![]() |
#121 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG, częśc XIX.
witam kaczuchy w nowej części <3
dużo dużo weny Nensie wam życzy : * skromniutko: ultrafioletowe łzy. jesteś kimś, kochasz żyć i czujesz to zanim zaśniesz. co chcesz mi udowodnić swoimi dennymi tekstami? Była pieprzoną romantyczką, taką która wybaczy wszystko. Znów się pozmieniało. Napad niekontrolowanego śmiechu .
![]() |
#122 |
Raczkowanie
|
Oh oh
![]() ZABIERAM Ci go the_end. ![]() _________________________ _____ -tak na prawdę, to nie przez pomyłkę zadzwoniłem pod Twój numer... -hej kochanie, masz jakieś ulubione miejsce? -te, w którym spotkaliśmy się po raz pierwszy... -tak, cmentarz jest wyjątkowym miejscem.
#123 |
Zakorzenienie
|
CaMa- zawsze od Ciebie coś wezmę
![]() Dziś jeszcze my, jutro już nikt.
* Nikt nie chce kochać, wszyscy kochać boją się A każdy chce być kochany.
#124 |
Wtajemniczenie
|
będę trzymać Cię za rękę.
to tylko Twoja decyzja.
Szczęśliwa od 05.08.2007 ![]() ![]() lexie Generalnie termin wzrokowiec tyczy się tego, że dana osoba się najłatwiej uczy, zapamiętuje materiał wizualny, a nie tego, że musi się patrzeć na gołe panie. |
![]() ![]() |
![]() |
#125 |
Zadomowienie
|
Na krawędzi, parapetu... Dmuchawcowo - lukrowy śmiech .. Uśmiechając się z bólu... |Smiling with pain ... Jestem tragedią i heroiną. Jestem zgubieniem i jestem ratunkiem. Edytowane przez _mandarynka Czas edycji: 2010-05-16 o 07:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#126 |
Zakorzenienie
|
![]() Przed pożegnaniem zapytaj siebie : co dałem?
NieidealnaJa, TwojaKokaina, CaMa, istny_paraoks, kamisha! ![]()
#127 | |
Zakorzenienie
|
jaja se robisz? dziewczyno, wracaj tu! ![]() ![]() Cytat:
zabieram te 2. słonko. ![]() + dziękuuuuuuuuje. <3 ____
a wieczorami zmywam brąz z blond czupryny. jej zielone oczy promieniały uśmiechem, dawniej. w przedszkolu stawała sama w kącie, kiedy inne dzieci się bawiły. stali w deszczu, trzymali się za ręce. to było tuż przed jej domem. odprowadził ją. nie mówili nic, patrzyli na siebie. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#128 |
Rozeznanie
|
Nie jestem silna ale mam aż tyle własnej woli żeby patrzeć i w oczy i nie całować.
Obiecaj że mnie nie opuścisz a zawsze będę przy tobie. Mam już dosyć tego ciągłego oczekiwania na twoje wiadomości pomimo, iż wiem że i tak się nie odezwiesz . Przepis na szczęście, jeden z najbardziej pożądanych w terazniejszym świecie . |
![]() ![]() |
![]() |
#129 |
Raczkowanie
|
Witaam wszystkie w nowej części.
![]() Ode mnie skromnie : 'Rafaello - wyraża więcej niż tysiąc słów'
Natomiast ty masz na imię Rafal i nie wyrażasz nic... I h*j Ci w oko...bo w dupę to przyjemność ! ![]()
Bo wiesz, nieważne czy to prawdziwa miłość, szalone zakochanie, totalne złudzenie, czy moglibyście być razem do końca życia, czy tylko przez dziesięć minut- boli tak samo, kiedy ktoś ci to odbiera. Bo tak samo umiera nadzieja. A nadzieja jest zawsze prawdziwa. |
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
'Why give up before we try?' /Dlaczego się poddałeś, zanim spróbowaliśmy?/
#131 |
Raczkowanie
|
Widzę już XIX częśc mamy;D
więc, weny cukiereczki;* _________________________ _________________ `Zakochałam się w jego cudnym uśmiechu i w tym z jaką ciekawością słuchał moich marzeń, a teraz jest częścią i on kocha moje oczy!` `..Dziś dowiedziałam się, że nasza miłośc będzie trwac wiecznie.<33. Twój zapach towarzyszy mi codziennie przed snem, bo moja pościel pachnie Tobą. `i przyrzeknij mi miłośc, wiernośc i dobry sex wieczorami^^
#132 |
Zakorzenienie
|
I nie wiem co czuć, gdy nie ma Ciebie..
Smutek, tęsknotę, ból.. Tak bardzo mnie boli brak Ciebie.. Samotność pochłania łzy.. Oddałam Ci siebie, a teraz mnie nie ma.. Nie wiem gdzie szukać mam.. Bez Ciebie rzeczywistośc staje się szara. Dzień za dniem mija leniwie, w powietrzu unosi się zapach łez i bólu. Kwiatki mają oklapnięte płatki, a słoneczko ze smutku płacze kropelkami deszczu. Jak dobrze, że jesteś. Teraz, żeby ten obraz zobaczyć muszę sięgać pamięcią wstecz. Bo mój świat z Tobą jest o wiele ładniejszy, wiesz? Mieni się tysiącami barw, a w powietrzu pachnie spełnianymi marzeniami. Kwiatuszki pną się do góry, a słoneczko uśmiecha się rzucając wkoło ciepłymi płomykami radości.
![]() |
#133 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() zabieram.. ![]() ![]() Cytat:
haha, ;D
![]() Boskie ! ;] ![]() ________________ "Jesteś tylko pogrążonym w nadziei, zbuntowanym żartownisiem" Pogrążona w nadzieji, zwariowana zrzęda. oto kim jestem. Twoje życie dobiegło konca. Ale to tylko Twoja wina. Gdybys kochał mnie, a nie Ją - nie zabiłabym Cię. " Książę ! Weź mnie do bajki niekończącej się ! "
Uwielbiam moje życie z Tobą. Trzymam Cię drogo będąc w cieniu Twoich kroków. ![]() ![]() My <3 moje prace ![]() Edytowane przez Borowiczanka Czas edycji: 2010-05-16 o 09:37 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#134 |
Raczkowanie
|
najpierw ona, potem ja? w takim razie nara, bo to nie moja gra!
mój świat, ma większy zasięg. sorry za moje zimne serce, brak uczuć i to, ze cholernie mnie pragniesz. panna w swoim mniemaniu. nie kocham już,
bo każdy tylko pożąda.
![]() |
#135 |
Wtajemniczenie
|
XIX
![]() ![]() ![]() ___________________ powiedziałabym ci,
żebyś pocałował mnie w tyłek, ale dla ciebie będzie to kolejny powód, aby zacząć mnie rozbierać. w ogóle.. spróbuj mnie w niego klepnąć, to ci przypier.dolę tak, że poczujesz wiosnę. albo od razu cztery pory roku. siedziałam, a przed sobą miałam kartkę w kratkę. Obok leżał czarny długopis. Wyciągnęłam rękę i chwyciłam go, po czym zamknęłam oczy i rozkoszując się marzeniami i fantazjami budowanymi gdzieś w mojej podświadomości, uśmiechałam się bazgrząc coś po kartce z zeszytu. Kiedy już niby skończyłam otworzyłam oczy i spojrzałam co takiego narysowałam. Dziwne - pomyślałam. Ale w jednej chwili ogarnął mnie stan euforii. Na kartce było napisane Twoje imię i to aż trzy razy, a obok małe serduszko, niezbyt kształtne i idealne, ale zawsze serduszko. Dopiero po chwili zorientowałam się, że w moim świecie nie liczy się już nic więcej prócz Ciebie.
#136 |
Zadomowienie
|
Przyznaj się. Nigdy nie słyszałeś bicia mojego serca.
hahahahahahahaha ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
nie masz czasu na miłość.
chyba o mnie zapomniałeś. |
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
Rozeznanie
|
skaczę pod sufit
![]() _____________ can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars? i could really use a wish right now /czy możemy udawać, że samoloty na nocnym niebie są jak spadające gwiazdy? mogłabym wypowiedzieć życzenie właśnie teraz/ look how you shine, darling /spójrz jak ty błyszczysz, skarbie/
#139 |
Raczkowanie
|
chuy life , a nie high life. radzę sobie pięknie , nie piszę , nie wołam , nawet nie pamiętam.
#140 |
Zakorzenienie
|
Tylko powiedz czego chcesz...
I nie będzie co ma być, tylko będzie po mojemu.. Nie jest różowo.. I dobrze - nie cierpię różowego. Ej, mam pare pytań, apropo dawnych marzeń, dlaczego pozwoliłeś, aby legły w gruzach? Co jest po śmierci?...To samo, co przed narodzeniem Co takiego było w nim , że nic nie chciala więcej.. I czas się przyznać, bo czas wcale nie zna sie na bliznach
![]() |
#141 |
Rozeznanie
|
dziękuje za wszystkie pochwały ; **
![]() A co do tego nowego wątku, jejq czy to jakieś wielkie halo, wielki kult oddawany tym kto zakłada nowy wątek ? chyba liczy się to, że możemy na tych wątkach podziwiać i dzielić się swoimi talentami. Niuńki spokojnie ;* ![]() Rośnij w moich oczach wzbijaj się na szczyt. Mówiłeś, że tak mało Tobie zaoferowałam, cóż jak dla mnie powinieneś czuć się wyróżniony, nie wielu ludzi obdarzam brakiem szacunku. Gdy zaczyna padać deszcz, napływa we mnie nowa energia, wtedy czuje, że nie muszę udawać, że mogę po prostu przyznać się sama sobie, że jest beznadziejnie . Nawet z różowego papierosa wydobył by się siwy dym. Kiedyś będę opowiadała wnukom, że za moich czasów trudno było o prawdziwego przyjaciela, który będzie zawsze i nie opuści w chwilach zwątpienia. Jak wypije kilka piw od razu zdaje sobie sprawę " jaka ja głupia byłam, przecież to takie naturalne " lecz kiedy alkohol przestanie panoszyć się w moim organizmie, problem znowu wydaje się wielkości Mont Everest. Biała suknia, rozmazany makijaż butla taniego wina w dłoni. Nie, nie zostawili mnie przy ślubnym kobiercu, po prostu w życiu czasem tak bywa. Rozkochaj mnie, a potem zabij chociaż umrę szczęśliwa . _ZaagubiOna_ , bajkowa, _istny_paradoks, ruda wiewióra ____________________< 3 ![]() Pełnometrażowe nieszczęście <3 ![]() Edytowane przez Paralogiczna Czas edycji: 2010-05-16 o 10:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#142 |
Wtajemniczenie
|
Kiwam głową, idę dalej, bo mam na to wy*ebane.
Czuję jak spełniam marzenia, które mam od dziecka. ![]()
#143 |
Raczkowanie
|
No, no dziewczyny jak wy pędzicie!
![]() a tu już nowy wątek zrobiony ^^ jestem zaskoczona no ![]() Wszystkim dziewuszką życzę duuużo weny! ;* I niech nie odważy się żadna nas opuszczać bo inaczej jak dorwę to będzie źle! ![]() A tak w ogóle to chciałam poinformować, że wróciłam. ![]() ________ oczy gasną, uśmiech dawno znikł. wszystko co było puścić z dymem, pie*dolić ten cały sentyment. ![]() więcej, więcej, więcej im więcej chcesz mocniej, mocniej, mocniej pragnę Cię. ;D rodzimy się by żyć, żyjemy by umierać. .. and tell you everything you want to hear. mała, głupia dziewczynka, która da radę bo musi!
#145 |
Raczkowanie
|
Witam w XIX części
![]() ![]() _______________________ Nie myśl, że szum w mojej głowie wywołujesz Ty. Lubię marnować się na imprezach od 21 do 7 rano. I live for the music, rollin blunts, feelin high, gettin loaded Żyje dla muzyki, kręcenia blantów, bycia na haju, na bani Fu*k regular life!
#146 |
Wtajemniczenie
|
bierz ile chcesz
![]() ![]() P.S. przeprosiny były z domieszką ironii. ![]() Kiedyś blisko, teraz sobie obcy ludzie.
Twoje porażki z sobą to nie jest mój problem! Będę cieszyć się każdą chwilą, życie zbyt krótko trwa, bym mogła je marnować! jak łatwo można się uzależnić od drugiej osoby. jak łatwo można przejąć jej nawyki. a potem wszystko stracić, gdy traci się Jego. i nagle nie ma powodu, żeby wstać z łóżka, jedzenie śniadania z innymi nie daje radości. i dzień przelatuje przez palce. i tylko śpi się długo, bo On tam jest. 'nic się nie stało, będzie żyć' powiedział rozum, reperując serce. dzień dobry i do widzenia już Cie nie kocham, mój boże ale głupoty.
#147 |
Raczkowanie
|
dreams_x33 - moja.
![]() ![]() latin - ![]() nieme prośby o to, czego potrzebuję do szczęścia. kochaj mnie. cierpliwie dzień po dniu. by prawdziwe słowa z bloków wyszły na ulice... Mówię 'nie', gdy myślę 'nie'! kiss ? are you joking ? dlaczego dla nas nie ma wyjścia ? a awaryjne ? i zwariować, by móc normalnie żyć.. to w twojej głowie, w twoim sercu, w twojej duszy.. Don’t resent me, and when you’re feeling empty Keep me in your memory, leave out all the rest. Nie chowaj urazy do mnie i gdy poczujesz pustkę w środku, zachowaj mnie w swej pamięci, nie przejmuj się niczym więcej. za szybko minął ten czas zdecydowanie zbyt krótko tam byłam jedne z najpiękniejszych dni w moim życiu bez fanfarów, sztucznych ogni oklasków a z tymi co w życiu najważniejsi
![]() |
#148 |
Rozeznanie
|
NieidealnaJa - <3
teraz chciałbyś cofnąć czas , ale przykro mi - za późno.
dwa słowa a cieszą <3 znaleźć znaczenie Twojego uśmiechu ..
#149 |
Wtajemniczenie
|
witam
![]() ta prawda jest przeterminowana.
kto nie tańczy ten odpada. moje serce to Twój adres. zobaczyłam wschód-widok zwalił mnie z nóg. każdy z bloku na Twój temat zdanie ma. prawdziwi ludzie-moi przyjaciele. |
![]() ![]() |
![]() |
#150 |
Zakorzenienie
|
no cześć.
możesz mnie pokochać ? a czy gdy zamykasz oczy, też myślisz tylko o mnie ?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:28.