić |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
czy nie odnosisz wrazenia, ze na maxmodels (forum) wszyscy fotopstrykacze co to jezusiemaryjo jacy nie znawcy, a portfolio takie,z e za darmo bym nie chciała gnębia wiekszosc dziewczyn, bo jak chce pozowac, to pusta kretynka i by chetnie obciagnela za kariere modelki? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
No i oczywiście zawsze wszystkim zazdroszczę i w ogóle muszę mieć wielkie kompleksy, skoro nie powiedziałam, że jej boczki, które wypływają z biodrówek są słodkie ![]() Cytat:
![]() albo jeśli ktoś ubiera się na czarno to jest ponury, jest pesymistą albo ma żałobę. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 |
Konto usunięte
|
kobiety z subkultur bluznia, pija, pluja, bekaja i sa tak seksowne jak przecietna berta na harleyu w glanach i z brzuchem piwnym jakby byla w ciazy blizniaczej, tlusty włos obowiazkowy, i brak depilacji
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() PS masz tam konto? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Konto usunięte
|
ja i pozuje i fotografuje, to 1 bo kocham sie ogladac po retuszu
![]() no i oczywiscie klasyfikacja, to kolejna pusta kretynka, co marzy o karierze modelki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:17.