![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowy Uporzadkowany Watek - Dior, Chanel, Guerlain, Clarins, Clinique, Avon
oki wieczorkiem sprawdze i pokusze ewentualnie
![]()
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowy Uporzadkowany Watek - Dior, Chanel, Guerlain, Clarins, Clinique, Avon
czekam ![]() ---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
oj niestety z Twojej wishlisty to mam tylko NR for her ale sama za bardzo go lubie zeby wymienic... a innymi chyba nie ma sensu ci glowy zawracac, co?
mam np NU edp jakies 85/100 lub Kenzo Vintage 95/100 ale przypuszczam ze cie nie zainteresuja ![]()
![]() |
#124 |
Zakorzenienie
|
nie za bardzo znam te zapachy....moge sprawdzic jesli da sie je znalezc w sephorze i/lub douglasie....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
jesli bedziesz miala okazje i ochote
![]() ![]() ![]() aha jeszcze mam 50tke z malym ubytkiem Attraction Lancome i 30 z malym ubytkiem Clinique Happy to be
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=43221823 #post43221823 wymienie Tresor Midnight Rose Edytowane przez glamourous Czas edycji: 2010-06-10 o 21:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrze, jutro posprawdzam wszystko o ile bedzie na stanie w douglasie lub sephorze.....odezwe sie wieczorem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
|
super
![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
![]() ---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ---------- ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Zakorzenienie
|
Glamorous, no niestety nieczego nie mieli albo mowili ze wycofane ze sprzedazy (np. Lancome Attraction - juz kilka lat temu).
---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ---------- ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
no, ja swoje Attraction kupilam na ebayu, chociaz w dublinie jeszcze rok temu bylo w perfumeriach. to Kenzo vintage to tez limitowanka...no trudno, powodzenia w dalszym wymiankowaniu
![]()
![]() |
#131 |
Zakorzenienie
|
![]() ---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie?
mam m.in. prawie 100ml J.Lo Glow after Dark edp mroczny zapach w srebrnej butelce, bardzo długotrwały 8. Clinique - cien w kremie dlugo utrzymujacy sie - jasny roz - Starlet Pink- ubytek ok. 15% 121. Guerlain Divinora 201 - 4czki ubytek okreslam na 3%-5%, z wymianki, pudeleczko jest w 2 czesciach bo zawiasiki sie urwaly, jak lezy na plasko to nie ma probelmu, wymienie najchetniej za cos z wish 137. Guerlain, Divinora, Radiant Colour Palette 4 Shade Eyeshadow róże - Touche de Rose nr 260 - zuzycie takie jak na zdjeciu http://pretty.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=7041& recenzja=195894 164. Chanel Kaska Beige - testowane cienie jakies 5 razy z wiosennej kolekcji chanel 2010, zakupione w sephorze, w kartoniku, oddam najchetniej za zapach z wishlisty 136. Dior Shimmer Poudre Rose Diamond - 1 raz wyprobowany - najchetniej za cos z wish https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-22972-rec-228429.htm 134. Guerlain - Meteorites Voyage Refillable Compact Powder - Reflets De Velours - mam caly komplecik, testowany 2 razy delikatnie, w pieknej ozdobnej puderniczce. https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-22884-opis-Guerlain-Meteorites-Compact-Powder-for-the-Face-Voyage.htm 172. Givenchy Le Prismissime Visage Mat & Glow- kolor Light Silk - testowany 3 razy, mam kartonik. https://wizaz.pl/forum/album.php?albumid=8724&pi ctureid=61314 152. Guerlain Meteorites Necres 10 - prasowane meteoryty necres nr 10 - ubytek oceniam na 25% 175. Givenchy Prisme Pastel Tulle - prasowany puder rozswietlający, mam kartonik, ubytek okolo 5% 159. Guerlain Meteorites Butterflies - 12 kulek do oddania w zastepczym opakowaniu (moge odstapic oryginalne pudelko od innych kulek - ale nie mam od motyli....) 171. Guerlain Imperials- puder w kulkach - cale opakowanie 33g. nowych imperiali, sprawdzalam kolor 1 raz, z pudelkiem, mam kartonik. 174. Chanel Blush - kolor Tea Rose - testowany, mam welurek i kartonik 113. Kenzo leau ICE edt (ok 49.5/50 ml), mam kartonik http://www.luxlux.pl/artykul/8758/l_eau_par_kenzo_ice 114. CK Euphoria edp (ok 75/100 ml), mam kartonik https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-12226-opis-Calvin-Klein-Euphoria-EDP.htm 119. Givenchy Very Irresistable edp - ok 68-70/75 ml 173. Gucci by Gucci edt- 50 ml bez kilku testowych psikow, mam kartonik, folie. 177. Guerlain Idylle - 34/35 ml, mam kartonik
![]() |
#133 |
Wtajemniczenie
|
Witaj
![]() Tym razem byłabym chętna na Very Irresistable, Euphoria lub Idylle. Mogę zaproponować: Dior Addict 2 - 20 ml (może być ciut więcej); Armani Lei (złota) - 25 ml (też może być więcej); Boucheron Trouble edp. - 30 ml minus dwa testy; YSL Nu edt. 29 ml; Pozdrawiam serdecznie ![]() Edytowane przez blueflower Czas edycji: 2010-06-11 o 22:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
rozwazam oddanie clinique cienie w kremie dlugo utrzymujace sie za 4 sample. ---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 |
Zakorzenienie
|
Odpowiem jutro, muszę mieć chwilę na zastanowienie, bo podoba mi się pędzel do linera z sephory ale wolałabym podkład wymienić za podkład mineralny (nie edm, nie leży na mnie dobrze) .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
![]() ---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ---------- ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
![]() ---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ---------- ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
nic nie znalazlam, pozdrawiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Zakorzenienie
|
Viki no weź i oddaj mi cos fajnego, bo ja już mam dość wymieniania i chcę kończyć
![]()
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
i moze podaj linka do siebie bo nie masz w podpisie i nie moge Cie jak zwykle znalezc... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Zakorzenienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=439084
Viki mi się podoba u ciebie i o tym wiesz: CK, diorki i kaska jak widzisz coś za coś z tego co wymieniłam to daj znać
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu Edytowane przez pingwin2 Czas edycji: 2010-06-13 o 13:09 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jaki kod maja te kosmetyki? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Zakorzenienie
|
chanelki w negocjacji a brązer ma kod 2001 czyli taki jest z tego roku, bo to samo mam na Kaska Beiges
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Zakorzenienie
|
musialabym sprawdzic kolor...a czy on ma w sobie drobinki?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Zakorzenienie
|
maleńkie złote drobinki, a efekt taki jak po meteorkach, po prostu ten brąz nie jest płaski, ale nie ma ani bonbki ani porów nie podkreśla
to sobie sprawdź brązery podobno dobiera się do kolorów opalenizny na ramieniu a nie na twarzy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
to ja bym chciala ten brazerek bo to jest typ ktory ogladalam ostatnio. a dlaczego sie go pozbywasz? i co bys za niego chciala?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Zakorzenienie
|
Viki, bo razem z tym mam 13 brązerów i to trochę za dużo
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zdecydowanie za duzo masz tych brazerow! zrob album !!!!!! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:59.