![]() |
#121 |
Zadomowienie
|
Dot.: *Różności kosmetyczne :)*
Wymieniłabym się za tę Chloe - spodobaly mi sie u Ciebie obie perfumy.
Jesli nie chcesz oddawac obu, wtedy chcialabym Yves Rocher + cos jeszcze z wątku. Co Ty na to? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Zadomowienie
|
EVERYDAY MINERALS- Fairly Light Pressed
GUERLAIN- Meteoryties Poudre de Perles, 03 Beige Lumineux. Prasowane meteoryty, kod 8W01, jakaś 1/2 może mniej z 10g, GloMinerals- tester podkładu w kamieniu. Odcień natural Medium Moze cos z tego? Powiem szczerze ze nie wiem jaka wartosc maja te kosmetyki, jesli wybralam cos zbyt drogiego, to powiedz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() ![]() =MAZIDŁA- Modyfikowana skrobia kukurydziana Dry- Flo (R) AF Pure- 25g, data 04.2011 (Dobrze matuje cerę i nie wysusza, polecam !) =AA Oceanic Intensywny Lifting 50+ Tonik regenerująco-nawilżający, koenzymy Q10 I R, wyciąg z wiśni japońskiej, 200 ml, data 04-2012, nowy! ? Bardzo mi zależy i ewentualnie poza wątkiem bym mogła poszukać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() YVES ROCHER Neonatura Souffle EDP- ok 47/50ml, kartonik GUERLAIN- Meteoryties Poudre de Perles, 03 Beige Lumineux. Prasowane meteoryty, kod 8W01, jakaś 1/2 może mniej z 10g, GloMinerals- tester podkładu w kamieniu. Odcień natural Medium Za Twoje Chloe Narcisse+ balsam ??? ![]() Myślę,że całkiem sprawiedliwa zamianka, dorzucę jeszcze jakieś gratisiaki ![]() ---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ---------- Cytat:
Przejrzę troszkę póżniej u Ciebie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Zadomowienie
|
Zgadzam się
![]() Napisz prosze pw z Twoim adresem i danymi, w poniedzialek wyslę paczke. Jako ze to moja 1 wymianka - poczekaj na kosmetyki ode mnie i wyslesz swoje. OK? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
Interesują mnie w twoim wątku te rzeczy :
oba pędzle z tego zdjecia : https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1275469180 EDM- róż, spore odsypki w strunach, odcienie: Deep Vine Truly Tiger EDM- MEDIUM BEIGE - INTENSIVE BASE - 1 SZT.próbka cała,sampel 1g EDM- Medium Beige Neutral 1/3 słiczka sampla =EVERYDAY MINERALS- Fairly Light Pressed- mineralny podkład w kompakcie z lusterkiem- 11g (gąbeczka nieużywana) Zużycie ok 10%. (brak foto, mogę zrobić) przy czym najbardziej zależałoby mi na pędzlach a reszta do ustalenia może napisz co mogłabyś oddać btw z których okolic łodzi jesteś ?? ![]() btw- mogę ci dorzucić 3 próbki Effaclar M , w tubkach. Z opakowania jest, że są po 5ml ale którąś otwierałam i nie mam pojęcia którą ;/ w każdej coś jest ale nie da się wyczuć w której mniej ;D
Edytowane przez eyo Czas edycji: 2010-07-24 o 22:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Rozeznanie
|
Może coś u mnie znajdziesz dla siebie ??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- -EYO, -BigGirlsDontCry- odpisałam u Was ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
Dla mnie :
"Oba pędzle z tego zdjecia L'oreal i Donegal : https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1275469180 EDM- róż, spore odsypki w strunach, odcienie: Deep Vine Truly Tiger EDM- MEDIUM BEIGE - INTENSIVE BASE - 1 SZT.próbka cała,sampel 1g EDM- Medium Beige Neutral 1/3 słiczka sampla" *(te dwie ostatnie są w słoiczkach edmowych??) Dla Ciebie : "A interesują mnie LRP Anthelios, LRP Żel do twarzy, YR dwustronna kredka" -- mi by taka wymianka pasowała ![]() co do żelu lrp i zmian w nim to ja osobiście dopiero zaczęłam go używać od nowej wersji i nie mam porównania z tą starszą ale od siebie mogę powiedzieć, że dla mnie to najlepszy jaki miałam do tej pory a testowałam tego oj wiele.. z myciem buzi zawsze miałam problemy znalazłam taki wątek na wizażu u nas : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=10693416 o tej zmianie tego żelu no i te dziewczyny które miały porównanie chwalą zmianę btw - jak tobie pasuje to ślij pw to możemy zrobić wysyłkę paczek już w poniedziałek
Edytowane przez eyo Czas edycji: 2010-07-24 o 22:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Zakorzenienie
|
EYO- Piszę pw
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Wtajemniczenie
|
hej u ciebie podoba mi sie:
EVERYDAY MINERALS- Fairly Light Pressed ale nie wiem czy bys chciala go wymienic na bluzke
![]() |
#135 |
Wtajemniczenie
|
dlugosc to 60cm
kolory to takie jasny beż/wzorek ciemny, plus zgnilozielona tasiemka przy biusie i miedziane ozdoby mam jescze taka bluzeczke jasno-niebieska
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post87551135 Edytowane przez inez84_13 Czas edycji: 2010-07-25 o 20:34 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 |
Zakorzenienie
|
oOO masz też fajne cienie clinique
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#137 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za:
=EVERYDAY MINERALS- Fairly Light Pressed- mineralny podkład w kompakcie z lusterkiem- 11g (gąbeczka nieużywana) Zużycie ok 10%. (brak foto, mogę zrobić) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
narazie dokładam tylko błyszczyk Smashboxa w odcieniu FAME
![]() ![]() ![]() mam jeszcze samoopalacz w sprayu scotta barnesa- trzymam dwie buteleczki bo maja swietne recenzje na KWC ![]()
![]() |
![]() |
#140 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ok, dzięki, ale na razie się nie skuszę ![]() ![]() Bardzo dziękuję, ale obecnie nic ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Zakorzenienie
|
=CLINIQUE - Blended Face Powder + Brush – Sypki puder z pędzelkiem ok.20/35 g. Odcień 20 Invisible Blend (jasniutki beżyk) ,kod P97. Dużo pozytywów na KWC.
Oddam całość, ale w innym opakowaniu ![]() coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo dziękuję, ale nic obecnie nie wpadało mi w oko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Hej;Fairy Light Pressed i 6x1,5 ml Redermic+
Mogę Ci oddać róż,miniaturki i balsam. Tylko powiedz szczerze,co myślisz o tym,bo ja nie znaju,jak wycenić tego prasowańca. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Raczkowanie
|
Hej!!
![]() U Ciebie interesowałyby mnie cienie 6 clinique i może ten róz z clinique tylko nie weim czy mi taki by pasował ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witaj ![]() ![]() 6.Dermablend sztyft, 7. Dermablend "spodek KRYOLAN kółko kamuflaży No.3, 3 i kredka Gosh. ? ![]() Edytowane przez tompola Czas edycji: 2010-08-01 o 07:57 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez dojna komarzyca Czas edycji: 2010-08-01 o 12:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
DOJNA KOMARZYCA
![]() ![]() Za sam różyk Clinique Blushing Blush Powder Blush- odcień 01 Patchwork Pink- zamawiany z drogerii internetowej dałam z wysyłką 120zł, ubytek jest niewielki, ale oczywiście mniej go wyceniam ![]() ![]() Maska Tołpy ok 25 zł, jest ubytek kilku użyć: http://www.domzdrowia.pl/56615,tolpa...aca-50-ml.html. Algi w proszku ze strony producenta Nauralne Piękno, a Glinka z Biochmemii Urody. Jak nabardziej do cer mieszanych/ tłustych. Polecam, mogę zrobić odsypkę do czystych strun ok 10 g ![]() ![]() Tak myślę,że mogłabym oddać Róż Clinique, Tołpę maskę, Maseczki Algi i Glinkę.Polecam Ci tez Olej (macerat) z kocanki 100% -40 ml, data 03.2011 (odpowiednio przechowywany)Biochemia Urody. http://www.biochemiaurody.com/sklep/...lichrysum.html Byłabyś chętna,(?)myslę,że całkiem sprawiedliwie. ![]() Edytowane przez tompola Czas edycji: 2010-08-01 o 12:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Raczkowanie
|
hmm a na ile wyceniasz cienie clinique? bo szczerze to bardziej przydałyby mi się cienie
![]() ![]() ![]() Edytowane przez dojna komarzyca Czas edycji: 2010-08-01 o 13:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cenowo troszkę więcej, dokładnie to nie pamiętam...za duzo czasem zakupuję ![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-1...er-Shimmer.htm Tylko sprawa wygląda tak,że paletkę wolałabym zamienić na inną, a co do różu (i reszty) jestem elastyczna ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ---------- Dorzucę jeszcze coś od siebie, zapachowo też ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:00.