![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sephora, Lancome, Estee Lauder, perfumy...
cieszę się bardzo
![]() Miss Dior chciałabym obydwóch i pooglądam jakie masz inne perfumy do odlewek to napiszę ![]() EDIT: a masz może w jakimś poście spisane albo listę swoich perfum, bo po zdjęciach nie wszystkie rozpoznaję ![]() ![]()
Edytowane przez aniolusiek_ Czas edycji: 2010-06-22 o 19:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
kochana lista jest w pierwszym moim poście ![]() ---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ---------- lista jest: skopiowałam Ci ją tutaj- zapachy na szaro raczej juz nie bede odlewać ![]() ![]() Perfumy: Chętnie zrobie odlewki lub próbki zapachów ze swoich prywatnych flakonów(wielkość do uzgodnienia): ze wzgledu na brak atomizerkow odlewki robie tylko do podeslanych mi atomkow ![]() zdjec flakonów nie wklejam w watku-sa w moim albumie w profilu-moge tez zrobic odlewki z innych widocznych tam flakonów,ktorych tu nie wypisałam 1.Guerlain Champs Elysses 2.Guerlain Aqua Allegoria Pamplelune odlewka 14ml poleciała do rywka, odlewka dla encore1frois 3.Christian Dior Midnight Poison 5-8ml 4.Lolita Lempicka EdP 5.Lolita Lempicka Si Lolita encore1frois 6.Yves Rocher Neonatura Seve 7.Yves Rocher Nature Millenaire 5-8ml zielona30 8.Yves Rocher Pivoine 9.Yves Rocher Ispahan zielona 30 ale mogę jeszcze odlac 10.YSL Opium EdT 11.Morgan Sweet Paradise 12.Givenchy Fleur d’interdit fanusia92 13.Van Cleef&Arpels Miss Arpels 14.Van Cleef&Arpels Feerie EdP 15.Kookai Oui-Non 16.YSL Vice Versa 17.Paloma Picasso 18.Thierry Mugler Angel fanusia92 19.Gres Cabotine 20.Yves Rocher Noix de Coco 21.Eau de Maroussia na niebiesko zaznaczyłam odlewki które oddam jedynie za wish lub za coś co wpadnie mi w oko |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sephora, Estee Lauder, perfumy...DOKŁADKA 16.06 bielizna ATLANTIC
dziekuje Ci za zainteresowanie
![]() moj TZ tez ma wybredny nos... i tylko gorna poleczka z zapachow, bez avonu itp. napisz dokladnie co masz, ok? ![]()
![]() |
#124 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
jeżeli nie byłby to problem to wolałabym poczekać aż będziesz miała atomki, bo ja nie ma jak ich zdobyć; chyba ja bym wysłała już moje teraz a Ty dopiero jak atomki dojdą?
![]()
![]() |
#126 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie
![]() 5.podkład L'oreal visible lift kolor 16 beige nu/nude beige 30ml raz użyty-niestety bardzo kryjący, po prostu nie dla mnie i dlatego chce sie go pozbyc
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#128 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Zadomowienie
|
niestety nic nie widzę,chyba że masz może poza wątkiem jakieś buciki na lato 39, lub torebkę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#132 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba, że dałabyś radę zrobić fotki na sobie?
![]() |
![]() |
#134 |
Zakorzenienie
|
nic nie widze na wymiane...;(
od Kylie interesuje mnie tylko SWEET darling
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:13.