|
|
#121 |
|
High Quality Since 2007
|
Dot.: Jak postępować z mężczyzną?
Jeśli ja jestem w szczęśliwym związku, to Ty tym bardziej możesz być - uwierz mi
Miałam w swoim życiu baaaardzo pod górkę z facetami, od czasu wczesnego dzieciństwa w domu rodzinnym aż po swoje doświadczenia. Nie twierdzę, że jest łatwo. To jest ciągła praca nad sobą, ciągła walka. Ale DA SIĘ i MOŻNA być szczęśliwą kobietą, a potem szczęśliwą u boku faceta. Daj sobie samej szansę na radość i spontaniczność Będzie dobrze, trzymam za Ciebie i Twojego wybranka kciuki
|
|
|
|
|
#122 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuję
Kurczę, zależy mi na Nim, coraz mocniej to odczuwam. Chciałabym strasznie wiedzieć co on sobie myśli, jakie ma zamiary. Ile wtedy wszystko byłoby łatwiejsze ![]() Opcja innej kobiety chyba odpada, bo pisze do mnie co wieczór (wiem, że można niby pisać przy innej, ale jak jest ze mną w ogóle nie bierze telefonu do ręki, więc to chyba dobry znak ).50latek ma rację, nawet jak go zapytam, a On powie, że nikogo nie ma, nie będę miała pewności, że mówi prawdę. No, chyba, że powie, że kogoś ma, to sytuacja znacznie się rozjaśni Przy najbliższej okazji zapytam.Narazie mój K pisze do mnie, ale np. wczoraj ni stąd ni zowąd urwał pisanie bez żadnego dobranoc itp. Kiedyś pewnie bym zaraz go zbombardowała pytaniem dlaczego się nie odzywa nagle, ale wczoraj lightowo to potraktowałam i poszłam spać . Chociaż nie powiem, że przez moją głowę przemyka myśl "a może zadzwoniła do niego jakaś inna, a może zaczęła pisać i zapomniał o mnie...". Ale staram się to odrzucać, chociaż nigdy bez jakiegoś 'pa' nie kończył wieczornych gadek (znowu analizuję
"Jeśli możesz kłaść się spać każdej nocy ze świadomością, że w ciągu dnia dałeś z siebie wszystko, sukces Cię znajdzie." Russell L. Mason "Największym błędem jaki możesz zrobić w życiu jest ciągle obawianie się, że popełnisz błąd." Elbert Hubbard |
|
|
|
|
#123 | |||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wyjechałaś zauroczona, a wrócisz ... zakochana po uszy. I wiesz co? Sama się wkręcisz! Cytat:
Cytat:
Nie analizujesz! Ty interpretujesz! Na dodatek dowolnie, bez jakichkolwiek podstaw empirycznych. |
|||||
|
|
|
|
#124 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
(zazdroszczę) i życzę udanego wyjazdu.
|
|
|
|
|
|
#125 | |||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Ja za bardzo wszystko biorę do siebie, za mocno przeżywam. Mam 25 lat, a czasem czuję się jak jakaś nastolatka z tymi moimi "problemami" i przemyśleniami...Cytat:
Chyba faktycznie w moim przypadku nic by nie pomogło, bo bym się zawsze doszukiwała jakiegoś drugiego dna...Teraz staram się ten rozum bardzo włączyć do akcji, aż chyba czasem za bardzo (te wszystkie poradniki...), ale wiem, że moje serce nie jest zbyt "mądre", więc może przemyślane działania dadzą lepszy rezultat niż te kierowane samym sercem. Cytat:
I dlatego pisałam wcześniej, że mógł chociaż zaproponować odwiezienie mnie na lotnisko czy dopytać czy na pewno nie znajdę przed wyjazdem czasu na jeszcze jedno spotkanie.Zapomniałam o wolnym dniu teraz w czwartek, zaczynam się zastanawiać czy go nie zapytać tak niezobowiązująco czy może przypadkiem ma wolny jutrzejszy wieczór w związku z tym wolnym dniem. Ale naprawdę mam uraz do proponowania spotkania, bo dotychczas jak ja proponowałam, to do niego nie dochodziło... Ale trochę się martwię czy on o mnie nie zapomni przez te 2 tygodnie, chociaż wiem, że jak zapomni, to znaczy że miał mnie generlanie w nosie, a jak mu zależy, to nie zapomni. Cytat:
Cytat:
To są wspaniałe słowa, każda kobieta powinna tak myśleć!Tylko ja tu miałam na myśli bardziej może jakąś jego byłą czy kogoś, kogo zna dłużej ode mnie. Przecież może być tak, że jakaś dziewczyna postanowi o niego mocno zawalczyć i zastąpi mnie. ---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ---------- Cytat:
Ale niestety jest we mnie, nie wiem skąd, taki strach, że On zamilknie, że urwie kontakt. W końcu znamy się z internetu, nie mamy wspólnych znajomych itd. Mam jednak nadzieję, że tak się nie stanie i jeśli nawet będzie chciał skończyć naszą relację, to mi o tym po prostu powie.
"Jeśli możesz kłaść się spać każdej nocy ze świadomością, że w ciągu dnia dałeś z siebie wszystko, sukces Cię znajdzie." Russell L. Mason "Największym błędem jaki możesz zrobić w życiu jest ciągle obawianie się, że popełnisz błąd." Elbert Hubbard |
|||||||
|
|
|
|
#126 | |
|
High Quality Since 2007
|
Nie ma nic złego w internetowych znajomościach i małej liczbie lub żadnej wspólnych znajomych - naprawdę
A jeśli chodzi o inne dziewczyny - może właśnie Ty jakiejś go sprzątnęłaś sprzed nosa? ![]() Cytat:
A, i jeszcze jedno - im bardziej się będziesz obawiać tego, że coś nastąpi, tym bardziej to się będzie stawać prawdziwe. Bo będziesz spięta, zestresowana, nienaturalna, nie będzie w Tobie za grosz zaufania... a on tego nie odbierze pozytywnie. Edytowane przez ama4 Czas edycji: 2010-06-01 o 22:17 |
|
|
|
|
|
#127 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() I tego Ci życzę, żeby nie popełnił tego samego błędu co chłopak o którym ja wspominałam bo milczenie jest chyba najgorsze. |
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#128 |
|
Rozeznanie
|
Ehh...dzisiaj mam znowu nowe przemyślenia...wczoraj zagadnęłam go na gg (bo był dostępny, a ja niewidoczna). Pogadaliśmy trochę, ale bez żadnych "podtekstów", że tak to ujmę. Nie zaproponowałam spotkania. Pożegnałam się, bo musiałam iść z psem na spacer. Miałam nadzieję, że napisze jakiegoś smska za jakiś czas czy wróciłam itd., ale nic. Drugi dzień bez żadnych "przytulańcowych" smsów. Brakuje mi tego bardzo.
Ja chyba jednak powinnam mieć mężczyznę, który będzie bardziej wylewny niż K. To nie jest tak, że ja nie jestem pewna siebie, zakompleksiona. Znam swoją wartość, jestem atrakcyjną kobietą, faceci się za mną oglądają, jestem lubiana (i skromna ), ale co mi z tego, jeśli od dłuższego czasu nie umiem/nie mogę rozkochać nikogo w sobie i jestem sama i samotna A nie jest tak, że chodzę jakaś smutna, sfrustrowana i odstraszam potencjalnych kandydatów. Ja wszystkie swoje smutki kryję w sobie, na zewnątrz tego widać. Jemu też w żaden sposób nie okazuję jakie mam obawy.We wcześniejszym poście napisałam, ze boję się, że On o mnie zapomni. Chyba źle to ujęłam - boję się, że nasze relacje się rozluźnią. 2 tygodnie niewidzenia się na początku znajomości może spowodować, że wzajemne przyciąganie zmaleje. Już mam wrażenie (oby mylne), że jakoś tak jest chłodniej trochę. Nie wiem, może ja mam dzisiaj zły dzień, ale znowu nie wiem jak powinnam postępować, czekać na jego inicjatywy czy zagadywać go, "walczyć", żeby pamiętał i czekał. Wiedziałam, że nie dla mnie są pierwsze etapy znajomości...
|
|
|
|
#129 | |||||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Czy aby na pewno nowe? Ja je już gdzieś widziałem, a Ty? Jak dla mnie, to masz dzień jak co dzień. Po pierwsze - się martwić. Po drugie - się martwić. Po trzecie - ... Nie masz nic lepszego do roboty? To sobie poszukaj! |
|||||||||
|
|
|
|
#130 | ||||
|
Rozeznanie
|
Gdybym tylko umiała. Wszystko jest ok dopóki nie zacznie mi zależeć, wtedy od razu czarne myśli i burza mózgu.
Cytat:
Wczoraj odezwałam się pierwsza, więc dzisiaj poczekam na jego krok, jeśli się nie odezwie, to chyba nie będzie dobry znak. Chciałabym móc mu wprost powiedzieć, że tęsknię za jego bliskością, ciężko mi będzie wytrzymać te 2 tygodnie i że chętnie bym go jeszcze zobaczyła któregoś dnia przed moim wyjazdem (właściwie zostało tylko jutro, bo On w piątek wyjeżdża na weekend). Ale przecież zaraz będzie, że zdesperowana, że ma mnie w garści i już nie musi zabiegać, bo sama się "pcham" w jego ręcę... Cytat:
Cytat:
A ja go pewna nie jestem niestety i nie chciałabym przez to zacząć się narzucać (np. tym spotkaniem przedwyjazdowym). Cytat:
Naprawdę ja mocno się kryję przed nim z tymi moimi obawami, myślę, że nie ma szans tego dostrzec. Ja też ![]() Mam, ale te myśli wracają jak bumerang...ehh...może to przez ten wyjazd, wizja 2tygodniowego niewidzenia mi się strasznie nie podoba...
||||
|
|
|
|
#131 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jeżeli mężczyzna powiedziałby, że tęskni, ze chciałby się spotkać itd to wtedy my kobiety odebrałybyśmy to jako, że mu zależy na nas. A kobieta nie może sobie na to pozwolić (oczywiście na początku znajomości) bo zaraz facet pomyśli, to co wyżej napisałaś. I gdzie tutaj jest równouprawnienie?? Cytat:
A tak od siebie dodam, że narazie nie masz co się martwić. Z tego co napisałaś, chłopak pamięta o Tobie. Cały czas szuka jakiegoś kontaktu, więc uśmiechnij się i uwierz w swoje szczęście I bierz z tej znajomości jak najwięcej żebyś później nie musiała żałować, że mogłaś być szczęśliwa a tylko się dołowałaś
|
||
|
|
|
|
#132 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jeśli mu na mnie zależy, to powinno go to ucieszyć, ale jeśli nie jest jeszcze pewien, to może go to odstraszyć...I jak tu być sobą i działać spontanicznie?
|
|
|
|
|
#133 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#134 |
|
Rozeznanie
|
Poczekam chyba jednak na wiadomość od Niego. Mam nadzieję, że myśli o mnie i odezwie się dzisiaj, a jak nie, to wyślę mu tylko 'dobranoc', żeby mu pokazać, że ja myślę i wtedy jutro już na pewno nie odezwę się pierwsza.
|
|
|
|
#135 |
|
Raczkowanie
|
To też jest dobre rozwiązanie, bo jak sama napisałaś będzie wiedział, iż o nim myślisz. A może już się odezwał?? Nie zakładaj z góry, że się pierwsza nie odezwiesz bo będziesz się męczyła tak, jak ja. I co z tą spontanicznością??Bo co z tego, że popadłam w obojętność jak teraz znowu mam chwile zwątpienia, ale ja nie mogę wysłać mu smsa, bo my nigdy nie pisaliśmy ze sobą tylko rozmawialiśmy przez tel( co mi też strasznie odpowiadało, bo przyznaję, że nie lubię pisać smsów co innego gg bo to już bardziej przypomina rozmowę).
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#136 | |||
|
BAN stały
|
Wiesz jaka jest różnica między nami? Mój optymizm jest we mnie. A Ty wolisz, żeby to inni Ci na niego pozwolili.
Cytat:
Dzwoni? Sms-uje? Spotyka się? Trzy razy tak? Masz rację. Takie zachowanie faceta jednoznacznie wskazuje, że ma Cię w nosie, że jest tym zmęczony i ma dość. Tyle, że jest masochistą i musi to robić, więc robi. Z obrzydzeniem, na przekór sobie, ale robi. Jest masochistą? Moim zdaniem skoro jeszcze się z Tobą spotyka, to chyba trochę jest! Nie bierz tego sobie poważnie, ale z przymrużeniem oka się nad tym zastanów. A poważnie, to przemyśl sobie to. Nie wiem, czy on jest poważnym i odpowiedzialnym mężczyzną. Ty musisz w nim tego poszukać. Ale wiedz, że odpowiedzialny facet ma z reguły jakieś zasady, którymi kieruje się w życiu. Jedną z nich często jest: "Nie rozdawać na prawo i lewo obietnic bez pokrycia!" I wiesz jak to działa? Im bardziej mi na kimś zależy, tym dłużej się zastanawiam, czy na pewno mogę mu coś obiecać, czy na pewno będę w stanie obietnicę spełnić, czy na pewno go nie zawiodę i nie zranię. Dla mnie brak deklaracji z jego strony jest na tym etapie jak najbardziej na miejscu. Bardziej bym się martwił, gdyby na drugiej randce powiedział, że Cię kocha, a na trzeciej snuł plany odnośnie ślubu. Cytat:
Cytat:
NIE MARTW SIĘ NA ZAPAS !!! |
|||
|
|
|
|
#137 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Przyznaję, jestem tragicznie beznadziejnym przypadkiem. Jak czytam Twoje słowa widzę to tak wyraźnie, że aż sama się sobie dziwię. Nie wiem skąd we mnie ta głupota (bo chyba trudno to inaczej nazwać), bo strach, jak już zostało w tym wątku napisane, jest z moich poprzednich doświadczeń. Ale muszę to przełamać, po prostu MUSZĘ. I to jest moje postanowienie nr 1 od dziś. Będę ze sobą walczyć do upadłego ![]() Cytat:
Cytat:
Jednak więc ta spontaniczność czasami popłaca.My z kolei tylko do siebie piszemy, co mi jest akurat na rękę, bo mieszkam jeszcze przez chwilę z rodzicami, więc rozmowy wszystkie byłyby słyszane mimowolnie przez nich. No i ja lubię smsy, więc dobrze się złożyło, że On też ![]() Nie dziwię się, że masz chwile zwątpienia, to nie jest takie proste wszystko, kobieca psychika jest wykańczająca czasami...
||||
|
|
|
|
#138 |
|
Raczkowanie
|
A u Ciebie jaki jest dalszy ciąg historii?? Nic nie piszesz tzn, że wszystko się układa??
|
|
|
|
|
#139 | |
|
High Quality Since 2007
|
Cytat:
To tak jakby powiedzieć coś ogólnie o kobietach, że nie lubią np. goździków. A jak akurat trafi się jedna taka idealna, która je lubi i która będzie na goździka wręcz CZEKAĆ? Wniosek: ZAWSZE należy być sobą. Nie przeginać i nie wydzwaniać, nie śledzić i nie umierać z nerwów, jak nie odpisze po jednym dniu, ale i nie mieć tak ogromnych schiz pt. "nie zaproponuję spotkania, bo na pewno odmówi!" ![]() Grunt to złoty środek ![]() Mam nadzieję, że spotkanie doszło do skutku i się udało?
|
|
|
|
|
|
#140 |
|
Przyczajenie
|
Ostanio rzucił mnie facet . STWERDZIŁ ŻE JA DAJE ZA MAŁO Z SIEBIE W ZWIĄZKU i że on nie chce juz tego ciągąc . Powiem szczrze załamałam sie ponieważ nigdy nie potrafiłam być pewna siebie i pomyślalam ze zanim poznam nową miłośc mina wieki . Stwierdziłam ze nie posiadam takich walorów jakich moj facet oczekiwał i jakich oczekuja inni mężczyźni. Okazało się to nie prawdą . Otóż zawsze gdy mój męczyzna oglądał się za innymi kobietami myśłalam sobie:" szkoda że nie jestem bardziej atrakcyjna" . nic bardziej mylnego. okazuje sie bowiem ze nasi facei juz tak maja i to tylko pobudza ich wyobraźnie
![]() ![]() ![]() bardzo ciekawych rzeczy dowiedziłałam się z ksiązki to recenzjahttp://mezczyzna.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/1166660,1/ . ZADNA ŚCIEMA SAMA PRAWDA
|
|
|
|
|
#141 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
U mnie jest super Wszystko układa się cudnie Niestety we mnie lęki nadal gdzieś siedzą, a ja cały czas staram się z nimi walczyć. Spotykamy się regularnie, ale nie bardzo często. Jest mi z nim cudownie i myślę i widzę, że Jemu na mnie zależy. Mam nadzieję, że myśli o mnie poważnie.Nauczyłam się już, że nie ma co rozkładać każdego smsa na części pierwsze. Jednak każdy facet jest inny, każdy ma gorszy i lepszy dzień, swoje życie i doświadczenia, które wpływają na późniejsze zachowania. Tak jak napisała ama4, trzeba znaleźć złoty środek.
|
|
|
|
|
#142 |
|
Zakorzenienie
|
No to super, że znalazłaś ten złoty środek
Ale wydawało mi się, że miałaś wyjechać na 2 tygodnie, to jednak znaleźliście czas, żeby się spotkać? Nieźle Powodzenia w każdym razie, skoro się tak cudnie układa
|
|
|
|
|
#143 |
|
Rozeznanie
|
Nie było mnie tydzień
|
|
|
|
#144 |
|
High Quality Since 2007
|
Suuuuuper
Nawet nie wiesz, jak mi się buźka uśmiechnęła, jak przeczytałam Twojego posta Dasz się ponieść i już za niedługo zapomnisz o swoich obawach - będziesz się po prostu cieszyć chwilą ![]() I pamiętaj, w przyszłości mogą się stać różne rzeczy; nie każdy związek okazuje się być tym "jedynym", czasami z kolei w tych udanych trzeba przejść burze i kłótnie (ojj, miałam ostatnio takich kilka... bywało ciężko, ale udało się je przejść i jest nam jeszcze lepiej razem ) - ważne, żeby dany moment był piękny i żebyś umiała go wykorzystać w 150%
|
|
|
|
|
#145 |
|
Rozeznanie
|
Kurczę, czemu odbierasz sobie całą przyjemność randkowania, flirtowania? Mnie też kilka razy faceci zranili ale to nie znaczy, że muszę zamknąć się na pozostałych facetów i że będę analizować każdy ich krok i każde swoje posunięcie..
Dałaś sobie już wystarczająco dużo czasu by się z tym wszystkim pogodzić, przełknąć i teraz ruszaj do przodu. Te wszystkie poradniki wyrzuć do śmietnika. Bądź spontaniczna, bo przecież tu chodzi o Twoje uczucia. Nie możesz zaplanować sobie, że dziś będę zołzą, jutro napiszę mu coś miłego żeby sobie nie pomyślał, że mam go gdzieś, a pojutrze znowu stworzę dystans. Chłopak też ma uczucia, nie? Ja nie stosowałam żadnej strategii, nie obiecywałam sobie, że teraz koniec z facetami bo jakiś dupek mnie oszukał czy zdradził. Przecież nie każdy facet jest taki sam. Mój TŻ starał się o mnie długo, ale spontanicznie. Były spacery, smsy, uśmiechy, zaloty.. no wiesz jak to jest a ja zachowywałam się spontanicznie i robiłam to, co czułam i na co miałam ochotę. Nic na siłę, po 2 miesiącach byliśmy razem.Trochę spontaniczności. |
|
|
|
|
#146 |
|
Raczkowanie
|
Wróciłaś już
Jak fajnie przeczytać, że Ci się układa Sądzę, że im więcej czasu minie tym ta niepewność będzie malała ,a Ty w pełni będziesz mogła się cieszyć z randkowania. W takim razie teraz pozostaje Ci utrzymać ten złoty środek
|
|
|
|
|
#147 |
|
High Quality Since 2007
|
I jak tam?
|
|
|
|
|
#148 |
|
Rozeznanie
|
Dobrze
Chociaż z moim charakterem brakuje mi do szczęścia deklaracji, że jesteśmy parą. Niby wszystko na to wskazuje, ale ja lubię mieć czarno na białym powiedziane na czym stoję. Ale nie chcę go pytać, bo nie chcę, żeby poczuł jakąś presję z mojej strony.Jeśli o mnie chodzi, to zakochałam się i nie do końca się z tego cieszę, bo tego strachu cholernego niełatwo się pozbyć z głowy. Mój TŻ (bo chyba tak już mogę o Nim pisać) jest moim ideałem, nie piszę tego przez różowe okulary, tylko calkiem obiektywnie. Cholernie mi odpowiada pod każdym względem, a ja jestem indywidualistką i naprawdę trudno mi znaleźć kogoś z kim bym się dogadywała, a jeszcze do tego, żeby była chemia między nami, to już mega mega trudne. Nie znamy się długo, ale ja już wiem - kocham Go. Jedyne, co bym chciała, żeby się zmieniło z Jego strony, to żeby wyrażał chęć częstszych spotkań. Jest bardzo zajęty w tygodniu, wiem o tym i akceptuję to i to nawet fajne, że czekamy na siebie do weekendu i jesteśmy stęsknieni, ale miło by było, gdyby raz na jakiś czas spontanicznie przyjechał do mnie do mnie w tygodniu tak po prostu. W sumie to ja też nie wyrażam tego głośno, ale to On ma codziennie po pracy jakieś aktywności do późnego wieczora, więc wiedząc o tym, że nie ma czasu, nie będę proponowała spotkania. A przez te kilka dni niewidzenia się tęsknię za Nim strasznie. Mam ogromną nadzieję, że nasza znajomość będzie trwała i trwała, bo wiem jedno - jak mi z Nim nie wyjdzie, będzie mi maksymalnie ciężko kogoś znaleźć. Zaczynając od Jego zachowania wobec mnie po Jego sposób bycia, poczucie humoru, upodobania, to że nie lubimy tych samych rzeczy i lubimy te same (+cudowny seks). Wiem, czuję i widzę, że to moja druga połówka, na którą czekałam tyle lat. I dlatego nie mogę się nie bać, że go stracę. Chociaż staram się wierzyć, że będzie dobrze. To się wygadałam...
"Jeśli możesz kłaść się spać każdej nocy ze świadomością, że w ciągu dnia dałeś z siebie wszystko, sukces Cię znajdzie." Russell L. Mason "Największym błędem jaki możesz zrobić w życiu jest ciągle obawianie się, że popełnisz błąd." Elbert Hubbard Edytowane przez sorceress Czas edycji: 2010-06-21 o 10:08 |
|
|
|
|
#149 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj widzę, że jakaś spora desperacja przez Ciebie przemawia i chyba stąd Twoje dotychczasowe problemy z facetami... zmień swoje myslenie z: jak mi z Nim nie wyjdzie, będzie mi maksymalnie ciężko kogoś znaleźć na: jak mi z nim nie wyjdzie, to będzie następny
Edytowane przez wandaweranda Czas edycji: 2010-06-21 o 10:18 |
|
|
|
|
|
#150 |
|
Rozeznanie
|
Nie desperacja, tylko brak fajnych, wolnych, wartościowych facetów w moim otoczeniu. Nie piszę, że będzie mi ciężko kogoś znaleźć, bo mam pecha/jestem beznadziejna itp. i zabiję się jak nam nie wyjdzie. Miałam na myśli to, że będzie mi ciężko znaleźć kogoś, kto będzie mi odpowiadał tak jak On. Bo ja jestem wybrednym i specyficznym osobnikiem i jestem w szoku, że znalazłam kogoś (przez internet do tego) z kim tak do siebie pasujemy, bo już miałam wątpliwości, że ktoś taki w ogóle istnieje na tym świecie. Na pewno się jeszcze poznajemy, zawsze pozostają jakieś nowe sfery do poznania w człowieku, ale też już bardzo dobrze się znamy, dużo o sobie wiemy. Czuję się przy nim cudownie, mogłabym leżeć z nim przytulona godzinami i nawet nie rozmawiać, po prostu być i czuję się najszczęśliwsza na świecie. Czasem nie potrzeba miesięcy czy lat, żeby wiedzieć, że to Ten, po prostu się to czuje i wie.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:29.

Miałam w swoim życiu baaaardzo pod górkę z facetami, od czasu wczesnego dzieciństwa w domu rodzinnym aż po swoje doświadczenia. Nie twierdzę, że jest łatwo. To jest ciągła praca nad sobą, ciągła walka. Ale DA SIĘ i MOŻNA być szczęśliwą kobietą, a potem szczęśliwą u boku faceta. Daj sobie samej szansę na radość i spontaniczność
Będzie dobrze, trzymam za Ciebie i Twojego wybranka kciuki 

Przy najbliższej okazji zapytam.
Ja za bardzo wszystko biorę do siebie, za mocno przeżywam. Mam 25 lat, a czasem czuję się jak jakaś nastolatka z tymi moimi "problemami" i przemyśleniami...

to recenzja