|
|
#121 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 12 !! :)
Dziewczyny mam problem a mianowicie mam zamówienie za 1082zł a pisze mi ze opustu mam 30% czemu tak??
|
|
|
|
#122 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#124 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak to Skorpionica wybaczam, ale nie zapominam. www.pustamiska.pl Jesli myślisz,że zmienisz faceta, to lepiej zmień faceta. kosmetyki, buty https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post63462611 oraz książeczki NOWE https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post76540401 |
|
|
|
|
#125 |
|
Raczkowanie
|
Któraś z dziewczyn pisała w poprzednim wątku, że również wygrała wodę TTA Diamond
W związku z tym mam pytanie czy już ją otrzymała? :p Pytam bo nie mogę się doczekać kiedy przyślą a 2 tygodnie już dawno minęły.
|
|
|
|
#126 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, który avonowski masażer polecacie? Ten z netto 09, czy może ten z kat. 10? Bardzo proszę o opinie
|
|
|
|
#127 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny jest jeszcze któraś z Was na forum? bez problemu logujecie się na stronę? bo mi bardzo długo się loguje... i wygasa strona A wszystkie inne strony działają... i nie wiem o co chodzi?
![]() edit: po kilkunastu minutach zadziałało
Edytowane przez Bla_watek Czas edycji: 2010-06-02 o 00:30 |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#128 |
|
Zadomowienie
|
Nusia7 Proszę powiedz mi ładny jest ten komplet biżuterii Shanikka
bo na fotkach przy tym świetle niezbyt ciekawie wygląda Mam zamówionko na dwa komplety, dlatego wolałabym wiedzieć czy wart uwagi ![]() dzięki za info
"Gdybyś mógł zajrzeć w głębie mojej duszy, znalazłbyś bezcenne skarby. Gdybyś mógł spojrzeć na mnie raz jeszcze, ujrzałbyś wyjątkowość. Gdybyś mógł posłuchać mojego umysłu, usłyszałbyś bicie serca. Gdybyś tylko zechciał, mogłbyś mieć taką moc, gdybyś tylko chciał, mógłbyś ..." |
|
|
|
#129 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja mama sobie go zamówiła, więc mogę jutro jeszcze zrobić foty w świetle dziennym.
|
|
|
|
|
#130 |
|
Wtajemniczenie
|
też mam problem, nie mogę się zalogować w ogóle..
|
|
|
|
#131 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A może dosyłają Ci jakiś brak z poprzedniego katalogu, wtedy też nie wlicza się do bazy opustu? Cytat:
Jedyna możliwość mężczyzny, by mieć ostatnie słowo, to przyznać rację kobiecie ![]() Start 104,5 -101,2 - 99,4 Jest 96,9 Najbliższy cel 90 Chciałabym 60 http://straznik.dieta.pl/zobacz/stra...89e3fb1e3e.png |
||
|
|
|
#132 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
mi też wydaje się to naciągana, bo moja siostra jest też dzień e i dostała też zaraz w następnej paczce...
|
|
|
#133 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak dobrze sprawdzałam,nie mam żadnej informacji czy jest w brakach czy cos, Normalnie jest zafakturowana tak jak inne kosmetyki,zreszta po 12 bede wiedziec w 100% bo bede miec juz paczuche |
|
|
|
|
#134 | |||
|
Rozeznanie
|
Witajcie o poranku, mega-deszczowym poranku
![]() Cytat:
SZOK.............Cytat:
![]() Cytat:
![]() Podobnie, jak większość z Was, jestem z ZEBERKI zadowolona. Mięciutka, przyjemna. Jest to taka nietypowa zebra, bo nie biało-czarna, a ekri-czarna No ale cóż, powiedzmy, że tego nie widzę
|
|
#135 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki przepraszam jeśli pytanie już było, ale ostatnio nie mam czasu zaglądać mianowicie mam zakończenie roku lada moment, i strasznie dużo nauki
Czy program motywacyjny z planet spa dotyczy też okręgów prognozujących?;( bo na ulotce nie ma takiej informacji ![]() ojj przepraszam gapa ze mnie, jest informacja że tak
|
|
|
|
#136 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#137 |
|
Zakorzenienie
|
Czy ma ktoś kod na ulotkę diagnostyczną AT pomagającą wybrać odpowiednią pielęgnację , w TH jest napisane że można zamówić ale nie ma kodu
|
|
|
|
#138 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
torba zebra - czyt. wiad. ilość 1 a potem ten tekst we wiadomościach serwisowych. czyli ją chyba kiedyś dostanę... no ja też spełniłam w pierwszym terminie, gdyby oferta podlegała wielokrotności to bym miała ze trzy te torby, bo klientki się rzuciły wyjątkowo na kolorówkę. ale nie mam nawet jednej... Edytowane przez czwartek Czas edycji: 2010-06-02 o 09:53 |
|
|
|
|
#139 |
|
Raczkowanie
|
też nie mam zebry ;/ zrobiłam teraz zamówienie z kat. 8 na 150 zł specjalnie żeby sprawdzić czy jest i teraz będę robić po 50 zł na COK.
|
|
|
|
#140 |
|
Rozeznanie
|
mam juz fakturke:
- dostepne: dezodorant w kulce dla mezczyzn z netto, zel Lazy Daze z netto, krem do mycia twarzy z glinka z IOS - z poprzednich brakow dostane 2 zlociste pudry w pedzlu i torebke Batycki (ciekawe jaki kolor )- oczywiscie zebry jeszcze nie dostane, ale nie zdziwilo mnie to...
|
#141 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jestem mega - zadowolona
|
|
#142 |
|
Wtajemniczenie
|
Mi też ZEBERKA bardoz się podoba.
Jestem dzień D, ale biorąc kuriera mam napisane, że B, więc chybna mi się przyfarciło. :P |
|
|
|
#143 |
|
Wtajemniczenie
|
ja też jestem dzień D, wczoraj zamawiałam i zebry brak
standard...a do Avon VIP brakuje mi 113zł |
|
|
|
#144 |
|
Rozeznanie
|
dostałam pazke, lece rozbrajać;d
|
#145 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Wg mnie ten zestawik jest bardzo ładny. Dla klientki więc nie mogę go otworzyć ,bo jest zamknięty we folii. Ale z tego co widzę przez folię całkiem fajnie się prezentuje,aby tylko szybko się nie rozleciał.
|
|
#146 |
|
Przyczajenie
|
Temat: Lista niedostępnych produktów - 02.06
Droga Konsultantko/ Drogi Konsultancie W związku z chwilowym brakiem kolorowych świateł w Internecie, informujących o dostępności lub braku produktów, poniżej przedstawiamy listę tych, które nie są już dostępne. Prosimy ich nie zamawiać. Przypominamy, że wartość tych produktów nie zwiększy bazy do naliczenia opustu. 03194 - TOREBKA YOKO 03913 - SSS JEDWAB.OLEJEK/CIALA S&S 04986 - KOMPLET BIZUTERII FRANCESCA 05504 - BLYSZCZ/POW.SILVER FOIL 05967 - BLYSZCZ/POW.GOLD FOIL 07435 - ZESTAW DO PIELEGNACJI DLONI 20214 - ZLOC.POL.CIEN/POW.LIMESTONE 26930 - UCR BLYSZCZ/UST COFFEE 26971 - UCR BLYSZCZ/UST NATUR.GLOW 26989 - UCR BLYSZCZ/UST PINK ICING 27250 - TUSZ UNOSZ.RZESY BLACK 27789 - TUSZ UNOSZ.RZESY BROWN/BL. 31831 - LBD WODA PERFUMOWANA 15ML 32268 - PUDER SYPKI LIGHT MEDIUM 32276 - PUDER SYPKI FAIR 35162 - PLYN/KAPIEL. CZARNA JAGODA 35659 - SPA SRODZIEMN.PEELING/RAK 43091 - KOMP.BIZUTERII MARIKA SREBR Serdecznie pozdrawiamy Dział Obsługi Klienta |
|
|
|
#147 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bo co to znaczy, że jak ustalili nam dzień D to mamy być poszkodowane, bo pierw wyślą wszystkim innym W następnym katalogu też tak może będzie? Innym wyślą a na dzień D im zabraknie ?
|
|
|
|
|
#148 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
fuuu ---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ---------- Cytat:
Jeśli mogłabyś zrobić fotki w dziennym będę wdzięczna chodzi mi ściślej, o to czy ta biżuteria jest faktycznie tak subtelna i delikatna, jak wygląda w katalogu ... a dziś już zamawiam ---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ---------- ankoro Tobie także dziękuję za opinie
"Gdybyś mógł zajrzeć w głębie mojej duszy, znalazłbyś bezcenne skarby. Gdybyś mógł spojrzeć na mnie raz jeszcze, ujrzałbyś wyjątkowość. Gdybyś mógł posłuchać mojego umysłu, usłyszałbyś bicie serca. Gdybyś tylko zechciał, mogłbyś mieć taką moc, gdybyś tylko chciał, mógłbyś ..." |
||
|
|
|
#149 |
|
Raczkowanie
|
a do Avon VIP brakuje mi 113zł
|
|
|
|
#150 |
|
Zakorzenienie
|
Zebra nawet całkiem fajna, dość mała, ale na taki wyjazd weekendowy to w sumie nawet ok.
Mata plażowa-plus za to, że jest mała jak się ją złoży, ale za to bardzo cienka. Bardzo długa, ale wąska(max na jedną osobę oczywiście). Faktycznie jest z takiego jakby plastiku, ale miękka i miła w dotyku. Ogólnie jestem zadowolona. Zegarek Sally też mi się podoba, pasek bardzo miękki i elastyczny, bałam się, że będzie sztywny i szybko pęknie. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:26.

)

SZOK.............