|
|
#121 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rocznik '92 cz. XVI
było super mega super nam razem, trochę żałuję, że on to zepsuł, nie potrafiłabym już z nim być
ale różnica idealna. |
|
|
|
#122 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.sama bym pewnie, momentalnie, zrobiła temu lachonowi awanture .
|
|
|
|
|
#123 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Kogo? ![]() Cytat:
Cytat:
Zgadzam się z Oluska, masz dobre podejscie do związków![]()
Can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars I could really use a wish right now..♪ Edytowane przez niby nic Czas edycji: 2010-05-31 o 23:01 |
||||
|
|
|
#124 |
|
Zakorzenienie
|
ja z moim tż też się biję na żarty
robimy sobie ustawki haha ring po prostu, walki na poduszki, nokaut! ale nie uderzyłabym go ze złości, nigdy... Lily, to jest toksyczny związek. Kochasz go, ale nie lepiej ułożyć sobie życie z kimś, kto sam walczy o Twój związek, zależy mu cholernie mocno? w ogóle colds, kojarzysz mi się z taką seksoholiczką, a na zdjęciach taka grzeczna się wydajesz ![]() ![]() ide spac jutro nie ide do szkoly tylko gdzies sie zmywam z TŻ
|
#125 |
|
Wtajemniczenie
|
to był przypadek haha ;D, jestem niegroźna dla otoczenia
lily - sama się zastanów czy taki zwiazek ma sens ? widać dla ciebie inny chłopak jest odpowiedni, a twój tż po prostu nie spelnia twoich oczekiwan i ciagle jest miedzy wami zle, wrecz gorzej i gorzej ..
|
#126 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
dziekuje mu za to,ze nie wzial za reke i slodzil tylko dal po tylku tak,ze zrozumialam... Cytat:
Cytat:
![]() To dzieki krytyce,a nie mowieniu oj bd dobrze,nie najezdzajxcie na mnie,i tlumaczeniu ze nie klocimy sie tyle i tyle ,tylko ciaglej krytyce i w niej pomocy zmienic moglam...przelewalam problemy na niego,sam wiedzial ze sobie nie radze znosil to ale ilez mozna... Cytat:
Cytat:
byl szczery.... i przynajmniej nie odp wiec nie mial "ogona " uczepionego i nie odbieral bo mial dosc tel itp...a on odlaczyl sie od Ciebie i sie super swietnie bawil...facet potrzebuje swobody...i to nie chodzi o to ze och go puszczasz ...tylko puszczasz a tu ciagle piszesz ze potem wydzwaniasz ,wypisujesz to coz to za swoboda? Edytowane przez Enticing92 Czas edycji: 2010-06-01 o 00:03 |
||||||
|
|
|
#127 |
|
Zakorzenienie
|
Szkola Szkola Szkola ... !
Co za debil wymyslil sobie poranne wstawanie do szkoly? Poczatek czerwca a mi sie juz nic nie chce! ;/ |
|
|
|
#128 |
|
Raczkowanie
|
mnie tez sie juz nic nie chce... a jeszcze czeka mnie dzis sprawdzian a potem nauka na jutrzejszy...
|
#129 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystkiego najlepszego z okazji dnia dziecka!
![]() kurde nie umiem na ang, więc zeby nie kusić losu zwolnie sie z niego tak w ogóle to mam dziś wywiadówkę!
|
#130 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. coraz częściej mam jakieś erotyczne sny, bleeeee. aż mi przykro, bo sama nie mam kogo wyruchać ![]() ja już od 3 miechów czekam za wakacjami RÓWNIEŻ ŻYCZĘ WAM WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ Z OKAZJI DNIA DZIECKA !!!---------- Dopisano o 08:12 ---------- Poprzedni post napisano o 08:04 ---------- w ogóle, poprosiłam wczoraj K. czy byłaby możliwość żeby zadzwonił i powiedział mi 'dobranoc' . długo czekać nie musiałam.. zaraz był telefon i takie milutkie 'dobranoc słodziutka' . aż mi się mokro zrobiło. . pytał, o której ma mnie obudzić i w ogóle. . a potem w smsie dostałam pierwszego buziaka! haha .
|
|
|
|
|
#131 |
|
Wtajemniczenie
|
NAJLEPSZEGO DZIEWCZYNY
![]() ![]() a Ja dziś nie ide do szkoły
|
|
#132 |
|
Wtajemniczenie
|
ja tez.
---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ---------- pomozcie, jak bedziecie kubulek 10:21:22 u M będziesz?? ![]() Ja3 10:22:30 bede kubulek 10:22:55 oki ![]() kubulek 10:23:01 to ze mną pijesz kubulek 10:23:05 bo ja z P juz nie jeste :P kubulek 10:23:07 jestem* kubulek 10:24:54 więc ja Ciebie w obroty biorę i spisz ze mną :P Ja3 10:25:04 haha spoko ;d kubulek 10:25:11 ale serio mówię ![]() kubulek 11:08:00 cóż wybór pada na Ciebie ![]() to na serio czy on sobie jaja robi? bo ja nie wiem co odpisywac .. hahah hehehe i kurna nie wiem zeby do siebie tam za bardzo nie wzial hahh
|
#133 |
|
Zakorzenienie
|
chyba na ciebie leci
|
#134 |
|
Zadomowienie
|
wiem ze musi sie liczyc... ja od 2 lat bije sie z tz na wyglupy ale ja nie mam szans jest wiekszy odemnie i to tak ze ja sie za nim schowam
ale jest delikatny fakt ze czasem troche za mocno mi zapoda w ramie ale sie wydre na niego ze czucia nie ma i zaraz znowu sie wyglupiamy. Albo jak ja sie zaczynam to zawsze mi mowi :ty i tak wiesz ze nie masz szans" ja mu na to "a mam" i bum i Marta przewrocna i wylaskotana a ja zla ze znowu nie dalam rady:pkurde jutro mam spr z niemca no tak mi sie nie chce ---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ---------- No chlopak albo sie chce zabawic albo mu sie podasz... ale wg mnie bada grunt na ile moze sobie pozwolic i na ile ty sie zgodzisz No kobieto bedziesz działac cos z nim??(chozi mi o flircik )
|
#135 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale duzo "chwytow" sie ucze od niego i ostatnio powiedzial ze go zaskoczylam swoja wiedza wiec jeszcze troche i go pokonam haha ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#136 |
|
Zakorzenienie
|
aaa... 5 stron czytania !
ale witam w kolejnej części te najwytrwalsze
|
|
#137 |
|
Zakorzenienie
|
zbliza mi się okres, dostałam 1 z ang, do tego tż trochę mnie dzis zdenerwował, ponadto boli mnie gardło i mi zimno
![]() sorry ale musiałam sobie ponarzekać ;p
|
#138 |
|
Rozeznanie
|
no dziekowka i Najlepszego tez tam bachory : D
|
#139 |
|
Zadomowienie
|
a ja dzisiaj 3+ z ang, i tak to dobry dzień dosyć <3
a nie z dhl mnie wkurzyli, nie ma mojej przesyłki choć miała być wczoraj. |
|
|
|
#140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#141 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
byłam pierwszy dzien w szkole od miesiąca i juz na pierwszej lekcji miałam ochote isc do domu. nienawidze dziewczyn z mojej klasy, co za tępe idiotki |
|
|
|
|
#142 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miłość - buduje się na zaufaniu, a nie kontroli 24/h. Jemu to zwisa czy ty beczysz po nocach czy nie . Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ---------- Cytat:
ja po części tez powinnam się zapisać ![]() dzieeeki wzajemnie dzieciaczki ![]() Cytat:
hu hu
|
|
|
#143 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#144 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#145 | ||
|
Zakorzenienie
|
Po pierwsze to NAJLEPSZEGO DUPKI!
Cytat:
---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ---------- Cytat:
![]() Nie ide jutro do sql. Mam sprawdzian z histy z dat, ale nie ide. Kiepsko sie czuje. Btw. Z histy z aldehydow i kwasow dostalam 4+ ![]() ---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ---------- Ah i w ogole dostalam od tz duuuuza czekolade Milka z orzechami i rodzynkami ---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ---------- Emiiia czym do tego wiednia autobusem czy samolotem ?
|
||
|
|
|
#146 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#147 |
|
Zakorzenienie
|
Siema
![]() Ja się nachodziłam w tym tyg do szkoły - tylko dzisiaj bylam i jutro tez nie ide ![]() A i chyba zdam w tym roku
|
|
#148 |
|
Zakorzenienie
|
W ogole chlopcy dzisiaj z okazji dnia dziecka
Zaspiewali nam piosenke i zatanczyli do niej ![]() to ta piosenka http://ania1701.wrzuta.pl/audio/80Jm..._-_zakrec_mnie No bomba, takie smiechy ![]() Kumpel spiewal takim wysokiem glosikiem ze niby jest ta laska tam w tej piosence Polewki niesamowit![]() Ja matme ogarne i zdaje;D ---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ---------- Czy new yorker ma strone internetowa? Bo cchcialabym zobaczyc jaka kolekcje teraz maja. |
|
|
|
#149 |
|
Zakorzenienie
|
joł
|
|
|
|
#150 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wogole to podlozylam gotowca na chemii.... |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:16.

A ona, ze jestem niesprawiedliwa i ze ona nie wie o czym ja wogole mowie... Wiedzialam, ze tak powie. Powiedzialam, zeby nie byla zla, ale to przeszkadza mi i tyle. Wtedy sklocony tż siedzial obok, wiec powiedzialam jej tez, ze jestem z nim pozarta i nie chce od nich wspolnych prezentow...
...
Zgadzam się z Oluska, masz dobre podejscie do związków

)

) i będziemy sami w domu