![]() |
#121 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: różności... czyli poprzeprowadzkowa aktualizacja
Hej
![]() Może znajdziesz coś dla siebie u mnie za Amethysta i obydwie wersje Cinemy. Zapraszam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Na pewno w Sephorze, bo mój właśnie tam został kupiony. Jest to zapach kwiatowo-owocowy, w moim odczuciu raczej świeży, ale nie jest to świeżość ogórka czy cytryny. Jakby udało Ci się przetestować to zapraszam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny
![]() Odpisałam w waszych wątkach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Przejrzałam zdjęcia i wydaje mi się, że Ametysta jest chyba coś w ok. 25 ml lub nawet mniej, może się mylę, ale buteleczka rozszerza się u góry, a na dole jest sporo zwężona. Może lepiej byłoby, gdybyś zrobiła fotkę na boku, jakbyś była uprzejma. Z mniejszych pojemności mam tylko to, co jest w wątku, ale biorąc pod uwagę ceny Amethysta i Richmonda (choćby w perfumeriach internetowych, choć akurat moja buteczka pochodzi z Sephory), wartość John'a jest większa. Tak więc może poczekam na fotkę na boku i w miarę dokładne określenie ilości Amethysta i szczerze mówiąc, to liczyłam właśnie jeszcze na jedną odleweczkę, jako dodatek do wymiany(ale akurat w tym przypadku nie jestem zdeterminowana ![]() Aha, nie wiem, czy zgłaszały się do Ciebie inne wizażanki z problemem wyświetlania Twojej strony, mianowicie po kliknięciu na link wyświetla się Twój wątek na całej stronie, bez możliwości odpowiedzi, jedynie przez cytowanie, i za każdym razem trzeba usuwać całą treść. Tymczasem pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Dzięki za odpowiedź. Czekam więc na fotki, pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Rozeznanie
|
Hej
Pytałaś u mnie o mgiełkę limonka-koks Bath and body works ![]() Zastanawiam się czy warto wymieniać się za taki drobiazg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() - Lalique "Amethyst" - ok. 25-30 ml z kartonikiem, tylko za chciejstwo ![]() - Szampon wygładzający z ekstraktem z mirry Myrrhea Rene Furterer Paris - próbka 15 ml pełna KuNu za Euphorie bollsom i próbki max mar i jak wymianiamy się? ![]() ![]()
![]() |
#131 |
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#132 |
Wtajemniczenie
|
Jak znajdę u siebie coś ładnego,to przyjdę Cię jeszcze pomęczyć
![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Rozeznanie
|
ooo to super
![]() Czy mogłabym prosić również o Dolce Vitę 6-7ml? Może jeszcze coś wyszperasz? Jeśli nie, to może być tak jak ustalone. A ilościowo, to byłabym zainteresowana 10ml Amethystu i 5ml Anny Sui. Czy taka wymianka Tobie pasuje? Jeśli nie, proszę odpisz, jak to widzisz. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Rozeznanie
|
Chętnie, niech tak będzie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
Jak najbardziej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 |
Zakorzenienie
|
Szukam tylko rzeczy z wish,takze nic nie znalazlam.
Pozdr |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() mam takie marne 4ml Werbeny , pewnie szukasz wiecej , ale przy okazji jakiejść większej wymianki , to moze by cię zainteresowało , reszta na wymiane w wątku , mnie interesuje u ciebie - YSL Cinema edt - 10 ml bez psika testowego; ze wspólnych zakupów - Dolce Vita - 6-7 ml bez piska testoweg; od Mimi87 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Zadomowienie
|
Hej,
interesują mnie raczej oryginalne flakony lub miniatury (nie odlewki). A swoich flakonów raczej nie oddasz ![]() ![]()
![]() |
#139 |
Zakorzenienie
|
hej, cos za cien Urban Decay?
![]()
![]() |
#140 |
Zadomowienie
|
Niestety nic nie znalazłam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
BAN stały
|
To do Ciebie poleci:
Ginestet Botritis-2,5 ml. YSL Paris-3 ml. Seductive Elixir-2,5 ml. BLV Au the Rouge-1,5 ml CK Eternity-2,5 Versace Medusa-2,5 Lola Jacobs-5 Ivy już nie ma ![]() EDIT: Dobra-daję 5 ml. Meduzy a Ty Baiser de Cimena. OK? Edytowane przez nerola Czas edycji: 2011-09-05 o 13:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Raczkowanie
|
- Salvador Dali Eau de Rubylips? ![]()
![]() |
#144 |
Raczkowanie
|
Jestem chętna na Dolce Vita
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moje ok 8ml DV za Twoje 8ml DE. Jeżeli się zgadzasz, proszę o potwierdzenie i adres do wysyłki na privie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Rozeznanie
|
czyli mamg go z wymianki, to jest tester z tych wysp, tak przynajmneij wyglada, ale na pewno jest oryginalny ma kod 6 aaa a zdjecie zaraz zrobie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
BAN stały
|
Witaj,
znajdziesz coś u mnie za: - Alexander McQueen "My Queen" Deluxe Edition- ok. 30/50 ml w "mechatym" kartoniku z folią edit. chyba bardziej 35 ml... robiłam z niego odlewkę 10 ml i kilka psików testowych... a po flaszce tak średnio widać, tylko za chciejstwo ![]() ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Rozeznanie
|
tamto bylo robione na przescieradle a to o tera na oknie, przy pochmurnym niebie, tzn nie pochmurnym ale bez slonca, na bialej kartce mysle ze oddaje kolor
, ona jest taka brzeoskwiniowa tracona rozem Edytowane przez addatoniewypada Czas edycji: 2012-03-26 o 22:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:35.